« : 25 Ocak 2008, 22:35:21 » |
|
Dağlar
|
Onur smaç ve üçlük yarışmalarını için konuları açmış. Heralde bunu unutmuş Herneyse Skill Challenge ile ilgili görüşleriniz, yorumlarınız, haberler vs. burda konuşalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2008, 04:18:17 Gönderen: KE-Billz »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2008, 22:36:29 » |
|
Kaan Mert
|
Wade .. Bu adam katılsın şu yarışmaya yaa .. Heyecan katıyor .. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:36:38 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2008, 22:41:54 » |
|
Reignman40
|
nba all starın en gereksiz ve keyifsiz organizasyonu bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:37:07 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
 kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
|
|
|
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2008, 22:49:58 » |
|
KE-Billz
|
Al benden de o kadar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:37:21 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2008, 22:51:48 » |
|
Dağlar
|
Al benden de o kadar  Aslında gerekli heyecan verilirse bu yarışmanında zevki çıkabilir. Mesela Jordan ile Wilkins ile, Dr.J ile smaç yarışması popüler oldu. Bu yarışmaya da öyle bir adam gerek bana göre.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:37:32 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2008, 22:54:32 » |
|
AoGVinsanity
|
Olabilecek en iyi adamlar yarıştı zaten... Benim de pek ilgimi çekmiyor yok topu aradan geçirme falan.. Saçma saçma işler.. Takla alan atsınlar, ne biliyim ya da Shaq çıksın Break Dance yapsın daha iyi be 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:37:44 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2008, 22:58:55 » |
|
Reignman40
|
 bencede zaten wade var nash var kobe var lebron var daha ne olsun adamların maç içinde yaptığı onca zorlu hareketler var sonra sen bunların yerine bi tane delik koy yok o ordan geçsin yok onu oraya atsın yetenek yarışması istiyorlarsa mesela 2 3 top aynı anda sektirme falan gelir benim aklıma ya da topu alakasız bir yerden geçirme hatırlarmısınz bir mc donalds reklamı vardı bird le jordanın oynadığı adamlar bir big mac için alakasız şeyler yapıyorlardı öle şeyler olsa güzel olur anca
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:37:51 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2008, 22:59:08 » |
|
Dağlar
|
Olabilecek en iyi adamlar yarıştı zaten... Benim de pek ilgimi çekmiyor yok topu aradan geçirme falan.. Saçma saçma işler.. Takla alan atsınlar, ne biliyim ya da Shaq çıksın Break Dance yapsın daha iyi be  Shaq'ın da son yılları olduğunu düşünürsek bir 'Shaq Challenge' düzenlenmesi lazım  .Gider ayak bütün hevesimizi alalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:38:31 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2008, 23:00:53 » |
|
AoGVinsanity
|
Ben de istiyorum 'Shaq Challenge'
NbaTr yani NBA'in TR temsilcisi olarak bu önerimizi bir iletelim ya..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:38:35 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2008, 23:01:18 » |
|
Reignman40
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınaha linkide buldum alın size yetenek yarışması 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:38:45 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 26 Ocak 2008, 11:43:39 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
biraz daha yarışmaya uzun oyuncular katılsında yeteneklerini görelim...nash, paul, arenas, lebron, wade vs katıldı mı zevkli olmuyor  şöyle howard-chandler-shaq fln katılsa hoş olurdu hani 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:39:09 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 26 Ocak 2008, 17:13:28 » |
|
Dağlar
|
biraz daha yarışmaya uzun oyuncular katılsında yeteneklerini görelim...nash, paul, arenas, lebron, wade vs katıldı mı zevkli olmuyor  şöyle howard-chandler-shaq fln katılsa hoş olurdu hani  Öyle olduğunu düşünürsek Eddy Curry, Yao, Glen Davis, Varejao benim yarışmacı adaylarım olur  . Shaq'ı bilerek söylemedim, ona özgü, ayrı bir yarışma düzenlemek lazım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:39:14 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 26 Ocak 2008, 20:44:22 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
yok la zaten senin yazdığın üzerine bunu yazmadım..zaten nash ya da deron ya da paul'un ne yapabileceğini biliyoruz..hiç değilse uzun oyuncular katılsında biraz gülelim, eğlenelim de mi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 14:39:40 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 27 Ocak 2008, 22:08:37 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Geçen sene Wade almıştı ödülü.. Bu sene otomatikman katılması gerekmiyormu ? Bence katılmalı heyecan katıyor sıkıcı bir yarışmaya.. olsun All-star'da herşey güzel bencillik dışında
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #14 : 27 Ocak 2008, 22:10:32 » |
|
dwyane_wade#3
|
wade iki senedir alıyor zaten.  lebron'a taşlar atılmaya devam ediyor bu arada sayın seyirciler.  haketmedi değil tabi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2008, 17:10:18 » |
marilyn917
NBA Draft'ında
Tracyyy McGradyyyy
|
Bence çok zewkli ama gerçekten baba adamları kapışırsa büyük çekişmeye de sahne olabilir... örneğin: nash,wade,c.paul,baron davis
böle bi yarışma olsa inanın zewkinden yenmez:D:D
|
|
|
|
|
|
Doğu'da Detroit Batı'da da Houston Krallığı egemen olacak 
|
|
|
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2008, 20:47:08 » |
|
Flash
|
Boykins-C.Paul-R.Felton-B.Davis ben bu üçünün olduğu yarışmayı izlerim açıkcası........
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2008, 03:10:41 » |
|
Kaan Mert
|
Yok abicim karar değiştirdim . Kobe - Wade - LeBron gibi isimler istemiyoum ben burda . En azından All-Sar olamayan isimler gelsin bu ortamda bi gösteri yapsın .
Baron - Calderon - Ellis - Terry gibi isimler rol alsın burada . Gerçi Wade son şamiyon olarak gelecek büyük ihtimal ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #18 : 01 Şubat 2008, 15:15:08 » |
|
berk91
|
en zevkli yarışmalardan birisi all star haftasonunda keşke j-kidd,nash,baron davis,c.paul katılsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2008, 01:17:30 » |
|
Kq5