« : 24 Aralık 2005, 00:10:45 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2005, 00:13:44 » |
|
vince_carter_15
|
detroit rasheed wallace ile darko milicic i verip yerine kevin garnett i alabilir dedikoduları varr ne diosunuz iimi  bence harika 
|
|
|
|
|
|
ViNcE CaRTeR
|
|
|
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2005, 10:19:24 » |
|
vince_carter_15
|
olsa cok ii olurdu  peki kobe bryant o ne yapcak takımın kotü gidişatından dolayı ayrılcakmıs belki buda asılsız ama böle bi dedikodu da var 
|
|
|
|
|
|
ViNcE CaRTeR
|
|
|
« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2005, 14:44:39 » |
|
DwyaneWadeCns
|
kobe bncede gıtsın baska takıma onun ıcın cok ii olr
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2005, 14:46:10 » |
|
TOTAL90
|
bence kobe gitmez zaten lakers diyince akla iki isim geliyo kobe ve o'neal  ama o'neal gitti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2005, 19:17:54 » |
|
Yiğit
|
Nets Swift ve Boozer için çok bastırıyor.Hadi hayırlısı.Ama Sheed+Darko=KG takası olsa Minnesota'ya bi tarafımla gülerdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2005, 22:03:52 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2005, 15:59:50 » |
|
fay_rap
|
arkadaslar ben o takas fikrinin aslını biliyorum detroit rasheed yaslandı diye ve bu sene sozlesmesi sona ereceginden boşa bırakmak istemiyo garnett ise kendini minnesotada gm zannetiği için iki takımda bu oyuncuları boşa kaybetmek istem,iyorlar o yuzde boy le bir takas fikri var ikisi arasında ama gerceklesecegini zannetmiyorum cunku boyle bişey olursa minnesota bi bikıma kaybedecegini biliyodur detroit ise kazanacağını bu yuzden bu takası simdiden yatmış bileelim ama boyle bişey var
|
|
|
|
|
|
ıversonnn steal by ıverson he rıde agooo he was againnn he was againn t-mac for three oww my godnesss 3-2-1 this is the miller timeeee kobe bryant slam dunkkk carter is the charjer todo whats uppp!! lets go lets go home homee ladies and centilman
|
|
|
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2006, 09:38:37 » |
|
LeBron James
|
Magette-Vilcoxx , Artest dedikodusu var Foyle-DunleavyJR. , Artest var
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2006, 16:17:43 » |
|
The Answer
|
Zor günler geçiren Minnesota Perşembe gecesi yaptığı ve yedi oyuncu ve üç draft hakkını içeren takasla Wally Szczerbiak'ı Boston Celtics'e yollarken, kandrosuna Ricky Davis'i kattı.Minnesota'nın Ricky Davis, Mark Blount, Marcus Banks, Justin Reed ve iki ikinci tur draft hakkı alırken karşılığında Celtics'in, Szczerbiak, Michael Olowokandi, Dwayne Jones ve bir ilk tur draft hakkını kadrosuna kattığı açıklandı.
Anasayfada tüm haberler transferler felan yazılı okuyun!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2006, 19:00:47 » |
|
coskun
|
o zamn minnesota kim kalır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2006, 11:00:48 » |
|
The Diggler
|
mınnesota rıcky davıs ve marcus banks ı aldı ıyı hos da o takımda mark blount oynayamaz ama onun ıcın kotu oldu fazla zaman alamaz ama mınnesotada bır patlama olur dıyorlar yukselıse gecebılır her an
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2006, 11:49:14 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2006, 08:45:14 » |
|
hummer
|
'Tractor' Traylor'a New Jersey Yolu Gözüktü
Geçtiğimiz sezon sonunda Cleveland Cavaliers'ın sözleşmesini fesh ederek serbest bıraktığı Robert 'Tractor' Traylor'a New Jersey Nets'in talip olduğu iddia edildi. Yaz başında herhangi bir takımdan kontrat teklifi alamayan ve menajeri aracılığıyla kendisine takım arayan Traylor'ın, Nets forması giymeye sıcak baktığı belirtildi. NBA Kulislerinde konuşulanlara göre pota altında sorun yaşayan Nets'de Genel Menajer Rod Thorn'un tecrübeli oyuncuya 1 yıllık minimum değerde kontrat teklif edeceği gelen haberler arasında. 1998 Draftında ilk tur 6.sıradan seçilen Traylor, kariyeri boyunca Milwaukee Bucks, Cleveland Cavaliers ve New Orleans Hornets takımlarının kadrolarında yer almıştı.
|
|
|
|
|
|
kuLun oLduk YoLunda aLLahımız KARŞIYAKA !
|
|
|
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2006, 16:04:48 » |
|
The Answer
|
Evet gerçekten nets pota altında sorun yaşıyordu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 09 Şubat 2006, 12:26:17 » |
si_black_yah
Yeni Üye
|
merhaba ben bileli lakers boozer için fena bastırıyor hatta pota altını güçlendirmek için san antonio ya odom u werip yerine muhammed nestrovic horry yi almayı düşünüyorlarmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2006, 19:46:00 » |
|
ankle_breaker
|
bi ara ıverson denver ylcusuydu sonra olmadı yaa
ona kalırsa bugünlerde de memphis e gelcek dedikoduları war memphis Eddie Jones Shane Battier bi de draft hakkı teklif etmiş.kaynakda sağlam hoopshype ne diyim ivy siz sixers, sixers sız ivy düşünemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2006, 19:50:47 » |
|
KİDD_Fan
|
ona kalırsa bugünlerde de memphis e gelcek dedikoduları war memphis Eddie Jones Shane Battier bi de draft hakkı teklif etmiş.kaynakda sağlam hoopshype ne diyim ivy siz sixers, sixers sız ivy düşünemiyorum abi ivy i battier eddie jones bi de draft hakki için wereceklerse bıraksınlar bu işi bilmiolardır yaa ivy için kobe fln wermeleri lasım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 06 Nisan 2006, 19:52:49 » |
|
ankle_breaker
|
ona kalırsa bugünlerde de memphis e gelcek dedikoduları war memphis Eddie Jones Shane Battier bi de draft hakkı teklif etmiş.kaynakda sağlam hoopshype ne diyim ivy siz sixers, sixers sız ivy düşünemiyorum abi ivy i battier eddie jones bi de draft hakki için wereceklerse bıraksınlar bu işi bilmiolardır yaa ivy için kobe fln wermeleri lasım  onu sixers yöneticilerine sölicen tabiki ivy daha değerli ama salary olayları felan:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 17 Mayıs 2006, 14:09:27 » |
|
t.R.A.P S.T.A.R
|
benim takımımda ivy olsa ben kobe'yi bile verseler takas etmem!(fazla mı attım acep?  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|