« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2008, 01:26:24 » |
|
RaRe
|
Boşken atar o da arada sağolsun  o değil de Barry dei KE aklıma geldi bu adam smaç şampiyonu olmuştu zamanında bilen var mı ? öle bi beyazdır işte bu adam... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 20:19:52 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #21 : 24 Ocak 2008, 01:27:36 » |
|
KE-Billz
|
Bilmem mi yav hem üçlük hem smaç şampiyonu yere bakan yürek yakan bir adam Barry 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 20:19:41 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 24 Ocak 2008, 01:29:02 » |
|
RaRe
|
o zamanlar ligin en değerli adamlarındandı belki de...ey gidi günler ey... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #23 : 24 Ocak 2008, 09:33:08 » |
|
Torres#9
|
Harbi ben isterim Finley'nin olmasını..Zaten adama bir sempatim var Hüso bilir  Her Spurs maçı muhabbetimizde Kemal Abimin severek bahsettiği iki isimden biri Finley'dir,diğeri de Duncan'dır. sizdeki bonnerda iyi üçlükçü değilmi o daha iyi bir aday bence
Onun atma stili çok değişik,valla Finley'in ondan daha iyi aday olduğunu ya da olacağını düşünüyorum.Bonner ne zaman ne yapacağı belli değil şu üçlük konusunda,bazen coşar,bazen rezilleşir. Finley ise akla daha yatkın bir isim olarak geliyor ona nazaran.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #24 : 24 Ocak 2008, 10:56:20 » |
|
Flash
|
Aslında Benu Udrih de sıkı bir aday olurdu...sS.Jackson da öyle........... Ama ilk söylediğim 4 ismi çok isterdim...Son şampiyon olarak Kapono zorunlu gelecek...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #25 : 24 Ocak 2008, 11:41:14 » |
|
TP
|
İyi şutör olmanın yanında hızlı şut çıkarmakta önemli.Buna paralel ben Korver ve Redd'i görmek isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 24 Ocak 2008, 11:53:32 » |
|
Dağlar
|
Yalnız Jason Richardson'ı söylemeyi unuttuk. O da bu sene çok yüzdeli üçlük attıyor.Katılırsa kimse tepki göstermez sanırım. Bu arada smaç ve üçlük şampiyonu olan bir isim var mıydı NBA tarihinde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 24 Ocak 2008, 11:56:25 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Bu arada smaç ve üçlük şampiyonu olan bir isim var mıydı NBA tarihinde? Bunu samimi olarak soruyorsan cevaplıyım, Brent Barry olması lazım..İnşallah bizleri denemek adına sormamışsındır.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 24 Ocak 2008, 12:02:04 » |
|
Dağlar
|
Bu arada smaç ve üçlük şampiyonu olan bir isim var mıydı NBA tarihinde? Bunu samimi olarak soruyorsan cevaplıyım, Brent Barry olması lazım..İnşallah bizleri denemek adına sormamışsındır..  Brent Barry de katılırsa güzel olur demişsiniz ya üstte, ona gönderme yaptım  . Yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 24 Ocak 2008, 12:04:15 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Bu arada smaç ve üçlük şampiyonu olan bir isim var mıydı NBA tarihinde? Bunu samimi olarak soruyorsan cevaplıyım, Brent Barry olması lazım..İnşallah bizleri denemek adına sormamışsındır..  Brent Barry de katılırsa güzel olur demişsiniz ya üstte, ona gönderme yaptım  . Yani... Kusura bakma sadece son mesajı okuduydum, üsttekileri okumamıştım, neyse rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 24 Ocak 2008, 12:07:16 » |
|
Dağlar
|
Saçmalama ne rahatsızlığı Bu arada Daniel Gibson ve Anthony Parker'da olası adaylar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 24 Ocak 2008, 12:29:41 » |
|
Kaan Mert
|
Yalnız şurada kaç kişinin ismi geçti hepsi de katılsa alır diyeceklerimizden ama daha birşey belli değil . Dün gece de Raptors maçını izlerken düşündüm bunlardan biri katılsa ya . Kim katılırsa katılsın kusursuz atıyor kardeşim . 15/21 üçlük attılar ya . Bir de Kapono olmadan ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #32 : 24 Ocak 2008, 13:16:35 » |
|
alfonso13
|
Bu yılki üçlük yarışmasına Kyle Korver Memo ve B.Davies katılsın derim. Aslında renk getirmek amacıyla üçlük yüzdesi düşük olan biroyuncuda katılabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 24 Ocak 2008, 19:03:03 » |
|
magic mania
|
B Davies kim ya ? Benim bildiğim bi Gsw'li Baron Davis var bide Epl'de Simon Davies var.Benim gönlüm Udrih-S Jax- Fisher'dan yana.Umarım en az ikisini görürüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 24 Ocak 2008, 19:04:37 » |
|
KE-Billz
|
.Benim gönlüm Udrih-S Jax- Fisher'dan yana.Umarım en az ikisini görürüz.
Ya bırak kolpa yapma msn'de söylediğini söylesene Vujacic katılsın deyip duruyordun burda gelmişsin Fisher diyorsun oldu mu şimdi Dodi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 24 Ocak 2008, 19:06:13 » |
|
magic mania
|
Ya abi Vujacic katılırsa haksız rekabet olucak,vazgeçtim o fikrimden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 25 Ocak 2008, 09:16:31 » |
|
Mustafa
|
gününde olursa mike miller ya da stephen jackson çekişirler diyorum tabi katılırlarsa..ha bi de korver'a dikkat etmek lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 26 Ocak 2008, 19:40:15 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Yhaa onca isim saymıssınz Bu Ligin mukemmel bi shooter ı var Kobe Bryant... Onun bu yarısmada Neler yapabileceeni bi dusunn File Yanar...  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 26 Ocak 2008, 19:56:53 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
|
Kardeşim sen de ne diyon  Kobe manyağı mısın yav???  Ona teklif etseler bile katılacağını düşünmüyorum..Aslında İndiana'da Diener (Yanlış yazmış olabilirim) diye bir oyuncu var müthiş şutör o katılabilirse favorim o..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 20:01:58 Gönderen: bryant_81 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 26 Ocak 2008, 19:57:43 » |
|
Reignman40
|
ne zamana açıklanır adaylar bilen varmı??
|
|
|
|
|
|
 kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
|
|
|
|