+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Tracy Mcgrady

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: Tracy Mcgrady  (Okunma Sayısı 2217 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 24 Aralık 2006, 13:40:42 »
AyTeK
Short Forward
Superstar

Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !

Üyelik Bilgileri
Ynt: Tracy Mcgrady

nba in en önemli 4-5 dış skoreri arasında örnek aldığım bi oyuncu onu diğerlerinden ayıran oyunun her yönünü oynaması bu sene bel ağrılarından kurtulup umarım parkelere bi an önce döner

« Yanıtla #21 : 09 Mayıs 2007, 07:31:45 »
BaTMaC
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

carterla t-macin nasıl tanıştığnı merak mı ediyorsunuz bi gün (t-mac zorlu mt zion günlerinden döndüğünde)evlerine bir misafir gelmiş ve demişki 'benim torunum kim biliyormusun Vince Carter demiş' t-mac de carterı aramış ve kuzen olduklarını anlatmış
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2007, 17:54:48 Gönderen: lordapo » Logged
ImPoSSiBLe Is NoTHiNg...

Bu OyuN TeK KiŞiLiK oYNaNMaZ Bu OyuN 5 KiŞi İsteR...

ZaTeN BuNu BiLiYOrDUn...
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2007, 22:10:32 »
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie
**

Ferhat Göçer Fan

Üyelik Bilgileri

tmacin artık(yani bu yaştan sonra)büyük başarılara imza atması zor.ama takım arkları onu sırtlarsa belki. embarassed
yazmışsın büyük başarılara imza atması zor playoffları izle bak tmac takımını nasıl oynatıyo hem kendi oynuyo hemde arkadaşlarını oynatıyo oynadığımız utah jazz serisini izlediysen görmüşsündür özellikle 7.maçta 16 asist yapmıştı bilmem anlatabildim mi?

The Rockets New Head Coach
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2007, 23:03:17 »
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn

Üyelik Bilgileri

tmacin artık(yani bu yaştan sonra)büyük başarılara imza atması zor.ama takım arkları onu sırtlarsa belki. embarassed
yazmışsın büyük başarılara imza atması zor playoffları izle bak tmac takımını nasıl oynatıyo hem kendi oynuyo hemde arkadaşlarını oynatıyo oynadığımız utah jazz serisini izlediysen görmüşsündür özellikle 7.maçta 16 asist yapmıştı bilmem anlatabildim mi?
tamam dogru sölüyosunda sen seriyi gailiba tam izlemedin utahtaki maçlarda varlıgıyla yoklugu belli degildi.ne kadar bunları dersen de önemli olan netice 16 ast yapmak arkadaşın bahsettigi gibi başarı degil arkadaşa katılmıyorum  ama verdigin örnek bence utah serisi olmamalıydı
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2007, 23:21:58 Gönderen: T-MAC@1 » Logged
« Yanıtla #24 : 28 Haziran 2007, 23:54:12 »
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie
**

Ferhat Göçer Fan

Üyelik Bilgileri

tamam dogru sölüyosunda sen seriyi gailiba tam izlemedin utahtaki maçlarda varlıgıyla yoklugu belli degildi.ne kadar bunları dersen de önemli olan netice 16 ast yapmak arkadaşın bahsettigi gibi başarı degil arkadaşa katılmıyorum  ama verdigin örnek bence utah serisi olmamalıydı
o zaman 39 sayı 11 reb 9 ast ile oynadığı suns maçını diyecem o maçı aldık ve saha avantajını elde ettik

The Rockets New Head Coach
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2007, 17:23:36 »
t_macarter115
NBA Oyuncusu
*

Söze ne GEREK .....

Üyelik Bilgileri

T-Mac  pekçok insan gibi ban göre de sayılı  skorerlerinden NBA'in  ve  yaşı konusundaki  görüşlere de katılmıyorum.Buna en  baba  örnek ahanda Iverson ...Zate en olgun dönemlerini geçirio şu an ...Ayrıca sakat olduğu dönemlerin bazılarında  sakatlık dışında  ailevi bazı sorunları da vardı ...

şuta daha çok yönelmeli şeklindfeki yorumlara da katılmıyorum...İçeri girip  rakipleri zorlamalı yırtıcı olmalı.... Eğer t-mac bey şampiyonluk istiyorsa bunları  yapmak zorunda ...çünkü hiçbir şey savaşmadan kazanılmaz...
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2007, 23:26:28 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

t-mac eskisi gibi şut atamıyo bunun nedeni ise fade away şuta houston un oyun karakteri nedeniyle sıcak bakılmaması ama t-macin en iyi  yaptığın şey bu eline topu vericeksiniz oda birebir oynayacak.ama yao ming in son dönemdeki ön plana çıkma isteğide bu durumda etkili olabilir benmi yanılıyorum bilmiyorum ama orlando günleri biraz daha renkliydi sanki
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #27 : 14 Ağustos 2007, 23:37:28 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Daha renkliydi çünkü bir oyuncudan 20-25 yaş arası bastığı deli smaçları , 28-35 arası bekleyemezsin heralde.

Bir de anlamadığım şey şu,fadeaway Houston'ın oyununa göre değil demişsin de,neyi kastettiğini anlayamadım.Van Gundy elinde Tracy gibi biri varken,fadeaway bizim tarzımız değil dur durduğun yerde falan mı diyordu.Ayrıca eskisinden can alıcı şut attığnı düşünüyorum.Eskiden her son saniye basketi içeriye dalışlarıyla olan Tracy,97-03 arası içeri ağırlıklı iş bitiriken;03 ve sonrası dışarıdan işi bitirmeye başladı.Genel olarak tabi.her maç öyle diyemeyiz.Gününde oldumu tutulamıyor.Vasat oldumu da içerden oynayıp daha sonra bu şekilde şutu ritim buluyor.Fadeaway ve turnaround jumper dediğimiz atışları zaten karşısına çıkan her kısa ve kalıpsız guard a karşı çok rahat atıyor.Dayıyor sırtını,üstüne üstüne gidiyor.Sonra da bam.
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2007, 23:53:02 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

ya belkide bana öyle gelmiştir ama şimdilerde kobe fırtınası ve modası nasıl esiyorsa o zaman içinde öyle bir durum vardı sanki amacım t-maci eleştirmek falan değil o her zaman elinden gelenin en iyisini yapar onun karakterini biliyoruz hepimiz..ama ne bileyim işte ben eskiden onu izlemekten daha çok zevk alırdım belkide benimle ilgilidir ama nowiztkiye karşı şut şovu yapsada 16 asist yapsada 13 sayıyla giden maçı getirsede   ben eski tadı alamıyorum

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #29 : 15 Ağustos 2007, 10:59:25 »
ziiip
NBA Oyuncusu
*

Denver Nuggets Fan

Üyelik Bilgileri

abartmayın ya ne yaşı yok yaşlanmış da sakatmış da pota altına tmac zaten neredeyse 9-10 senedir belindeki hiç geçmeyen ağrılarla çıkıo maçlara ayrıca  sakat diye şut mu atacak full.saçma bence bu adam iki kere sayı kralı oldu şutu da cok kullanıo ama penetre ve penetre sonrası pasları(head ve yao) houston ın sayı kaynakları
« Yanıtla #30 : 21 Ağustos 2007, 09:08:51 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Ya daha 27 yaşında 5-6 sene daha iyi düzeyde basketbol oynar adam yaşını sorun etmeyin ama houstonda çok paylaşımcı yao gerçketen sürekli top istiyor o yönünü hiç sevmiyom ve biraz daha meydanı t-mac'e bıraksa süper olur

« Yanıtla #31 : 06 Eylül 2007, 22:43:30 »
rocket Tmac
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

ARkdaşlar siteye daha yeni üye oldum ama gerçekten canala başla T-MAC hayranıyım T-mac Şuan an 29 yaşında ve görüğümüz gibi kobe braynt 30 hattağa 31 olacak ona göre söğleyin ve T-MAc hala geleceğin yıldız olark görünüor rokorlarınada devam ediyor...

Saygılar...
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Hep DestEk TaM DesTeK ¯|¯-Â(v)©_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
« Yanıtla #32 : 25 Aralık 2007, 20:44:15 »
alfonso13
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

1- T-Mac daha 27 yaşında
2- T-Mac neler yapabileceğini her maç üstüne dahada koyarak gösteriyor
3- yaş dedinde örenek verecek olursak Shaq'ın yaşına ve yaptığı işlerede bak Smiley
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2008, 20:13:39 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

T-man qerektiqi Zaman Sahne alan bir isim Takımın skora ihtiyacı oLDuqu zman izlenmesi qereken bir isim t-mac Kuseni vince duymasın Cheesy
« Yanıtla #34 : 03 Şubat 2008, 22:03:56 »
meLo_koLik
NBA Oyuncusu
*

Nba Best Player CARMELO ANTHONY

Üyelik Bilgileri

T-Mac in tek sorunu cok sakatlık geciren bir oyuncu olması ama buna ragmen mükemmel maclar cıkartıyor shootları cok mükemmel
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
« Yanıtla #35 : 08 Şubat 2008, 14:56:16 »
firat41
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

r-mac ve yao rockets  i çok ii götürüyorlar son cleveland maçını kazandılar ama t-mac 8 sayı atmış ama yao takımın kahramanı oldu
Kalbimde arama eski yerini gözyaşlarıma karıştın......

Aşk insanoğluna ilahi aşka ulaşmak için verilmiş bir buraktır...

Hani o gözler vardır ya sevgileri anlatır, sözler vardır ki gözleri anlatır, birde Aşk vardır o da seni anlatır.

Beni sev
« Yanıtla #36 : 11 Mart 2008, 18:02:28 »
hgulsuyu
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

muhtesem birisi, ona hayran olmamak elde değil, ama bence houstonda biraz daha bencil oynamalı
Orlando da oynarken çok topla oynuyordu ama houstonda bunu bozdu, yinede günümüzde kobe ve t-mac en iyisi...
« Yanıtla #37 : 07 Temmuz 2008, 07:06:32 »
furkan_t-mac
NBA Oyuncusu
*

bu adam insansa bende hayvanım

Üyelik Bilgileri WWW

ya damam tracy mcgrady smaçta yapar blokta yapar şutta atar bu adam sınırlandırılamaz yani sadece ironik midir nedir öyle bir sakatlığı var sadece sakatlığının playoff dönemine gelmemesi lazım adam
« Yanıtla #38 : 07 Temmuz 2008, 09:50:23 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

T-mac play-offlarda süper oynadı ama artık onun inişli çıkışlı performanslarından bıktım,artık kendisini toptan toparlaması lazım(sakatlıklar müsade ederse)
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #39 : 28 Temmuz 2008, 02:15:20 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Bence T-Mc biraz David Stern'ün gazabına uğradı.David amca Çin pazarından ne kadar pay alırsam o kadar kardır diyerek T-Mc'i biraz Yao'nun arkasında ikinci plana attı.Tracy hiçbir zaman 2.planda kalcak adam değildir hele Yao'nun arkasında asla.Bence bu olay biraz Tracy'nin canını sıkıyor.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Tracy Mcgrady

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv