« Yanıtla #40 : 17 Şubat 2008, 04:14:13 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Ben tahmin etmiştim spurs aldı bence iyide oldu severim bu ikiliyi ne kadar en son seçilen isim olsalarda hafife alınmıcak bir ikili olduğunu son kez gösterdiler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2008, 04:18:00 Gönderen: Michael 23 JORDAN »
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #41 : 17 Şubat 2008, 04:15:53 » |
|
Kaan Mert
|
Ben tahmin etmiştim suns aldı bence iyide oldu
Spurs kazandı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #42 : 17 Şubat 2008, 04:17:28 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
pardonya spurs demek istemiştim  ikili deerkende duncanla amirali kast etmiştim
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #43 : 17 Şubat 2008, 08:39:25 » |
|
Torres#9
|
Yamulttular çok pis beni.Aferin uleyn çocuklar. Yanlız yarışmanın başında ihtimal vermediğim takımların başında biz geliyorduk ama yarışmayı kazandık,çok pis şaşırdım ve sevindim. Duncan ve Amiral,he birde New York'ta kalbime taht kuran Becky Hammon helal olsun size,tebrik ederim. Darısı şampiyonluk sevinçlerine 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #44 : 17 Şubat 2008, 13:03:49 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Phx istemiştim ama olmadı .. Sas'da Tim Duncan'ın olağanüstü orta saha shotuyla aldılar hehehhe keyifli ve komikti ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #45 : 17 Şubat 2008, 13:28:48 » |
|
lordapo
|
Ulan ....... becky nyk ile katılmadı spurs kazandı boşadım zaten onu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 17 Şubat 2008, 13:57:09 » |
|
dwyane_wade#3
|
ulen duncan ne winnersın arkadaş.  adam illa katıldığı her şeyi kazanacak. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 17 Şubat 2008, 14:06:41 » |
|
Kq5
|
Süpriz oldu bence  bulls kazanır dedim ama büyük bir süpriz yaşandı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 17 Şubat 2008, 14:58:48 » |
|
Dağlar
|
En az şans verilen takım kazandı. Duncan'da üçlük atabiliyomuş demekki  . Amiral de paslanmış hafiften. Bu arada Becky Hammon'a da hasta olduğumu söyliyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 17 Şubat 2008, 15:08:57 » |
|
RaRe
|
çok tatlı bi kadın ben de çok beğendim dün 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #50 : 17 Şubat 2008, 15:17:46 » |
|
lordapo
|
Valla wnba aleminin en taş ablasıdır o ama gitti spurs a lanet olsun.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 17 Şubat 2008, 15:20:19 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
hiç tahmin etmezdim harbi, spurs duncan ve robinson ile kazandı ya yarışmayı alınlarından öpmek gerek 
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #52 : 17 Şubat 2008, 15:21:12 » |
|
RaRe
|
duncan bu işi de ciddi yaparsa kazanırız demiştim 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #53 : 17 Şubat 2008, 20:43:38 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Sürpriz oldu benim için Spurs..Şutlarda baya zorlanırlar diye bekliyordum..Ama kazandılar tebrikler tabi..Bizimkiler sıçtı o ayrı  Suns kafadan gitti zaten KK favori dediği an işleri bitmişti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 18 Şubat 2008, 00:12:52 » |
|
RaRe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 18 Şubat 2008, 00:31:55 » |
|
TP
|
Pistons çok kötüydü.Billups atıcağı şutlar girmedi. Gerçi fazla heyecan duymuyorum bu yarışmadan ama olsun yine renkli oldu.Orta sahada atılan şut şans işi olduğu için önemli bir yer tutuyor.Erken sokan kazanıyor.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #56 : 18 Şubat 2008, 12:26:57 » |
|
a.s..i..
|
güzel bi yarışma bnce cappy orta sahadan üçlüğü soktu herhalde oarayı kaçrdım tam.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|