« Yanıtla #60 : 15 Haziran 2006, 15:02:37 » |
ankebut_7
NBA Draft'ında
|
tam olarak bilgi yok ama nba.com a göre bu sezon büyük trade ler olacakmış ..bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #61 : 15 Haziran 2006, 15:11:19 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Banada öyle deliyor.Garnett takasını istiyor, Phili revizyona girdi ivy gidebilir, detroit hayal kırıklığı ile bişeyler yapabilir, Lakers bir uzun için kobe hariç bütün oyuncularından vazgeçebilir.NY knicks francis yada marbury den birini yollamak istiyormuş.Atlanta ve Chicago elindeki kaliteli gençlerle yıldız avına çıkmış kenyon yolcu, Sacremento brad falan yolcu..Bu duyumlar müthiş bir trade sezonunun habercisi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 15 Haziran 2006, 23:20:46 » |
|
AlonZoMourning
|
KG gitmesin gelenler gelsin. Acaba MArbury gelemez mi ben seviyorum o adamı.Gelmiş geçmiş en büyük sokak efsanelerinden biri.
Kenyon Nets e geri dönse şampiyon belli olur.Bakalım ben de büyük takaslar bekliorum.Özellikle Detroit ten.Rasheed yolcu bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 23 Haziran 2006, 00:56:30 » |
|
zikaçu
|
KG gitmesin gelenler gelsin. Acaba MArbury gelemez mi ben seviyorum o adamı.Gelmiş geçmiş en büyük sokak efsanelerinden biri.
Kenyon Nets e geri dönse şampiyon belli olur.Bakalım ben de büyük takaslar bekliorum.Özellikle Detroit ten.Rasheed yolcu bence.
valla sokak efsanesi olarak kalacak nba efsanesi olamayacağı kesin de ben kg nin lakersa geleceğini umuyorum nba de olsun büyük taksalar ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 23 Haziran 2006, 10:11:48 » |
|
Kobe Bryant
|
ya abı garnett gıbı bır efsanenın ne ısı war mınnesota gıbı salak bı takımda ya off gıcık oluorum nefret edıorum su olaydan.abı ya zaten karıyerının sonlarına dogru yaklastı sampıyonluk yuzugun bu takımda yakalayamayacagı artık kensınlestı.gıtsın lakerse kobeyle beraber sampıyon olsunlar ya.alla alla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 23 Haziran 2006, 10:29:10 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Lakers Minesoraya ne vericek? Bide "w" harifin kullanma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 23 Haziran 2006, 11:04:18 » |
|
t.R.A.P S.T.A.R
|
ya abı garnett gıbı bır efsanenın ne ısı war mınnesota gıbı salak bı takımda ya off gıcık oluorum nefret edıorum su olaydan.abı ya zaten karıyerının sonlarına dogru yaklastı sampıyonluk yuzugun bu takımda yakalayamayacagı artık kensınlestı.gıtsın lakerse kobeyle beraber sampıyon olsunlar ya.alla alla.
Garnett için minnesota'nın çok önemi var bence,KG kaç senedir takımı için didiniyo ve mücadele ediyo,takımını herşeyden çok seviyor ama artık mchale'in icraatları bıktırdı onu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 23 Haziran 2006, 11:37:50 » |
|
Kobe Bryant
|
Lakers Minesoraya ne vericek? Bide "w" harifin kullanma  lamar odom ve yanına 1 tane daha oyuncu wermelerı söz konusu eer bahsedılen takas gerceklesırse ama bunlar sadece dedıkodeu garnettı ısteyen bulls ve atlanta gıbı takımlarda var.kusura bakma "w" için unutmusum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 23 Haziran 2006, 12:51:55 » |
|
One Piece
|
kenyon martının knıcks e yada mınnesotaya gıtme ıhtımalı varmıs bana gore mınnesotaya gıtsın daha ıyı olur.KG ıle bayagı ıyı anlasırlar.
|
|
|
|
|
|
 deniz,kum ve kız = THE O.C
|
|
|
« Yanıtla #69 : 23 Haziran 2006, 12:53:54 » |
|
t.R.A.P S.T.A.R
|
İkisinede gitmez ki.Knicks'e gitse batar,o yüzden gitmes.Minnesota'ya da gitmez çünkü PF mevkiisinde Kg var,yedek olmayı istemeyecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 24 Haziran 2006, 11:42:44 » |
|
Highflyer_Wade™
|
NEW YORK KNİCKS tarafından kovulan NBA liginin en iyi koçlarından LARRY BROWN,ı MİCHEAL JORDAN,ın da ortaklarından oldugu CHARLOTTE BOBCATS takımı istiyor.NEW YORK KNİCKS,teki görevine son verilen LARRY BROWN ile MİCHEAL JORDAN,ın hisse almasıyla popüleritesini arttıran CHARLOTTE BOBCATS evliligi lige yeni heyecanlar katıcaktır.
Alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 26 Haziran 2006, 21:01:28 » |
lebron_james23
Yeni Üye
Lebron James
|
Brown bobcats in basına gecerse bence bobcats çok iyi işler yapar
|
|
|
|
|
|
SüPeR StAr LEBRON James!!!
|
|
|
« Yanıtla #72 : 28 Haziran 2006, 16:15:31 » |
|
Highflyer_Wade™
|
28 haziran draftı ve 1 temmuz free agent pazarına sayılı günler var ve amerika basını dedikodu üretmeye devam ediyor.Son dedikodu DENVER NUGGETS,in all-star pover forveti KENYON MARTİN takas yoluyla MİNNESOTA TİMBERWOLWES,e gönderilecek.Müzmin sakat KENYON MARTİN,den ve onun yüklü kontratından kurtulmak isteyen DENVER NUGGETS,ın adeta bedavaya takasa olumlu baktıgı ve pota altında sorun yaşayan MİNNESOTA TİMBERWOLWES,ında takas yoluyla all-star oyuncuyu bünyesine katmaya sıcak baktıgı konuşuluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 28 Haziran 2006, 16:17:31 » |
|
Highflyer_Wade™
|
ALLEN İVERSON BOSTON CELTİCS yolcusumu?Bu sadece bir görüşme.PHİLADELPHİA 76ERS ve BOSTON CELTİCS yöneticileri bu konuda bir görüşme yaptılar ve 2006 draftına kadar bu konuyu rafa kaldırdılar.7 sıradan seçme hakkı bulunan BOSTON CELTİCS son workoutlarınıda yaptı ve draftı beklemeye başladı.GM DANNY AİNGE takasta iyi bir isim seçemezse bu takası devreye sokacak.
Alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 28 Haziran 2006, 16:23:32 » |
|
ivy
|
ivy,boston'a giderse cook büyük bir olay olur ve pierce-ivy show olur
|
|
|
|
|
|
aLLeN iVeRsOn(I'm wHaT ı'M) 2001 MoSt VaLuAbLe pLaYeR 2005 MoSt VaLuAbLe pLaYeR 2005-OrLaNdO--60 PoİnTs 15 OcAk 2002-HoU-Phİ-58 pOiNtS 1996-NbA DrAfT-nUmbEr oNe OnE MaTCh-18 AsİSt 12 KaSıM-InDıAnA-BuZzEr 2005 ReGuLaR sEaSoN-30.7 PoİnTs
|
|
|
« Yanıtla #75 : 28 Haziran 2006, 17:26:46 » |
jewels
NBA Draft'ında
|
ya çok ii ikili olurlar ama bence ivy takas olçaksa artık yüzük için olsun.Boston da o yüzüğü bence alamaz eğer oraya gitçekse gitmesin daha iyi.Aslında en iyisi 76'ers ta kalsın ama webber in yanına birilerin koyarak KG ke takas edilsin tabii bu benim isteim ama hayal gibi bi şey.Ivy ya 76'ers ta kalsın yada ii bi takıma gitsin ve artık yüzüğü taksın
|
|
|
|
|
|
imzam yokkkk.Parnak bassssssam
|
|
|
« Yanıtla #76 : 28 Haziran 2006, 18:04:07 » |
|
AmaRe The ORc
|
yani bostona kimin karsılıgında gidebilir ki? paul'un içinde olmadıgı her türlü takastan philly zararlı cıkar bence.Yani bostonun yetenekli gençleri olabiir ama onlar philly'nin ihtiyacını karşılamaz bence.şimdi Webber takasının bi hata oldugunu görüoruz.o yüklü kontratı kimse almak istemedigi için su an ai'yı takasa kalkışıolar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 28 Haziran 2006, 18:07:13 » |
|
t.R.A.P S.T.A.R
|
AI boston'a gidebilir ama arkadaşın dediği gibi anca pierce karşılığında olur bu iş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 28 Haziran 2006, 18:11:10 » |
|
AlonZoMourning
|
Boston Paul üzerine kurulmuş bir takımdır.Belki Wally gider dicem onunda baya sağlam bir kontratı var.AI ile eşit gibi birşey.İlginçtir ki artık yüzük isteyen AI bu sene sürünen Boston'a gitçeğine kendi takımıyla devam eder daha iyi bir takım en azından.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 28 Haziran 2006, 18:14:38 » |
|
Kenyon_Martin
|
Bu Boston-76ers-Utah arasında üçlü bir takas olması ihitmali var haberin tamamı Nba'den Haberler'in ana sayfasında NBA'de Bomba Patlıyor başlığı altında görebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|