+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Vince Carter

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: Vince Carter  (Okunma Sayısı 1872 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 08 Şubat 2008, 14:53:59 »
firat41
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
Ynt: Vince Carter

carter istese jeferson kidd le berbaer takımını şampiyon bile yapabilir ama sakatlıklar işte onun için sorun
Kalbimde arama eski yerini gözyaşlarıma karıştın......

Aşk insanoğluna ilahi aşka ulaşmak için verilmiş bir buraktır...

Hani o gözler vardır ya sevgileri anlatır, sözler vardır ki gözleri anlatır, birde Aşk vardır o da seni anlatır.

Beni sev
« Yanıtla #41 : 08 Şubat 2008, 14:55:02 »
Dağlar
Winner
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

carter istese jeferson kidd le berbaer takımını şampiyon bile yapabilir ama sakatlıklar işte onun için sorun

İstese de yapamaz işte. Artık bu durum istemekle olmuyor. Nets'in bu seneki hali içler acısı.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #42 : 09 Şubat 2008, 14:35:56 »
day worker
Rookie
**

<<EmRe>>

Üyelik Bilgileri

vince carterda ai gibi emeğinin karşılıını alamayanlardan.

Kesinlikle katılıyorum seyir zevkini yükselten süper bir oyun ortaya koyuyor ama her zaman rol oyuncusu gibi söz ediliyor bahsettiğiniz isteksizliğin nedeni bu olabilir şampiyonluk yaşamadan bi sürü kendinden söz ettiren adam var onun ben şampiyonluğu sorun ettiğini sanmıyorum tek sorunu ilgi Cheesy ki zaten oynadığı oyun bence şampiyonluk getirecek kadar iyi ama şans da olcak bi gün hakettiğini alacak inş Cheesy
« Yanıtla #43 : 15 Şubat 2008, 14:20:19 »
canugur67
NBA Oyuncusu
*

Forever I Love ATLANTA

Üyelik Bilgileri

bu adam eskiden fırtına gibi eserdi şimdi düşüşte eski vince carteri izlemeye doyamazdım şimdi izlemek istemiyorum
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008, 09:50:56 Gönderen: the_apo_1 » Logged
atlanta forever 
« Yanıtla #44 : 23 Nisan 2008, 11:22:31 »
BALKI
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

carter nba tarihin gelmiş geçmiş en iyi smaççılarından biri.eğer youtube'da carter yazılıp aratılırsa ne demeye çalıştığım anlaşılır.spektakülaritesinin yanında çok iyi de bir skorer aynı zamanda.eskiden şampiyonluk yüzüğünü takacağına dair bir umudum vardı ama artık kidd de gittikten sonra o takımla zor görünüyor.eğer garnett takasına benzer birşey yaşanırsa (pek fazla ihtimal vermiyorum gerçi) belki kariyerinin sonlarına doğru bi yüzük takabilir.ama o yüzük takmasa da nba'in gelmiş geçmiş en iyi smaççısıdır.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Vince Carter

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv