+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Wilt+Shaq = Howard

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Wilt+Shaq = Howard  (Okunma Sayısı 328 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Mayıs 2008, 23:38:12 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Wilt+Shaq = Howard

Bu gece oynanacak olan Konferans Yarı Finali serinin ilk maçı öncesi Detroit Pistons cephesinden Orlando Magic pivotu Dwight Howard'a övgüler geldi.

Pistons Asistan Coachu Dave Cowens yaptığı açıklama ile Howard'ı seyrettiğinde Wilt Chamberlain'i anımsadığını söylerken Theo Ratliff ise Howard'ı Shaq'a benzetti.

Theo Ratliff açıklamasında ''Howard bana Shaq'ın ilk yıllarını hatırlatıyor.'' dedi.

----------------------------------------
NbaTr/KE

Edit;
Wilt+Shaq başlığı kısaltmak için öyle yazdım yoksa ikisinin toplamı bir Howard eder gibi bir anlam çıkmasın..
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2008, 23:44:05 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Wilt+Shaq = Howard

Benim fikrim ise ne Shaq ne Wilt, yepyeni bir versiyon bu Howard.
Shaq kadar güçlü, Big Ben kadar çalışkan, Madsen kadar sempatik, Pollard kadar deli, Duncan'a yaklaşacak kadar da zeki...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2008, 23:52:42 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Zekiden kasıt oyun zekasıysa katiyen değil.Ama dersleri çok iyidir,hiç çalışmadan çatır çatır not alıyodur orasını bilemem tabi..
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2008, 23:58:17 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Zekiden kasıt oyun zekasıysa katiyen değil.Ama dersleri çok iyidir,hiç çalışmadan çatır çatır not alıyodur orasını bilemem tabi..

22 yaşında bir "genç" ten bahsediyoruz bilmem farkında mısın.Hiç kolejde oynamamış, hala hamlığın doruğunda olan bir oyuncudan.Kimse anasının karnından oyunu ezberlemiş çıkmıyor.Üstelik bu adam, kariyerinin başında Brian Hill gibi şimdi nerde olduğu bilinmeyen, kıt bir koç altında, çürütlmekteydi.SVG den beri oyunundaki ve tarzındaki gelişim ortada.3 4 seneye ligin oyunu en iyi okuyan, en iyi gören uzunlarından olacaktır.
  Genel zeka olarak da konuşmaları ve tavırları, salağın önde gideni olmadığını belli ediyor.Ayrıca şahsen salağın tekinin bu kadar sempatik olamayacağına inanıyorum.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2008, 02:09:03 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bir oyuncuyu başka birine benzetmek pek güzel bir durum değil ama yıllardır bu böyle gidiyor,gitmeyede devam edicek. Howard Shaq'ın sertliğini ve sempatikliğini saha dışında komikliğini almış.35li yaşlarına geldiği zaman hangi takıma gitse adı yeter denilecek bir oyuncu olucak pota altında korkulu rüya olacak o kaslarıyla.. Wilt dönemlerini izleyemedim malesef arada nbatvde denk geldikçe izliyorum. Howard bambaşka bir oyuncu oldu sadece sempatikliğini ve sertliğini shaq'tan alıyor. Benim için Nba'in en iyi pivotların başında geliyor.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2008, 02:24:48 »
SmEaGoL
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

tam olarak stilleri birbirine benzemiyor. howard daha atletik mesela...
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2008, 11:24:52 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Shaq ın veliahtı keza onun gibi sempatik hatta onu bile geçicek all star showlarında yane shaq emekli olsada onu fazla özlemicez d-how sayesinde.

''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2008, 11:56:12 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yanlış.

Shaq'ın bu durumuna bakmak doğru olmaz.Shaq Howard'ın yaşındayken en az onun kadar atletikti,kilosuna falan bakmayın.Orlando senelerinde özellikle.O zaman çok daha inceydi tabi.Hatırlarmısınız bilmem Nba Tv'den Shaq'ın bir aleyoop'u var adamın üstünden zıplayıp topu alıyo ve smacı basıyor.Eğer izlemediyseniz izleyin,demek istediğimi anlayacaksınız.
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2008, 12:10:50 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

Yanlış.

Shaq'ın bu durumuna bakmak doğru olmaz.Shaq Howard'ın yaşındayken en az onun kadar atletikti,kilosuna falan bakmayın.Orlando senelerinde özellikle.O zaman çok daha inceydi tabi.Hatırlarmısınız bilmem Nba Tv'den Shaq'ın bir aleyoop'u var adamın üstünden zıplayıp topu alıyo ve smacı basıyor.Eğer izlemediyseniz izleyin,demek istediğimi anlayacaksınız.

Canlı izledim o zamanlar magic de shaq ı kusura bakma ama o zamanda tosun gibiydi hatta curry ayısı mc donalds da all american olduğunda shaq ın yağtığı mehşur panyalı smaçı yaptığı resmin altına baby shaq yazan fanatik basket sayısını hatırlıyorum.

« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2008, 12:12:49 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

22 yaşında bir "genç" ten bahsediyoruz bilmem farkında mısın.Hiç kolejde oynamamış, hala hamlığın doruğunda olan bir oyuncudan.Kimse anasının karnından oyunu ezberlemiş çıkmıyor.Üstelik bu adam, kariyerinin başında Brian Hill gibi şimdi nerde olduğu bilinmeyen, kıt bir koç altında, çürütlmekteydi.SVG den beri oyunundaki ve tarzındaki gelişim ortada.3 4 seneye ligin oyunu en iyi okuyan, en iyi gören uzunlarından olacaktır.
  Genel zeka olarak da konuşmaları ve tavırları, salağın önde gideni olmadığını belli ediyor.Ayrıca şahsen salağın tekinin bu kadar sempatik olamayacağına inanıyorum.
Bu kadar zekiyse asist top kaybı oranı bu kadar felaket (1.3 / 3.2 ) olmaz,olmamalı.Oyun zakasından kasıt ikili sıkıştırmada boş adamı bulmak nereye pas vereceğini bilmekse tabi..

@Apo abi
Tosun gibiydi tabi ona bi itirazım yok.Ama bu zamanki kadar değildi yada Miami'deki kadar.Yoksa Shaq her zaman hayvandı ona bir itirazım yok.Eğer dediğim görüntüyü izlerseniz hak vereceksiniz.Yanılmıosam Starks'ın Msg'de sahanın ortasını öptüğü reklamdı.Starks olmayadabilir öle kaldı aklımda.
« Yanıtla #10 : 04 Mayıs 2008, 12:13:04 »
C-Billups
NBA Draft'ında

^^^^BAD BOYS^^^^

Üyelik Bilgileri WWW

Tamamen Dwight Howard'ı kandırmak için yapılmış açıklamalar.

« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2008, 12:30:19 »
lordapo
| Loser Knickerbocker |
Yönetici
MVP

Gallo # 8

Üyelik Bilgileri WWW

@Apo abi
Tosun gibiydi tabi ona bi itirazım yok.Ama bu zamanki kadar değildi yada Miami'deki kadar.Yoksa Shaq her zaman hayvandı ona bir itirazım yok.Eğer dediğim görüntüyü izlerseniz hak vereceksiniz.Yanılmıosam Starks'ın Msg'de sahanın ortasını öptüğü reklamdı.Starks olmayadabilir öle kaldı aklımda.
  Evet doğru shaq ın anferne ile çok alley opp unu gördüm ama şöle sölemem lazım shaq her zaman d-how dan iriydi ama şu anki halinde 30 kg zayıftı.

