« : 24 Ekim 2006, 16:23:43 » |
|
Eralp
|
NBA Başkanı David Stern, yeni topla ilgili eleştirilere son cevabını "Yeni top kalıyor" diyerek verdi.
Stern, ligin yeni topla oynanacağını ve bazı oyuncuların endişelerine rağmen topun iyi bir ürün olduğuna ikna olduğunu söyledi.
Stern eleştirilere daha önce Avrupa'da NBA takımlarının Avrupa takımlarıyla yaptıkları hazırlık maçlarını takip ettiği sırada verdiği cevaptan daha net ve sert bir cevap verdi. Durumun izleneceğini ve topun biraz daha test edildiğini belirtti.
Stern yeni topların mikrofiber bileşiminden imal edildiğini ve kesinlikle hepsinin birbirinin aynı olduklarını söyledi. Oysa iki deri topun aynı olmayabileceğini söyleyen Stern, hakemlerin her maç öncesinde tüm topları deneyip en iyisini seçmek zorunda kaldıklarını söyledi.
-alıntı-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2006, 16:26:33 » |
|
RaRe
|
oyuncular isyan edecek şimdi...çok saçma memnun değilse oyuncular değişmeli kesinlikle...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2006, 16:27:29 » |
|
Sh0t Down
|
Yani.. En doğru karar verilmiş.. Şuana kadar hiç bir şikayet gelmedi.. ( Topu beyenmeyen Nash de dahil ).. Hayırlı olsun yeni top NBA ye..  Nice başarılara vesile olur ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2006, 16:31:14 » |
|
Gencay
|
tasarım olarak eski toptan çok daha güzel,gerçi eski topta klasik bir hava katıyordu ama neyse...
topun yeteneği açısından da oyuncular zamanla alışır diye düşünüyorum...
en karlı da spalding olacak,yeni top ayağına bayağı kar yaparlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2006, 16:36:39 » |
|
#1maverick
|
pek sıcak bakmasam da ne diyim hayırlısı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2006, 17:01:37 » |
|
nashsss
|
spalding ve nba comissionere hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2006, 17:03:57 » |
|
RaRe
|
eski top ucuzlar mı acaba???
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2006, 20:31:33 » |
|
lordapo
|
hayatımda david stern kadar dangalak bir adam görmedim sanki bütün oyuncular kölesi o onların efendisi daha dün gibi unuttu oyuncuların yaptığı grevi ,kıfayet yönetmeliği gibi saçmalıkla zaten denyolunu ispat etti üstüne bu çıktı hayırlısı olsun yaşasın kral david stern
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2006, 13:04:29 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Başlarda şikayetler vardı.Demekki memnunlarki kimseden şikayet duymadık onun için kalması doğru bir karar olmuş...
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2006, 16:27:56 » |
|
nashsss
|
Başlarda şikayetler vardı.Demekki memnunlarki kimseden şikayet duymadık onun için kalması doğru bir karar olmuş...
her hangi bir durumda hemen basına kakarlar ama
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Ekim 2006, 16:39:03 » |
|
aysun_allen
|
ya pyuncular beğenmemiş ama bir maçta sölemişti bu top baya deneyden geçmiş hoplama hızı daha fazlaymış biraz kayganmış dış yüzeyi
|
|
|
|
|
|
YaNıMdA mArİjUaNa CePtE yOkSa PaRa Bu GeCe YaZıL BaNa YaKlAş ArTıK yAnImA!!!!!... .......oN tHe BeAcH tUrN bAcK///.
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Ekim 2006, 23:55:40 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Evet değişik bir top dokunup oynamak lazım ama basında abartıyor biraz...şikayet yoksa sorunda yok devam işte..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Ekim 2006, 23:58:00 » |
|
Mustafa
|
Stern'ün işleri işte.Her şey bitti artık iş top değiştirmeye geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Kasım 2006, 02:13:55 » |
|
Walkie
|
Ben walla kullanmadım tabii topu ama gözlerim bile henüz alaşımadı. 3 pozisyon var top hakkında beni düşüncelere daldırdı.
1. Vince Carter'ın maç kazandıran 3lük atışı...kime karşıydı unuttum ama top panye/pota arasına longürt diye oturuyor ve oradan da çemberden geçip sayı. NJN galip. Şimdi diyebilirsiniz "iyi de fizik kanunu olarak zaten oraya giden top orada öylece durur,eski topta da oyle oluyordu" fakat bu pozisyonda yeni top o köşeye çarpıp bir kaç cm havalanıp girmiştir. 2. Aynı buna benzer bir şutu Jameer Nelson, Parker vari "tear drop" atışı yapıyor top gene aynı köşeye gidip biraz havalanıp öyle giriyor. 3. Asıl şaşırtıcı olan Duncan'ın bir şutu. Duncan yüksek posttan bir şut çıkartıyor(serbest atış çemberinin üstünden), top bu sefer çemberin arkasına çarpıyor. Normalde kimsenin deymemesiyle Duncan'a geri gelecek kadar havalanması gereken top bu sefer açıklanamaz bir şekilde yükselip pota dibine düşüyor.
bunlar benim gözlemlerim. Bir çok maç izlemiş olan bu gözler, topun o şekilde sekmesini gördüğü anda garipsiyor zaten. Ama bunun dışında diyebilecek fazla bir şeyim yok. David Stern ne olursa olsun geri çekmeyecektir. NBA pazarlama sektörünün tavan yaptığı bir organizasyondur buda onun vazgeçilmez bir parçasıdır. YENİLENME!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|