« Yanıtla #40 : 01 Haziran 2006, 12:57:47 » |
|
Kenyon_Martin
|
Minneasota Mike James'i Takip Ediyor!!!
Toronto Raptors'ın başarılı oyun kurucusu Mike James Minneasota'nın listesine ilk sıralarda yer edinmeyi başardı.Özellikle bu sezon Raptors forması altında kariyerinin en verimli dönemini geçiren Mike James tüm dikkatleri üzerine çekti.Minneasota gelecek sezon için free-agentlere yönelmesi Mike James transferini güçlü kılan en önemli sebeplerden bi tanesi.Kevin Garnett'in oyununu desteklemesi açısından Minneasota yöneticileri kendileri için en uygun oyuncu olduğu söyleniyor.Mike James kendisini kanıtlamak uğruna bu transfere sıcak bakabileceği kulağa gelen dedikodular arasında yer alıyor!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 03 Haziran 2006, 21:37:19 » |
MEHMETOKUR
Yeni Üye
|
ben bir <utah>lı olarak KOBE gitsin artık diyorum. adamın çevresinde kendi gibi oyuncular bile yok.bence gitmesi en hayırlısı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 03 Haziran 2006, 21:40:24 » |
|
|
|
« Yanıtla #43 : 03 Haziran 2006, 23:04:32 » |
|
TracY_Mc #1
|
T-Wolves, Free-Agent Guard’ları İnceliyor.. Marko Jaric’in bekleneni verememesi, Troy Hudson’ın da sakatlık sorunlarıyla boğuşması nedeniyle sezon boyunca point guard pozisyonunda oldukça sıkıntı yaşayan Minnesota Timberwolves’da Basketbol Operasyonları Sorumlusu Kevin McHale’in gözünü free-agent guard’lara çevirdiği belirtildi. Özellikle Kevin Garnett’ın oyununu destekleyecek bir guard arayan McHale’in ilk olarak Mike James’i listesine aldığı söyleniyor. Toronto Raptors’da kariyerinin en verimli dönemini geçiren ve bir çok takımın da listesinde bulunan James’i kadrosuna dahil edememesi durumunda rotasını Speedy Claxton’a çevireceği gelen haberler arasında. Diğer yandan Timberwolves’un yeni sezon öncesinde Anthony Carter’ı da serbest bırakması bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 03 Haziran 2006, 23:06:07 » |
|
TracY_Mc #1
|
Pistons'da Delfino'dan Ayrılık Sinyalleri.. Detroit Pistons'ın Arjantinli oyuncusu Carlos Delfino'nun, yeni sezonda daha fazla dakika bulabileceği bir takımda oynamak istediği ve bu nedenle takımdan ayrılması konusunda görüşmede bulunacağı iddia edildi. 2004-05 sezonunda yaşadığı sakatlık ve şansızlıklar nedeniyle tam 52 maç kaçıran Delfino, bu yıl ise 68 karşılaşmada görev yapabilmişti. NBA kulislerinde konuşulanlara göre Delfino'nun, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Başkan Joe Dumars ile bir araya gelerek takasını isteyeceği gelen haberler arasında. Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen Delfino, NBA kariyeri boyunca 3.7 sayı- 1.7 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 03 Haziran 2006, 23:07:59 » |
|
TracY_Mc #1
|

Tecrübeli Christie, Geri Dönmek İstiyor.. NBA'in en önemli dış savunmacılarından biri olan ancak yaşadığı ciddi sakatlık problemleri nedeniyle kariyerini noktalamak zorunda kalan Doug Christie'nin yeniden salonlara dönmek istediği iddia edildi. 36 Yaşındaki tecrübeli oyuncu bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada yaşadığı sakatlık problemlerinin ardından bir süredir özel olarak antremanlar yaptığını belirtti. Christie ayrıca, "Ben sadece çalışıyorum ve zamanın ne göstereceğini bilemeyiz. Ancak ben kendimi iyi hissediyorum" dedi. Sezon başında Mavericks forması altında 7 maç oynadıktan sonra kariyerini noktalayan Christie, kariyeri boyunca L.A.Lakers, NY Knicks, Toronto Raptors, Sacramento Kings ve Orlando Magic formaları altında mücadele etmişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 03 Haziran 2006, 23:09:21 » |
|
TracY_Mc #1
|

Magic, T-Mac’ın Arkadaşı İle İlgileniyor... Bu sene Draft’da 11. sırada kendisine yer bulan Orlando Magic, Rockets’lı yıldız Tracy McGrady’nin arkadaşı Rodney Carney ile ilgileniyor. T-Mac’in Houston’daki evinde antreman yapan ve yine T-Mac’in çalıştırıcısı Wayne Hall ile birlikte olan Carney’in, Magic’in aradığı kan olduğu belirtiliyor. Oldukça atletik olan Carney aynı zamanda oldukça iyi DNA’ya sahip. Carney’in annesinin (DeAndra Ware) önceden Indiana State’in 100 ve 200 metre şampiyonlukları bulunuyor. Üniversitede 27.8 dakika ortalama ile süre alan Carney 17.2 sayı istatistikleriyle mücadele etti. Magic’in Caney’i 8 Temmuz’da düzenlenecek çalışmalara da davet ettiği belirtildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 03 Haziran 2006, 23:11:16 » |
|
TracY_Mc #1
|
 Bulls, Lakers’ın Yıldızına Kancayı Taktı NBA kulislerinde Chicago Bulls ile Los Angeles Lakers arasında bir takas gerçekleşeceği söyleniyor. Daha önceden Kevin Garnett, Jermaine O’Neal ve Chris Bosh ile ilgilenen ancak bir sonuç alamayan Bulls gözünü Lakers’ın yıldızı Lamar Odom’a çevirmiş durumda. Lamar Odom karşılığında Bulls, Lakers’a Tyson Chandler, Chris Duhon ve 16 nolu draft hakkını verecek. Lakers’ın savunmasında sertliği sağlamak amacıyla bu takasa olumlu şekilde baktığı belirtildi. Kobe Bryant ile arası pek de iyi olmadığı belirtilen Odom’un da bu takasa sıcak baktığı gelen haberler arasında. Miami Heat’de mücadele ederken 17.1 sayı, 9.7 ribaund ortalamaları ile mücadele eden Odom, bu sezon 17.8 sayı ortalaması ile mücadele etti. Ancak Odom bu sezon yakaladığı % 48 şut yüzdesi ile kariyer rekorunu da geliştirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 04 Haziran 2006, 11:34:31 » |
|
One Piece
|

Tecrübeli Christie, Geri Dönmek İstiyor.. NBA'in en önemli dış savunmacılarından biri olan ancak yaşadığı ciddi sakatlık problemleri nedeniyle kariyerini noktalamak zorunda kalan Doug Christie'nin yeniden salonlara dönmek istediği iddia edildi. 36 Yaşındaki tecrübeli oyuncu bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada yaşadığı sakatlık problemlerinin ardından bir süredir özel olarak antremanlar yaptığını belirtti. Christie ayrıca, "Ben sadece çalışıyorum ve zamanın ne göstereceğini bilemeyiz. Ancak ben kendimi iyi hissediyorum" dedi. Sezon başında Mavericks forması altında 7 maç oynadıktan sonra kariyerini noktalayan Christie, kariyeri boyunca L.A.Lakers, NY Knicks, Toronto Raptors, Sacramento Kings ve Orlando Magic formaları altında mücadele etmişti. bu adamın hayranıyım ben bu adam dallasa donerse jerry stackhouse la beraber bench den super destek verırler bu sayede dallas onumuzdekı yıl daha da ıyı olur
|
|
|
|
|
|
 deniz,kum ve kız = THE O.C
|
|
|
« Yanıtla #49 : 04 Haziran 2006, 18:46:57 » |
|
Tracy1McGrady
|
Iverson mınesota ya gelcekmişşş tabi bunun dedikodu olduğunu unutmayalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 05 Haziran 2006, 13:50:03 » |
|
Kenyon_Martin
|
Mohemmed'in Gönlü Bulls'tan Yana!!!!!
San Antonio Spurs'da özellikle play-off'larda hemen hemen hiç şans bulamayan Nazr Mohammed'in takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. 5 Yıllık $25milyon değerindeki kontratı tamamlanan 28 yaşındaki oyuncunun, menajeri aracılığıyla kendisine gelen teklifleri dinlediği belirtildi. Özellikle Chicago Bulls'un kendisiyle yakından ilgilendiğini bilen Mohammed'in, bu takımda oynamaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 13 Haziran 2006, 13:04:50 » |
karacan
NBA Draft'ında
|
BENCEDE KOBE GİTMEZ ÇÜNKÜ LAKERS LA BÜTÜNLEŞTİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 13 Haziran 2006, 20:31:43 » |
|
Kenyon_Martin
|
Boozer=Dalembert!! Utah GM'i Kevin O'conner bu sezon 76ers formasıyla hayal kırklığı yaratan Samuel Dalembert'le ilgilendiği konuşuluyor özellikle Dalembert'i C yapıp Mehmeti gerçek mevkisi olana PF'ye çekmeyi amaçlanıyor.Dalmebert özellikle blok tehtidi ve atletik özellikleriyle bu takas Utah'a yarar sağlayabilir eğer 76ers Boozer'ı alırsa Webber'i artık 76ers'in kesinlikle gözden çıkardığını söyleyebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 13 Haziran 2006, 20:55:20 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Boozer=Dalembert!! Utah GM'i Kevin O'conner bu sezon 76ers formasıyla hayal kırklığı yaratan Samuel Dalembert'le ilgilendiği konuşuluyor özellikle Dalembert'i C yapıp Mehmeti gerçek mevkisi olana PF'ye çekmeyi amaçlanıyor.Dalmebert özellikle blok tehtidi ve atletik özellikleriyle bu takas Utah'a yarar sağlayabilir eğer 76ers Boozer'ı alırsa Webber'i artık 76ers'in kesinlikle gözden çıkardığını söyleyebiliriz.
Bu takas iki takımada yarar sağlamaz bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 13 Haziran 2006, 21:07:45 » |
|
Kenyon_Martin
|
Bence Utah adına oldukça yararlı bir takas olucaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 13 Haziran 2006, 21:21:29 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Bence Utah adına oldukça yararlı bir takas olucaktır
Sanmıyorum.Zaten Utahın kısır bir hucüm gücü var.İyice azaltmak doğru değil.Dalembert'i alınca savunma sertleşecek süper bir block 2,5lusu oluşacak(mehmet yarım).Ama hucümda birinci opsiyon olan mehmete 2 li sıkıştırmalar gelince, kalburüstü bir oyuncu olmayan mehmet bu yükü kaldıramayacak diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 13 Haziran 2006, 21:49:31 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Bu takas iki takımada yarar sağlamaz bence. Oha abi nası yara sağlamasın ya biraz mantıklı konuş baksan Dlembert gelirse Utahın defasına çok büyük bi güç katar ak 47 le birlikte iyi defans yaprlar Memoda Hücumda ii Ak47 de hücüma katlırsa Uttah için böyle bi takım çok çok ii olup play-off a çıkarlralr taibi bu takas olursa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 13 Haziran 2006, 22:02:47 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Oha abi nası yara sağlamasın ya biraz mantıklı konuş baksan Dlembert gelirse Utahın defasına çok büyük bi güç katar ak 47 le birlikte iyi defans yaprlar Memoda Hücumda ii Ak47 de hücüma katlırsa Uttah için böyle bi takım çok çok ii olup play-off a çıkarlralr taibi bu takas olursa
Bir üstünde açıkladım zaten.Tamam mükemmel bir savunma kurgusu oluşuyor.Ama hücumda çok çok büyük sorunlar çıkacak.Pota altı mehmete yoğunlaşacak.Mehmet bir Dirk değilki bunun üstesinden gelsin.Burda 1. skor opsiyonu Mehmet olan bir takımdan bahsediyoruz. Ama buna bir dış skorer eklersen o zaman tadından yenmez derim.Fakat şu haliyle olmaz gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 14 Haziran 2006, 11:25:03 » |
|
Kenyon_Martin
|
Evet mutlaka iyi bir oyun kurucuyla dış skorer lazım bu takıma bu sene drafttada 14.sıradan seçiyolar yani iyi bir oyuncu beklemek olanaksız bu yüzden iyi bir takasa gitmek şart artık geçen günlerde Araujo'yu kadrolarına kattılar ama oda bilindiği gibi bir pivot oyuncusu.Yani Utah'ın birazda akla mantığa sığan oyunculara yönelmesi lazım.Ancak yine söliyorum Dalembert bu takımda iş yapar!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 14 Haziran 2006, 22:40:38 » |
|
One Piece
|
bu arada garnett ın gene dedıkodusu cıkdı bu sefer de sacramento ıle takası konusuluyor karsılıgında brad mıller kenny thomas ve bonzı wells ı vermeyı dusunuyormus sacramento bu dedıkodular olmasa bız ne yaparmısız yaa 
|
|
|
|
|
|
 deniz,kum ve kız = THE O.C
|
|
|
|