+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- (Moderatörler: kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Prestij)Konu:
 Tinsley Denver Nuggets'da

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Tinsley Denver Nuggets'da  (Okunma Sayısı 234 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Ekim 2008, 16:17:48 »
bird_41
Moderator
Rookie

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri

Indiana Pacers ve Denver Nuggets Jamaal Tinsley takası için anlaşmaya vardılar. Yapılan anlaşmaya göre Tinsley, Denver yolunu tutarken karşılığında Pacers, Chucky Atkins ve Steven Hunter'ı kadrosuna kattı. Anlaşmanın resmiyete dökülmesi için son en engel ise Tinsley'nin sağlık testlerinden geçmesi. 

NbaTr/Göktuğ
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2008, 16:56:45 »
arbalest
LOTR and Legolas fan
Moderatör
Starter

Oyun değil ki Yaşamak!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Tinsley Denver Nuggets'da

denver kendine oynayan oyun kurucu(iverson) ve aşırı bencil oyuncusu melodan en az birinde  kurtulmalı bence biri gönderilip yerine camby nin yerini doldurabilecek bi uzun ve savunmayı iyi yapan bir kısa almalıydılar

Zinedine Zidane
Hakeem Olajuwon
Kareem Abdul-Jabbar
Muslim and great players
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2008, 17:57:01 »
avbar
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

takımın 2 uzun ve savunmacısını gönderdiler.Tek uzun sürekli sakatlıklar ile boğuşan nene.
gene savunması olmayan bir denver izleyeceğiz.
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2008, 21:10:59 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

takımın 2 uzun ve savunmacısını gönderdiler.Tek uzun sürekli sakatlıklar ile boğuşan nene.
    Steve hunter uzun ama chucky atkins pg  yane üşenmedim yahoo dan baktım.Ahanda bir tinsley eksikti takımda  4 manyak aynı rotasyonda merak ediyorum george karl bu haberi aldığında sinir krizi geçircek mi? Portland ın  manyaklar barındıran kadrosu ve pacers ın artest li tinsley li vukuat takımına eşdeğer bir takım oldular.Her maç streetball ın en güzide örneklerini izlemeye hazır olun derim.Tinsley ve jr smith eyvah eyvah.

« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2008, 22:10:53 »
avbar
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Steve hunter uzun ama chucky atkins pg  yane üşenmedim yahoo dan baktım.Ahanda bir tinsley eksikti takımda  4 manyak aynı rotasyonda merak ediyorum george karl bu haberi aldığında sinir krizi geçircek mi? Portland ın  manyaklar barındıran kadrosu ve pacers ın artest li tinsley li vukuat takımına eşdeğer bir takım oldular.Her maç streetball ın en güzide örneklerini izlemeye hazır olun derim.Tinsley ve jr smith eyvah eyvah.

Cheesy
Çok doğr söylüyorsun.Topu alan kim olursa artık direk potaya.A.İ,tinsley,carmelo,kenyon martin vs...
uzun olarakta nene Smiley 2 maç oynayıp tekrar ameliyat olacak
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2008, 22:31:08 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Aha kenyon martin i unuttum of ya tam şenlik takım oldu bu sene denver kesin takım halinde ceza yer.

« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2008, 22:58:10 »
Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri

bnce bu denver tam marc cuban'lık bir takım Smiley hop otur hop kalk. attıkca bagırır sevınır Smiley
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2008, 23:16:41 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

bnce bu denver tam marc cuban'lık bir takım Smiley hop otur hop kalk. attıkca bagırır sevınır Smiley
Mark cuban manyaktır ,delidir ama bu dengesizi bir arada tutmaz,denver ın takım sahibi Sten Krokenke amerikanın sayılı zenginlerinden , denver nuggets dışında denver broncos (nfl),colorado avalanche(nhl),colorado rapids (mls) ve colorado crush(afl) inde sahibi olan Korenke Sports Enterprise adlı şirketin en büyük hissedarı  .Tahmini serveti 2 milyar $ civarı.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2008, 23:18:16 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2008, 23:25:42 »
avbar
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

nba'da lüks vergi ödemekten kaçınmayan 2-3 takımdan biri zaten.diğer bütün takımlar lüx vergi uğruna takım kadrolarını bozuyorlar.
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2008, 23:32:55 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

nba'da lüks vergi ödemekten kaçınmayan 2-3 takımdan biri zaten.diğer bütün takımlar lüx vergi uğruna takım kadrolarını bozuyorlar.

Adamın parası bol baksana denver dışında kaç tane takım sahibi kazanıyor ki ödüyor,dolan 10 senede 500 m dolar ödedi nerdeyse ki eti ne butu ne bunun yanında ama msg den deli para kazandını duydum.

« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2008, 14:25:01 »
lazyfireman
Silent Assassin
NBA Oyuncusu
*

basketbol hiç bi zaman sadece basketbol değildir

Üyelik Bilgileri

hadi canım bak sen. madem öyle niye m.camby'nin kontratını takas ederken karşılığında sadece 2. tur draft hakkı aldılar. lux vergisinden kısmak için yapılacak en baba hamleyi yaptılar daha ne olsun. 9 md karşılığında 0 $
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2008, 16:28:46 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Sakatlık uzmanı, sokak efsanesi, beklenmedik anlarda en iyi işleri yapıp ortadan kaybolma ustası Tinsley gerçekten olabileceğin en iyi yerde..Bu arada Larry Bird oyunculuğu kadar başkanlığını da döktürdü şu off-season'da... S.Hunter gibi atletik ve blok tehditi bir uzunu takıma kattı ve C.Atkins'in dış şutlarda başarılı olmayan Ford ve Jack'in eksiklerini kapatmak için takıma aldı...Karşılığında Indiana için bir tekne kazıntısı haline gelen adamı gönderdi...

Böylece 2002 ile 2005 arası en iyi takımlardan biri olan Indiana çekirdeğinin son halkası da takımdan koptu...Bir tek Foster kaldı....

Tinsley-AI-Melo-Martin-Nene Bench= Andersen, Kleiza, J.R., Carter   Bu takım bu seneki batı da Play-Off yapabilir mi? Ben pek sanmıyorum...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2008, 16:47:38 »
arbalest
LOTR and Legolas fan
Moderatör
Starter

Oyun değil ki Yaşamak!

Üyelik Bilgileri

Sakatlık uzmanı, sokak efsanesi, beklenmedik anlarda en iyi işleri yapıp ortadan kaybolma ustası Tinsley gerçekten olabileceğin en iyi yerde..Bu arada Larry Bird oyunculuğu kadar başkanlığını da döktürdü şu off-season'da... S.Hunter gibi atletik ve blok tehditi bir uzunu takıma kattı ve C.Atkins'in dış şutlarda başarılı olmayan Ford ve Jack'in eksiklerini kapatmak için takıma aldı...Karşılığında Indiana için bir tekne kazıntısı haline gelen adamı gönderdi...

Böylece 2002 ile 2005 arası en iyi takımlardan biri olan Indiana çekirdeğinin son halkası da takımdan koptu...Bir tek Foster kaldı....

Tinsley-AI-Melo-Martin-Nene Bench= Andersen, Kleiza, J.R., Carter   Bu takım bu seneki batı da Play-Off yapabilir mi? Ben pek sanmıyorum...
İyi de bu haberin yalan olduğu ortaya çıktı ya!Denver koçu haberim yok dedi acaba hangisi doğru?

Zinedine Zidane
Hakeem Olajuwon
Kareem Abdul-Jabbar
Muslim and great players
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2008, 16:56:24 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Hayır hamle yapılmış ancak koçun haberi yok muş...Daha önce Menajerle böyle bir muhabbet geçmiş...Tinsley olur mu acaba falan diye şimdi de olmuş..Süpriz gibi....

Hatta Atkins ile Hunter takım değiştirdiklerini idmanda öğrenmiş kendilerinden özür dilenmiş bence sevinmeliler Cheesy

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2008, 17:02:06 »
arbalest
LOTR and Legolas fan
Moderatör
Starter

Oyun değil ki Yaşamak!

Üyelik Bilgileri

denver'ın siteye de girdim bir şey göremedim hatta atkins'in sakatlığından bahsediyo(okuyamıyom tabi türkçesi çıksa da rahatlasak)

Zinedine Zidane
Hakeem Olajuwon
Kareem Abdul-Jabbar
Muslim and great players
« Yanıtla #15 : 05 Ekim 2008, 19:13:07 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Tinsley gelmemiş hatta espn,fox sports hatta denver yerel basınına baktım.Koç karl ın en son isteceği adamdır  Jamaal Tinsley keza flash gordon hocamın dediği gibi sokak basketbolu efsanesi (bizdede var bir tane hatta kankası)  bazen Nash - Kidd gibi oynayıp sora kendini kaybeden ama geçen sene basketbolunun en olgun döneminden örnekler veren bir Tinsley den söz ediyoruz.
   Açıkcası bird onu bedavaya vermez olur mu olmaz bilemem de açık olan şu T J Ford ve Jarred Jack in olduğu bir takımda zor forma şansı bulur.

« Yanıtla #16 : 06 Ekim 2008, 10:34:43 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

T.J Ford çok kötü sakatlıklar geçirdi ve hep demoralize bir takımda oynadı onun haricinde şu ligin en (Nash ve Kidd yaşlandığı için saymıyorum)  iyi 5 gardından biri olabilirdi.... Rafer Alston, Jamal Tinsley, S.marbury, S.Francis in aksine sokak kültürü ile NBA zekasını en iyi bümyesinde bulunduran son dönemin 2 gardından biri(diğeri Baron)....

Ford sağlıklı olursa çok iyi iş yapar...SAğlıklı olmazsa da gard pozisyonunun Corey Magette si diyebileceğimiz Jack var Indiana da....

Tinsley mecbur gidecek......

Jason Williams ve S.Livingston'nın gitmesi, Jason hartın yaşlı, E.Gordon'nun sakat oluşu sebebiyle...Tinsley Clippers'a yararlı olabilir....

« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2008, 04:10:07 »
indaplace2be
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri WWW

Yahoo Sports NBA manşetinde üç-dört gündür duruyor bu. Gitmedi daha Nuggets'a filan, hiçbir şey de söylemiyorlar. Olabilme ihtimali hala var ama en azından ana sayfadan kaldırsanız ya da değiştirseniz çok iyi olur. Yanlış bilgi gibi duruyor.

Bkz:

Lappaptan gelenlere...
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- (Moderatörler: kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv