« : 13 Ekim 2006, 10:33:38 » |
|
trepagnier
|
Amerika'da Denver Nuggets'ın ardından ikinci hazırlık maçını oynayan Efes Pilsen, Golden State Warriors'a 120-66'lık skorla mağlup oldu.Temsilcimiz Efes Pilsen'de Kerem Gönlüm 21 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, Marcus Haislip ise 13 sayı- 9 ribaund ile maçı tamamladı.Tam 7 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Warriors cephesinde ise Dajuan Wagner 18 sayı, Troy Murphy ise 12 sayı- 14 ribaund ile mücadeleyi noktaladı.Bu sonuçla Efes Pilsen Nba takımlarıyla yaptığı iki maçtan da mağlup ayrdıldı.
|
|
|
|
|
|
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
|
|
|
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2006, 10:46:09 » |
|
Kaan Mert
|
Cenk Akyol neden hiç oynamadı bileniniz varmı ? Bi sebepten kadro dışı bırakılmış ama 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2006, 12:43:21 » |
|
Kenyon_Martin
|
Çok kötü bir Efes Pisen izledik 54 sayılık bir fark inanılacak gibi değil yani Warriors'tan daha iyi bir takım olan Denver karşısında gayet iyi direnmişler ancak bu maç bütün beklentileri karşılamayı bırakın tam bir hezimete dönüştü özellikle ilk periyotuın sonuyla ikinci periyotun bulundğu bölümdeki 30-4 lük seriyi görünce adeta şoke oldum. Ben Baron Davis'i çok iyi gördüm uzun bir sakatlık döneminden sonra özellikle ilk yarıda iyi oyun çıkardı istatistiklerde görmemiş olabilirsiniz ancak o içeri peneteleri sonrasındaki yaptığı asistler çok mükemmeldi hepsinde birer B-Diddy imzası vardı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2006, 13:03:42 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Bu Efes olamaz, olmamalıı.Sen avrupanın sayılı takımlarından birisin.Nasıl 54 yersin.Maçı izlerken baya sinirlendim.Denver maçınada ortak değildik ama 103 attık.GS daha iyi bir takım değildi.... Bi farka kadar orda oynamak güzeldi denebilir ama 54 bu.Çüş yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2006, 14:46:45 » |
|
Starbury
|
Keşike hiç Amerikaya gitmeselerdi bu ne ya Efes Cenk Akyolu kendine saklamak istedi heral NBA dekilerin dikkatini falan çekmesin diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2006, 16:17:02 » |
|
Gencay
|
allahım ölseydim de efesimi bu kadar kötü izlemeseydim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2006, 16:20:40 » |
|
Eralp
|
ya yorgunluk o bu su varda hiç efeste hata yokmu?savunmada belli bir ölçutleri yoktu ozellkle bu iki macta da fastbreaklerde geri kosmakta zorlandklarnı gorduk ya bide cenk akyolu kadro dısı bırakms ama sakatlkla ilgisi yokmus pek anlam weremedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2006, 16:23:45 » |
|
Dwyane Wade 3
|
çok fena yenildik ya.ama yinede büyük bi tecrübe oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2006, 18:37:36 » |
|
Feedback
|
Dajuan da iyi başladı ama 18 sayıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 13 Ekim 2006, 18:40:04 » |
|
lordapo
|
murphy gibi vasat bir pivot nası 14 rebound alır hemde ermal kerem gibi savaşçı uzunlarla hayret ya 54 sayı farq oha yani!?! ne blim efes gibi takıma yakışmadı ama helal olsun don nelsona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 13 Ekim 2006, 19:04:17 » |
|
Eralp
|
abi bi de dikkat ettnzmi moda olms bu sene her oyuncu 1 numara giyio bir ozellgi kalmadı 1 numarann onlar sayesnde.murphy mesela 1di.sasrdm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 13 Ekim 2006, 19:12:42 » |
|
Phily
|
efes bu maçta hakkaten çok kötüydü denverda ortak olmasak bile en azından maç zevkliydi rezil olmamıştık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 13 Ekim 2006, 21:04:41 » |
|
dwade_mheats
|
abi ben denvere yenilir goldeni yeneriz diodum.maçı izleyemedim.banttan yayınlancakmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 15 Kasım 2006, 18:06:15 » |
acemi_13
NBA Draft'ında
|
Cenk Akyol neden hiç oynamadı bileniniz varmı ? Bi sebepten kadro dışı bırakılmış ama  hakikatten söyleyin neden kadro dışı bıraktılar
|
|
|
|
|
|
acemi baketçi
|
|
|
|