peja senin gibi adamı ben...

annemle babamı uyandırdım allsar günü gecenin bir vakti

''anne baba pejam çıktı bakın şimdi nası sokacak bütün atışları ''die :wink:ve annemle babam uyandılar bakalım şu adama dediler peja sahneye 5. çıktı malum en iyileri sona saklarlar dedim annemle babama.ilk dört oyuncuyu izledikten sonra kahakaha attım bunlar kim ya dedim. düşündüm pejanın eski üçlük yarışmalarını anne bak şimdi pejanın atışlarını izle nası gülcen diğerleriine dedim
ya sonra:

ilk 5 atıştan 1 tanesini girdirdi sonrasındada öyleydi heralde hatırlamıorum şoktaydım.. :-osonra attı biraz daha toplam 15 tane attı babam bu mudur dedi bende dedim ya bu adam böyleyse mutlaka bişi vardır dedim bağırdım sonra kapono çıktı babam şunuda izleyeyim baride anlayalım senin pejayı dedi sonra başladı kapono o nası başlayış adam atıyo file buruşuyo löp löp giriyo ben dedim Allah belanı vermesin peja dedim aynı şeyler kaponoya söledim...
sonra babam kaponoya baktı bide bana baktı kızım hadi canım yat boşver sen bu basketi senbasketten hiç anlamazsın gibi alaycı alaycı baktılar bana...hayatımın en iğrenç 3lük yarışmasıydı

ben peja1. olur diğerlerde 2.lik için yarışır derken sanırım tam tersi oldu kapono birinci oldu diğrleri yarıştı off off peja rezil ettin beni....sonra uyumaya çalıştım bide bunun okulu vardı okuldakilerin benimle nası dalga geçecekelrini düşünüordum...
ama olsun ben yinede pejayı seviyorum pejayı sevmek işte böle bişi.

))