« : 21 Ocak 2008, 22:02:19 » |
|
AoGVinsanity
|
Bu yılki All Star 2008 Üçlük Yarışması hakkında yorumlarınızı, haberleri, yeni gelişmeleri bu konu altında paylaşalım...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2008, 05:00:51 Gönderen: KE-Billz »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2008, 23:02:16 » |
|
Kaan Mert
|
Katılanlar belli olunca açsaydık keşke konuyu . Neyse Cumartesi gecelerinin güzel yarışmalarından biri . Geçtiğimiz sene Kapono buradaki marifetlerini göstermişti bakalım bu sene ünvanını koruyabilecek mi . Ama katılırsa benim fasvorim Mike Miller olur .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2008, 23:21:55 » |
|
lordapo
|
Mutlaka gsw den biri katılsın valla al harrington en büyük favorim açıkcası katılır ise hatta knicks den jamal crawford da katılabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2008, 05:02:27 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
nowitzki katılırsa kazanabilir,artı mike miller ı kesin görmek isterim benim favori şutorüm zaten:) süpriz olarak k.rush ı düşünüyorum bu sene indiana da hiç fena değil...
|
|
|
|
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2008, 05:02:58 » |
|
dwyane_wade#3
|
s-jackson katılsa keşke, ya sıçar ya rekor kırar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2008, 22:05:22 » |
|
Reignman40
|
s-jackson katılsa keşke, ya sıçar ya rekor kırar.   bravo ama bence süreside yetmez malum topu elden çıkarması 2 3 saniyeyi alıyor bu sene kaponu gene girer ve hepsini yener adam cidden doğal ve saf bir şutör kesinlikle inanıyorum kapono alır
|
|
|
|
|
|
 kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
|
|
|
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2008, 22:08:52 » |
|
shaq_32
|
Arenas katılsın renk katar yarışmaya  Kapono miami'den gitti ya artık onuda tutmuorum .Katılırsa umarım ilk turdan s.çar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2008, 22:37:19 » |
|
lordapo
|
Ben iddaa ediyorum al harrington katılırsa bu yarışmayı kazanır ama davis ,baron yada harrington dan biri katılsın diğer adaylarım korver,allen ve crawford.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2008, 23:12:35 » |
|
Flash
|
Benim istediğim 4 adam Memo,Hido,Baron,M.Redd ama senki Kobe,J.Johnson,M.James de göz kırptı 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #9 : 23 Ocak 2008, 23:16:57 » |
|
Reignman40
|
o değilde antoine walker var unutmayalım adaylar arasaında niye yok bu sene anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2008, 23:17:27 » |
|
Dağlar
|
Kyle Korver katılırsa Kapono mapono dinlemez geçer herkesi.Tam ona göre. En son 2005'de Korver finale çıkmasına rağmen kötü bir performans göstermişti. Şimdi daha farklı tabi.
::Fisher katılırsa en büyük favorim odur ama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 24 Ocak 2008, 00:31:14 » |
|
magic mania
|
Denver maçından sonra bende korkmaya başladım Fisher'dan .. Yapar mı yapar .. Kwarme'yi de smaç kaçırma yarışmasına mı göndersek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 24 Ocak 2008, 01:01:38 » |
|
Reignman40
|
kwame smacı kaçırmadan topu elinden kaçırır onuda yapamaz bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2008, 01:10:53 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Rasheed Wallace katılsın alın size All Star haftasonu şenliği renk katar  Ya herro ya merro sallar üçlükleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 24 Ocak 2008, 01:15:03 » |
|
RaRe
|
korver katılsın bence yeni forması ile...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #15 : 24 Ocak 2008, 01:16:53 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Ender'i görünce aklıma iki isim geldi;
Finley ya da Barry'den biri katılsa...Özellikle Finley'i görmek isterim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 24 Ocak 2008, 01:18:40 » |
|
Reignman40
|
hocam adam seneye zaten bırakır basketbolu ona onur ödülü falan versek olmazmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 24 Ocak 2008, 01:21:46 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Harbi ben isterim Finley'nin olmasını..Zaten adama bir sempatim var Hüso bilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 24 Ocak 2008, 01:22:01 » |
|
RaRe
|
Hocam Barry unuttu 3lükleri eskidendi heralde onlar...Gerçi üstüne ne zaman görev düşse atıyo helal olsun... Finley ismi daha çok akla yatkın geliyo ama sanmıyorum bizden biri katılmaz bence...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #19 : 24 Ocak 2008, 01:24:42 » |
|
Reignman40
|
Sizdeki Bonner'da iyi üçlükçü değil mi ?O daha iyi bir aday bence.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 20:19:14 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
|