« Yanıtla #120 : 17 Şubat 2008, 05:06:56 » |
|
SmEaGoL
|
renkli toplar önemli diye en az 100 kere demiştir, gece gece kafa bırakmadı be adamda..kosova niye gitmediyse..
onu bırak  top giderken çok güzel gidiyo falan diyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #121 : 17 Şubat 2008, 05:07:52 » |
|
Kaan Mert
|
Ya adam saçma salak konuşuyor.Renkliler öönemli diye her oyuncuda en az 5 kereden bi 40 defa söylemiştir.Lise ile ilgilide WNBA'in ilk smaç yapan oyuncusu mu ne dedi oda koparttı beni
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #122 : 17 Şubat 2008, 05:08:34 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
"Lisa Leslie WNBA'deki ilk smacı Lakers formasıyla basmış" Osman bugün gününde ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #123 : 17 Şubat 2008, 05:18:00 » |
|
asdede
|
gibson'un şut stili çok kötü.. sağ elini kullanıyor, topu soldan kaldırıp sol taraftan çıkartıyor.. iyi oldu böyle.. biraz pejaya üzüldüm.. dirk resmen acı çekiyor yetiştiricem diye =) bu arada gerçekten biri bu adamı sustursunnn arada şarkılarda gözler gidiyo benim.. hadi smaçlar başlasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #124 : 17 Şubat 2008, 08:18:21 » |
|
KE-Billz
|
Demek ki neymiş; Bu işler Çaylaklar maçında üçlük sallamaya benzemiyormuş... Gibson evladım Kapono abinden öğren biraz bu işleri James'den sana fayda yok.. Kapono bu işin piri olmuş zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #125 : 17 Şubat 2008, 08:45:31 » |
|
fadeaway86
|
Yau Ne Kosova'sı  O olsa batırırdı "Kapaaano Kapaaaano Kapaaano" Hay Allah cezanı.Sakallıoglu iyidir iyi.Bir yıl da degısıklık olsun.Murat Murathanoglu o kadar yıl NBATV'de gorev yaptı 1 allstar macı anlatmadı.Bu da baska bir rezalet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #126 : 17 Şubat 2008, 08:49:08 » |
|
KE-Billz
|
Güzel konuya değindin aslında..Bunca yıldır Murathanoğlu ordaydı ve bu ülkede NBA aşkı bu derece yayıldıysa bunu ona borçludur bu ülke ama gel görelim MM'ye All Star'da gariptir ki kukla muamelesi yapmaya kalktılar..Neyse olan olmuş.. Osman'ımda heyecanlıydı ama olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #127 : 17 Şubat 2008, 08:51:36 » |
|
Nihat Emre
|
Ben kalkamadım da bu 4 yarışmayla ilgili video atabilir misiniz.bana?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #128 : 17 Şubat 2008, 08:57:47 » |
|
Kaan Mert
|
Videolar koyulur herhalde gün içinde.Tugay halleder link işini.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #129 : 17 Şubat 2008, 09:06:56 » |
ibrahim furkan
NBA Draft'ında
|
kapona gene kazandı ben izlemedim ama burda duyuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #130 : 17 Şubat 2008, 11:45:16 » |
|
Dağlar
|
Peja mülayim bir insana dönüşmüş  . Tipi çok acayipti. Kapono final turunda azdı ve 25 attı. Rekor kırdı. Üç sayı yarışmasının tarihine girdi. Fazla bişey söylemeye gerek yok aslında. Robot gibi soktu.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #131 : 17 Şubat 2008, 12:24:57 » |
|
lordapo
|
Ulan bu adam koca sezon yatıp sadece 3 sayı yarışmalarına mı hazırlanıyor  Yane 25 tane sokması harbiden entresan kemal süper demiş gibson biladerine kapak olsun kapanon un bu performansı ama peja kazanamadı ona yanarım 
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #132 : 17 Şubat 2008, 13:00:14 » |
|
Arda
|
Yarışmada Rıp 17 tane atmıştı ama neden 14 tane sayıldı bilmiyorum Kaan ve Osman çizgiye bastı falan dediler ama ondan da olacağını sanmıyorum bana göre saçmaydı Rıp'e yapılan.Neyse Gibson ve Nowitzki'de iyi attılar ama ilk şutlarını sokamadılar.Peja ise sol köşeydi yanılmıyorsum ilk başladığında bir tane attı daha sonra düzelsede oda etkili olamadı yinede Rıp'i elemeyi başardı.Neyse Finalde Kapono kötü başlamıştı ama sonra 25 tane attı helal olsun hakederek aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #133 : 17 Şubat 2008, 14:01:55 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Kobe Bryant katılamadı herhalde oda katılacak diye biliyordum.. Yarışmacılar çok iyiydi bol bol üçlük göreceğiz dedik ama kapono dışında 17 yi geçen olmadı Gibson'^da kobe yerine girdi herhalde.. çaylaklar maçındaki gibi salladı durdu finale kaldı ama kaponu'yu geçemedi.. Sevindim kaponu'nun almasına ünvanını korudu ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #134 : 17 Şubat 2008, 14:04:29 » |
|
dwyane_wade#3
|
gibson alamadı ya o kadar sevindim ki anlatamam. kapono'nun kazanmasına da bi o kadar sevindim. lebron'da kapono'ya sataşıyodu ya final turunda şirin gözüktüğünü sanıyordu galiba, her hareketi itici geliyor yav.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #135 : 17 Şubat 2008, 14:08:32 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
Özgürlük Tutsağı\\Vesselam..
|
gibson alamadı ya o kadar sevindim ki anlatamam. kapono'nun kazanmasına da bi o kadar sevindim. lebron'da kapono'ya sataşıyodu ya final turunda şirin gözüktüğünü sanıyordu galiba, her hareketi itici geliyor yav.
Aynı duyguları paylaşıyorum.. Çaylaklar maçında eline geleni salladı adam, ben de o kadar şut denesem o kadar sayıyı ben de atarım (11-20).. Çok havaya girmişti havası sönmüş oldu Gibson efendinin..Küçük LeBron işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #136 : 17 Şubat 2008, 14:10:06 » |
|
Kq5
|
Müthiş bir bilek Peja yı görünce şaşırdım alır dedim ama kapono yapıcağını yaptı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #137 : 17 Şubat 2008, 14:32:39 » |
|
Kaan Mert
|
Yarışmada Rıp 17 tane atmıştı ama neden 14 tane sayıldı bilmiyorum Kaan ve Osman çizgiye bastı falan dediler ama ondan da olacağını sanmıyorum bana göre saçmaydı Rıp'e yapılan.
Saçma değildi.Yarışma üçlük yarışması olunca üçlük çizgisinin gerisinden atılması gerekiyor şutlar öyle değil mi.Hakemlerde bunu gördü son iki şutu iptal etti çizgiye bastıklarını düşündükleri.2 yıl önce Dirk neredeyse her şutunda çizgiye basarak kazanınca bu kuralı esneklikten çıakrdılar bu yarışmada daha bi dikkat eder oldular.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #138 : 17 Şubat 2008, 15:23:27 » |
|
nAoNnGaEmLe
|
Peja mülayim bir insana dönüşmüş  . Tipi çok acayipti. ya sorma ak adam süt çocugu gibi sahadaydı hay dedim sana oy verenin  nerde eski peja ya ya hamilton a çok uzuldüm ,harbi haksızlık ettiler ,hamiltonun kazanmasını istemiyordum ama çok buyuk i...lik yaptı hakemler!!! kapono insan ol insan 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2008, 15:41:04 Gönderen: nAoNnGaEmLe »
|
|
İmza kural dışı- çok büyük- -benim imza nolmuş sana la ? imza: nolmuş ? -bende onu diyorum nolmuş la :Dzzagzagazgzagaazaag:)
sopcast ten nasıl maç izlenir:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
|
|
|
« Yanıtla #139 : 17 Şubat 2008, 15:35:15 » |
|
Cihan
|
Kobe Bryant katılamadı herhalde oda katılacak diye biliyordum.. Yarışmacılar çok iyiydi bol bol üçlük göreceğiz dedik ama kapono dışında 17 yi geçen olmadı Gibson'^da kobe yerine girdi herhalde.. çaylaklar maçındaki gibi salladı durdu finale kaldı ama kaponu'yu geçemedi.. Sevindim kaponu'nun almasına ünvanını korudu ..
Allah allah anlamıyorum yahu..Sız 25 şuttan 12-13 tanesı gırınce nasıl kötü dıyorsunuz.Nızamı bır şekılde sokmaya çalısıyorlar,60 sanıyede o kadar şut atmak kolay değıldır.Ayrıca çaylaklar maçındakı hareketlerıne bende kızdım fakat salladı durdu ne demek ya  Inanamıyorum.. Bana göre son derece çekışmelıydı.Gıbsonun fınalde 17 puan toplamasının ardından Kapono 'nun üzerınde baskı olacağını düşündüm ama nafıle.Kadıfe bılek olduğunu bır kez daha gösterdı ve fınal turundakı muazzam oyunuyla aldı.Tebrıkler Kaan 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2008, 15:38:37 Gönderen: Cihan »
|
|
|
|
|
|