+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Vince Carter

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Konu: Vince Carter  (Okunma Sayısı 2078 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Ekim 2006, 20:07:48 »
Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri
Vince Carter

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Vince Carter hakkında yorumlarınız, eleştirileriniz, görüşleriniz...
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2006, 12:49:16 Gönderen: AoGVinsanity » Logged
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2006, 17:25:45 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Vince Carter

Alamayanlardan mı???

VC bu takımda şampiyon olamazsa ölsün ya.Bu kadar iyi bir kadro onun önüne bir daha çıkmaz.Bir tarafta NBA'in en iyi guardlarından Kidd öteki tarafta atletik isim Jeff.Üstelik bu takımda en çok top kullanan oyuncu.Nj'ye KG'yi koysan şampiyonlar çünkü adam istiyor yüzüğü.Ama VC hala bir isteksizlik görüyorum umarım değişir.
Yeah..!

« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2006, 21:27:46 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

vc torontoda istediği ortamı bulamadı sora new jersey de eski vc günlerine dönüş yaptı ama ne blim kendini aşması lazım yoksa zor gelir yüzük.

« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2006, 21:40:11 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

su an ki bulundugu ortamdan daha iyi bir ortamda bulunabilecegini düsünmüyorum istedigi her sey var hatta kendi bile bu işi ciddiye alıp ben liderim diye ortalıkta gezmiyo yardımcı rolu üstlenmeyi de biliyo bu işte en büyük artısı bence sakatlık olmazsa bu sene onun senesi olabilir
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2006, 21:48:39 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

VC şampiyonluk için bundan iyi kadr bulamaz kendiside büyük oyuncu kime gidecek ki  embarassed  Bu kadro ile onlardan büyük şeyler beklemek lazım ama 2 senedir Heat'e tosladılar.. VC özel bi oyuncu smaçları şutları çok hareketli ve atletik bi oyuncu.. NBA'de sezon sonu yapılan top 10'lara ben sırf onu koyardım aslında Cheesy

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2006, 23:45:53 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

nba belkide gelmiş geçmiş en iyi dunkerı
en sevdiğim 2. oyuncu olmasına rağmen davranışlarını beğenmiyorum,başta bi kere yüzük almak istemiyo heralde hiç o isteği onda göremedim ve çok fazla mızmızlanıyo hatta bu yaz bile takımdan ayrılma söylentileri çıktı carter davranışlarını düzeltirse eğer nets şampiyonluğa ulaşacaktır.varter çok büyük bi yetenek 3lüğü iyi,güzel bi şut stili var,smaçlar hakkında msjın başında söyledim zaten ve en büyük artısı kidd ile aynı takımda olması
işte bunca fırsat var ama bunları değerlendiremedi inş. bu sezon büyük bi çıkışa geçer zaten geçen seneden bunun işaretlerini vermeye başlamıştı

« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2006, 02:41:05 »
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!

Üyelik Bilgileri

vince carter NBA in gelmiş geçmiş belkide en iyi dunker ı inanılmaz bir atlet oyuncu şutu iyi ve şampiyon olabilecek bir takımda oynuyor eğer carter eski günlerininde üstüne çıkabilirse şampiyonluk görebilir

« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2006, 08:31:52 »
StolenLife
NBA Oyuncusu
*

Let'em come...

Üyelik Bilgileri

Alamayanlardan mı???

VC bu takımda şampiyon olamazsa ölsün ya.Bu kadar iyi bir kadro onun önüne bir daha çıkmaz.Bir tarafta NBA'in en iyi guardlarından Kidd öteki tarafta atletik isim Jeff.Üstelik bu takımda en çok top kullanan oyuncu.Nj'ye KG'yi koysan şampiyonlar çünkü adam istiyor yüzüğü.Ama VC hala bir isteksizlik görüyorum umarım değişir.

bu isteksizliği nerden sezdin acaba söyler misin ?!?
SkyWalker... #15 Vin-Sanity
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2006, 13:56:45 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Alamayanlardan mı???

bu isteksizliği nerden sezdin acaba söyler misin ?!?

davranışlarından tabiki
istediği zaman oynamıyo istediği zaman mvp gibi oynuyo offseasonlarda mızmızlanıyo
işte bunları kesmesi lazım carter'ın bunları keserse zaten ona final mvp,yüzük ve şampiyonluk olarak geri dönecektir

« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2006, 15:18:38 »
StolenLife
NBA Oyuncusu
*

Let'em come...

Üyelik Bilgileri

bak güzel kardeşim, VC offseason'da mızmızlanmadı, bunu hak ettiği parayı vermeyen yöneticiler düşünecek, ayrıca VC Kobe gibi LB gibi kendini düşünen bir oyuncu değil, ki düşünseydi 30+ ppg.yi rüyasında bile yapardı, düşünsene bi bu adam olmasa nets playoff yapabilirmiydi ?
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2006, 15:21:49 Gönderen: StolenLife » Logged
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2006, 16:28:06 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

bak güzel kardeşim, VC offseason'da mızmızlanmadı, bunu hak ettiği parayı vermeyen yöneticiler düşünecek, ayrıca VC Kobe gibi LB gibi kendini düşünen bir oyuncu değil, ki düşünseydi 30+ ppg.yi rüyasında bile yapardı, düşünsene bi bu adam olmasa nets playoff yapabilirmiydi ?

Niye yapamasın ki.VC'nin salarysini kullanarak hem pota altına iyi bir uzun hem de şutör bir isimle gayet rahat playoff yapardı.Bu takımda Kidd var R_Jeff var.O yüzden burası LAL gibi sadece bir oyuncunun eline bakmıyor.
Yeah..!

« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2006, 20:55:25 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

evet vince de kazanmasını bilmeyen oyunculardan ben zaten bunu anlayamıyorum nba yetenekli oyuncu çok fazla ama işini ciddiye alıp kazanma hırsıyla yanıp tutuşan oyuncu çok az carter bu konuda detroit pistons oyuncularının hiç birirnin eline su dokemez istikrarlı ve yüksek sorumluluk alan bi oyuncu degıl bence artık şampiyonluga oynaması lazım onun

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2006, 23:21:20 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Niye yapamasın ki.VC'nin salarysini kullanarak hem pota altına iyi bir uzun hem de şutör bir isimle gayet rahat playoff yapardı.Bu takımda Kidd var R_Jeff var.O yüzden burası LAL gibi sadece bir oyuncunun eline bakmıyor.

evet haklısın niye yapmasınki.bikere bu takımın lideri JASON KİDD'dir carter olmasa bile rahatlıkla playoff yapabilecek bi takım vc'nin salarysi ile iyi bi uzun alıp playoff yapabilirler hadi onuda geçtim onu bile almasalarda playoff yaparlar bundan süphen olmasın dostum  wink  carter bu takımın herşeyi değil(o kidd'dir kidd olmasa bu takımda ligin son sırasında sürünen bi takım olması büyük bi ihtimaldir)

« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2006, 08:56:00 »
StolenLife
NBA Oyuncusu
*

Let'em come...

Üyelik Bilgileri

güzel kardeşim VC gelmeden önce NETS'in durumunu unutuyorsun sanırım, ayrıca Carter bu takımın kaptanı diye birşey dedim mi ben ?!? carter bu takımın herşeyi de demedim; ama R-Jeff ile olacak şey değil Playoff, Gerçek bir Super-Star gerekir, bide şu nashss arkadaşıma birşey soracağım VC'nin isteksiz olduğuna dair kayda değer bir delil war mı elindede bu kadar ısrarcısın ?
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2006, 14:52:36 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

güzel kardeşim VC gelmeden önce NETS'in durumunu unutuyorsun sanırım,

dostum cater gelmeden önce netsin durumu nasıldı söylermisin:
2002nba finali
2003 nba finali
2004 doğu yarı finali
2005ilk turda elendiler carter'ın geldiği yıl
2006da doğu yarı finali

bunlar carter gelmeden önce ve carter geldikten sonraki dereceler bana kalırsa pek etki olmamış(yani carter gelince takım çok havaya girdi ama derece olarak değişen bişey yok görüldüğü gibi)

« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2006, 18:12:34 »
StolenLife
NBA Oyuncusu
*

Let'em come...

Üyelik Bilgileri

Kenyon Martin gittikten sonra o duruma düşmüşlerdi sanırım dimi Smiley ? o NBA FiNALLER die yazdığın yıllarda da K-MART'ın büyük etkisi olmuş demekki ki o kadar büyük bir düşüş yaşamışlar, burda amacım kidd'i kötülemek değil, yeteneğine saygı duymakla birlikte sevdiğim bir Point GOD (!) dır, neyse bu konu kapansın artık, ben başlattım ben bitiriyim...
« Yanıtla #16 : 09 Ekim 2006, 18:17:28 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Ben VC'nin oyun tarzını hiç sevmiyorum tamam süpper dunkları falan var ama bence eksik olan birşeyler var onun için.Point God'ı hak ettiğini düşünmüyorum.Bence ilerleyen yıllarda bacaklarının zayıflamasıyla ki bu yaşlar 30+ olur bence eski dunkları da olmayacak ve gözden düşecek.
Yeah..!

« Yanıtla #17 : 10 Ekim 2006, 16:30:49 »
bakish
Rookie
**

NBATR'nin Boğası

Üyelik Bilgileri

Vince Carter bana göre kesinlikle NBA tarihinde ki en iyi smaçördür.Ancak sakatlık onun hayatının kabusu oldu.Her ne kadar NJN'de esk günlerine yaklaşsada asla Toronto günleri gibi olamıyor.Toronto günlerinde her maç bir jereneriklik hareket yapıyordu.Yüzük alabileceğini sanmıyorum.Ama umarım artık bir allstar MVP'si olabilir.
« Yanıtla #18 : 10 Ekim 2006, 19:20:22 »
AlonZoMourning
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Ben VC'nin oyun tarzını hiç sevmiyorum tamam süpper dunkları falan var ama bence eksik olan birşeyler var onun için.Point God'ı hak ettiğini düşünmüyorum.Bence ilerleyen yıllarda bacaklarının zayıflamasıyla ki bu yaşlar 30+ olur bence eski dunkları da olmayacak ve gözden düşecek.

evet bu yüksek bi ihtimal shawn kemp gibi olabilir

Kemp gibi mi???Aman olmasın sonra bu yaştan sonra marihuana-alkol falan şaka bir yana bence bu adamı izlemek keyifli ama .....Belki benim sevdiğim tarz olmadığı için böyle diyorum ama VC eski günlerine ZOR döner.
Yeah..!

« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2006, 21:44:27 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

iyide bi şutör ama carter yine işini bilir o gibime geliyo nets e giderkende herkes carter bitti diyodu bence bu adam kariyerinin sonuna kadar nba in en estetik oyuncusu olucak

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » Biyografiler ve Oyuncu Analizleri » Aktif Oyuncular (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 Vince Carter

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv