« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2007, 18:59:11 » |
|
Cpzai3
|
o zaman dediğin 60lar olsa tamam derim ama 80ler ve 90ların başı nbain en sert savunmalarına şahit olduğu yıllardır...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #21 : 30 Eylül 2007, 19:03:22 » |
|
BuckéYé
|
Oyuncu fanı olduğu için arkadaş duygularına kapılmış..
ilk 5 sıra doğru gerisi tartışmaya açık..bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 30 Eylül 2007, 19:03:55 » |
Allen Iverson
Steal Man
Rookie

King Of Crossover
|
koç haklısın ama o zamanlar larry bird in şutlarını durduracak bir bruce bowen yoktu. Magic e Meydan Okuyacak adam gibi bir blokçuda yoktu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 30 Eylül 2007, 19:05:47 » |
|
Kaan Mert
|
Şu adam gibi blokçu lafını kestiremesemde verdiğin tek örnek bu dönemden Bowen . O zaman NBA çok daha sertti ki bunu Greatest Game'lere bakarakta görebilirsin .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #24 : 30 Eylül 2007, 19:07:46 » |
|
t-macci
|
magic johnson.lakersballı yaratan adam 2.06 boyuyla oyun kurucu oynayan ve süper asistler yapan kişi.john stoctonda 2 numara olurdu bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 30 Eylül 2007, 19:08:05 » |
|
BuckéYé
|
Sezonlar geçtikçe hücum performansaarı daha fazla göz önüne gelmeye başladı..
O sonuç,bu yargımdan ortaya çıkmış olmalı..
Savunma sertliği hafif hafif geriye atıldı gibi.. :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 30 Eylül 2007, 19:10:06 » |
Allen Iverson
Steal Man
Rookie

King Of Crossover
|
Çünkü Sonuçta adı NBA bu bir show sporudur.Savunma Ne kadar sertleşirse show o kadar azalır.o yüzden şşimdiki hakemler sert savunmaya izin vermiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 30 Eylül 2007, 19:24:42 » |
|
lordapo
|
Çünkü Sonuçta adı NBA bu bir show sporudur.Savunma Ne kadar sertleşirse show o kadar azalır.o yüzden şşimdiki hakemler sert savunmaya izin vermiyor.
O dediğin sadece yıldızlar için geçerli güzel kardeşim eskiden olan çirkeflik hala devam ediyor merak etme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 30 Eylül 2007, 19:31:36 » |
|
Cihan
|
Ama bence Iverson bu zamana göre iyi Magic Johnson bu yıllarda oynasaydı belki "magic" adı bile verilmezdi=) çünkü tam bilmiyorum ama o zamanlar sayı atmak ve asist yapmak daha kolaymış gibi geliyor şimdiki zamana göre
Sen Magic'e neden ve hangi dönemde Magic adının verildiğini biliyormusun arkadaşım ? Ya da kaç maçını izledin ki günümüz süperstarı ivy ile karşılaştırıyorsun.Ayrıca şu da bir gerçek ki karşı karşıya oynamamış oyuncuları karşılaştırmak saçmalıktan öteye geçemez...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 30 Eylül 2007, 19:39:11 » |
|
magic mania
|
Tüm zamanlar en değişik topçusu Magic'i birinci sıraya koymayan zihniyet,ve Magic'i İverson'la karşılaştıran zihniyet utansın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 30 Eylül 2007, 19:41:24 » |
Allen Iverson
Steal Man
Rookie

King Of Crossover
|
Çok maçıını izledim;) ama hepimiz zatn magic johnson un iversondan iyi olmasında hemfikiriz fakat benim anlatmaya çalıştığım şu eğer bu dönemde oynasaydı magic, magic adının koyulduğu dönemlerde oynadığı kadar iyi oynamazdı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 30 Eylül 2007, 19:42:55 » |
|
magic mania
|
Çok maçıını izledim;) ama hepimiz zatn magic johnson un iversondan iyi olmasında hemfikiriz fakat benim anlatmaya çalıştığım şu eğer bu dönemde oynasaydı magic, magic adının koyulduğu dönemlerde oynadığı kadar iyi oynamazdı
nasıl vardın böyle bir kanıya ? anlatta bizde bilelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 30 Eylül 2007, 19:43:20 » |
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı
|
koç haklısın ama o zamanlar larry bird in şutlarını durduracak bir bruce bowen yoktu. Magic e Meydan Okuyacak adam gibi bir blokçuda yoktu
Serdar Turgut bilmişliği yapmayın bana burda bilip bilmeden konuşuyorsunuz,Bird'ü savunan yokmuşmuş, Magic'i savunan yokmuşmuş, kendine bi çay koy güzel kardeşim. Bowen olsa gene iyi hiç değilse 2 şampiyonluk kaptırmayacaktık Michael Cooper vardı heriflerde (heriften kasıt Lakerlar) bizim Bird'ü savunan,adam sadece mükemmel savunsa gene iyi,şutörlük konusunda da olağanüstüydü,Lakerlarla olan son 2 finalde de ilk maçlarda çok büyük işlere imza atmış,serilerde Lakerlara avantaj kazandırtmış yegane isimdi,gerisini Magic'le Jabbar ikilisi hallettiydi. Magic'i bloklamaya gerek yoktu herif zaten bloklanamıyordu (bkz:Junior sky-hook),yalnız topu çalabilmek mümkündü ve kritik olanlardan bi tanesi bize Lakerlar karşısında 84 yılında şampiyonluğu kazanmamızı sağladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 30 Eylül 2007, 19:44:57 » |
Allen Iverson
Steal Man
Rookie

King Of Crossover
|
magic in izlediğim maçları kadarıyla magic savunan oyuncunın magicten korktuğu çok belli biçimde ortada diğerlerine göre bayaa bir fizik avantajı da olmasından dolayı böyle bir kanıya vardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 24 Ocak 2008, 12:30:37 » |
|
berkay19
|
steve nashde bu listede bulunabilirdi tartışmaya açık bir liste
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 24 Ocak 2008, 12:44:33 » |
|
Flash
|
6.7.8. kişileri paraşütle mi indirmişler o listeye....
Ayrıca Jerry West SG idi..yani Iverson da PG olarak geldi..ama SG oıynuyor..West de öyleydi..Maravich ve Gooldrich de ne yani onlarıda mı listeye sokalım.... Zaten orada Kidd yok kaldırın atın yahu
Ben yapayım size Liste
1-Magic 2-Kidd 3-J.Stock 4-Oscar 5-Isıah 6-B.Cousy 7.Fraizer 8-M.Jack 9.T-Hardaway 10-L.Wilkins
bu benim PG anlayışımdaki 10 isimdir......Arkasından da Payton,R.Strickland,K.Johnson,B.Davis,T.Porter vs falan gelir...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #36 : 24 Ocak 2008, 12:54:50 » |
|
Dağlar
|
Ben yapayım size Liste
1-Magic 2-Kidd 3-J.Stock 4-Oscar 5-Isıah 6-B.Cousy 7.Fraizer 8-M.Jack 9.T-Hardaway 10-L.Wilkins
Kidd'i ne kadar sevdiğimi bilirsiniz ancak doğruyu söylemek gerekirse Stockton ve Oscar Robertson şu görünümleriyle her anlamda Kidd'den üstün bulunuyorlar. Senin yaptığın listedeki tek kusur bence bu. Haa bi de Steve Nash'i unutmuşsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 24 Ocak 2008, 19:26:48 » |
|
NYK
|
En tepede olmayı hak eden tek isim John Stockton'dır.
|
|
|
|
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #38 : 24 Ocak 2008, 19:28:13 » |
|
magic mania
|
Bence Magic'dir,basketbol aleminin en değişik topçusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 24 Ocak 2008, 19:29:44 » |
|
KE-Billz
|
John Stockton, Oscar, Magic falan varkende Kidd'in bunları geçmesi imkansız.. Bu da benden kişsel not olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|