« Yanıtla #20 : 04 Şubat 2008, 23:41:16 » |
|
Mustafa
|
açıklandı;
Kidd, Wade, Deron ve Paul var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 04 Şubat 2008, 23:42:48 » |
|
dwyane_wade#3
|
bu sene çok daha iyi yahu, hatta müthiş. bu dörtlüyü bir arada görmek bile heyecanlı olacaktır. bu sefer wade'in elinden almaya kararlılar bu unvanı.  cp3 vs kidd=usta vs çırak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 04 Şubat 2008, 23:53:56 » |
|
Arda
|
Wade ve Cp3 arasında çekişme olur gibime geliyor.Deron'u kazanmaya uzak görüyorum,Kidd ise her ne kadar bu yarışmanın ilk kazananı olsada artık bu konularda paslanmış olabilir.Paslanmış deyip Kidd'e haksızlık yapmıyım ancak Wade ve Paul Kidd'e nazaran daha hızlı ve tetik isimler.Wade ve Cp3 arasında çekişme olur ama kimin kazanacağını pek kestiremiyorum,yine Wade alabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 04 Şubat 2008, 23:56:27 » |
|
dwyane_wade#3
|
bu sefer wade orta mesafeyi ilkinde atamayacakmış gibime geliyor. deron'u da yabana atmamak lazım bu arada. hepsi kalite kardeşim ya, bekleyelim görelim bakalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 04 Şubat 2008, 23:58:48 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
All Star 2008/Yetenek Yarışması Oyuncuları
2008 All Star Haftasonu Yetenek Yarışmasına katılacak isimler belli oldu.
Miami Heat-Dwyane Wade New Orleans Hornets-Chris Paul New Jersey Nets-Jason Kidd Utah Jazz-Deron Williams.
--------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 05 Şubat 2008, 00:06:52 » |
|
Kaan Mert
|
Vay be safkan PG'ler katılıyor bu sene yarışmaya . Gerçekten güzel olacak . Yalnız işte benim hep dediğim şey şu Paul Kidd yerine All-Star olamayan Baron - Calderon gibi isimler olsa daha iyi olur . Onlar da o ortamı bi yaşasın görsün ama
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #26 : 05 Şubat 2008, 00:07:26 » |
waryant03
NBA Draft'ında
|
wade bu senede alır.chris paul zorlar onu kidd şutta takılır deron yerden çarptırılarak atılan pası yapamaz bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 05 Şubat 2008, 00:10:35 » |
|
dwyane_wade#3
|
baron, kidd'in kazandığı seneden sonraki sene mi ne kazanmıştı bu ödülü yanılmıyosam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 05 Şubat 2008, 00:15:57 » |
|
magic mania
|
yazımda mevcut lütfen bakınız  2004 olması lazım..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2008, 00:19:20 Gönderen: magic mania »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 05 Şubat 2008, 00:19:13 » |
|
|
|
« Yanıtla #30 : 05 Şubat 2008, 00:19:58 » |
|
magic mania
|
Paul alır bence.Hem şutta zorlanmaz,hem pasta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 05 Şubat 2008, 00:23:18 » |
|
Kaan Mert
|
Kidd'e takılma be Cihan.Şutta bocalayacak gib geliyor bana bir zamanlar Nash'in 30 sn kadarını o şutta harcadığı gibi
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #32 : 05 Şubat 2008, 00:27:04 » |
|
Cihan
|
Kidd'e takılma be Cihan.Şutta bocalayacak gib geliyor bana bir zamanlar Nash'in 30 sn kadarını o şutta harcadığı gibi Sadece Kidd'i gördüm rakip olarak  İnş dediğin gibi olur da Wade'ciğim aynı kupayı 3. kez üst üste evine götürür.. Bu arada SINIRSIZIM  Download'un doruklarındayım  Canım söylemek istedi işte.1 ay içimde kalmıştı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 05 Şubat 2008, 00:29:42 » |
|
Kaan Mert
|
Söylememen hata öyle birşeyi  Bu gece de Prison var zaten yanılmıyorsam 4 şubatta vardı  Bekle bekle öldük yine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 05 Şubat 2008, 00:32:43 » |
Mamaluj
NBA Oyuncusu
Türkçe yazın!
|
CP3 alır bence. Wade de zorlayabilir. "Magic Mania"nın dediğii gibi Paul hem şutta zorlanmaz, hem pasta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 05 Şubat 2008, 00:33:35 » |
|
TP
|
Bu sene Deron-Paul çekişir.Ama paul alıcak gibi geliyor.Gerçi ben böyle yarışmaları izlemiyorum ve sevmiyorum.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #36 : 05 Şubat 2008, 01:35:16 » |
|
|
|
« Yanıtla #37 : 05 Şubat 2008, 10:48:40 » |
|
kango
|
wade,chris paul,jason kidd(atışları kötü),deron williams(ne yaptıysa artık) bunlar katılcak
|
|
|
|
|
|
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin? yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?
|
|
|
« Yanıtla #38 : 05 Şubat 2008, 12:57:19 » |
|
Flayer
|
Bence Chris Paul alır. Çünkü Wade ve Kidd'in şutu Deron'ın pası kötü. Eğer Paul akıllılık ederse zorlanmadan alır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 06 Şubat 2008, 10:27:02 » |
|
kango
|
Bence Chris Paul alır. Çünkü Wade ve Kidd'in şutu Deron'ın pası kötü. Eğer Paul akıllılık ederse zorlanmadan alır.
wade'in şutu kötü değil adam acayip sokuyo orta messafeyi
|
|
|
|
|
|
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin? yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?
|
|
|
|