« Yanıtla #40 : 06 Şubat 2008, 11:28:23 » |
|
Dağlar
|
Kidd bir üstad ancak bu yarışmada şut bölümünde takılacaktır. Ondan 40 saniyelik dereceler çıkabilir
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #41 : 06 Şubat 2008, 11:39:01 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

Tanjeviç=2 Isıah=1
|
Bence Chris Paul alır. Çünkü Wade ve Kidd'in şutu Deron'ın pası kötü. Eğer Paul akıllılık ederse zorlanmadan alır.
Senin gözler kör galiba Wade'nin nasıl orta mesefa şut attığını görmedin mi? Bence yarışmayı Kidd kazanır ancak şut konusunda takılmassa ona bence bi tek Wade rakip olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 07 Şubat 2008, 13:49:10 » |
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
Özgürlük Tutsağı\\Vesselam..
|
Deron Williams favorim, genelde kazanamayacağı düşüncesi hakim olsa da.. Çok çekişmeli olacağı kesin fakat Deron Wade'den ünvanı kapacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 09 Şubat 2008, 15:21:52 » |
Mamaluj
NBA Oyuncusu
Türkçe yazın!
|
CP3 kesin alacak bence bu sene. Wade'in serisi gidecek gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 13 Şubat 2008, 20:22:16 » |
|
Torres#9
|
Paul-Deron-Wade hepsi genç isimler,Kidd ise işin zirvesine ulaşmış artık az senesi kalmış bir oyuncu.Bu kadar genç oyuncunun içinde 4.isminde bir genç oyuncu olmasını beklerdim ben. Neyse bu isimler arasında benim kazanmasını beklediğim isim Paul,şut-pas kombinasyonunu yaparken zorlanmasını tahmin etmiyorum.Wade'de onun plasesi bence.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAilecek takip edebileceğiniz bir blog =)
|
|
|
« Yanıtla #45 : 15 Şubat 2008, 15:09:57 » |
|
The_Dunker
|
Bence Bu sene kesin C.Paul alcak..Wade bu sefer kaptırır..
|
|
|
|
|
|
Psikopat Yazar!
|
|
|
« Yanıtla #46 : 15 Şubat 2008, 15:12:34 » |
|
RaRe
|
Bence Deron ile Paul kapışır...Biz de zevkten dört köşe oluruz...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #47 : 15 Şubat 2008, 18:49:45 » |
|
|
|
« Yanıtla #48 : 17 Şubat 2008, 02:37:24 » |
ozuran
NBA Draft'ında
|
sampiyonların bi sonraki sene de katılma zorunluluklarını goz onunde bulundurursak wade'in cok kasacagını dusunmuyorum. chris paul ve deron williams arasında da gelecegin pg leri olma mucadelesi burda baska bi boyut kazanacak ama paul alır diyorum inanılmaz bi top hakimiyeti var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 17 Şubat 2008, 04:06:29 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
rezil wade, hadi olum paul göriyim seni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 17 Şubat 2008, 04:10:04 » |
|
Kaan Mert
|
Ne rezilliği lan ben Wade'i izlerken cidden çok eğlendim.Takmıyorum gibi bir havası vardı.Neyse final güzel olacak
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #51 : 17 Şubat 2008, 04:11:33 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
Ne rezilliği lan ben Wade'i izlerken cidden çok eğlendim.Takmıyorum gibi bir havası vardı.Neyse final güzel olacak yok la şaka amaçlı dedim yoksa bende eğlendim izlerken..heleki son şutta atıyor atıyor girmiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 17 Şubat 2008, 04:13:02 » |
|
asdede
|
aldı aslanım deron...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 17 Şubat 2008, 04:15:19 » |
|
Kaan Mert
|
Deron Wade'in rekoru geçti ya ona kıl oldum.Adam kazanamadıysa bile adı vardı yarışmada tüh
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #54 : 17 Şubat 2008, 04:19:03 » |
|
KE-Billz
|
Yetenek Yarışması Şampiyon: D-Will
NBA All Star Yetenek Yarışmasını Utah Jazz'in süper starı Deron Williams, rekor kırarak şampiyon tamamladı. Deron, finaldaki rakibi Paul'ü evinde yenilgiye uğratmış oldu.
İlk turda Paul ve D-Will finale kalırken, Jason Kidd şuta takıldı, Wade ise felaket bir derece ile tamamladı.
İlk turda yarışan oyuncuların dereceleri;
Chris Paul - 29.9 Deron Williams - 31.2 Jason Kidd - 39.7 Dwyane Wade - 53.9
------------------------------
Final dereceleri;
Deron Williams - 25.5 Chris Paul - 31.2
------------------------------------------------ NBATR/KR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 17 Şubat 2008, 04:20:21 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
deron şaşırttı beni, hatasız geçti kulvarı ve rekor süre ile şampiyon oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 17 Şubat 2008, 04:21:28 » |
|
Kaan Mert
|
Rekoru kırmasından dolayı kıllandım cidden bu adama be .. Pff kazansaydı da 27-28 saniye vs bi derece yapsaydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 17 Şubat 2008, 04:22:08 » |
|
SmEaGoL
|
wade kazanmayı istemedi dwill istedi  bu kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 17 Şubat 2008, 04:23:14 » |
|
SmEaGoL
|
Rekoru kırmasından dolayı kıllandım cidden bu adama be .. Pff kazansaydı da 27-28 saniye vs bi derece yapsaydı  dimi ya  wade in rekor gitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 17 Şubat 2008, 04:24:30 » |
|
Kaan Mert
|
He yahu ne güzel olurdu ama aceleci işte bu Williams
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|