« : 01 Mart 2008, 03:31:06 » |
|
KE-Billz
|
Anasayfada bu anketi koyduk.. Forumada açalım ahali fikrini beyan etsin  Neyse anasayfada gün içersindeki durum şöyle; Play-off ilk turunda elenir 116 55.8% Play-off yapamaz 55 26.4% Play-off ilk turu ve ötesi 37 17.8%
Toplam Oy Verenler : 208 İlk Oy : Cuma, 29 Şubat 2008 01:29 Son Oy : Cumartesi, 01 Mart 2008 02:48
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2008, 07:12:52 » |
|
Torres#9
|
Play-off yapamaz dedim.. Fikstürünün zorlu olması ,Denver 2-Dallas-New Orleans 2-Lakers-Boston-Golden State-Phoenix 2-San Antonio-Portland ve Utah gibi çok zorlu takımlarla oynayacak olması bu yöne oy kullanmaya itti beni.. He yaparlarsa da ilk turdan ötesini görme umutları biraz hayalperestlik olur kanımca,yani ilk turda elenirler her zamanki gibi ama benim oyum playoff yapamazlara gitti..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2008, 07:22:01 » |
|
KE-Billz
|
Bende play-off yapamazlar diyorum..14 galibiyetlik seri fikstürün kaymağı oldu biraz..Yalnız bunu küçümsediğim falan yok o yönde algılanmasın..Malum her şeyi yanlış yere çekmeye meraklı bir toplumuz  Yao'nun yokluğu çok büyük bir etken olacak..Hani elde elle tutulur bir pivotta yok piyasada..Zaten elle tutulur oyuncular kapışılmış..Batı'nın uzun dengesi zaten inanılmaz oldu..Hani play-off yapsalar dahi yine ilk turda gümleme ihtimalleri yüksek.. Neyse sonuçta üzgünüm T-Mac yine play-off'ta 2. tur yüzü yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2008, 08:07:06 » |
|
Mustafa
|
play-off yaparlarsa bile ilk turu geçmeleri çok zor...
bencede yapamazlar ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2008, 09:02:03 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
bence play off ilk turunda elenir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2008, 00:52:30 » |
|
Arda
|
Bana göre ya playoff yapamazlar yada yine geleneği bozmayıp playoff yapıp ilk turunda elenirler.Şu an onların şubat ayındaki balık fikstürlerinden dolayı kazandığı maçlar oldukça fazla.Ama artık Rockets için kolay fikstür bitti yukarıda Hüseyininde yazdığı gibi bizimle başlayan ve Hornets-Dallas vs. gibi takımlarla devam eden maçlar var bu ay önlerinde.Bana göre Yaoyla bile Batı'da çok zorlanacaktılar ama artık Yao'suz playoff zor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2008, 01:16:03 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Oyumu ilk turda elenir seçeneğine verdim..
Houston bu duruma alışık artık.. Her sene güzel başlayan sezonun sonu hüsranla hatta göz yaşıyla bitiyor.. Yao yok Tmac sağlam gibi ama playoffların sonuna kadar full performans gidemeyeceğini tahmin edebiliyoruz.. Şu an Yao olmamasına rağmen maç kazandılar.. 15 maçtır hiç kaybetmiyorlar yanılmıyorsam .. Bu ne kadar devam edecektir bilemiyorum ama playoff ortamında 1.turdan sonrasını getirebileceklerini sanmıyorum..Bu sene ortalık karıştı çünkü iddialı bir sürü takım var.. Playoff tahmin edildiğinden daha zorlu gececek.. tüm takımlar için ki bu houston için dahada zor olacak
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2008, 16:43:19 » |
|
TP
|
Cansu Houston alışık sakatlığı her sene sakatlıklarla falan play-off'a çıkıyorlar.Ama batı hiç alışkın değil bu çekişmeye.Yani bu sene zor.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2008, 16:51:04 » |
|
lordapo
|
Batıda herkez pota altını güçlendirirken yao nun sakatlanması en büyük handikap rox için yane yao nun olmaması direk kötü etkiler ki dikembe mutombo nun durumu ortada ama rox cap i delmeyi göze alır idareten bir uzunla anlaşırsa bilemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2008, 17:38:48 » |
KG_ksk_955
Yeni Üye
|
bence playoff hayalleri suya düştü yazık oldu rocket'a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 02 Mart 2008, 18:01:57 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Cansu Houston alışık sakatlığı her sene sakatlıklarla falan play-off'a çıkıyorlar.Ama batı hiç alışkın değil bu çekişmeye.Yani bu sene zor.
Playoff lara çıkıyorlar tabiki.. Ama takım tam olmadığı için hep ilk turdan eleniyorlar.. Takım tam olsa ilk turu geçebilirler
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #11 : 21 Mart 2008, 13:49:10 » |
tony_parker9
Yeni Üye
|
play-off yapamaz yao çok çok iyi değil bence kötü olduğunu söylemiyorum sadece boyu uzun sayı atıyor
|
|
|
|
|
|
NBA BİR TUTKU BİR SMAÇ BİN HEYECAN
|
|
|
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2008, 14:09:39 » |
|
the_apo_1
|
play-off yapamaz yao çok çok iyi değil bence kötü olduğunu söylemiyorum sadece boyu uzun sayı atıyor
Hı hıı sadece boyu uzun ve sayı atabiliyor..... Kaç tane Houston maçı izledinde bu ender bilgilere sahip oldun acaba ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 21 Mart 2008, 18:56:03 » |
lebron41
NBA Draft'ında
|
rockets utaha elenir yine ik turu geçer ikinicisinde elenir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 21 Mart 2008, 22:12:40 » |
A.PauL
Yeni Üye
|
Yoa 'nun YoqluĞunda Sezonu taHm!nen 7. bitirir Rockets Eşleşeceği tkm NOH Yada Spurs olcaktır. NOH da David Westi ancak Hareketli bir pivot durdurur , SaS da DUncan zorlar ilk turda elenmesi Kesindir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 21 Mart 2008, 22:36:06 » |
|
Cpzai3
|
Şakacı şey... Aksine benim düşüncem Yao boy avantajını adam gibi kullanabilmeyi öğrense 40 sayı 20 ribaundluk bir canavar olur.Yetenekleri, boyu standart bile olsa Nba seviyesinde onu tutmaya yeterdi.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2008, 07:38:43 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
T-mac'in büyük geleneği olduğu için ilk turda elenir dedim ama tam olarak nolur emin değilim
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2008, 00:00:32 » |
|
solserit
|
Yao olmadan beklediğimden iyi performans gösterdiler.Fakat ben bu sezonki ''Vahşi Batı'' da Yaosuz bir yerlere gelemezler diyorum.İlk turda elenirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2008, 23:48:56 » |
|
Kq5
|
Bencede ilk turda eleceklerdir çok güzel bir seri yakaladılar ama batıda çok zorlu rakipler var yinede şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2008, 14:57:00 » |
DontTouchM3
NBA Draft'ında
|
büyük ihtimal elenir hatta elendi sayılır bile McGrady nin tek basına  a yetmiyecegi belli pota altında ki uzun olmadan pota altını zorlayacak tracy dısında adamları yok gibi oda 3. çeyrekten sonra yorgunlukmu yoksa baska bişiymi bilinmez ama siliniyor sahadan nerdeyse son maç dısıdna 2. yarıda gözükmediler ve kaybettiler sanırım böle de devam eder rakipleri zorlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|