+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Yılın Koçu

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Bu sene'nin koçu kim olur?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 2007, 23:41:42)
Avery Johnson - 22 (48.9%)
Mike D'antoni - 4 (8.9%)
Eddie Jordan - 0 (0%)
Flip Saunders - 2 (4.4%)
Gregg Popowich - 2 (4.4%)
Jerry Sloan - 8 (17.8%)
Diğer - 7 (15.6%)
Toplam oy: 42

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: Yılın Koçu  (Okunma Sayısı 2473 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 17 Nisan 2007, 10:50:44 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Yılın Koçu

bu sene ödülü artık sloan almalı...biraz da saygı gösterip vermeleri lazım...küçük general almasın bu ödülü...onun takımı geçen sene de böyleydi zaten...bişi değişmedi...ama sloan çok şey değiştirdi...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #41 : 17 Nisan 2007, 13:34:06 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

You shouldn't be so serious...

Üyelik Bilgileri

Van Gundy ve takımı kapağı taktı zaten bugün tam kadrosu ile Suns'ı dağıtarak.Büyüksün Jeff,büyüksün McGrady,Büyüksün Rockets...
Edit1:Bugün Jazz,Dallas' ı yendi diye hemen bir maçla;yok bakın Sloan'un oyuncuları nasıl Dallas'ı ezdi geçti falan demeyin.*

Bak işte kendi kendinle çelişmek böyle olur.

edit: Haklısın,ben "Orası play-off.Neler neler gördük" demişim mesajlarımdan birinde.Herkesten özür dilerim.Ama bu benim çelişkim değil,orada farklı bir konudan bahsediliyor dikkat edersen.
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2007, 13:37:04 Gönderen: NYK » Logged

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #42 : 17 Nisan 2007, 17:23:03 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Eyw diğerinde de sen haklısın bende bir maçta iş olmaz deyip bu konuya gelmişim gerçi iki maçta oyuncuların süre durumu vs. farklıydı ama neyse.Herkes kendi doğrusunda gider;yada doğru bildiği şeyde.Artık ben susıyım en iyisi ve herkes sussun Stern konuşsun.Bakalım kim alacak ödülü...(Jvg'ye güvenim sonsuz yalnız güven değil inancım da...)
« Yanıtla #43 : 17 Nisan 2007, 23:35:22 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

You shouldn't be so serious...

Üyelik Bilgileri

Yalnız,ödülü Stern vermiyor,basın birliği veriyor.Stern'ün bir etkisi söz konusu değil yani.

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #44 : 18 Nisan 2007, 00:00:25 »
lpseecan
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

aslında en basında avery jonhson dan yanaydım ve hala ole bir dusuncem var ama bu sene utah ın durumuna bakarsak ve jerry slon nun 19 yıllık utah mkariyerinde odul almaması bu odulu ona verilcek gibi olmaından yanayım avery jonhson ı 2.plana atmamın sebebi takımında nowitzki,terry,howard gibi oyuncular ve bu da avery nin işini kolaylastırıo kısaca bnm tercihim jerry sloan
« Yanıtla #45 : 18 Nisan 2007, 07:13:54 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Yalnız,ödülü Stern vermiyor,basın birliği veriyor.Stern'ün bir etkisi söz konusu değil yani.

Tek bildiğim birşey varki;bu Nba'de birşey olacaksa bir ödül verilecekse; onda muhakkak David Stern'ün bir parmağı vardır...(Dolaylı yoldan yani soyut olarak da olabilir...)
« Yanıtla #46 : 18 Nisan 2007, 21:00:17 »
lpseecan
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

aslında en basta avery jonhson ı tutuyodum ve hala içimde onun alıcagına dair bi his var ancak bu hislerimi bastıran baska bir his var ki o da jerry sloan dan yana ve dier hisime agır basıo sloan u secmemdeki amac utah ın bu seneki yukselisinden kaynaklanıo birde utah a 19 senesini vermiş bir adam malone ve stockton gibi isimler le oynamıs ve hiç odul alamamıs ve nba in sagı solu belli olmaz bana gore  sloan alır diorum ama avery alırsa sasırmam grin
« Yanıtla #47 : 21 Nisan 2007, 02:01:11 »
AI3denver
NBA Oyuncusu
*

dünyanın en güzel kızı

Üyelik Bilgileri

ben sloan a verdim ama a.johnson d'antoni ve ya da don nelson olabilirdi.ama sloan ve oyuncuları kaç senedir play-off tan eksik takımlarını play-off a soktular ama a.johnson da 2 ya da 3. senesinde takımın lig şampiyonluğunu getirdi.d'antoni yi istememin nedeni risk kısa takım ile mücadele edip bizlere güzel maçlar seyrettirdikleri için.nelson ise takımını uzun yıllardan sonrra play off a soktuğu ve oyuncularına çok güzel bir maç oynattırdığı için istiyorum
« Yanıtla #48 : 28 Nisan 2007, 19:26:33 »
Cagatay Berilgen
4Eva Laker
Starter

Carpe Diem

Üyelik Bilgileri WWW

Coach of the Year=Sam Mitchell ( Toronto Raptors )
 TorontoRaptors'ın Koçu Sam Mitchell - Coach Of the Year - oldu..
Toronto 05-06 Sezonu = 27 Galibiyet-55 Mağlubiyet
Toronto 06-07 Sezonu = 47 Galibiyet-35 Mağlubiyet

Eğer geçen sene Phil almadıysa bu yıl da Sam almamalıydı..Bu adam geçen yıl Nba'in en kötü 2-3 koçu arasındaydı..
 Batı'nın Doğu'ya bu kadar üstünlüğü varken,Doğu 3'üncüsünün(aslında 4.) koçunun yılın koçu seçilmesi bence saçmalık..
 Kobe-Nash Mvp yarışında önemli olan takım başarısı dediler tamam dedik..Yılın koçunda da bu kuralın geçerli olması gerekmiyor mu..Hatta çok daha önemli olması gerekiyor bu ödül verilirken "takım başarısının".. [Biraz Lakers endeksli oldu Smiley ]
 Avery hakediyordu,Sloan'a verseler sesimi çıkarmazdım..Ama Sam saçmalık..
  Basın'ın da kafası güzel galiba..Bir tanesi İsiah'a oy vermiş  grin  grin

Not=Heatmans Haberler kısmına yazmış ama ben bu topiclere yazılmasını daha uygun gördüm..En azından bu tip topicler varsa buraya da belirtilmesi gerek kimin kazandığı..

« Son Düzenleme: 28 Nisan 2007, 19:37:51 Gönderen: Cagatay Berilgen » Logged
« Yanıtla #49 : 28 Nisan 2007, 19:58:10 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW

Doğudan birine gitmesine gerçekten çok şaşırdım,batıda iki üç adayım vardı ama doğudan bir takımın koçunun bu ödülü alması bence Çağatay'ın dediği gibi saçmalıktan başka bir şey değil.Bir de doğuda bile en üst sırada değillerken.
 Bu ödül için en büyük adayımı Avery'di, takımın ligin en iyisi olması,rakiplerine karşı çoğu maçta zorlanmamaları bunda etkili oldu idi.Tabi onun dışında bir iki adayım daha vardı,bunlardan birincisi Jazz'a iyi bir sene yaşatan Sloan,diğeri de Jvg..Ee birde gönlümün koçu var ama onun bu ödülü alması zaten imkansızdı,kim olduğunu anladınız sanırsam..Popovich'i bu sene bu ödülde görmeyi çok isterdim.
 Neyse bize tebrik etmek düşer ama ben doğudan birinin almasına gerçekten çok şaşırdığımı bir kez daha belirtmek istiyorum...

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #50 : 28 Nisan 2007, 20:00:45 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Kovulacak gozuyle bakilan coach lardan biri Avrupai takimiyla bu odulu kazandi.Bravo...
« Yanıtla #51 : 04 Eylül 2007, 11:12:45 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Kilit+arşiv..
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Yılın Koçu

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv