+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Takas Senaryoları

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Takas Senaryoları  (Okunma Sayısı 562 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Haziran 2007, 12:43:00 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
Takas Senaryoları

Birçok söylenti dolaşıyor takım hakkındaki takas senaryolarını burada yapabilirsiniz.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2007, 01:33:48 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Takas Senaryoları

Atlanta adına şöyle bir takas düşündüm ama olacağını zannetmiyorum desem yeridir Cheesy

Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın.

Şimdi burda iki takımında bi zararı ziyanı yok ama Lakers'ın Bynum'ı bir başkasına vereceğini de hiç düşünmüyorum . Neyse senaryoya bakacak olursak Lakers 2 - 2. tur hakkını ve Bynum'ı versede yerine J.Smith gibi atletik yetenekleri olan , savunma ve hücumda takıma çok şey katabilecek birini alıyor . Ayrıca 25 yaşında belki bench oyuncusu olarak kullanılabilecek Stoudamire geliyor . Bakalım belli mi olur Cheesy Belki gerçekleşir .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2007, 10:43:53 »
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..

Üyelik Bilgileri

lakersın bynumu vereceiğini sanmıyorum hem odomda varken olacağını sanmıyorum ancak bibby cavsa gitmezse lakersta bir bibby takası olabilir
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2007, 16:35:57 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Onu bırakın Bynum için Josh Smith'i mi verirler yapmayın etmeyin lütfen ya.5x5'in bu ligdeki yeni ismi Josh Smith'tir.Onu geçtim Salim'i draft sırasından dolayı(31) küçümsüyorsunuz ama seçildiği draft senesinin en iyi şutörü olarak lanse ediliyordu bu adam.Bir de Atlanta da zaten sürüyle uzun draft etmiş bi takım(Shelden&Marvin Williams,Batista,S.Jones) hangi birini yetiştirecek,tecrübe edinmesini sağlayacak.

Atlanta bana göre Conley'i draft etmeli,Speedy 30'undan sonra vitesi düşürür zaten son sezondaki sayı ortalaması 5.3,Royal Ivey ellerinde patladı ve onun da hücum yönü sağlam değil.İyi diyebileceğimiz bi Lue var,o da ilk 5için biraz dandik sayılır ama ideal yedek.

Conley geldiğinde Atlanta kadrosunda ilk5 Conley-JJohnson-BlackSmith(bu lakabı ben taktım)-Marvin-Pachulia gibi olur yedekler de Lue-Salim-Shelden(herif Kısa PF)-Solomon-Batista(veya Wright), 12. adamlar da(2.tur drafttan bi SF)-Claxon-Ivey-Medvedenyo'dan ibaret olur.2 sene sonra kadro oturur,takım iyi bi yere gelir.

Ha bu arada 5x5 ne diye soracak olursanız(gerçi çoğu insan biliyor ama,bilmeyenler için) 5 kategoride(sayı,rib,ast,blk,toç) 5 ve üzeri rakama ulaşma olayına verilen kısa ad.

« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2007, 06:02:12 »
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!

Üyelik Bilgileri

Atlanta adına şöyle bir takas düşündüm ama olacağını zannetmiyorum desem yeridir Cheesy

Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın.

Şimdi burda iki takımında bi zararı ziyanı yok ama Lakers'ın Bynum'ı bir başkasına vereceğini de hiç düşünmüyorum . Neyse senaryoya bakacak olursak Lakers 2 - 2. tur hakkını ve Bynum'ı versede yerine J.Smith gibi atletik yetenekleri olan , savunma ve hücumda takıma çok şey katabilecek birini alıyor . Ayrıca 25 yaşında belki bench oyuncusu olarak kullanılabilecek Stoudamire geliyor . Bakalım belli mi olur Cheesy Belki gerçekleşir .
ha ha ha kaancım sen bynumla josh smithi bir tutuyorsun ya ben sana ne diyeyim josh smith şuanki haliyle bynumu 25 e çarpar 3 e böler ayriyetten kare kökünü alır Cheesy seni tanımasam bunu yazanın nbaden çakmadığını anlardım kaan neyse ben olsam drafttan conleyi alırdım shelden williamsıdı bir takasta kullanır orta derecede conleyin yedeği olacak bir guard alırdım

« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2007, 21:06:35 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla atlanta eğer conley i alır birde takıma zazanın yanına adam akıllı bir uzun takviye ederse zayıf doğuda
rahat play off yapcak seviyeye ulaşır,josh smith konusunda söylencek çok şey var hane adamlar vardır ya
süper ortalamalarına rağmen takımı zayıftır iddaasızdır böle bir bahtsız adam merak ediyorum bulls ,lakers yada spurs gibi takımlarda böle oynayabilirmiydi diğer süper yıldızların yanında
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2007, 20:12:45 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2007, 01:29:14 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

[ josh smith şuanki haliyle bynumu 25 e çarpar 3 e böler ayriyetten kare kökünü alır
şu an öyle olabilir ama lige ne kadar ender iyi pivot geldiğini düşünürsek bence bynum josh smithden daha değerli...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2007, 02:17:51 »
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!

Üyelik Bilgileri

[ josh smith şuanki haliyle bynumu 25 e çarpar 3 e böler ayriyetten kare kökünü alır
şu an öyle olabilir ama lige ne kadar ender iyi pivot geldiğini düşünürsek bence bynum josh smithden daha değerli...
bende ondan dolayı şuanki haliyle dedim Cheesy bynum çok potansiyelli gelişirse tabiki josh smithten daha iyi olur ama şu anki haliyle josh smith çok daha üstün

« Yanıtla #8 : 25 Temmuz 2007, 20:49:04 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Josh smith dengesiz oyuncu aslında onun hakkında düşüncelerim hızlı ,atletik,savunma yönü yüksek,insanı
gaza getiren bir oyuncu ama eksik bişeyleri var ,mesela disiplin konusunda kötü örnek istatistiklerini takımın
üstünde görüyor çoğu maç takımı yenmesinden zira nba tv deki ara görüntülerde ve nba top ten lerde
gözükmeyi seviyor yıldız olma yolunda ama asla bu takımın ana silahı değil joe johnson un gölgesinde
kalmaya mahkum gibi kendine çeki düzen verirse süperstar olma potansiyeli var ama umursamıyor beyim

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Takas Senaryoları

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv