« Yanıtla #100 : 20 Mayıs 2008, 11:48:07 » |
|
|
|
« Yanıtla #101 : 20 Mayıs 2008, 14:56:18 » |
|
hasan1299
|
cumartesi gecesi tv başındayım lakers san antonio maçı güzel olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #102 : 20 Mayıs 2008, 20:24:17 » |
|
fadeaway86
|
Arkadaslar bugunku macın tv yayını var mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #103 : 20 Mayıs 2008, 20:41:30 » |
|
hot_sizzle3
|
Arkadaslar bugunku macın tv yayını var mı  valla şu an baktım gözükmüyo hiçbir yerde aslında nba tv nin vermesi lazım
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #104 : 20 Mayıs 2008, 21:17:01 » |
|
fadeaway86
|
insallah verirler diyeyim..bu nasıl bir anlayış yani.. 2 seri kalmış..gıdım gıdım mac verilecek.. gecen yılki durumlara bakın bir de.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınUtah efendi olunca farklı olmus tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #105 : 20 Mayıs 2008, 23:04:57 » |
|
Suns Fan
|
Çok büyük ihtimal yayınlanır maç NBA TV'de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #106 : 21 Mayıs 2008, 19:11:27 » |
|
Kaan Mert
|
Çok büyük ihtimal yayınlanır maç NBA TV'de...
NBA Tv'nin bir haftalık programına baktım artık maç yayınlamayacaklar gibi duruyor.Zaten bilindiği üzere finalleri yayınlamıyorlardı. Şu bir hafta içinde zaman zaman Wnba zaman zaman da Retro maçlar var.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #107 : 21 Mayıs 2008, 19:14:31 » |
|
Torres#9
|
Kesin bir bilgim yok ama bundan sonra ki maçları çoğunluk,Ntvspor - Ntv ikilisi verecekmiş bu sene için.Yani bundan sonra,bütün maçları verebilirler bu ikili,ilk maçları vermedi ama ondan sonra bunu bir plan-programa oturtacaklarını düşünüyorum..
Gelecek sene içinde nedense içimde NbaTv için bir umut var,yani Kablodan Digi'ye veya başka platforma geçmesi için,bilmiyorum tam olarak ama şu gelişen olayların ona işaret olduğunu düşünüyorum..Neyse Sport +'ya teşekkür edem ben gelmişken,çok işimizi gördü =)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #108 : 21 Mayıs 2008, 19:19:33 » |
|
fadeaway86
|
2 yakada birer tur.. verilen mac 3.. insallah devamı gelir.. yoksa ne olur bilmiyorum.. finalleri de vermesinler aslında.. ne de olsa utahçık la orlandocuk yok.. anlamı kalmaz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #109 : 22 Mayıs 2008, 13:20:00 » |
|
Murat
|
Arkadaşalar bugün oynana Lakers-Spurs maçının özetini hangi kanal veriyor ve saat kaçta???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #110 : 22 Mayıs 2008, 15:01:11 » |
|
c_marlowe
|
türkiye'de herhangi bir kanal vermeyecek.... zaten yayıncı kuruluş 1.maçı yayınlamadı(nba tv'de dahil)... olayı fadeaway86 adlı arkadaşın imzasına bakarak anlamak mümkün... bence kendisi sinirlenmekte haklı(arkadaşı tepkisinde destekliyorum)...fakat imza'da milli oyuncuların suratlarını çizmekten öte yayıncı kuruluşun logosuna aynı muamele daha iyi olurdu... neyse konu imza olayı değil nasılsa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #111 : 22 Mayıs 2008, 15:57:50 » |
|
Kaan Mert
|
Arkadaşalar bugün oynana Lakers-Spurs maçının özetini hangi kanal veriyor ve saat kaçta???
Ntv Spor saat 19.35'te NBA Live var.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #112 : 24 Mayıs 2008, 06:46:20 » |
|
Kaan Mert
|
Ntv'den müjdeli haber geldi. Hafta içi oynanan maçlar NBA Tv'den yayınlanacakmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #113 : 24 Mayıs 2008, 11:37:48 » |
|
Suns Fan
|
Ntv'den müjdeli haber geldi. Hafta içi oynanan maçlar NBA Tv'den yayınlanacakmış.
Evet, NBA Stüdyo'da söylendi. Murat Kosova biraz sinirlenmiş gelen maillere. Bundan sonraki maçlar televizyondan izlenebilecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #114 : 02 Haziran 2008, 20:21:52 » |
|
Suns Fan
|
Bilmeyen pek yoktur ama yine de yazalım;
Final serisinin tüm maçları NTV'de canlı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #115 : 03 Haziran 2008, 16:33:22 » |
|
Torres#9
|
Slam'de yazana göre konferans finalleri gelecek seneden itibaren Ntv-Ntvspor ikilisindeymiş bütün maçlarda.Güzel haber.
Aynı zamanda,KK_MK bu sene finali yerinde anlatacakmış,o da güzel haber.
Ayrıyetten,daha da mutluyum şuan.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #116 : 03 Haziran 2008, 16:38:30 » |
|
Kaan Mert
|
Slam'de yazana göre konferans finalleri gelecek seneden itibaren Ntv-Ntvspor ikilisindeymiş bütün maçlarda.Güzel haber.
Aynı zamanda,KK_MK bu sene finali yerinde anlatacakmış,o da güzel haber.
Ayrıyetten,daha da mutluyum şuan.
Daha bu ay Slam alamadım ama şu Kk-Mk ikilisinin maçları bize yerinde nakledecek olmaları ayrı büyük keyif. Atmosferi yaşayacaklar bize yaşatacaklar. Cidden oldukça iyi olacka. Kaan'da Boston'da finalleri yorumlayacak oda ayrı bir şans vallahi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #117 : 03 Haziran 2008, 17:29:45 » |
|
c_marlowe
|
yıllardır all-star ve nba finallerini izlerken çinden, almanyadan, fransadan tv kanallarını gösterirlerdi(salakça el sallamalar bayrak sallamalar falan)...şimdi finalde MM - KK'ı görme durumumuz olacak yani(umarım o türden hareketleri bizimkilerden görmeyiz)...MK bilmem ama KK maç anlatılırken çok dikkat çekecektir... yanılmıyorsam erkan arseven slam'de KK'nın izlediği all-star maçlarındaki anılarını anlata anlata bitiremediğini yazmıştı...herhalde final maçlarını yerinden anlattığı an itibariyle KK'ın havasından yanına yaklaşılmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #118 : 03 Haziran 2008, 17:34:56 » |
|
Suns Fan
|
Valla All-Star'da ses düzeni falan felaketti, bari final serisinde seslerini düzgün duyalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #119 : 03 Haziran 2008, 21:30:15 » |
|
Dağlar
|
Her zaman söylenip dururdum. Bu adamlar niye gitmezler, bir kere de gitsinler diye... AllStar'a gittiler iyiki. Şimdi Final Serisinde de ordalarsa bir Los Angeles, bir Boston dolaşırlar ülkeyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|