« Yanıtla #20 : 17 Temmuz 2007, 23:00:33 » |
|
Mustafa
|
Kaano yazın güzel olmuş kardeşim.Ekleme ya da çıkarma yapma bize düşmez ama şöyle olası takasları falanda değerlendirseydin fena olmazdı.Yinede çok güzel bir yazı olmuş, tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2007, 00:12:23 » |
|
RaRe
|
yazıyı okuyunca bişey aklıma geldi...toronto bu şekilde yabancı oyuncu alımını ne kadar sürdürür...ve bu yapılanmayla avrupa tarzı savunması öncelikli bi takı olup spurs gibi bi ekol sahibi olabilir mi... bence pek de zor değil ama avrupadan gelen oyuncuların bir çoğunun ayaklarının yavaş kaldığını,fizik olarak yetersiz olduklarını göz önüne alırsak biraz zor tabi...ve tabi bi de coach faktörü var...gm kaliteli olmasına karşın popoviç gibi bi koça sahip olmadıktan sonra bu iş onlar için zor olur...ence 1-2 sene içinde coach da değişir bu takımda...yazıda da zaten memnun olunmadığı görülüyor...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #22 : 18 Eylül 2007, 07:02:58 » |
|
Kaan Mert
|
Toronto Avrupa'da Avrupa Toronto'da Eurobasket-07 ve EuropeLive üzerine Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 17 Ekim 2007, 01:23:56 » |
--
Ziyaretçi
|
Kaan Mert'in Toronto Raptors'la ilgili yeni yazısı Avrupa Macerası Bize YaramadıLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın(Ellerine sağlık Kaan Mert walla güzel olmuş..Adam işi biliyor..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 17 Ekim 2007, 13:43:19 » |
|
OğuzCan
|
Kaan yazı çok güzel olmuş epey önceden okumuştum gerçi ama yeni yorum yazıyorum yayınlanmasını bekledim  Çok güzel inceleme Kaan güzel yazı. Zaten biz biliyoruz seni (:
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #25 : 17 Ekim 2007, 15:24:54 » |
|
Kaan Mert
|
Görende herkulade birşey yaptım falan diyecek ha . Öyle sıradan her zaman yaptığım gibi bir Toronto yazısı işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 17 Ekim 2007, 16:11:18 » |
|
OğuzCan
|
Görende herkulade birşey yaptım falan diyecek ha . Öyle sıradan her zaman yaptığım gibi bir Toronto yazısı işte Çokta mütevaziyiz.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #27 : 17 Ekim 2007, 19:09:26 » |
|
BuckéYé
|
vaoovvv.. Etkilendim Kaan Mert Beyefendi'ciğim.. Çok çok uzun olmuş ayrıca  Başta tereddüt ettim okuyayım mı okumayayım mı diye fakat, yazdıklarına saygısızlık olur diye girdim yazıya. Bir solukta da bitirdim kuj.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 18 Ekim 2007, 13:11:37 » |
|
Kaan Mert
|
Yani yazmaya başlayınca hemen bitiyorda okuması biraz zahmetli neyse ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 16 Kasım 2007, 20:24:23 » |
--
Ziyaretçi
|
Ribaunt SorunsalıLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın--------------------------------------------------- Kaan Mert'in yeni Toronto Raptors yazısı..Sam Amcaya takmış biraz ama olsun..Ne ister bu Sam Mitchell'dan bu çocuk  Toronto'nun istikrarsızlığının nedenleri hakkında da bir anlamda açıklayacı bir yazı olmuş..Gerçi benim Utah yazımın yanında sönük kalmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 16 Kasım 2007, 20:26:22 » |
|
Kaan Mert
|
Senin yazından üstün olması zaten beklenemezdi . Netice de biri Toronto , Biri Utah .. Biri Kemal , biri Kaan .. Mümkün mü yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2008, 23:22:22 » |
|
Kaan Mert
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Ocak ayındaki performansımızı değerlendirmeye çalıştım nacizane görüşlerimle ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2008, 23:13:12 » |
|
Dağlar
|
Bosh formunun zirvesinde, Calderon NBA'e iyice ısındı, takımın dinamosu. Raptors Ocak ayını gayet verimli geçirdi. Kaan'da ayrıntılarıyla değinmiş zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 09 Şubat 2008, 07:18:34 » |
|
Kaan Mert
|
Umuda Yolculuk Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Boston maçından sonra gelişen beş maç ve akabındeki haber ve olaylar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 07 Mart 2008, 18:04:29 » |
|
|
|
« Yanıtla #35 : 07 Mart 2008, 19:13:46 » |
|
delyvaldes
|
Kaan gerçekten güzel bir yazı olmuş ana sayfada okudum can alıcı noktalara iyi değinmişin tebrik ediyorum yorumların için güzel bir yazı...
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
|