|
The Answer
|
 |
« : 30 Aralık 2005, 22:42:13 » |
|
BEYLER ESKİ KULLANICILARDA KENDİNİ TANITSIN BİRAZ GEÇ AÇTIK YA TOPİCİ ONDAN
YENİ KULLANICILARDA BURADA KENDİNİ TANITSIN!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Answer
|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2005, 22:44:04 » |
|
Hemen ben tanıtıyım YİĞİT YURTSEVEN KASTAMONU YAŞIM 16 LİSE 1'E GİDİYORUM BASKETBOLCUYUM HEAVY METAL VE ROCK DİNLERİM!!!! KABRİSTAN FANIYIM  (Arkadaşların grubu her ne kadar kendi besteleri olmasada güzel çalıyorlar) FAVORİ TAKIMIM VE OYUNCUM::SİXERS-ALLEN IVERSON
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2006, 13:27:44 Gönderen: The Answer »
|
|
|
|
|
|
Eren
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2005, 23:52:08 » |
|
eren tolga onur pendik/ist lise1(bi sene hazırlık) rap müzk dinliyorum lal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TracY_Mc #1
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2005, 00:06:41 » |
|
BERKAY ŞEŞEN KOCAELİ LİSE SONA GİDİYORUM KULAGA HOS GELEN HER TÜRLÜ MÜZİGİ DİNLERİM YAŞ 18 BASKETBOLCUYUM FAVORİ TAKIMIM VE OYUNCUM HOUSTON ROCKETS---->T-MAC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Franchise
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Aralık 2005, 11:36:53 » |
|
Semih Taşkın İst\maltepe 7 ye gidiyorum 14 yaşındayım rap,pop dinlerim sevdiğim takım:Orlando magic sevdiğim oyuncu:Steve Francis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soyer
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Aralık 2005, 14:06:33 » |
|
Adım Soyer Soyadım Arıgümüş Simav/Kütahya Aslen Eskişehirliyim Lise 1'e gidiyorum 16 yaşındayım Fenerbahçeliyim Bu sitedeki çoğu kişi gibi basketçiyim PG Oynarım 1.75 Boyum Kilomu Bilmiom. T-Mac hayranıyım Nba'daki takımım Detroit Pistons'tu Ama Artık T-Mac'ten Dolayı Rockets Rap dinlerim arada Rock'da dinlerim Yerli olarak sadece Sagopa dinlerim Yabancılarda Jay-Z'den başkasını dinlemem Bukadar.. Tanıştığıma Şimdiden Memnun Oldum... 
|
|
|
|
|
|
İmzada site adresi vermek yasak!
|
|
|
|
wEsT
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2005, 17:11:51 » |
|
batuhan sarıtürk istanbulluyum şu an rizede oturuyorum (şu tayinlerin gözü kör olsun) lise 1'e gidiyorum yaşım 15.5 nba^De tuttuğum takım houston en beğendiğim oyuncu tmac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AoGVinsanity
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Aralık 2005, 20:04:02 » |
|
Abi koptum ya aynen ben he bende disiplin sevmem, bu yüzden klubü bıraktım, yani shorty'nin deyimiyle streetçiyim , guard oynamayı severim, forward da bana uyar.. Bu arada benim boyumda 1.75... bu arada bende rap dinlerim arada eserse başka tür müzikler de dinlerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2006, 00:54:48 » |
|
walla blkı ınanmıcaksınız blkı dıslayacaksınız ama tanıtıorum kndımı adım cansu 15yasındaım 6senedır basketbol oynuorum ant denım favorı takımım mıamı ve oyuncumda wade ve vınce carter
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|
Umut
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2006, 02:28:12 » |
|
umut ASLAN PENDIK/kaynarca basketballer rap müzik dinlerim!yabancı da dahil olak üzere... ben ıverson,wade ve Jr.smith hayranıyım. aslında herseyden cok bı basket asiğiyım. Sokak basketbolunu cok severım ama onun yuzunsden kulubu bırakıcak kadar degıl! KIZALRDAN NEFRET EDERIM!![[hepsi değil tabı su gerızekalı olanları kastedıyorum]]] bu arada bayan basketballer lara da desdeğimiz tam!! ortamınız cok guzel.tanıstıgımıza memnun oldum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iverson_03
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Ocak 2006, 13:57:45 » |
|
asaf agun rize basketbolcuyum gard oynuyortum boy 1.70 galasarylıyım takım:phıladeılpha favorim ve sevdiğim allen iverson bayılıyorum ona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unFit-Music
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2006, 02:27:32 » |
|
bnde tanıtıym, adım esra! soyadımı salla boludaym falla nba yla alakam yoktur onur beni üye yaptı! futbolu seferm! rock fln işte rap sefffmem (ıyyak) ee daha ne söliyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KİDD_Fan
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2006, 16:06:09 » |
|
Volkan Yeğin 8.sınıf(orta son) basketciyim tuttuğum takım fav.oyuncum:new jersey nets-JASON KİDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
David Matriachi
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Ocak 2006, 01:30:34 » |
|
Selam Ben Cengiz Alsancak/İzmir'de oturuyorum.Yaşım 18. 9 Yıldır Basket Oynuyorum.Ama annem lgs'ye hazırlancam diye kulüpten çekti beni. O zamanda beri her aksam arkadaslarla antreman yapıyoz. Daha sonra ise macımızı falan yapıyoruz.
Türk müzikten nefret ederim.Bİr bo... benzemiyor bence. En cok dınledıgım grup ve şarkıcılar ; S.O.A.D, Lp, Eminem, Nirvana, İron Maden, Craig David ve Anastacia
Tuttuğum takım Sixers ve Hayran Olduğum Oyuncu A.İ(The Answer)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Who will me stop Nba Live 2006 ? Nobody... ? İ dont wanna be Bird, İ dont wanna be Magic. During My Career İm "The Answer "
|
|
|
|
the_machine_3
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Ocak 2006, 03:12:01 » |
|
Selam adım Eray... soyadı boşverin... İstanbul/gaziosmanpaşada oturuyorum... 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. uludağ üni. de okuyorm. takımda guart olarak oynuyodum ama 23 numarayı vermediler 4 numarayı verdiler bana bende takımı bıraktım... artık streetboollerim ve 23 numara benim...(takımı bırakmamın tam nedeni bu değil ama etken oldu tabi  ) hip-hop, rap, rock,metal ve punk(allah ne verdiyse) dinlerim pop sevmem favorilerim linkin park , nelly, jey-z , soad, eminem-50cent türkiyedende sagopa vega ve kargoyu severim... bu arada site çok güzel olmuş. Allah yapanın klavyesine mausuna zeval vermesin...(allah razı olsun onur senden sen olmasan biz nerede takılcaz) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zikaçu
|
 |
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2006, 22:13:16 » |
|
adım çağrı soyadım çeker eren le sıra arkadşıyız ben de lgs mağduruyum ama şu anda okul takımındayım lise 1 deyim ben valla üsküdar tarafında oturduğum için maltpe felan uzak gelemem boy 1.82 ben heryerde oynuyorum takımda ama en sevdiğim mevkii 3 numaradır en sebdiğim takım lal ve oyuncu kobe ve ginobili
|
|
|
|
|
|
|
|
|
t-mac000
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2006, 19:09:21 » |
|
adım mete lise 1 im pendikte oturuyorum eren tavisye etti siteyi imazmı bile o koydu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
t-vince
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2006, 00:12:59 » |
|
selam
koray uludağ 26 yaşındayım nba tv haricinde ne izlediğimi sorarsanız;cnbc-e ve dvd film izlerim eski basketbolcuyum nba de tüm takımlarda sevdiğim isimler var hepsi mevkiilerine göre çok iyiler favorilerim en az 150 oyuncu(eskilerde dahil)olduğu için favori oyuncum yok diyorum:) evliyim izmirdeyim i love this game
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kobe_91
|
 |
« Yanıtla #18 : 17 Ocak 2006, 17:50:17 » |
|
Caner Şahin İstanbulda yaşıyorum 15 Yaşındayım Lise 1'e gidiyorum Hip-Hop,Pop,R&B dinlerim Basketbolcuyum-PG dışında tüm pozisyonlarda oynayabilirim Favori oyuncum Kobe Bryant Tanıştığıma memnun oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LeBron James
|
 |
« Yanıtla #19 : 17 Ocak 2006, 22:29:38 » |
|
Murat İlban-14-orta son-170 BOY-77 KİLO-SPURS HASTASIYIM
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
|
BEN-WALLACE
|
 |
« Yanıtla #20 : 17 Ocak 2006, 23:56:00 » |
|
Turgay Demirli-yas 16-lıse1-boy 1.73-72 kılo-detroıte bayılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gok2<AI>
|
 |
« Yanıtla #21 : 21 Ocak 2006, 14:25:54 » |
|
Göktuğ Şallı- Yas 16 - Lise 2 - 170 - Iverson , Phi ....
|
|
|
|
|
|
 I am The Answer
|
|
|
|
Cool Ekrem C
|
 |
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2006, 19:37:50 » |
|
Ekrem SADAR İstanbul'da oturuyorum Kocaeli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü okuyorum. 21 yaşındayım. 1.88 boyunda ve 80 kiloyum. İstanbulun saylı sokak basketbolcularındanım Çok deli smaçlarım vardır(isteyen varsa izletirim)
|
|
|
|
|
|
İmpossible is Nothing
|
|
|
|
C-Webb
|
 |
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2006, 22:29:37 » |
|
(biraz abartmak lazım) adım tuncay..boy 1.78 kilo 70 ela göz açık ten kumral hobilerim--kızlar-playstation-internet-müzik-sinema-striptiz yapmak vs vs. tipik koç burcuyum..
bari helal süt emmiş kız varmı bu sitede istikbalimiz söz konusu bişeye değsin :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oneal!bşra
|
 |
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2006, 14:31:25 » |
|
adım bşra-yaş 15-lise1-boluda oturuom-ilk önce esraı üye yaptm snra kendim üye oldum aslında nba yle alakam yoktur pek!onurun üye sayısı artsın die üye olduk işte  1 teşkkürü hakettk artk 
|
|
|
|
|
|
Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti, Kalp hayat endişesiyle akan zamanı tavaf etti. Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili…(!)
|
|
|
|