« : 15 Mayıs 2008, 00:02:15 » |
--
Ziyaretçi
|
NBA'da sezonun en iyi beşiyle en iyi savunma takımının ardından, 2007/08 sezonunun en iyi çaylak oyuncuları açıklandı.
Al Horford Kevin Durant Luis Scola Al Thornton Jeff Green
-------------------------
En iyi ikinci çaylak takımı;
Rodney Stuckey Juan Carlos Navarro Thaddeus Young Jamario Moon Carl Landry
---------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2008, 09:50:52 » |
|
Flash
|
Gerçekten doğru tercihler var...Özellikle sonradan patlayan Thorton yerini hak ediyor keza, Durant ve Hordford takımlarının çok önemli isimleri...Oden gelecek sezon ne yapacak acaba...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2008, 12:24:59 » |
|
NYK
|
Moon haketmiyor,Thornton hakediyor ha... ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2008, 13:11:44 » |
|
Cpzai3
|
Yalnız Horford, Duranttan fazla puan topladı içimin yağları eridi.Hiç değilse koçlar, alın terinin karşılığını verdiler.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2008, 22:14:38 » |
|
Torres#9
|
Belinelli kardeş,nerdesin ?? Ya da Brandan Wright ?? Siz beni yamulttunuz,Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın..
Gerçekten bu iki isimden umutluydum,yaz ligi performansları,Milli Takımdaki oyun vs,çok umutla bakmamı sağlamıştı sene başında ama şimdi bakınca,koca bir sene heba oldu onlar adına..Neyse,umarım bu yaz gereken çalışmaları yaparlar,hala beklentilerim yüksek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2008, 22:47:42 » |
|
sawash
|
Belinelli topu topu bi maç dakikası oynadı mı ki kendini göstersin. Valla Warriors'un sistemine de gayet uygundu. Don Nelson niye beğenmedi de oynatmadı hala merak ediyorum. Bunun dışında hak edeni seçmişler bence de.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2008, 14:31:12 » |
_samo_
NBA Oyuncusu
AMARE STOUDAMİRE
|
sadece greenin yerine moon olmalıydı diğer bütün tercihler doğru ve belinelliyi de oynatsaydılar bu takımda yer alabilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2008, 17:38:53 » |
|
demircibaris
|
Doğru tercihler olmuş ama Green bence 2. takımı hakediyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2008, 22:45:48 » |
|
BlacK_SmokE
|
bence moon ilk beşte olmalıydı, jeff green'in yerine olabilir, thornton ve horford emeklerinin karşılığını aldılar bence de doğru seçim zaten horford olmasaydı yuh derdim , scola tamam ama oden olsaydı onun yerine olcaktı büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|