« Yanıtla #12 : 04 Mayıs 2008, 12:42:04 »
hot_sizzle3
and1 fan's
All-Star

this game is my life streetball is my job

Üyelik Bilgileri WWW

hiçbiri gibi değil bence howard kendi başına bambaşka bir oyuncu ne wilt ne shaq eğer illa bir karşılaştırma yapılmak isteniyorsa o şimdi olmaz howard daha 22 yaşında ve önünde çok uzun bir kariyer var
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2008, 17:06:54 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Büyük önderimiz; Atatürk'ün de dediği gibi sporcunun çevik, zeki ve ahlaklısı makbuldür..İşte buda fazlasıyla Howard... Nazar değmesin...
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 17:08:49 Gönderen: Flash » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2008, 17:57:50 »
Dağlar
Winner
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Dave Cowens Boston Celtics'De oynamış, forması emekli edilmiş bir oyuncudur hatırladığım kadarıyla.
İzlediğim maçlar kapsamında Wilt Chamberlain'e ben pk benzetemedim. Bunu Howard'ı gaza getirmek için söylemiş, başka bir izahı yok. Hiç olmazsa Shaq'ın 94-95'deki hallerine daha çok benziyor.
Fakat o bile yetmez yani Howard başlı başına farklı bir stil.

Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2008, 22:24:59 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

ben hayatımda potaya bu kadar abanarak smac yapanını görmedim... millet şampiyon olunca fileleri kesiyo...bu adam daha şampiyon olmadan potaları sökmeyi deniyo..potanın 1-1,5 metre yakınlarında bu adamı durdurmak için arkasına beton duvar koymanız lazım... shaq' ın eski zamanlarından bile daha atletik...shaq her zaman gücü ile ön planda oldu..howard ise atletizmi ile ön planda...ayrıca wilt ile tarzları cok alakasız... katılan arkadaslar varmıdır bilemem ama..wilt teki sayı potansiyeli howard da yok...( her ne kadar tarih eski olsada)   ama dwight howard  amare ile birlikte yeni jenerasyonun en iyi uzunları...amare biraz daha 4 numaradan bozma gibi ama dwight saf 5 numara umarım bu ikisinin karsılasacagı bi playoff finali görürüz önümüzdeki senelerde..
« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2008, 05:49:25 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

Bull shit...

Üyelik Bilgileri

Evet Shaq da atletikti ama asla Howard kadar değil.

Oyun zekasındaki gelişim gözle görülür şekilde bu sezon.Maçlarda da Curry salağı gibi sağını - solunu görmeyen,eline verilen top geriye dönmeyen bir kara delik değil.Ayrıca böyle bir özellik sadece yetenek ile değil tecrübe ile gelir.

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #17 : 05 Mayıs 2008, 21:36:47 »
magic mania
Magic Johnson #32
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yetenekte çok önemlidir (bkz. Yao) adam lige girdiğinden beri iyi bir pasör neden elleri çok yumuşak,serbest atış yüzdesinden de anlaşılabilir zaten.Ama sakın kimse iyi serbest atış atamayanın oyun zekası düşük mü oluyor demesin alakası yok.Hatta Yao'nun yumuşak bileklerine bir örnek ve oyun zekasına; ilk yada ikinci senesi tam hatırlamıyorum bi All-star maçında Franchise'a çok güzel bir pası vardı,arkası dönükken ta o zaman bahsetmişti KK ve MK ikilisi.
« Yanıtla #18 : 06 Mayıs 2008, 00:43:02 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Kendisini biraz daha geliştirirse Ne shaq nede Wilt ile karşılaştırılır bu adam bambaşka daha 22 yaşında ve nba'de üst düzey performanslar gösteriyor.
« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2008, 12:54:47 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Howard en sevdiğim 5 numara şu an NBA de(Duncan arada sırada zorunluluktan 5 oynuyor orası ayrı şimdi.) Smaç yarışmasında yaptığı şov onun ne kadar sempatik olduğunu gösteren örneklerden yalnızca biri. Pota altında çembere kastı varmış gibi bastığı çift el smaçları görmek için bile uykusuz kalmaya değer. Yaptığı mutant bloklar da cabası tabi. Sözün özü daha bu genç yaşında harika oynayan bir adam yolu açık olsun inş daha uzun yıllar onu böyle zevkle izleriz.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Wilt+Shaq = Howard

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv