+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Steve Nash

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Steve Nash  (Okunma Sayısı 1699 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Ekim 2006, 20:20:10 »
Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri
Steve Nash

Son 2 Sezonun Mvp'si Steve Nash!!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2006, 21:09:43 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Steve Nash

Ben bu adamı çok seviyorum.. Tek başına Phoenixi taşıdı geçen sene bu sene Amare ile birlikte bakalım neler yapacaklar..

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2006, 18:00:54 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

2 sezon ard arda MVP olan ve Suns'ı dipten alıp NBA'in en çok keyif veren takımlarından biri yapmayı başarması olağanüstü.Fakat Steve Kerr'ün dediği birşey vardır.Bir oyuncu büyükse onun gittiği takıma değil arkasındaki takıma bakılır.Dallas bu sene nasıl patlama yaptı gördünüz.Bu açıdan bakarsak Nash sıradan bir oyuncu ama yine aynı açıdan bakarsak Shaq çoook büyük oyuncu.
Yeah..!

« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2006, 22:42:54 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW

oyun kuruculuk yeteneği zekası çok süper bi oyuncu ama suns'da bu kadar başarılı olmasının sebebi o sisteme cuk oturması.
benim şahsi açıdan yorum yapacak olursam tüm basketbol alemi içerisinde en nefret ettiğim en evmediğim oyuncudur helede iki kere üstüste mvp olması beni çıldırttı ilkine bişey demem ama ikincisi tam bi fiyasko.o ödülü kobe hakediyodu

« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2006, 22:45:47 »
Kaan Mert
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Ödül tartışmasına dönmesin  burası tamem biraz zoraki aldı ama hatta ödül Türkiye'de verilse şaibe şike falan derdik yakıp yıkardık ortalığı Cheesy  ama neyse olmuş bitmiş geçelim bu konuları..Tek eksik SAVUNMA bu adamda o da olsa tam bir superstar olacak wink
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2006, 22:49:31 Gönderen: heatmans » Logged

« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2006, 22:49:23 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

İşte sorun bu ya Kaancım!!!

2 kere MVP ödülü almış bir oyuncu için süperstar diyemiyoruz asıl sorun bu.Bu da acaba hak etmedi mi sorusunu aklımıza getiriyor?
Yeah..!

« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2006, 22:51:32 »
Kaan Mert
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Belki burada belkide başka biryerde görmüştüm 2 kez üstüste MVP ödülünü alan oyuncular kısıtlı vve şuan onlardan tek aklımda kalanı MJ...Daha niceleri vardı ama yani biraz dengesizlik olmuş bu konuda ABD'li gazetecileri seçimlernden dolayı kutlarım Cheesy

« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2006, 22:54:43 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW

Tek eksik SAVUNMA

basketbol ikiye ayrılır HÜCUM,SAVUNMA; işte nash'de savunma denen bişey yok o basketbolun hücum tarafını yapıyo ama savunma nedir bilmiyo ve basketbolun yarısını yapmayan bi oyuncuya mvpX2 verilirse o soru çok tartışılır

« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2006, 17:33:38 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

2001 de all star maçını izliyoduk abimle smaçlar t-mac kobe falan havada uçuyo sonra oyuna aynı formaya sahip iki farklı adam girdi zenci degıllerdi ayrıca cok farklı oynuyolardı hele siyah uzun saçlı olanı acayip sempaatikti ve çok hızlıydı abime kim olduklarını sordum nash ve nowiztki dedi hangi takımda oynuyolar dedim dallas dedi dallası bilmiyodum nba i de bilmiyodum bi kaç oyuncuydu işte bildiklerim dallas maçlarını izlemeye baslamıştım hele nash sayı atıp saçlarını duzelttikçe ben mest oluyodum güzel gülüyodu asist yaptıktan sonra o girince maçlar zevkli oluyodu sonra onun her şeyini ogrendim iliklerini biliyorum nerde ne yapıcagını ne zaman oynıcanı dallastan giderken aglamıştım en sevdiin oyuncu kim diyolardı nash diyodum  o kim diyolardı oyle sinir oluyodumki hep içimden bi gun nba in en iyisi olur diyodum biliyodum çünkü potansiyelini top eline çok yakışıyodu işte benim nash aşkım boyle ve şimdi biri çıkıp haksız yere onu yerden yere vurunca deli oluyorum eminim yakın zamana kadar çogunuz adını bilmiyodunuz onun ama kim ne derse desin herşey meydanda işte son iki sezonun mvp asist kralı ve mvp si hemde soke soke sonuna dek hakederek siz haketmedi diyosanız oyle olsun nba in en degerlisi kobe olsun ama benim gonlumun en degerli oyuncusu STEVE NASH tamam mı daglarcım

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2006, 20:38:54 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

steve nash kidd den sora gördüğüm en büyük beyaz point guard dır,canada lı olması daha çok sayı pasına önem vermesi yanında oynadığı adamları potansiyel skor makinası haline getirmesi dışında beyfendi kişiliği ,avrupalılar gibi olan futbol tutkusu(yazları tothennam ile antreman yapıyormuş)phoniex gibi sıradan görüntüde bir takımı diplerden alıp nba in en iyi galibiyet yüzdesine taşıması vb bir ton olay mvp olması beni alakadar etmez ben nash i sewiom atraksiyon yapıo asistlerinde en azından 80 lerdeki show time basketbolu getirdi tekrar büyük adam steve nash.

« Yanıtla #10 : 04 Ekim 2006, 23:30:25 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW

benim gonlumun en degerli oyuncusu STEVE NASH tamam mı daglarcım

herkesin gönlünün mvp'si farklıdır benimde gönlümün mvp'si JASON KİDD'dir ama ben sadce orda kobe olmalıydı diyordum geçen senekine çünkü o istatistikleri görünce mvp olamadığına üzüldüm.bundan 2 yıl öncesi ise nash haketmişti ona bişey diyemem ama benim anlamadım tek şey kidd'de nash gibi nba sonlarında sürünen bi takıma gitti ve onları nba finallerine kadar taşıdı onu neden mvp yapmadılar o zamanda nash batı yarı finaline çıkarınca takımı MVP oldu onu anlamak zor

« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2006, 02:44:26 »
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!

Üyelik Bilgileri

steve nash çok iyi bir guard iyi sayı atıyo iyi paslar veriyor ama tek eksiği savunma bu yüzden nash süperstar bir oyuncu deil star bir oyuncudur

« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2006, 20:51:00 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Tartışmak yersiz.Bu adam son 2 yıldır NBA'i domine eden bir guard.Şuanda bana onun istatistiklerine ulaşabilicek bir guard söyleyin yada dipteki bir takımı alıp korkulan-zevk veren bir takım haline getiren biri.İşte bu sebeplerden ötürü NEFRET ETMESEM DE NASH BİR SÜPERSTARDIR.Hak etti yada hak etmedi bu adamlar NBA'i bizden iyi biliyorlar demekki onu layık gördüler ona verdiler MVP yi.

Kidd demeyin sakın bana camdan atlarım valla.Paul desen daha çok genç.Oyununu çok geliştirmesi lazım dominen bir basketbolcu olması için.
Yeah..!

« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2006, 23:36:14 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW

Tartışmak yersiz.Bu adam son 2 yıldır NBA'i domine eden bir guard.Şuanda bana onun istatistiklerine ulaşabilicek bir guard söyleyin yada dipteki bir takımı alıp korkulan-zevk veren bir takım haline getiren biri.
Kidd demeyin sakın bana camdan atlarım valla.

abi kusura bakma ama kidd dicem tabiki skor haricinde ondan hewrşeyi üstün dipteki bi takımı alıp nba finaline 2 kere çıkarması şuanki nets maçlarının en zevk veren maçları olması onun sayesinde tek eksiği var nash'den oda sut
ve camdanda atlıcanmı bilmiyorum ama benim için atlama b*k yoluna gitti derler sonra

« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2006, 23:39:55 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

kidd nash gibi her oyuna girdiginde oyunu açabilen bi oyuncu degıl en azından onun kadar degıl bak youtoube a gir bi nash in 2006 mix ini izle bide kidd in bak bakalım hangisi daha etkileyici

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #15 : 05 Ekim 2006, 23:47:48 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW

kidd nash gibi her oyuna girdiginde oyunu açabilen bi oyuncu degıl en azından onun kadar degıl bak youtoube a gir bi nash in 2006 mix ini izle bide kidd in bak bakalım hangisi daha etkileyici

ben 2006demedim genel olarak bütün kariyerlerine bakarsak dedim
bence ikiside birbirine yakın.farklı birinin savunması yok birinin şutu yok
benim kızdığım şey ikiside gittiği takımı yükselttiler ama birisine mvp verildi ötekide 2kez nba finaline çıkarmasına rağmen verilmedi
işte buna ben uyuz oluyorum
« Yanıtla #16 : 05 Ekim 2006, 23:51:30 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

savunması yok deme o adam girince phoenix savunmada yapıyo hucumda yapıyo tam bi basketbol dahisi işte bunu kabul etmelisin tek başına maç alıyo lebron bile dedi phoenix nash ile birlikte nba in en iyi takımlarından biri ama nash siz en kotü takımıdır  bu adam basketbol dehası

« Yanıtla #17 : 05 Ekim 2006, 23:54:29 »
ginobili28
Alemin MVP'si
All-Star

koçum benimm!!!

Üyelik Bilgileri

bence diğer 2 yıl ust uste mvp alan oyunculara bakılırsa biraz sönük kalıyor gibi ama phoenix deki basarının sadece ona mal edilmesi yanlış ora tam bi kolej havası yakalandı ve nash de liderlik yapıor takıma
« Yanıtla #18 : 05 Ekim 2006, 23:58:50 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Bir Dünya, Bir Rüya

Üyelik Bilgileri WWW

savunması yok deme o adam girince phoenix savunmada yapıyo hucumda yapıyo tam bi basketbol dahisi işte bunu kabul etmelisin tek başına maç alıyo lebron bile dedi phoenix nash ile birlikte nba in en iyi takımlarından biri ama nash siz en kotü takımıdır  bu adam basketbol dehası

anlatamadım hala ama yine söylicem
nash'in basketbol dehası olduğunu bende söylüyorum bende kabul ediyorum oda kidd ile aynı kaderi paylaşıyo 2001de nets ile 2002de netse bakarsan nashin sunsda yaptıklarının aynısı hatta daha fazlasını göreceksin
ben sadece bunu demeye çalııyorum
« Yanıtla #19 : 06 Ekim 2006, 00:03:21 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

arkadasım bende diyorum ki aynı şeyleri yapmıs olabilirler ancak nash daha estetik şutlar paslar top surus tekniği hakimiyeti falan oyunu daha renkli oldugu için ön planda oluyo

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Steve Nash

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv