+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler » Anketler Arşivi (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Üç Silahşörler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: En iyisi kim......
Kareem-Magic-Worthy - 20 (22.5%)
Parish-McHale-Bird - 5 (5.6%)
Goodrich-West-Chamberlain - 1 (1.1%)
Hardaway-Mullin-Richmond - 1 (1.1%)
MJ-Pippen-Rodman(Grant) - 16 (18%)
E.Monroe-Hayes-Unseld - 0 (0%)
Dr.J-Malone-Dawkins(Cheeks) - 0 (0%)
Isıah-Dumars-Aguirre(Laimbeer) - 1 (1.1%)
Wilkins-Malone-Dawkins - 0 (0%)
Bogues-Johnson-Zo - 0 (0%)
Kidd-Jackson-Mashburn - 2 (2.2%)
Hughes(Butler)-Arenas-Jamison - 1 (1.1%)
Kidd-Jefferson-Carter(Martin) - 7 (7.9%)
Payton-Srchempf-Kemp - 0 (0%)
J.Stock-Mailman-Hornacek(Eaton) - 2 (2.2%)
Ewing-M.Jackson-Starks(oakley) - 1 (1.1%)
R.Miller-Jackson-Mullin - 0 (0%)
D.Rob-Duncan-Avery(Elliot) - 0 (0%)
Mutombo-Smith-Blaylock(Laettner) - 0 (0%)
KG-PP-R.Allen - 9 (10.1%)
R.Harper-M.Price-Daughberty - 0 (0%)
Webber-Divac-Bibby(Stojakovic) - 3 (3.4%)
Webber-J.howard-R.Strickland - 0 (0%)
Rip-C.Bill-Wallace - 1 (1.1%)
Nash-Marion-Amare - 13 (14.6%)
Diğerleri(Unuttuklarım) - 6 (6.7%)
Toplam oy: 88

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Üç Silahşörler  (Okunma Sayısı 1239 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Şubat 2008, 19:32:33 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri
Üç Silahşörler

Evet gerçekten......bu dönem ki takaslar..Süpriz takım yükselişleri, süpriz takımların inişleri ve sene liderinin Big 3 oluşu gerçekten en iyi 3lü kim dedirtiyor hem günümüz hem geçmişimiz adına..bayağı geniş bir anket oldu.......Diğerlerinde

Zo,Hardaway,Mashburn
JO,Artest,Harrington
Chandler,West,Paul
Okur,Williams,Boozer
Kobe,odom,Gasol
Howard,Lewis,Hido   ve daha niceleri peki en iyi günümüz ve geçmiş en iyi üç silahşörü kim....Peki hepsinin içinde en iyisi kim.....
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2008, 19:58:32 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Üç Silahşörler

Haticeye değil, neticeye bakacaksak eğer Kareem-Magic-Worthy, Parish-McHale-Bird, MJ-Pippen-Rodman ve Isıah-Dumars-Aguirre(Laimbeer) üçlüleri öne çıkar.
Ben oyumu Kareem-Magic-Worthy üçlüsüne verdim.
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2008, 00:31:25 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Aslında seyir zevki ve run&gun öncülüğü ile RUN TMC daha çekici olsada başarı bazında MJ-Pip/Rod ve Magic-Kareem-Worthy önde........Ama diğerleri de kendi döneminlerine damgalarını vurdular...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2008, 04:34:40 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Pippen Mj Rodman deli üçlüydü ya maçlarını indirip izliyorumda inanılmazlar yani
Aslında bu kadar seçenek arasından seçmek zor çok hepsi birer efsane ama en çok takip ettiğim ve bildiklerim oldukları için oyumu onlardan yana kullandım.. Bunun dışında günümüzde..
Kobe-Gasol-Fisher diyebilirim
Lewis-Howard-Hido diyebilirim
Deron-Memo-Boozer
gibi .. birçok örnek ..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2008, 13:18:21 »
-Curtis-
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Alınma ama çok karışık bir anket olmuş bu. Anket'in tutması için etkileyici ama az seçenekler olması gerekir. Üstüne üstlük hem tarihteki'leri hemde günümüzdekileri yapmışsın. Günümüzden 4-5 seçenek olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Sakın alınma.
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2008, 15:30:08 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla jackson-ewing-starks(oakley) dicem eğer knickerbocker sam bu adamların sayesindedir
ama pip-jordan-rodman(grant),magic-worthy-kareem , zeke-dumars-aguirre(lambier) ,bird-parish-
mchale üçlüleride unutulmaz.

« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2008, 22:47:43 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar mesajları oyunuzu kime verdiğinizi bildirmek için değil....yazı değeri taşıyan, basketboldan birşeyler bulabileceğimiz şeyler yazın.....

« Yanıtla #7 : 03 Mart 2008, 21:39:56 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Gooden Houston'da oynadı mı yahu?Ben Memphis,Orlando,Cavs ve son olarakta Bulls'a geçti diye biliyorum ama...Yani ikişerli kesişim kümesinden 3 silahşörler oluşmuyor.(Orlando kümesi ile Houston kümesini kesiştirirsek,T-Mac'i ortak oyncu alırsak,bundan bir 4 sene öncesine gidersek,bu iki kümenin birleşimi böyle bir şey verebilir,ama T-mac iki takımda da oynayamıyor maalesef...)

Neyse ben ise hem duygusal olarak,hem de gözüme çok hoş geldikleri için Arenas-Hughes(Butler)-Jamison üçlüsüne veriyorum grin
« Son Düzenleme: 03 Mart 2008, 22:25:16 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2008, 05:25:33 »
--
Ziyaretçi

30 tane seçenek varken T-Mac/Yao Ming/Gooden demek ilginç bir yaklaşım olmuş..

Anket bence olmamış..Çok karışık..Çok seçenek var..Geçmiş ve bugün birbirine girmiş vaziyette..Bu kadar seçeneğin olduğu bir anket çorbaya dönüyor..
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2008, 19:49:42 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Aslında bu kadar çok seçenek,geçmişte ne kadar çok büyük oyuncu olduğunu hatırlattı bana.Hoşuma gitti.Ellerine sağlık.Bir de bu hatırladıkların bile beni etkiledi,"Hatırlayamadıklarım" diye ayrı bir başlık açmana hiç gerek yoktu.Zaten millet çoğunu tanımaz.

Elimizi vicdanımıza koyarsak Lakers,Boston ve Chicago troykaları en iyileriydi.Bu üçünden birini seçmek bir diğerine haksızlık olur ama ben daha duygusal davranarak ve basketbola bakış felsefemin de bir yansıması olark gördüğüm Utah triosuna verdim oyumu.O setleri,o sertliği ve mücadeleyi,buram buram basketbol zekası ve bilgisi içeren oyunu hala özlüyorum.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #10 : 04 Mart 2008, 19:59:39 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

nash amere ve marıon üçlüsü phonex suns bu kadar yükselttiler
Bende oyumu bu üçlüye verdim yaşım gereği diğerlerini çok hatırlamıyom Cheesy

Şu üstte bir sürü başarıya imza atmış üçlüler dururken bu üçlüyü seçmek biraz akla ziyan.
Nash-Marion-Amare üçlüsü ne yapmış? Bir şampiyonluk mu kazanmış? NBA finallerine mi taşımışlar takımlarını? Sayısız rekora mı ulaşmış?
Bir Kareem-Magic-Worthy, bir Parish-McHale-Bird, bir MJ-Pippen-Rodman, bir Isıah-Dumars-Laimbeer ile karşılaştırılabilirler mi?
« Yanıtla #11 : 04 Mart 2008, 20:08:48 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Aslında bu kadar çok seçenek,geçmişte ne kadar çok büyük oyuncu olduğunu hatırlattı bana.Hoşuma gitti.Ellerine sağlık.Bir de bu hatırladıkların bile beni etkiledi,"Hatırlayamadıklarım" diye ayrı bir başlık açmana hiç gerek yoktu.Zaten millet çoğunu tanımaz.

Elimizi vicdanımıza koyarsak Lakers,Boston ve Chicago troykaları en iyileriydi.Bu üçünden birini seçmek bir diğerine haksızlık olur ama ben daha duygusal davranarak ve basketbola bakış felsefemin de bir yansıması olark gördüğüm Utah triosuna verdim oyumu.O setleri,o sertliği ve mücadeleyi,buram buram basketbol zekası ve bilgisi içeren oyunu hala özlüyorum.

Beğenilmeyeceğini bilmeme rağmen ve tüm karışıklığa rağmen neden bu kadar abarttığımı işte bu mesaj anlatmış... çok sağol(un)

« Yanıtla #12 : 04 Mart 2008, 21:45:38 »
atak
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

O zaman ben yoktum ama kazandıkları başarıları biliyorum o yüzden Kareem-Magic-Worthy üçlüsüne oy verdim.
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2008, 00:55:56 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

bu kadar seçenek var...
Duncan-Manu-Parker yok.... :S

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2008, 17:17:01 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

bu kadar seçenek var...

Haklısın ama inan hepsini hatırlamak da akıl karı olmuyor Cheesy
BU arada o üçlüde tam anlamıyla kollektif değil yani 3 nün aynı derecede süper olduğu bir mac cok zor görülüyor....Her maç biri diğerine sahne açıyor yada...Biri bir yıl sıçrarken diğer yıla öbürü falan....Yani bir şampiyonluğun iskeleti oldukları su götürmez bir gerçek ama TD haric diğerleri pek istikrar sahibi olamıyor gerek sakatlık, gerek formsuzluk falan....

Ama genede o listede olmalılarmış...

« Yanıtla #15 : 17 Nisan 2008, 22:32:30 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Webber-Divac-Peja dedim...
Çok daha başarılı olanları var elbette.Ama benim için hep apayrı bir yeri olmuştur bu üçlünün.Özellike Divacı çok severdim.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2008, 22:33:53 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

bu kadar seçenek var...

Haklısın ama inan hepsini hatırlamak da akıl karı olmuyor Cheesy
BU arada o üçlüde tam anlamıyla kollektif değil yani 3 nün aynı derecede süper olduğu bir mac cok zor görülüyor....Her maç biri diğerine sahne açıyor yada...Biri bir yıl sıçrarken diğer yıla öbürü falan....Yani bir şampiyonluğun iskeleti oldukları su götürmez bir gerçek ama TD haric diğerleri pek istikrar sahibi olamıyor gerek sakatlık, gerek formsuzluk falan....

Ama genede o listede olmalılarmış...

Hocam ama o üçlüden biri TD onu konuşmayalım zaten...Diğeri en son finallerin MVPsi diğeri ise basketbolda kazanmadığı ödül kalmayan her şampyonluğu yaşayan ve All-Star olmuş bi adam...Bu 3lü şampiyonluklar gördü birlikte...Ama ankette Nash-Marion-Amare ya da Howard-Hedo-Lewis var Cheesy

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #17 : 18 Nisan 2008, 16:09:20 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Arco Arena'nın efsane üçlüsüne gitti oyum. İzlemekten en zevk aldığım oyunu oynuyorlardı. Hele Divac'ın o sırtı potaya dönükken üçlük çizgisinden içerdeki kısayı gördüğü paslar favorimdi zaten. Divac-Webber-Bibby(Peja)
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2008, 19:02:15 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Duncan Parker Manu veya Duncan Robinson Avery ?? nasıl olmaz
Aklıma gelen tek açıklama unutman olabilir Yoksa NBA in son 10 yılına damga vurmuş bu takım bir trio çıkaramaması gibi bir olasılık yok

Flash demişki kollektif değiller  smiley birbirlerine nasıl uyduklarını anlatayım ;

Manu ;Bir yaratıcılık abidesi, dış şutu iyi ,Duncan ın ikili sıkıştırmaların arasında ne kadar iyi pas verebildiğini düşünürsek bu özelliğinin ne kadar işe yaradığı görülür. Duncan gibi bir istikrar abidesinin yanında da böyle patlamaya hazır bir bomba olmazsa zaten duncan ın işide çok zor olurdu

Duncan ; Ginobili nin ne pota altına ne kadar güzel paslar indirdiğini biliyoruz Duncan ı zaten pota altında top aldığında durdurmak imkansızdır. Onun istikrarı diğerlerinin parlamadığı maçlarda maçı kazanmaya yetiyor zaten. İyi bir hücum ribauntcusu olan Duncan manu ve tony nin içeri girişlerinde potanın yakınına düşen toplara genellikle olmasada sahip olabiliyor

Parker da bu ikilinin skor bazında belkide en güçlü kozu ayaklarının çabukluğu ve Drive ları sonucunda bulduğumuz sayıların haddi hesabı yok. Şutu zaten hocası sayesinde iki sezondur bir istikrara kavuştu.

Şöyle düşünüyorum da o kadar çok uyan tarafları var ki... Yani bu üçlü sadece unutulur da eklenmez ankete yoksa biraz garip olurdu iyi olmadıklarının düşünülmesi  wink
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2008, 19:19:33 Gönderen: duncan21spurs » Logged
« Yanıtla #19 : 23 Nisan 2008, 22:16:54 »
d1howard
Yeni Üye

Sevene can feda sevmeyene elveda

Üyelik Bilgileri

kareem-magic-worthy dedim ama bunların dışında
Lewis-Howard-Hido'da diyebilirim
Biz ne kadar kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte kartalın bile uçmadığı şahinin bile yuva yapmadığı yerde şeytanla dans ederiz
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler » Anketler Arşivi (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Üç Silahşörler

Gitmek istediğiniz yer: