TMcMobidik
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2006, 02:39:31 » |
|
Knicks maçı özeti: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınve yılın hareketi (5değişik açıdan): Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBEYLER Bİ DAHA BURADA CHAT YAPMAYIN. MSN'LERİNİZİ ALIN ORDA YAPIN YA DA SOHBET ODASINA GİRİN. LÜTFEN ya ben bu siteden bi türlü bu şekilde video indiremedim...ne yapacam?rapidshare tamam da bunu beceremedim 
|
|
|
|
|
|
rdmlvnt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #21 : 09 Mart 2006, 21:05:50 » |
|
Yousenditten yaptığın zaman 1 haftada linkler ölüyor ama rapid de baya uzun bir şekilde kalıyor.Onun için ben her zaman rapid ya da fildront'u tercih ederim.
Ersin sende kesin vardır isteyeceğim video.Ne maçıydı unuttum herahlde Orlando maçı idi Kidd Orlando'lu oyuncuyu geçti Vince Carter boşta idi ona süper bir alley-oop pası attı ve Carter'ın yüzü potaya döndüktü ve smaç basmıştı o alley-oop smsç sende var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #22 : 10 Mart 2006, 07:27:07 » |
|
Olur tabi Ersin upload edip buraya koyarsan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2006, 21:28:33 » |
|
arkadaşlar mixleri bi arkadışım cd le beraber getirmişti bende upload ediorum....alıntıdır yanii ama olsun süper mixler war! bu arada görüntü kaliteleride güsell.....2003 Charity Game (hayrına maç  ) all-star gibi hatta bu senekinden dahada güsel carter / marion / swift ... Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın ( 17 mb ) Vee çok komik bi video...Yine 2003 Charity Game'den Dance Mixi  Carter / Marion ve Shammond Williams süper dans ediolar.....  Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın ( 19 mb ) Ve süper bi mixx...fazla lafa gerek yokk.... Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın ( 18 mb ) Ve bi mix dahaa ....şiddetle tavsiye ediyorum !!!! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın ( 20 mb ) uploadlar uzun sürüooo...şimdilik bu kadar...elimde 6 - 7 tane daha var.... yorumlarınızı bekliorum....beenirsenizz onlarıda upload ederim... dewamı gelecek...... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2007, 22:40:28 Gönderen: Dağlar »
|
|
|
|
|
|
Cihan
|
 |
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2006, 13:39:36 » |
|
muhteşemsin arkadaşım bravoo allah klavyene zeval vermesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #25 : 17 Mart 2006, 13:47:34 » |
|
saollasınn.....dierlerinide eklicemmde yorumları bekliorum bu akşam upload ederim 3-4 tane daha....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #26 : 17 Mart 2006, 16:20:17 » |
|
Carter ın Toronto Yılları ! İlk izlediimde hiç görmediim hareketler gördüm...müzik süper hareketler süper .....Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBu mixte süper antremanda bacakarası vuruyo ...Maç içindeki belkide görmediiniz görüntüler ve röportojlar fln war...yanee ben ilk defa görmüştüm...neyse...ee tabiki smaçlar zaten mix carterın soyunma odasında ayakkabısını giymesiyle başlıyoo ve sonra over duncanla dewam edio yeterli açıklamayı yaptıımı sanıorum...  Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapındewamı gelecek arkadaşlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaRTeR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #27 : 17 Mart 2006, 17:28:05 » |
|
Ya bu videoları indirmiyo... Bi de sen yöneticisin. Bu imza işi olmuyo be!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2006, 11:45:17 » |
|
gerçekten benimde tanıdığım en iyi mixer oldu...süper mixler yapmış adam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #29 : 21 Mart 2006, 20:17:24 » |
|
beklediiimden az ilgi gördü neseee....ama pişman olmazdınız !!  Forumda Carter fanı çok sanardımda ...... Neseee yaaa..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #30 : 25 Mart 2006, 23:42:18 » |
|
2 tane daha war.. eklicektim onları ama ilgi olmayınca wazgeçmiştim...beğendisen upload ederim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #31 : 26 Mart 2006, 05:53:03 » |
|
hemen et bnce vıdeolar super klavyene saglık arkım 
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|
ankle_breaker
|
 |
« Yanıtla #32 : 26 Mart 2006, 10:27:40 » |
|
ai mixleri de elinde varsa bende sRecollet'in neredeyse bütün mixleri var. istediğiniz varsa içlerinden bi ara upload edeyim.  ai mixleri varsa upload edersen seviniriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankle_breaker
|
 |
« Yanıtla #33 : 26 Mart 2006, 15:32:40 » |
|
Arkadaşım New Jersey ve Carter başlığı altında AI ı kim ne yapsın...!Yanlış başlıktasın sanırım
Ersin Mixleri Upload edersen sevinirim çok ii olur yok yaw bi tek sen biliosn demi ben arkadasa S. RECOLLET IN ai mixleri varmı diye sordum sağol beni yönlerdiğin için ama burdaki konu konu burda S.RECOLLET in mixleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #34 : 26 Mart 2006, 20:02:43 » |
|
air_jersey15 bnm upload ettiklerimin dışındakileri upload edersen süper olur !! bende olmayanlarıda izlemek isterimm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankle_breaker
|
 |
« Yanıtla #35 : 26 Mart 2006, 20:12:46 » |
|
Arkadaşım New Jersey ve Carter başlığı altında AI ı kim ne yapsın...!Yanlış başlıktasın sanırım
Ersin Mixleri Upload edersen sevinirim çok ii olur yok yaw bi tek sen biliosn demi ben arkadasa S. RECOLLET IN ai mixleri varmı diye sordum sağol beni yönlerdiğin için ama burdaki konu konu burda S.RECOLLET in mixleri sRecollet başka oyuncuların mixlerini yapmıyor. benim gibi  Ersinin söylediği yeterli olmuştur sanırım senin ne yaptığını anlamadım ki ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ViNSaNiTY~
|
 |
« Yanıtla #36 : 27 Mart 2006, 14:46:38 » |
|
bencede kapansın konu ... önemli olan videolar  air_jersey15 yap bi güsellik  tamam yarından itibaren hergün birer tane yükleyecem eywallah...bekliorumm merakle  vcvid01: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınyine süper bi mixx..carterın oyun içinde sinirlindiği görüntüler war bayaa..yine hiç görmediğimm smaçlar izledimm...çok saol air_jersey15 !! dewamını bekliorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SlaYT_
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #37 : 03 Nisan 2006, 21:33:58 » |
|
biraz daha carterin geceki maclarinin videolarini bulup atsaniz bu sezon cok ii smaclari var zaten
|
|
|
|
|
|
alayina&kralina basketbol dersi.....
|
|
|
ahme2tosun
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #38 : 13 Nisan 2006, 17:10:18 » |
|
cok tesekurler mixler muhtesem ortamın ırzını germiş vince carter dewamını bekliorummm
|
|
|
|
|
|
ahmet tosun
|
|
|
|
Cihan