« : 11 Mart 2007, 22:01:52 » |
|
garnetttt_06
|
bütün ödüllere açmışınız konu buna açmamış kimse oldu mu şimdi?  bence takımı dallas'ı nba'in lideri yapan Avery Johnson 2. kez yılın koçu ödülünü alır.sizin düşünceleriniz neler bu konuda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2007, 22:09:25 » |
|
Cagatay Berilgen
|
Bence hiç tartışmaya gerek yok.Nba'in en disiplinli,en başarılı takımı Dallas ve en buna en büyük etkenlerden biri AveryJohnson'dır..Bence kesin Avery alcak bu ödülü.. Diğer adaylara gelirsek; Eddie Jordan bence aday olması bile saçma,Washington iyi yerde değil zaten ayrıca ben Arenas'ın şahsi oyunundan başka bir sistem göremiyorum.. Flip Saunders aslında iyi yönetiyor Detroit'i.Ama Phoenix-Spurs-Jazz-Dallas gibi takımlar varken Detroit koçuna vermek saçma olur.. Mike D'Antoni de taibiki iyi bir koç filan ama hem Dallas'dan başarısız olmaları hemde Nash'in olmadığı dönemde sürünmeleri,ödülü almasına engeldir bence..Takımına çok şey katmadığını kanıtlıyor Nash'in sakatlık süreci.. GregPopovich ise bence hiç yakın değil bu ödüle..Dallas-Phoenix gibi takımlarla boy ölçüşmeleri gerekirken Utah'la mücadele ediyorlar..İyi bir kadroya rağmen başarı tam olarak yok..
Ve bence en büyük 2.aday Jerry Sloan'dır..Listeye niye yazılmadı anlayamadım.Şaşırdım..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mart 2007, 22:12:10 Gönderen: Cagatay Berilgen »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2007, 22:13:14 » |
|
Torres#9
|
Bence de Avery Johnson bu ödülü ikinci kez alır,zaten takımın bulundugu yerde belli.Ama ben oyumu Popovıch'e attım  Biraz duygusallığa girdi ama o benim dünyada en sevdiğim koç.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2007, 22:38:07 » |
|
FernandoTorres
|
Mike Brown benim favorim,Avery johnson'a geçen sene verdikleri için çekinceli davranabilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2007, 22:41:02 » |
|
Kaan Mert
|
Benim düşüncelerim burada ortak bi sonuca varamıyor açıkçası . Dallas koçuna göz atacak olursak gerçekten daha 2. sezonunda olmasına karşın NBA Tarihine koçlpğuylada adını şimdiden yazdırdı Jhonson . Bu senede takımının başarısındaki en büyük etkendi . Belkide rekor egale edilecek ama geçen sene kazanmış olamsı şansını biraz azaltabilir . Alamaz demiyorum yani bana göre başarılıysan üst üste beş sene al alakadar etmez beni . Sloan'da elindeki çekirdek kadroyu çok iyi değerlendirip bvaşa güreşecek bir takım yarattı bence o da ankette olmalıydı kı şimdi ilave ederiz  Ben Sloan'ın ilk kez bu kadar tavizci olduğunu görüyorum . Memo'nun şutları çaylaklara tanınan şans , Boozer ısrarcılığı bunun göstergesi . En büyük adaylardan biride bu sezon çok büyük seriler yakalamasına karşın bir türlü Dalals'ı yakalayamayan ancak şampiyonluğun en büüyk adayları arasında gösterlien Suns'ın koçu D'Antoni . Zaten All-Star karmasınada seçilerek bunu gösterdi . E.Jordan'a gelecek olursak takımının belkide başarılı olması gerekn dönem aslında bu fakat bunu bir türlü kavrayamadı . Sezona fırtına gibi girdiler ancak asıl tehlike şimdi ve bu dönemde başarı sıfır takımda . Düşünmüyorum bile onun olabileceğini . Bir de bizim koça bi bakalım . Aslıdna takım kötü giderken sakatlık yada bahane takımı yalnız bırkması hataydı . Olsun biz onu affettik neden mi ? Takımın belkide sezon başından beri en büyük silahının olmadığı bir dönemde belkide takıma geçen yılki motivei birkez daha aşıladı ve play-off'un kapılarını ardıdna kadar aralattı takım için . Bu performansı bile onun hala n kadar büyük bi koç olduğunu gösterir .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2007, 10:05:15 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Hak etme olarak bakarsak açık ara A.Johnson.Takımına oynattığı oyun, aldığı sonuçlar, ayrıca saha içindeki müdaheleleri ile bunu şimdiden kendisine vermemiz lazım.Ama burası NBA.Bazen hak etmek bile yetmiyor.
İkinci söylememiz gereken şey Sloan'ın kendisini ve takımı geliştirmesi.Yapabileceğinin en iyisini yapıyor.Onuda taktir etmek lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2007, 20:56:51 » |
|
Tolga_SAS
|
Bence de Avery Johnson bu ödülü ikinci kez alır,zaten takımın bulundugu yerde belli.Ama ben oyumu Popovıch'e attım  Biraz duygusallığa girdi ama o benim dünyada en sevdiğim koç. kesinlikle katılıyorum. ben de biraz duygusal olmuş olabiilrim ancak favorim her zman popvich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2007, 21:36:50 » |
|
lordapo
|
Valla bu sene avery johnson derim adam sezon başındaki enkazlık durumdan şu an şampiyonluğun en büyük favorisi olan bir takım oluşturdu ama onun yanına bir rakip derseniz onu seçeneklere koymamanıza şaşırdım jerry sloan bu sene çaylaklara güvenmesi ve memo gibi uzuna üçlük attırması onun bu ödülü hak etmesindeki en büyük neden bu senenin en berbat koçu kim derseniz kesinlikle bucks koçu ve mephis koçu mike fratello derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 12 Mart 2007, 21:41:13 » |
|
Torres#9
|
bu senenin en berbat koçu kim derseniz kesinlikle bucks koçu ve mephis koçu mike fratello derim
Evet ya bir insan bu kadar mı gençlere karşı ilgisiz ve alakasız olur.Takım playoff umutlarını kaybetti ama hala o 7-8 kişiyle maç oynuyor.Biraz daha gençlere şans vermesı lazım.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 12 Mart 2007, 21:48:51 » |
|
Mavs Man
|
utahın bu çıkışında tabiki de hepimizin kabul ettiği gibi jerry sloanın ve sisteminin payı tartışılmaz bile ama dallas şu anda nba rekoruna doğru koşuyor eğer kırabilirlerse daha büyük bi yankı yaratır ztn rekouru kıramasalar bile aj en büyük favori takımın glibiyet yüzdesi beli oynadığı oyun belli koç zaten kendini 2 sezonda kanıtlamış biri.. popowichin alması çok düşük bir ihtimal zatn siz kabl etmişsinz duygusal yaklaştığınızı... Pat riley ise alamayacak elbette ama wadesiz miaminin şu anda nerede olduğunu görüyoruz işte bu tamamen pat farkı ztn koçu tartşmaya gerek yok wade hucumda takımın herşeyi diyorduk hepimiz wade olmayınca tıkanıo maimi dioduk şmdi takım nerdeyse wadesiz daha iyi  ne kadar müthiş bir koç olduğnu ve motive etme konusunda nba de sayılı biri olduğnu belirtmeye gerek bile yok herhlde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2007, 11:34:53 » |
CurvaNord
NBA Draft'ında
|
Dallas'ın durumu kadro ne kadar iyi olursa olsun çok kötüydü geçen sezon sonu itibariyle... Miami karşısında kaybedilen şampiyonluk güven saptırması olayına bariz girer ki bu en tehlikeli durumdur sporda... Geçen sene Fenerbahçe'nin kaybettiği türden bir şampiyonluk kaybetti Dallas,bu çok ama çok zor...Buradan sezona kötü girmelerine rağmen ayağa kalktılar,hem de ne kalkma...Bunu kesinlikle iyi oyuncular yapmaya yetmez, mental olaylardan anlayan bir teknik ekip başarısı olduğu gün gibi açık...Avery Johnson'ın yaptığı iş öyle az-buz değildir kanımca...
|
|
|
|
|
|
Once a Blue, always a Blue...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 16 Mart 2007, 17:53:54 » |
|
LeBron James
|
avery johnson bu konuda çok rahat önde.nba in en iyi takımı mavs i buraya getiren adam o.nba in en iyi koçu değil tabiki ama yılın koçu.2. adayda jerry sloan.
|
|
|
|
|
|
OnE tEaM ONe GoALLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınhttp://img521.imageshack.us/my.php?image=lebronjames3yq9eyzi2jc1.jpg
|
|
|
« Yanıtla #12 : 26 Mart 2007, 22:30:29 » |
Joe Dumars
Ziyaretçi
|
Pat Riley'nin atlanmaması lazım..Gerçi ara verdi doğru ama kolay değil önce Shaq ardından Wade şokuna rağmen takımı iyi toparladı..Pat Riley o kadar muazzam işler yapıyorki bunu herhangi bir coach yapsa baya bir abartılırdı.Ama söz konusu isim Riley olunca gayet normal karşılanıyor..Yıkılır denen Heat'i ayakta tuttu. Flip Saunders'ın da işi kolay değildi..Big Ben'siz takımın çökeceği düşünülüyordu..Hatta olayı abartı boyutlara taşıyıp play-off yapamazlar bile diyenleri gördüm..Ama o takımı iyi toparlandı..Zor bir sistemi oturttu..Onun kendi oyun felsefesiyle takım kimyasının tezatlığı malum.Bir tek Chauncey Billups Saunders'ın sistemine çok çabuk adapte olabilen bir yapıdaydı..Buna rağmen o bu sene kendi sistemini oturttu..Big Ben'in gidişi biraz da işine geldi.. Sam Mitchell'in başarısınıda gözardı etmemek lazım..Toronto gibi riskli bir takım kimyasını iyi harmanladı ve iyi bir çıkış yakaladı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2007, 22:47:59 » |
|
Mrs.Slipknot
|
valla ben sloan ve avery arasında kaldım ama avery dedim ama 2 side eşit gibi bu sene özellikle utah büyük bi patlama yaptı dallas ta rotasyonunu değiştirmeden dahada kontrollü bir oyun oynamaya başladı oyum avery e
|
|
|
|
|
|
ÖSS DEN NEFRET EDİYORUM ..!
|
|
|
« Yanıtla #14 : 29 Mart 2007, 15:22:53 » |
|
TuGo_BoSToN
|
Ben de Avery Johnson dedim adam adam dallas ı başarıdan başarıya koşturuuyor geçen sene final de kaybetseler de en iyi koç Avery Johnson.
|
|
|
|
|
|
HeR ZaMaN HeR YeRDe En BüYüK CiMBoM GaLaTaSaRaY ultrAslan ALaYıNa GiDeR BoSToN CeLTiS
|
|
|
« Yanıtla #15 : 30 Mart 2007, 17:50:47 » |
|
Eralp
|
Ben de diğer yani Sam Mitchell diyorum;en azından gönlümden geçen o ama almayacağını biliyorum...(Ki bu tip durumlarda basın çok ama çok önemli...)(Basın etkisi=Avery Johnson)Neyse S.Mitchell'a geliyim ben*Toronto takımı çok değil evvel zaman öncesi bitik bir takımdı.Her ne kadar şekillense de hiçbir hale gelemedi.Ve sonunda Avrupalılar çerçevesinde ve C.Bosh önderliğinde bir takım çıktı ortaya.Bu yıl Toronto play-off yapmasına yapacak ama Toronto'nun iyi dönemleri biraz mazide kaldı.Carter dönemleri falandı onların devri.Şu anda daha umut verici bir takım.Dediğim gibi "Takım"...-Bunun baş mimarlarından biri de S.Mitchell oldu.Geçen yıl bir şekilde kıpırdanma oldu J.Rose,Villenueva,M.James falan ama bu yıl en doğru çizgiyi yakaladılar.Mitchell savunmayı oturtu bu takıma.Yalnız hücum stratejisini benimsemiş bir Toronto kalmadı geriye.TJ Ford şahsi oyununu bırakma yolunda.Zaten Bosh bu takımın genç lideri.Avrupalılar istenilen katkıyı veriyor.Sakatlıklar bol olsa da şu sıralar.Mo-Pete,Nestorovic,Dixon gibi görev adamları da kendilerine düşeni yaptıkları takdirde hedefler ortada.Kanada ekibi kendini bulmuş vaziyette.Bu yıl iddialar da büyük ve belkide Doğu finali mucize olmaz onlar için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 01 Nisan 2007, 17:05:31 » |
|
lordapo
|
Valla sloan konusunda hala kararlıyım dallas ı dallas yapan avery johson değilde dirk ona birşey olsa merak ediyorum ne yapcak dallas kenar yönetimi yeni bir dirk mi çıkartcak ,sam mitchell konusunda şunu sölemem lazım bence çok cesur bir karar aldı mesela böle bir kararı ben mike d antonni den beklerdim kendisi avrupa basketbolu konusunda amerika da en duayen isim sonuçta ama şunu açıkca sölemem lazım bence sloan bu sene en büyük aday çünkü geçen sene nerdeyse enkaz olan utah ı ayağa kaldırdı ve grup lideri olarak play off a soktu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2007, 20:10:34 » |
|
Big_Ben
|
Ben de Apo abi gibi Jerry Sloan diyorum...Geçen sene playofflara giremeyen takımını bu sene tüm NBA'de ilk 4'e soktu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 01 Nisan 2007, 22:59:47 » |
|
NYK
|
Ben takımın katettiği mesafe ve derecesinin gelişimi açısından Sloan diyorum.Avery halen kendini ispatlayabilmiş değil.Geçen yıl final serisindeki çaylaklıkları ve o diş sıkan,gergin,ne yaptığını bilmez halleri hep gözümün önüne geliyor.Bu takımı bu hale getiren Don Nelson'dır ayrıca arkadaşlar.Temeli atan adam o.Avery'i hoca yapan da...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #19 : 01 Nisan 2007, 23:09:00 » |
|
lordapo
|
Ben takımın katettiği mesafe ve derecesinin gelişimi açısından Sloan diyorum.Avery halen kendini ispatlayabilmiş değil.Geçen yıl final serisindeki çaylaklıkları ve o diş sıkan,gergin,ne yaptığını bilmez halleri hep gözümün önüne geliyor.Bu takımı bu hale getiren Don Nelson'dır ayrıca arkadaşlar.Temeli atan adam o.Avery'i hoca yapan da...
Babacım varya bunu hep sölemek istedim ama ne blim söylemedim neden 2 maçtada golden state e yenildi dallas don nelson bence pat riley,phil jackson,greg popovich ve larry brown dan soraki en duayen koçtur avery johnson iyi bir oyuncu idi ama koçluğu için bişey diyemem merak ediyorum nowitzki ,hoeard ve terry olmasa bu kadar başarılı olurmuydu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|