+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Tarihi Analiz Bölümü (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Tüm Zamanların En İyi Uluslararası Oyuncuları

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
Konu: Tüm Zamanların En İyi Uluslararası Oyuncuları  (Okunma Sayısı 2876 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 06 Ağustos 2007, 22:20:15 »
the.flash
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
Ynt: Tüm Zamanların En İyi Uluslararası Oyuncuları

Listeler biraz saçma olmuş bi kere kesinlikle Nowitzki nin en azından yao nun üstünde olması lazım bana göre
« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2007, 22:28:27 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Sanırım Manu'yu listede ust sıralara koyarken sadece 3 NBA şampiyonluğunu baz almamış olabilirler çunku Arjantin Ulusal takmıı adına elde ettiği başarılar da çoktu Ginobili'nin,Euroleague şampiyonluğu da elde etmişti sanırsam ayrıca hem Euroleague şampiyonluğu,hem NBA şampiyonluğu hem de Olimpiyatlarda altın madalya kazanmış yegane oyuncu Ginobili'dir,başka kimse bu 3 arenada da mutlu sona ulaşma başarısı göstermemiştir. Bir de NBA'ye 57.sıra draftı olarak girmesi de göz önune alınmış olabilir.

Yao olayı gerçekten bi saçmalık,Nowitzki henuz bi yerde şampiyonluk sevinci tatmamıştır,sadece MVP olmak yeterli değil galiba,bence de Gasol Yao'nun da ustunde olmalıydı diyerek sözu burda tamamlıyorum.

« Yanıtla #22 : 06 Ağustos 2007, 22:33:27 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW

Walla Utku işte zaten eğer Manu için Avrupa'da yaptıklarıda baz alındıysa ya da etkilediyse Gasol'un da baya üstte olması gerekirdi.
Nowtizki'nin belki bir şampiyonluğu yok ama en azından Mvp oldu ve Avrupa'lı uzunların imajını daha da üst seviyeye çıkardı.Ancak Yao'nun ondan da üst sırada olması neyin baz alındığı konusunda soru işareti bırakıyor..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #23 : 06 Ağustos 2007, 22:34:50 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

kimbilir belki bir oylaması vardı da biz kaçırdık..çinliler kaçırmadı:D
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2007, 22:36:07 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Oylama yoktu.Tamamen Fox imzalı bir değerlendirme..
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2007, 22:40:18 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Yao'nun üstte olmasını pivot olmasına bağlıyorum.Nba'de pivot eksikliği var bunu hepimiz biliyoruz iyi pivotlar nerdeyse 5 yılda bir gelir oldu.Yao'da nadir iyi pivotlardan olduğu için bu kadar üste çıkmış olabilir.Bu pivot olayını bir başka örneği ise 2007 Draft'ı.Oden gibi müthiş bir pivot 1. sıradan seçilirdi.Oden pivot olmasaydı 1. sırayı Durant'a kaptırırdı çok büyük ihtimal...
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2007, 22:41:04 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Abi aklıma çok pis bi espri geldi.Neyse yazmayım silinir şimdi  grin

Ben yine de Nowitzki'nin o kadar aşağıda olmasını anlayamıyorum yani.Heralde MVP olmadan önce yapıldı bu değerlendirme.

« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2007, 22:43:26 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Yao konusunda gerçekten abartmışlar çunku o kadar yukarıda olmasına gerekçe olarak çok ciddi bi bahane bulamıyorum,ortalamaları iyi desek Nowiztki ne diye aşağıda diye sorarlar adama,Asya kökenli olup da mayası tutmuş ilk NBA oyuncusu desek  ondan önce burda tutunmayı başarabilmiş Zhi Zhi Wang adında biri var.Öne sağlam bi bahane koymak gerçekten guç,hatta imkansız.(Yine de Eralp'ten bi Yao hakkında savunma bekliyorum grin )

« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2007, 22:49:47 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Ben en sağlam bahaneyi yukarıya yazdığımı idda ediyorum.Başka mantıklı açıklaması yok ha başka açıklama getircek varsa söylesin...
« Yanıtla #29 : 06 Ağustos 2007, 22:58:14 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Ben en sağlam bahaneyi yukarıya yazdığımı idda ediyorum.Başka mantıklı açıklaması yok ha başka açıklama getircek varsa söylesin...

Madem gerekçen bu halde gerekçen buna da cevap versin. M.Okur da 5 numara oynayan biri.All-Star olabilecek duzeyde de iyi oyun oynayabiliyorsa yani iyi pivotluk da yapabiliyorsa eğer,Leandro Barbosa'nın yerine ki bu adam bırakın All-Star maçında yer almayı,kendi takımının ilk5'inde bile yer alamıyorsa(genelde) bu adamın Memo yerine listede olmasına ne bahane uretilebilir ki...

« Yanıtla #30 : 06 Ağustos 2007, 23:03:55 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

İşte FOX'un Tüm Zamanlardaki En iyi Uluslarası oyuncu listesi;

AKTİF OYUNCULAR
1. Tim Duncan (Virgin Islands)
2. Steve Nash (Canada)
3. Manu Ginobili (Argentina)
4. Yao Ming (China)
5. Tony Parker
6. Dirk Nowitzki
7. Luol Deng (Sudan)
8. Pau Gasol (Spain)
9. Ben Gordon (born in London)
10. Leandro Barbosa (Brazil)
Bak şimdi salaklığa bak usta...Ya Ming'in Dirk'in üstünde ne işi var...Hatta Manu'nun Tony'nin üstünde ne işi var..

Barbosa'nın işi ne orada..Memo yok ortalarda ki bu adam all-star oldu..Herhalde bunlar daha Memo'nun kim olduğunu bilmiyor smiley

Edit: conrad hoca bizden önce davranmış grin
« Yanıtla #31 : 06 Ağustos 2007, 23:08:20 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Madem gerekçen bu halde gerekçen buna da cevap versin. M.Okur da 5 numara oynayan biri.All-Star olabilecek duzeyde de iyi oyun oynayabiliyorsa yani iyi pivotluk da yapabiliyorsa eğer,Leandro Barbosa'nın yerine ki bu adam bırakın All-Star maçında yer almayı,kendi takımının ilk5'inde bile yer alamıyorsa(genelde) bu adamın Memo yerine listede olmasına ne bahane uretilebilir ki...
Öncelikle Memo'nun sakatlıklar olduğu için All-Star'a girdiğini belirtmek isterim.Sonrasında ise Memo bir Oden bir Yao gibi pivot değil.Öyle pivotlar dediğim gibi 5 yılda bir gelir oldu abi.Bu yüzden Nba'de Pivot olmak büyük cevher haline geldi.Oden örneğindeki gibi,Yao örneğindeki gibi.Memo kariyerinin en iyi dönemini bu sene geçirdi zaten önceki senelerde o kadar iyi değildi bence.Leandro Barbosa için ise yerinde bir seçim olmuş diyorum.Leandro Barbosa Suns'ın önemli dakikalarında kenardan gelip adeta fırnıta estirdi.Manu gibi mesela.Bu yüzden Lenadro Barbosa'nın bu listede olması gerekirdi.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Nba'in yaptığı sıralamada Memo zaten 12. sırada seçilmişti Uluslararası Sıralamada.
« Yanıtla #32 : 06 Ağustos 2007, 23:15:44 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

@Power

Sen şunu söyle Barbosa bu listeye layık mı değil mi..Layık diyorsan ben sana bir şey demem...

Sen Memo'nun takıma nasıl etki yarattığını vs bilmiyorsun herhalde ya da sadece Denver ile ilgileniyorsun huh

Biz ya da ben bi türk oyuncusu diye kayırmıyoruz...Barbosa istediği kadar fırtına estirsin..Ben gözümden bu listede 11. sırada
« Yanıtla #33 : 06 Ağustos 2007, 23:23:16 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Artı Memo'nun da bir yüzüğü var.Sonuçta Detroit şampiyon olurken öyle ya da böyle o şampiyonlukta bench için önemli bir adamdı.Ve Memo devamlı ivme kazanan bir kariyerle devam diyor..
« Yanıtla #34 : 06 Ağustos 2007, 23:25:30 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

@Power

Sen şunu söyle Barbosa bu listeye layık mı değil mi..Layık diyorsan ben sana bir şey demem...

Sen Memo'nun takıma nasıl etki yarattığını vs bilmiyorsun herhalde ya da sadece Denver ile ilgileniyorsun huh

Biz ya da ben bi türk oyuncusu diye kayırmıyoruz...Barbosa istediği kadar fırtına estirsin..Ben gözümden bu listede 11. sırada
Barbosa bu listeye hakkıyla layık.Benchten gelip attığı sayıları biliyoruz.Manu gibi.6. adam yani.Memo'nun yaptığı katkıları attığı son saniye basketlerini,can yakan şutlarını elbette biliyorum fakat Türk diye bu oyuncu kayırma şansımız ve lüksümüz yok malesef.Ben ilk mesajımda da yazdım keşke Memo ve Hedo'da bu listede olsaydı diye fakat dediğim gibi ne Nba yönetimi nede biz Türk diye oyuncu kayıramayız.Ayrıca Memo all-star düzeyine gelip göğsümüzü kabarttı fakat Sakatlıklardan ve All-Stara doğru sergilediği performanstan ötürü girdi.Memo bu sene kariyerinin en iyi yılını geçirdi.Nba'de de böyle bir seçim yapıldı ve Memo 12. sıraya girerek bizim göğsümüzü yine kabarttı fakat ne yazıkki bu listede olmayı Memo haketmiyor.Türk diye tolerans göstermezsin...
« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2007, 23:28:57 »
KE-Billz
One World One Dream
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

İyi de Yao'nun kariyeri ve Memo'nun kariyerine başarı olarak bakarsan eğer;
Yao ilk turlarda gezinirken
Memo şampiyonluk yaşadı hadi orda benchteydi kısıtlı süre alıyordu
O Memo'nun takımı Yao'nun takımını al aşağa ederek Batı finali yaptı..
Memo aldığı sorumluluğu sadece yerine getirmekle kalmadı Winner olma yolunda ilerledi..
« Yanıtla #36 : 06 Ağustos 2007, 23:30:27 »
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..

Üyelik Bilgileri

Hak etmiyor mu? huh
Barbosa''yı hepinizden iyi tanırım, hepinizden de çok severim.Ancak Barbosa daha bu sene süper oynamaya başladı.Memo ise 3-4 senedir takımının önemli bir parçası.Ayrıca Mehmet Okur'dan bahsediyoruz.Yani bir allstardan wink
Yao ve manu çok üstlerde dirkün 3 gasolun 5-6 olması gerekiyordu
« Yanıtla #37 : 06 Ağustos 2007, 23:32:57 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Güzel kardeşim..Kayırıyoruz diye hemen b.k atma(yın) diye "Biz ya da ben bi türk oyuncusu diye kayırmıyoruz.." demişim sen halen bunun üstüne gidip bi şeyler karalamışsın...

KE beyfendide demiş..Bu evladımızın şampiyonluğu var demiş...Bende all-star odlu diyorum..Yüzüğüde var..Barbosa'da hiç bi şey yok..Ama gitmişler bunu almışlar çok ilginç bi durum huh

@Batu

Hak etmiyor derken..Memo'ya dedin herhalde ona göre eğer Barbosa'ya diyorsan haketmiyor diye bi çift lafım varda tongue
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2007, 23:38:28 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Sıralamayı yüzüğe göre yapmıyolarki.Yüzüğe göre yapsalardı Nash'in 2. sırada işi neydi ?Nash istisna olabilir ama - 2 mvp ödülü yüzünden - başarılara bakarsak Barbosa'da bu yılın 6. adamı oldu hiçbişeyi yok mu oluyor.Yao'ya gelirsek oda istisna bence.Yukarıda yazdığım gibi iyi pivot olması ona avantaj sağlıyor bana göre ayrıca Mustafa Denver'dan başka birşeyle ilgilenmiyomusun diye bok atan sendin tartışmayalım şimdi ben alttan aldım ama.Neyse...
« Yanıtla #39 : 06 Ağustos 2007, 23:42:06 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

b.k attığım yok biladerim..sadece sordum...Memo'nun yaptıklarını göz önüne getirmedinde..Halen bence kendin ile çelişiyorsun..Bi Suns taraftarı bile Memo daha çok haketti diyo sen halen Barbosa'da diretiyorsun, ilginç..

Yüzüğe bakmıyorlar tabi, KE Beyfendi sana olayı kısaca açıklamak sitemiş ama sen anlamamışsın gibi...
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Tarihi Analiz Bölümü (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Tüm Zamanların En İyi Uluslararası Oyuncuları

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv