« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2008, 01:31:50 » |
--
Ziyaretçi
|
New Orleans'da düzenlenecek olan 2008 All Star haftasonu şölenin de ilginç yarışmalardan biri olan Takımların yarıştığı şut yarışmasına katılacaklar da belli oldu.
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Detroit Pistons'ın yanı sıra, Chicago Bulls, San Antonio Spurs ve Phoenix Suns yarışmaya katılacak.
Detroit Pistons ---------------- Chauncey Billups Swin Cash Bill Laimbeer
Chicago Bulls -------------- Chris Duhon Candice Dupree B.J. Armstrong
Phoenix Suns ------------- Amaré Stoudemire Cappie Pondexter Eddie Johnson
San Antonio Spurs ----------------- Tim Duncan Becky Hammon David Robinson
---------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2008, 01:34:36 » |
|
Suns Fan
|
Pondexter sayesinde kazanırız. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2008, 01:39:08 » |
|
RaRe
|
Duncan bu işi de ciddi yaparsa biz kazanırız... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2008, 02:30:29 » |
|
Kaan Mert
|
Bu iş orta sahadan atılan şuta kalmış kim daha önce atarsa o şampiyon oluyor.Tahmin yapmak biraz zor ancak ben Spurs'un kazanmasını istiyorum şahsen.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2008, 12:06:30 » |
|
Mustafa
|
amare-duncan ikilisinin son topa kaldığını düşünsene, ölüm gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 08 Şubat 2008, 13:32:41 » |
|
dwyane_wade#3
|
swin cash'e dikkat beyler bayanlar, orta sahadan o sokacak benden söylemesi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 08 Şubat 2008, 14:24:23 » |
|
|
|
« Yanıtla #27 : 08 Şubat 2008, 14:26:24 » |
firat41
NBA Draft'ında
|
detroit nash ve swin jash ile birlikte ii iş çıkarcağını tahmin ediyorum
|
|
|
|
|
|
Kalbimde arama eski yerini gözyaşlarıma karıştın......
Aşk insanoğluna ilahi aşka ulaşmak için verilmiş bir buraktır...
Hani o gözler vardır ya sevgileri anlatır, sözler vardır ki gözleri anlatır, birde Aşk vardır o da seni anlatır.
Beni sev
|
|
|
« Yanıtla #28 : 08 Şubat 2008, 17:25:36 » |
|
Kaan Mert
|
O değilde Spurs'te David Robinson var
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #29 : 08 Şubat 2008, 18:20:32 » |
Mamaluj
NBA Oyuncusu
Türkçe yazın!
|
Detroit Pistons alır bence. Billups ve Cash iyi iş çıkarır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 09 Şubat 2008, 14:31:06 » |
aircanada_133
NBA Draft'ında
ViNSaNiTy
|
umarın Suns kazanır 
|
|
|
|
|
|
AdiGeCeLL_im
|
|
|
« Yanıtla #31 : 11 Şubat 2008, 03:36:58 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Walla Favori belli San Antonio bu şampiyon 2linin kazanma şansı yüksek
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2008, 15:11:19 » |
ibrahim furkan
NBA Draft'ında
|
bence detroit pistons kazanır billaps uzaklarda atabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 13 Şubat 2008, 18:42:52 » |
|
berkay19
|
arkadaşlar gülmeyin ama bu yarışma nasıl oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 13 Şubat 2008, 18:52:13 » |
|
Suns Fan
|
arkadaşlar gülmeyin ama bu yarışma nasıl oluyor
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 13 Şubat 2008, 20:13:31 » |
|
Torres#9
|
Yani bizden Manu,Suns'dan Barbosa gibi isimlerin orada olmasını isterdim,tutupta uzun almanın alemi ne.Şimdi üçlük noktasında dershane açılana kadar izlersek bu isimleri şaşırmamak lazım.Neyse böyle şuan ligde oynayan isimlerden uzun alınması ilginç,hadi eskilerden anlarım da,tekrar platforma çıkmaları için,mesela Amiral.Geçen sene de Ice-Man'di bizde,o iyi oluyorda,şuan oynayan oyunculardan uzun alınmasına karşıyım. En sevdiğim bayan oyunculardan Hammon'ın olması,Amiral'ın olması benim için yarışmayı en ilgi çekici şey haline dönüştürecek. He kimin kazanmasını istiyorum,bizimkilerin ancak Detroit geçen sene almıştı,bu sene de bir adım önde bana göre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 13 Şubat 2008, 20:23:37 » |
|
The_Dunker
|
Ana pondexer ın işi ne orda  ..Phoneix kazanabilir..
|
|
|
|
|
|
Psikopat Yazar!
|
|
|
« Yanıtla #37 : 17 Şubat 2008, 03:51:57 » |
|
Kaan Mert
|
Detroit ilk turda çok kötü bir derece elde etti.Suns ise Eddie Jones'un kurbanı oldu bir manada.Suns'u favori görüyordum bende ama 50 saniyenin altına inemediler.Bulls'un ilk turda ortta saha şutları çok dengeliydi ancak ikinci turda o ritmi yakalayamadılar.Duncan-Robinson ikilisi şampiyon oldu 35 küsür saniye ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 17 Şubat 2008, 03:57:44 » |
--
Ziyaretçi
|
Takım Yarışması Şampiyon: SA Spurs
NBA All Star 2008 orgizasyonu Yetenek Yarışmasının ilk etkinliği olan Takım Yarışmasında San Antonio Spurs şampiyon oldu.
İlk turda yarışan 4 takım içersinde son şampiyon Detroit Pistons sonuncu olurken, Phoenix Suns 50.9 saniyelik derece ile 3., Spurs 41.4 saniyelik derecesi ile 2. ve Bulls 39.6 saniyelik derecesi ile 1. oldu.
Final kapışmasında ise Chicago Bulls 53.4 saniyede yarışmayı tamamlarken, San Antonio Spurs 35.8 saniyelik derece ile şampiyonluğunu ilan etti.
Takım yarışmasına katılan oyuncular ise şöyleydi; Detroit Pistons ---------------- Chauncey Billups Swin Cash Bill Laimbeer
Chicago Bulls -------------- Chris Duhon Candice Dupree B.J. Armstrong
Phoenix Suns ------------- Amaré Stoudemire Cappie Pondexter Eddie Johnson
San Antonio Spurs ----------------- Tim Duncan Becky Hammon David Robinson ------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 17 Şubat 2008, 03:59:45 » |
|
Mustafa
|
eh be 21 küsürlü saniyede orta sahaya geliyorsun ama 45 küsür saniyede bitiriyorsun, duncan-robinson ikilisi soru işareti taşıyorlardı ama spurs'e takım şut yarışması şampiyonluğunu orta sahaki isabetli şutları ile onlar getirdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|