+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Utah'tan, Deron'a 80 MD

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Utah'tan, Deron'a 80 MD  (Okunma Sayısı 361 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Mayıs 2008, 20:11:28 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Utah'tan, Deron'a 80 MD

Utah Jazz'in başarılı point guardı Deron Williams, takımı ile kontrat uzatacak. Utah yerel basınında yer alan haberlerde Jazz'in Temmuz ayında D-Will'le kontrat uzatacağı;

İfade edilirken Deron'a 6 yıllık bir kontrat teklif edileceği ve karşılığında ise 80 Milyon Dolar önerileceği belirtildi.

Deron'da yaptığı açıklamada Utah'ta kalmak istediğini söyledi ve kontrat uzatmaya sıcak baktığını ifade etti.

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2008, 20:52:36 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri
Ynt: Utah'tan, Deron'a 80 MD

Deron bencede kalsın Utah da Utah hem bırakmaz da bırakmiyor gerçekden bu sezon çok iyi işler çıkardı takımı adına aldığı parada iyiymiş..

« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2008, 21:08:39 »
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Deron Williams Utah'ın geleceği, onun için parlak bir gelecek Utah içinde parlak bir gelecek demektir.. Elinde tuttuklarından dolayı Utah'ı bu konuda şanslı görüyorum..Zaten ligin en iyi 5 pg'sinden bi tanesi kendisi..
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 21:11:27 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Kesinlikle kaliteli bir oyuncu ve ileride daha iyi olacagi malum.Bence su anda CP3 den sonra ligin en iyi pg si.Utah böyle bir oyuncuyu birakmaz arkadaslarin dedigi gibi teklif ettikleri ücret de gayet iyi.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2008, 21:47:42 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla utah akıllı davranıyor  deron gibi hem skorer hemde iyi bir pasör pg a 80 m $ vermek akıllıca yane bir pg kolay yetişmiyor günümüzde umarım memo içinde birşeyler düşünmüştür o connar.

« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2008, 21:51:54 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Nedense içimden bir ses 6 yıl 90 milyon dolarlık bir sözleşme imzalar diyor.
Böyle bir sözleşmeden sonra son bir uzun süreli maksimum kontrat zamanı da kalacak.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2008, 22:04:27 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Utah Jazz D-Will için biçilmiş kaftan. Jazz'ın da en ihtiyaç duyduğu oyuncu bana göre. Böyle bir guard'ı her takım ister. Jazz'da kaptırmamak için hemen anlaşma sağlamış. Hayırlısı olsun diyorum.
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2008, 22:12:17 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Deron'un oyununu her zaman takdir ederim. Bu sene Boozer'ın formsuzluğundan mıdır nedir play-off'larda gereksiz hücum tercihleri yaptığını gördüm. Bunu ilerleyen yıllarda yapacaksa gözümden düşer. Ben  Boozer gibi bir opsiyonu kullanamamasına bağladım yaptıklarını.
 Zaten Utah'a ne kadar güç kattığı da ortada. Kalması hem kendi hemde Utah için en hayırlısı.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2008, 22:44:25 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Deron zaten alacakti kontrati, olay bu degil, farkli bir noktasi var bu durumun...

NBA'deki hicbir takim ayni anda Memo-Deron-Kirilenko-Boozer dortlusunu kadroda barindamaz, imkansiz bu. Salary'leri yetmez, takimi dagitmak zorunda kalirlar ve zamani geldi, dagilma baslamistir!

Deron-Boozer ikilisi kalmalidir, bunun kacari yok, ikisi temel taslari bu takimin. Istikrar saglayamayan oyuncular varsa bunlar Memo ve Kirilenko'dur... Zaten takim icerisinde bolunme olmustu gecen sene, bu bakimdan da yarari olur bir dagilmanin. Memo-Kirilenko ikilisinin takas edilmesi gerekiyor, benim gorusum bu. Bir tanesi takimda tutulabilir ancak bu ikili yerine oyunun her iki bolumunu de kaldirabilen adamlar tercih edilebilir... MLE haklari olacak, uzun bir savunmaci alinmali, Kwame olabilir bu. Kirilenko yerine hucum meziyeti cok daha yuksek olan Artest alinabilir, olasi bir sign&trade'le. Bu 'tip' hamleler yapilmali. Ama ne olursa olsun, bu ikiliden birisinin gitmesi sart.

Sloan'un da miyadi dolmustur artik, kovulmasi gerekiyor... Sevmem, yine de saygi duyarim kocluk yetenegine. Ancak bu kadari yeterlidir, 25 senedir takimin noksanlari aynidir, hicbir zaman da ders alinmamistir, 7'sinde neyse 70'inde de o iste, keci'ligin bir faydasi dokunmuyor takima. Deron-Boozer'dan tam verimi saglamasina ragmen, yan oyunculari sisteme katamadi. Dogru gorev adamlari var ancak dogru isler yapilmiyor. Ayni Stocton-Malone zamanindaki durum soz konusu aslinda, sonuc ta ayni, 0 sampiyonluk yuzugu. Savunmada durum zaten felaket, pota alti yol gecen hani. Artik bir yenilik sart bu takima, ilk once de Sloan'un gonderilmesiyle baslanmalidir diye dusunuyorum.

Neyse, sevindirici bir durum cidden, Bati'daki bir rakibimizin dibi boylayacak olmasi... Phoenix ve Dallas'la sevinmistik, Utah'ta iyi oldu acikcasi, onumuz aciliyor anam.
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2008, 00:03:23 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Kesinlikle haklısın.Savunma bile uzun,skor bilen forvet alınmalıdır.

Benim kafamda JO O'neal takası var.Kesinlikle Memo ve Kirilenko gitmelidir...Hem takımdaki huzur hemde kontrat rahatlığı için bu hamle yapılmalıdır...Sloan ve onun sisteminden artık bıktım,bıktık.Ben takas konusunda pek umutlu değilim ama artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.Senelerdir yapmaktan korktuğumuz hamleleri yapmak zorundayız...He seneye bu kadroyla oynasak bundan kötü olmayız ama bundan da iyi olmayacağımız haşikar.

Kafamdaki takas;

JO+Mike(veya başka biri)=Memo+AK47

Come Back Boozer!

« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2008, 01:01:44 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Deron/Price/Hart
Brewer/Korver/CJ Miles
x/Harpring
Boozer/Millsap
x/x

Eger dusundugum gibi olursa, yani Memo ve Kirilenko konursa gonderilecekler listesine, rotasyon iskeleti su sekilde oluyor... 2 tane Draft Hakki, bir tane MLE hakki ve bu ikilinin(veya sadece birinin) takas edilmesinden gelecek oyuncularla takima eklenti yapilabilecekler.

Top 15'ten olmayacak picklerden hayir beklenmemeli ilk 1-2 senelik surecte, bu bakimdan onlari es geciyorum... Geriye sadece takas ve MLE'den gelecek oyuncular kaliyor(minimum'larla gelecek veteranlari da kaale almayacagim bu onemli mevkiiler icin...)

Kirilenko NBA'in en iyi savunmacilarindan, Memo'da -pozisyonuna gore- en iyi sutorlerden biri. Ama sorun da bu iste, tek yonlu oyuncular olmalari. Bir de Sloan bu oyunculari Deron-Boozer'lu sisteme uyduramayinca isin icinden cikilmiyor resmen. Bu ikilinin gitmesi gerekiyor, nedeni de bu. Tabii takimdaki gruplasma da onemli bir faktordur bu dusuncemde. Bu oyuncular yerine oyunun iki kismini da oynayabilen adamlar sart.

Yani Utah'in bakacagi sey, MLE'yle gelebilecek savunmaci bir uzun ve takaslardan gelecek 'uygun' yildizlar olmali.Tabii Free Agent'lardan adam alinamayacak, Salary probleminden oturu. Bir problem var, o da yine Salary. Salary'i bosaltmak adina oyunculari gonderecekler diyoruz da, oyunculari daha dusuk Salary'e sahip adamlar karsiliginda gonderebilmek adina 'keriz' bir takim bulmak sart. Ya Salary Cap'i cok uygun olan bir takim bulunur, ki o durumda olan takim sayisi cidden cok az yada kontratinin son senesinde olan oyunculara karsi bir takas yapilir ve basari icin birkac yil daha beklenir.

Artest(S&T) - Brad Miller - capfiller = Memo - Kirilenko
JO - Dunleavy - Foster = Memo - Kirilenko
Kaman - Maggette(S&G) - Tim Thomas = Memo - Kirilenko - capfiller
Josh Howard - Dampier - capfiller = Memo - Kirilenko

tarzi takaslar yapilabilir... Acikcasi hicbir kadroya, FA listesine, Salary durumuna bakmadim takaslari yazarken; hatirimda kalanlara gore uyarladim. Ancak amacim sadece 'tarz' olarak gostermekti takaslari. Tabii baslarda da belirttigim gibi, Memo-Kirilenko'dan biri de gidebilir, buna gore de tekli takaslar da yapabilir.

Bunlari konusmak icin baya bir erken, sacma hatta. Sadece Deron'un imzalamasinin, Deron'u takimda tutmak disinda baska seylere yol acacagini ve Utah'in ne yapmasi gerektigini dile getirmek istedim. Uzuuuuun bir yaz var onlerinde.
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2008, 05:20:07 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

boozer ve deron gitmeyeceğine göre ak47 tek ya da memo + ak47 alternatifi en doğrusu olur...
zaten büyük ihtimalle ak47 gidecek...ama şu unutulmamalı deron ve boozer ikilisi güçlerini hücuma sakladıkları için savunmanın yanından bile geçmiyorlar...kobe ligin tartışmasız en iyi hücumcusu olmasına rağmen bu ikisinin toplamda yaptığı savunmadan fazla savunma yapıyor...zaten bu sebeple lakers şampiyonluğun en büyük adaylarından...utah ise potansiyeli olan bir takım pozisyonundan ötesine gösterilmiyor...
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2008, 15:04:54 »
hasan1299
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

deron çok iyi performans gösterdi bu sezon.iyide para veriyorlar kendisine bence kabul etmeli bu teklifi.ilerd ekendisi daha büyük kontratlara imza atabilir
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2008, 16:51:48 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

biraz duygusal davranacam ama bu adama ne versen az gibime geliyor..Cheesy Adam süper yaaa

« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2008, 21:23:32 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

biraz duygusal davranacam ama bu adama ne versen az gibime geliyor..Cheesy Adam süper yaaa
Sen mi abartiyorsun yoksa banamı öyle geliyor..

« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2008, 21:52:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bırak konuşsun o kadar forumda apaçi varken adamın hayranı olduğu insanı övmesi haktır bence.

« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2008, 22:06:34 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

deron utaha uyuyor utahta ona bence çok doğru karar bana göre 'geleceğin' MVPsi olabilecek bir oyuncu ....hiç olmazsa allstar olabilecek potansiyeli var utahın da süperstar olarak boozera değil derona ihtiyacı var...inşallah miami alır boozerı
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2008, 16:58:35 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Deron bu takımın herşeyi.. ikili oyunların baş rol oyuncusu.. takımda kalmassa Utah büyük hata yapar zaten.. Kirilenko ve Boozer'ın gönderilmesi söz konusu olabilir.. Utah'ın şanslı tarafı ise bench'i mükemmel.. gelişmekte ve tecrübeli isimlerle dolu..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #18 : 28 Mayıs 2008, 21:34:14 »
LouisdePointeduLac
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Deron Williams 24, Chris Paul 23 yaşında bu 2 oyuncu 11-12 sene NBA'e damgasını vuracak oyuncular.. Jazz ve Hornets bu 2 guard'ı bırakamaz ki bırakmamalıda .. ne istiyolarsa nekadar para istiyolarsa vermek zorundalar.
« Yanıtla #19 : 28 Mayıs 2008, 21:40:01 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Takımda kalması hem takım adına hemde kendi adına iyi olacak çünkü deron giderse yerini doldurmak zor olur deronda zaten bu miktarın hakkını verdiğini gösterdi. C-paul D-will daha isimlerini çok duycaz bu genç yetenekli isimlerin  laugh
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Utah'tan, Deron'a 80 MD

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv