+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Suns'tan Sürpriz Coach Hamlesi

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Suns'tan Sürpriz Coach Hamlesi  (Okunma Sayısı 301 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 16 Mayıs 2008, 04:21:27 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Coach arayışlarına başlayan Phoenix Suns, sürpriz bir isme yöneldi ve Detroit Pistons'ın Asistan Coachu Terry Porter'la görüşmelere start vereceğini açıkladı.

Suns Genel Menajeri Steve Kerr, Espn'e yaptığı açıklamada Detroit'in Asistan Coachu Terry Porter'la görüşmeye gideceğini söyledi.

Porter, 2003-05 sezonu arasında Milwaukee Bucks'ta görev almış ve 71-92'lik derece yapmıştı.

----------------------------
NbaTr/KE
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2008, 10:22:57 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri
Ynt: Suns'tan Sürpriz Coach Hamlesi

Terry porter benim sevdiğim bir koçtur..Bu sene herkes koç arıyor Porter'a da biri el atabilir demiştim arkadaşıma...Dediğim çıktı Cheesy
Bu arada kendisi ligin en düz, sade, akıllı gardlarından biriydi zamanında, kalburüstü de bir koçtur, hücumu yavaş ve paylaşımcı, savunması da sırıtmayan bir koçtur..

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2008, 12:41:51 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Terry porter benim sevdiğim bir koçtur..Bu sene herkes koç arıyor Porter'a da biri el atabilir demiştim arkadaşıma...Dediğim çıktı Cheesy
Bu arada kendisi ligin en düz, sade, akıllı gardlarından biriydi zamanında, kalburüstü de bir koçtur, hücumu yavaş ve paylaşımcı, savunması da sırıtmayan bir koçtur..
  Detroit ekolünden olması da bu dediklerin doğruluyor,suns da run&gun tarih olacak o zaman.

« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2008, 13:27:39 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Suns oyunculari aslinda ilk bese bakildigi zaman Nash haric fena savunma yapmiyorlar.O'Neal da oldugu düsünürsek Run&Gun dan set oyununa hakim bir coachla anlasmak iyi bir düsünce.Belki D'Antoni'nin yapamadigi o yapar ve takimini finale cikarir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2008, 17:37:12 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Suns oyunculari aslinda ilk bese bakildigi zaman Nash haric fena savunma yapmiyorlar.O'Neal da oldugu düsünürsek Run&Gun dan set oyununa hakim bir coachla anlasmak iyi bir düsünce.Belki D'Antoni'nin yapamadigi o yapar ve takimini finale cikarir

Final zor takımın run&gun dan set e set hücuma geçmesi sudan çıkmış balık moduna sokar takımı o yüzden hemen  bu söylemlere kapılmamak lazım.

« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2008, 17:50:35 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Final zor takımın run&gun dan set e set hücuma geçmesi sudan çıkmış balık moduna sokar takımı o yüzden hemen  bu söylemlere kapılmamak lazım.
Zaten o dedigim final durumu 2 3 senelik bir beklenti.Ya da söyle söyleyeyim Terry Portr'in D'Antoni'den daha basarili olacagin inaniyorum.D'Antoni kaldigi sürece takimin final yapmasi hayaldi.Sonucta play-off larda savunma yapmadan birsey basarmak mücize gibi birsey.Terry Porter 2 3 sene sabredilip beklenirse belki birseyler yapabilir

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2008, 18:03:22 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Zaten o dedigim final durumu 2 3 senelik bir beklenti.Ya da söyle söyleyeyim Terry Portr'in D'Antoni'den daha basarili olacagin inaniyorum.D'Antoni kaldigi sürece takimin final yapmasi hayaldi.Sonucta play-off larda savunma yapmadan birsey basarmak mücize gibi birsey.Terry Porter 2 3 sene sabredilip beklenirse belki birseyler yapabilir

Hıhı evet emin ol öyle olur zaten Shaq Nash Hill Bell filan bunların hepsi daha 20 lerinde...Geri kalan Amare Diaw filan da 2-3 sene sonra 30 larına gelicekler...Bir düşün istersen şu yaş faktörünü...Yorgun dizleri...O zaman bu takımdan bişey olmayacağını anlarsın ne ikisi ne üçü bu takım yeniden yapılanmadan şampiyon falan olamaz hele ki sistemde değişecek bu sezon büyük ihtimalle, o zaman Nash in nasıl savunma yoksunu bir abimiz olduğu daha iyi anlaşılacak...Sonrası malum playofflarda yine hüsran...

Zaten Terry Porter da sadece iyi bir temel atması için getirildi...Yoksa uzun vadeli bir plan olması mümkün değil bu takımla...Bir iki sene sonra takım dağılır Amare de 30 larında filan yani en verimli yıllarında belki bir final görür
''sen boyle yaptikca o tekne ne bicim daha su aliyo haberin var mi? o tekne sana daha nerelerde lazim olacak, iki damla su doldu diye pes etmek var mi lan boyle!! senin tekneye darbe vuranlardan intikam almayi hele hic mi hic dusunme, tekne sadece yola devam etmek icin tamam mi? sadece yola devam et
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2008, 18:23:44 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Hıhı evet emin ol öyle olur zaten Shaq Nash Hill Bell filan bunların hepsi daha 20 lerinde...Geri kalan Amare Diaw filan da 2-3 sene sonra 30 larına gelicekler...Bir düşün istersen şu yaş faktörünü...Yorgun dizleri...O zaman bu takımdan bişey olmayacağını anlarsın ne ikisi ne üçü bu takım yeniden yapılanmadan şampiyon falan olamaz hele ki sistemde değişecek bu sezon büyük ihtimalle, o zaman Nash in nasıl savunma yoksunu bir abimiz olduğu daha iyi anlaşılacak...Sonrası malum playofflarda yine hüsran...

Zaten Terry Porter da sadece iyi bir temel atması için getirildi...Yoksa uzun vadeli bir plan olması mümkün değil bu takımla...Bir iki sene sonra takım dağılır Amare de 30 larında filan yani en verimli yıllarında belki bir final görür
Sonucta bu dedigin adamlar gittikce cap bosalacak.Sonucta onlar yerine yeni oyuncular gelecek Diaw,Amare,Barbosa daha 3 4 sene götürür yaslilar yerine gelecek 1 2 kaliteli isimle belki bi sanslari olabilir.
Ayrica ben kesin final oynar dedigimi hatirlamiyorum.Sadece yine iddia ediyorum ki Terry Porter D'Antoni'den cok daha faydali olacak cünkü elindeki malzeme Run&Gun dan ziyade sete set oynanan savunmaya dayali basketbola daha uygun

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2008, 19:50:56 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Sonucta bu dedigin adamlar gittikce cap bosalacak.Sonucta onlar yerine yeni oyuncular gelecek Diaw,Amare,Barbosa daha 3 4 sene götürür yaslilar yerine gelecek 1 2 kaliteli isimle belki bi sanslari olabilir.
Ayrica ben kesin final oynar dedigimi hatirlamiyorum.Sadece yine iddia ediyorum ki Terry Porter D'Antoni'den cok daha faydali olacak cünkü elindeki malzeme Run&Gun dan ziyade sete set oynanan savunmaya dayali basketbola daha uygun

Allah aşkına senin Phoenix in salarysinden haberin var mı? Araştırmadan sallama...Ben bakıyorumda 2011 e kadar hiçte öyle bir rahatlama göremiyorum nedense...Hadi diyelim takasla alacak enayi bir takım buldular...Takasla gelecek kontratı yüklü ve sene sonunda biten bir isimde takasa dahil edildi...(tabi hem Shaq hemde Nash için ayrı takımlar ve takas senaryoları bulmaları gerek yani iki enayi takım lazım) o zaman ne olacak ortalık Amare ye yancılık yapacak kaliteli isimlerle dolup taşıyor dimi?

Öyle cap boşaltmak sanıldığı kadar kolay olsaydı ohoooo onlardan önce kaç takım çırpınıyor elindekileri çıkarmak için...

Bide şey demişsin sete sete daha uygun Suns...Sadece Shaq ı düşünerek yorum yapma...Tamam Shaq ve Amare sete sette daha etkili oldular sezon içinde ama bu takımın sete sette öncelikle iyi bir guarda ve dış savunmaya ihtiyacı var bu ne Nash de ne Hill de nede Barbosa da var...Bell var dersen onunda dirsek atmak dışında bir savunma bilgisi yok...Nash sete set oynayamaz, bi kere alışkın değil ne Dallas da nede burda yavaş tempoda oynamadı hep çok sayı atan taraf olmayı denedi...

Kısaca Suns ne salarysini boşaltabilir nede Amare boşaltmalarını beklemeye tahammül edebilir...
''sen boyle yaptikca o tekne ne bicim daha su aliyo haberin var mi? o tekne sana daha nerelerde lazim olacak, iki damla su doldu diye pes etmek var mi lan boyle!! senin tekneye darbe vuranlardan intikam almayi hele hic mi hic dusunme, tekne sadece yola devam etmek icin tamam mi? sadece yola devam et
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2008, 19:54:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Suns keyfi için marion,colangelo ve d antoni ye yol vermedi.Tamam sezon içinde süper basketbol oynuyorlar seyirci çoşuyor ama nereye kadar ? Herkez final ve başarı istiyor tamam bende seviyorum run&gun ı ama savunma olmadan kazanmak yok modern basketbolda.Spurs,detroit savunma ve sistem ile son on yıla damga vurdu keza lakers bile savunma dan taviz vermeden finale çıkacağının farkında.Aslında porter hamlesini new york yapsa güzel olurdu yada avery ki bu adamlar genç başarıya aç savunma diye direten adamlar keza böle adamlar sayesinde  nba düze çıkacak yoksa don nelson gibi deliler in oynattığı sistem ile değil.

« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2008, 21:02:15 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Allah aşkına senin Phoenix in salarysinden haberin var mı? Araştırmadan sallama...Ben bakıyorumda 2011 e kadar hiçte öyle bir rahatlama göremiyorum nedense...Hadi diyelim takasla alacak enayi bir takım buldular...Takasla gelecek kontratı yüklü ve sene sonunda biten bir isimde takasa dahil edildi...(tabi hem Shaq hemde Nash için ayrı takımlar ve takas senaryoları bulmaları gerek yani iki enayi takım lazım) o zaman ne olacak ortalık Amare ye yancılık yapacak kaliteli isimlerle dolup taşıyor dimi?

Öyle cap boşaltmak sanıldığı kadar kolay olsaydı ohoooo onlardan önce kaç takım çırpınıyor elindekileri çıkarmak için...

Bide şey demişsin sete sete daha uygun Suns...Sadece Shaq ı düşünerek yorum yapma...Tamam Shaq ve Amare sete sette daha etkili oldular sezon içinde ama bu takımın sete sette öncelikle iyi bir guarda ve dış savunmaya ihtiyacı var bu ne Nash de ne Hill de nede Barbosa da var...Bell var dersen onunda dirsek atmak dışında bir savunma bilgisi yok...Nash sete set oynayamaz, bi kere alışkın değil ne Dallas da nede burda yavaş tempoda oynamadı hep çok sayı atan taraf olmayı denedi...

Kısaca Suns ne salarysini boşaltabilir nede Amare boşaltmalarını beklemeye tahammül edebilir...
Ben hala Porter'in D'Antoni'den basarili olabilecegini düsünüyorum.Ve ben yine kesin final oynayabilir dedigimi hatirlamiyorum.
Steve Nash'in kalitesi belli tamam savunmasi kötü olabilir ama hücumlari sete setde de cok güzel bir sekilde yönledirebilecegini düsünüyorum.Amare ile Shaq zaten sete set de daha iyi oynayabilecegi malum oyuncular.Ee Raja Bell'de savunmasi cok kötü degil ve dis sutu gayet iyi.Porter ile en azindan bu sene ki kadar kötü olmazlar
Ayrica unutma ki imkansiz diye bir sey yoktur.Ben basketbol izledigimden beri cok imkansiz denilen seyler gerceklesti.
Burada ki fikirlerin hepsi benim sahsi görüsümdür katilmayabilirsin

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2008, 16:42:04 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Suns, Turner'la Görüştü

Suns, Turner'la Görüştü

Coach arayışlarına devam eden ve listesindeki isimlerle bir bir görüşen Phoenix Suns'ta Genel Menajer Steve Kerr, Houston Rockets'ın asistan coachu Elston Turner'la görüştü.

Basında çıkan haberlere göre ise;

Elston Turner'la anlaşma olması halinde 2. görüşmenin yapılacağı belirtildi. Turner'ın savunma ağırlıklı bir felsefesinin olması ise Kerr'in planları ile uyuştuğu yönünde haberlerin çıkmasına neden oluyor.

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2008, 21:37:42 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sene drafta  a oynar suns bu belli oldu ,kerr denyosu takıma savunma oynatcam derdinde madem o kadar
biliyor insan salona o koçluk yapsın angry

« Yanıtla #13 : 23 Mayıs 2008, 03:12:50 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Kerr'de savunma diye kime kanca atacağına şaşırdı..
Bu iş ekip işi..Bizim asistan koça, onun bunun asistan koçuna sulanmakla bu işler olsaydı savunma öğretmesi beklenen ki off season'da hep öyle deniliyordu Carlesimo takımı dahada köreltmezdi..

Suns yanlış isimlerin peşinde..Madem bu kadar çok savunma meraklısıydın Larry Brown'dan, Rick Carlisle'a kadar bu adamlar boşken ne diye kılını kıpırdatmadın..
« Yanıtla #14 : 27 Mayıs 2008, 14:21:20 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Kerr'in Yardımcısı Coach Adayı

Kerr'in Yardımcısı Coach Adayı

Phoenix Suns''ta Asistan Genel Menajer Vinny Del Negro, takımın coach pozisyonuna geçmek için GM Kerr ile görüşmelere başladı. D'Antoni'nin gidişi ile birlikte bir çok isimle adı anılan;

Suns'ta Vinny Del Negro ismi ise tam bir sürpriz oldu. Negro, Kerr ile yaptığı görüşme sonrası;

''Görüşme çok iyi gitti. Ben takımı tanıyorum. Ve benden daha iyi bilen çıkmazsa burdayım. Benimle görüştükleri ve felsefemi dinleyip destek verdikleri için teşekkür ediyorum.'' dedi.

--------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #15 : 27 Mayıs 2008, 17:14:35 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Su ana kadar ne assistanlik ne de coachluk kariyeri var.Takimin GM ligini yapmis olmasi onun coach olabilecegini göstermez.Bence önceden temasa gectikleri Porter ve Turner az da olsa tecrübeye sahiptiler.Bu sebeblerden Kerr kafami karistiriyor

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv