« : 02 Ekim 2006, 20:17:48 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2006, 20:58:34 » |
|
dwade_mheats
|
daha çok dier oyuncularının biolarını okuduumdan dikkat etmedim ama tim duncan otoritelere göre son 10 yılın en iyi uzun forveti.ama artık onun yerini alıcak biri var.dwigtht howard.slam dergisinde denildii gibi.artık nbade duncanın asık yüzünü deil howardın gülen yüzünü görcez. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2006, 21:14:01 » |
|
ginobili28
|
tım duncanın yeri butun nba severlerde ayrıdır ama özellikle benim gibi spurs fanı olan bi insanda apayrıdır bu takıma kazandırdıkları hicbirzaman unutulmayacak oyunun yanında mutavazi kişiliği ile sonsuza dek unutulmayacaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2006, 09:40:24 » |
|
Kaan Mert
|
Ya bu adamı hiç sevmem ama yıl 2004 Lakers - Spurs oynuyo hani Fisher'ın son 0.4 saniyede attığı maç.. O sayıdan önce İnanılmaz bir atış sokmuştu. .Spurs o maçı kaybedince ağlamıştım ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2006, 20:43:58 » |
|
AlonZoMourning
|
Gerçekten süper bir sayı Shaq bu kadar iyi savunma yapıyor sallıyor TD ve giriyor.İlginçti ya o maç  TD bence son yılların en dominant oyuncusu her zaman güven içinde oynuyor.Hiç birşekilde gülmüyor maça konsantre. P.S:Yahoo'daki draft hakkımda 15.sırada olmasına rağmen onu ilk tercihim olarak almıştım.Ona sonsuz güvenim var.En sevdiğim oyunculardan biridir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2006, 18:23:33 » |
|
AlonZoMourning
|
TD Avrupa turnesini inanılmaz ciddiye almış gibiydi.Buna eminim NBA'in en garanti oyuncusu.Her maç 20 sayı,10 ribaunt garanti ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2006, 18:31:16 » |
|
AlonZoMourning
|
tel aviv maçından sonra onu sevmee başladım
Ben sevmenin ötesine geçtim artık Allen Houston'dan sonra taptığım isimlerden biri.Gerçekten hiç birşekilde gösterişli bir oyunu yok ama ama işte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2006, 17:26:35 » |
|
bakish
|
Sessiz ama etkili.Sadece bunları yazmak yetecektir bence.Çünkü oyun içinde o kadar görünmez maç sonunda istatistiklere bakıldığında görülür.Birilerinin üzerinden smaç vurmaz toplara blok içinde atlamaz ama maç sonunda anlarsınız önemli bir oyuncu olduğunu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2006, 10:20:08 » |
|
nashsss
|
bi arkadaşımız yazmıştı ''Hiç bir zaman havalı gözükmeye çalışmadım''(tim DUNCAN)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Ekim 2006, 11:30:37 » |
|
Kobe Bryant
|
Sessiz ve öldürücü...Maç içinde bakarsınızki öylece duruyor.Ama maç sonunda yukarı baktıgınıza ısmının yanında 22 sayı 12 rıbaund 3 blok 3 asıst 1 top calma gıbı ıstatıstıkler gorebılırsınız.Bu adam nba tarıhının gelmıs gecmıs en ıyı "Power Forward" i...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2006, 19:37:47 » |
|
RaRe
|
para herşey değildir bir sene daha ncaade kalıcam diyecek kadar basketbolu önemseyen bi insan...tam anlamıyla kendisinin bir fanıyım...şu an ondan daha iyi power forward göremiyorum ben ligde...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2006, 22:41:47 » |
|
Dağlar
|
saf ve gösterişsiz oyunu onun her maçta garanti 20pts. 10reb. gibi istatistiklere ulaşmasını sağlıyor çok ciddi ve çok konsantre olarka çıkıyo maçlara ve sonucunu biliyoruz zaten hepimiz şuanda NBA'in en iyi PF'si
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 26 Ekim 2006, 22:38:57 » |
|
aysun_allen
|
her basket severin sevmediği bir oyuncu vardır ama ben duncan sevmeyen hiç duymadım tkımına çok yararlı oynuyor fakat geçen sene en düşük istatisliklerini doldurmuştu yinede ribaund larda ve sayı da birçok oyuncunun önündeydi
|
|
|
|
|
|
YaNıMdA mArİjUaNa CePtE yOkSa PaRa Bu GeCe YaZıL BaNa YaKlAş ArTıK yAnImA!!!!!... .......oN tHe BeAcH tUrN bAcK///.
|
|
|
« Yanıtla #13 : 01 Kasım 2006, 00:04:05 » |
atak_92
NBA Draft'ında
|
valla kimse darılmasın ama tim duncan en iyi pf dir.kevin garnett de iyi ama duncan pivot hareketlerini çok iyi biliyo o yüzden pota altında çok iyi bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Kasım 2006, 18:45:08 » |
|
AlonZoMourning
|
Kariyer ortalamalarını yine yakalamayı bildi.Üstüne fg yüzdesini de 2 geliştirdi.Tek sorunu bu sene çok top kaybetmesi.Bir diğer olumsuz gelişme ise faul yüzdesinin 57 lere kadar düşmesi oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2006, 18:55:50 » |
|
kobe_tr
|
tim duncan ı çok sevmem ama saygım fazladır.yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Cidden çok iyi bir PF!! Ama kendisini sevmiorm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 23 Şubat 2007, 17:35:02 » |
|
Tolga_SAS
|
duncan benim nba de en sevdiğim oyuncu. adam tartışmasız son 10 yılın en iyi uzunu. garnett falan onun yanında hikaye. Garnett kötü demiyorum o da süperstar ancak duncan en iyisi. Her maç müthiş istatistikleri var. surat ifadesini hiç bozmadan aynı ciddilikle tüm maçları oynayabiliyor. hakemle yüzgöz olmuyor. işini tamı tamına yerine getiriyor. oyun bilgisi ve teknik konusunda nba de açık ara birinci. 3 tane yüzüğü var. 6 mvp + bir de all-star mvp ödülü var. bu adam başarılarının devamını getirecek. Gerçekten nba in altını üstüne getiren nadir oyunculardan biri. işte bu yüzden o benim en sevdiğim basketbolcu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 23 Şubat 2007, 22:21:35 » |
|
garnetttt_06
|
çok teknik bir oyuncu. belkide kariyerinin sonuna kadar hep şampiyonluk iddiası olan bir takımda oynayacak bu da onun şansı tolga arkadaşımıza katılmıyorum tim duncan çok iyi bir oyuncu ama sadece kritik maçlarda sorumluluk alıyor özellikle son yıllarda normal sezonda çok düşük istatistikleri var önceki yıllarına göre erken yaşlanmışa benziyor duncan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 24 Şubat 2007, 00:15:01 » |
|
AyTeK
|
Bu adam inanılmaz..3 tane şampiyonluğu var..6 tane MVP ödülü..Gerçekten inanılmaz..Şu an en ii uzun o
hocam biraz abartmışın  başarılarına bakınca tabikide bir süperstar ama garnett in yanında da ginobili,bowen gibi oyuncular olsa.. bence garnett daha dominant.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 24 Şubat 2007, 00:19:20 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Bu adam inanılmaz..3 tane şampiyonluğu var..6 tane MVP ödülü..Gerçekten inanılmaz..Şu an en ii uzun o
hocam biraz abartmışın  başarılarına bakınca tabikide bir süperstar ama garnett in yanında da ginobili,bowen gibi oyuncular olsa.. bence garnett daha dominant. Onların hepsi doğru ama KG den iyi mi onu tam bilmiyorum ama 6 tanede MVP ödülü var yani KG olsaydı San Antonio'nun başında bunları yapamazdı üstelik KG Duncan dan daha önce NBA ye adım attı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|