« Yanıtla #60 : 29 Nisan 2008, 22:26:32 » |
|
MeaCulpa
|
arkadaslar bugün nba tv de canli mac var mi ya bi zahmet biri yazarsa cok sevinirim
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #61 : 29 Nisan 2008, 22:28:22 » |
|
Suns Fan
|
arkadaslar bugün nba tv de canli mac var mi ya bi zahmet biri yazarsa cok sevinirim
Philadelphia - Detroit maçı var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 03 Mayıs 2008, 15:36:27 » |
|
OğuzCan
|
Pazar günü Boston-Atlanta var. NTVSpor veriyor sanırım. İzlenir bu maç. Pazar günü Atlanta neşemizi yerine getirir umarım. Eler şu Boston'ı cümbüşü izleriz bizde...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #63 : 03 Mayıs 2008, 15:40:59 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Veriyormu Ya NTVSpor Veriyorsa harika olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 03 Mayıs 2008, 15:43:35 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Bugün ntv de 2.30 da orlando detroit var 5tede nbatv de sas-hornets var.. mükemmel maçlar bizi bekliyor yarın 20.00 de nbatv de yanılmıyorsam atlanta boston maçı.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #65 : 03 Mayıs 2008, 16:22:47 » |
|
Kaan Mert
|
Pazar günü Boston-Atlanta NBA Tv'de. Lakers-Jazz NTVSpor'da 01.00 da bant'ta. Tabi tekrarı Pazartesi 20.10 da.. NBA Tv'nin önümüzdeki fikstürü ise şöyle .. 6 Mayıs Salı New Orleans San Antonio 05.00 7 Mayıs Çarşamba LA Lakers Utah Jazz 05.30
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #66 : 03 Mayıs 2008, 17:04:17 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Lakers-Jazz bant da olmasa NTVSporda çok iyi olacak zaten genelde NTVSpordaki maçlar Bant canlı hiç göremedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 03 Mayıs 2008, 17:23:48 » |
|
hasan1299
|
ntv lakers maçı vermeyecekmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 03 Mayıs 2008, 21:51:46 » |
|
the_apo_1
|
ntv lakers maçı vermeyecekmi?
Lakers-Jazz NTVSpor'da 01.00 da bant'ta. Tabi tekrarı Pazartesi 20.10 da..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 03 Mayıs 2008, 21:58:34 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Bugün izleyeceklerimiz Detroit-Orlando 2.30 ntv.-- Hornet-Sas 5.00 NBATV Pazar günü ntv spor banttan Lakers maçını veriyormuş pazartesi tekrarını izlicem artık 20.10'da malum okul var
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #70 : 03 Mayıs 2008, 22:26:19 » |
|
Kaan Mert
|
Bir kez daha hatırlatayım.. Ntv Spor pazar maçlarının tekrarlarını pazartesi 20.10 da yapmakta. Bunun dışında Ntv'nin verdiği tüm karşılaşmalar gün içinde NTVSpor'dan muhakkak tekrarlanıyor. Digiturk rehberine göre Det-Orl Game1'in tekrarı Pazar 12.10 da olacak
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #71 : 04 Mayıs 2008, 05:56:47 » |
DrDi3
Yeni Üye
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın RESIME DIKKAT!  PlayOff larda neler oluo neler.. Atlanta shoqunu atlatamayan NBAtv Cavs da Cavs dio sanırım  :D adamlar 5-2 yazmış ya warmı böle bişi  :D koptum ya sabah sabah zuhaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : 04 Mayıs 2008, 19:39:56 » |
|
demircibaris
|
iyi yakalamışsın.
jazz-lakers maçı için hiçbir yerde ntvsporda diye yazmıyor. emin miyiz acaba? (ona göre 1 e kadar bekleyeyim diye sordum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 04 Mayıs 2008, 19:40:46 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Jazz-Lakers maçı 01.00 da ntvsporda banttan.. tekrarıda pazartesi 20.10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 04 Mayıs 2008, 19:51:19 » |
|
the_apo_1
|
iyi yakalamışsın.
jazz-lakers maçı için hiçbir yerde ntvsporda diye yazmıyor. emin miyiz acaba? (ona göre 1 e kadar bekleyeyim diye sordum)
Yazdıklarımıza güvenmiyorsan al bak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınSaat 1'de NBA yazan yer...İşte orası Lakers-Utah maçının yayınlanacağı saat 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2008, 20:33:54 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 04 Mayıs 2008, 20:03:03 » |
|
Kaan Mert
|
Şu tekrar konusuna baktım da Galatasaray-Telekom play-off serisi ilk maçı yarın 19.30 da NTVSpor'da.Yani 20.10 da Lakers-Jazz tekrarı olmayacak gibi . Gs maçının ardından da zaten son periyot yayınlanacak. Şahsen az önce programı görünce ben 1 deki bant yayınını izlemeyi düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 04 Mayıs 2008, 20:14:45 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Amannn be birde bir hafta programı düzelmeden ilk verdikleri gibi yapsalar.. 1 dekini izlesem 3.30 tan aşağı bitmez ben zaten 6.30 da kalkıyorum okul için ne sinir bir durum..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 05 Mayıs 2008, 20:33:19 » |
|
demircibaris
|
ntvspor programı yenilemiş. hepimize hayırlı olsun, NTV 1 hafta içinde üç tane detroit-orlando maçı yayınlıyor. Lakers-Jazz serisinden de 2 NTVSPOR, 1 NTV olmak üzere 3 maç yayınlanacak. NTV ve NTVSPOR un 8 günde 6 maç yayınlaması çok iyi ama biraz eşit dağıtılsa. Hido-Memo izletiyorlar zorla. Tamam Türkler, gururumuzlar ama bu kadarı da çok bilmem katılacakmısınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 06 Mayıs 2008, 01:55:13 » |
--
Ziyaretçi
|
Allah Hidayet'ten razı olsun.. The Palace'daki ilk 2 maçı NTV'de seyretme imkanımız oldu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 06 Mayıs 2008, 13:42:37 » |
|
Kaan Mert
|
NTV'nin haftasonu programı ..
10 Mayıs Cumartesi Utah Jazz - Los Angeles lakers 04.00 11 Mayıs Pazar Orlando Magic - Detroit Pistons 00.00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|