+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 2007/08 Takasları -Anket-

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Bu sene takaslarda en başarılı takım hangisi?
Boston Celtics - 40 (64.5%)
LA Lakers - 17 (27.4%)
Phoenix Suns - 1 (1.6%)
Miami Heat - 2 (3.2%)
Cavaliers - 2 (3.2%)
Diğer - 0 (0%)
Toplam oy: 62

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: 2007/08 Takasları -Anket-  (Okunma Sayısı 1036 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 16 Mart 2008, 11:47:00 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: 2007/08 Takasları -Anket-

Ben Boston dedim ama miami de çok önemli bir takasa imza attı.Marion çok önemli bir görev adamı ve wade'in aksine topu her zaman elinde istemiyor.Ribaunt yenetekleri de çok çok iyi.Maç başına 10-15 ribaunt alıyor.Miami çok karlı çıktı.İlerki yıllarda (draftte de michael beasley'i alırsa) çok iyi olucaklar.Hatta (bence) Wade ikinci yüzüğünü alacak.Ve ikinci final MVP'sini de.
Şampiyon Hornets
« Yanıtla #21 : 25 Mart 2008, 21:36:13 »
-Curtis-
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Suns'a kim oy verdi bilmiyorum ama yinede fikrimi söylemek istiyorum.
Sene başında Kurt Thomas gibi bir oyuncuyu verip Grant Hill'i aldı. Bu bana göre çok kötü bir takas. Onu geçtim. Shaq için Shawn Marion gibi birini verdiler. Bu iki takastada çok şey kaybetti Suns. Bu benim düşüncem. Ama başkalarının düşüncelerine saygılıyım.
« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2008, 23:40:33 »
erencan32
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

arkadaşlar bence  en büyük ve en başarılı takasını yaptı shaq çok ii bir oyuncu Shawn Marion la shaq ı karşılaştırırsak shaq daha iii bir oyuncu
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008, 00:02:24 Gönderen: erencan32 » Logged
S. O'neal
« Yanıtla #23 : 07 Nisan 2008, 23:05:49 »
wayner
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bencede boston çünkü kevin garnet gibi bir yıldızı kadrosuna kattı
« Yanıtla #24 : 07 Nisan 2008, 23:46:27 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

Suns'a kim oy verdi bilmiyorum ama yinede fikrimi söylemek istiyorum.
Sene başında Kurt Thomas gibi bir oyuncuyu verip Grant Hill'i aldı. Bu bana göre çok kötü bir takas. Onu geçtim. Shaq için Shawn Marion gibi birini verdiler. Bu iki takastada çok şey kaybetti Suns. Bu benim düşüncem. Ama başkalarının düşüncelerine saygılıyım.
arkadaşlar bence  en büyük ve en başarılı takasını yaptı shaq çok ii bir oyuncu Shawn Marion la shaq ı karşılaştırırsak shaq daha iii bir oyuncu
Sanırım bu arkadaş vermiş grin dostum şimdiki shaq la şimdiki marion'u bir tutmayı bırak mariondan daha iyi diyorsun tamam shaq efsane ama bir yerde durup düşünmek lazım shaq yavaş yavaş kendine gelsede marion Sezonu kapattı ama geçmişe baktığımızda nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz yanlış anlaşılmasın.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2008, 11:33:34 Gönderen: Kq5 » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #25 : 27 Nisan 2008, 14:50:08 »
DontTouchM3
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

shaq tabi cok iyi bi oyuncu bu tartışılmaz ama artık yaşlandı ve marion dan daha ii işler yapıcanı sanmıyorum aksine zaten hızlı oynayarak akzanan bi takım suns shaq tam tarsi bi yapıya sahip işlerin iyi gitmiyecegi gün gibi aşikar bu senenin en kötü takaslarından biri oldu marion shaq takası

« Yanıtla #26 : 11 Mayıs 2008, 18:13:33 »
Zonepress
Lifeless#24
Starter

Micheal Jordon-Kobe Bryant

Üyelik Bilgileri

Bence Lakersin yaptığı Gasol takası ve Bostonun Yaptığı KG takası..İkiside Takımın Gidişatını olumlu etkileyen takaslardı..Gasol biraz daha önemli benim için zaten KG takas olacaktı ama Kimse Gasolün takas olcağını pek düşünmüyordu,o da sezon sonu olacğını düşünenler çoktu..İkiside bana göre beleşe geldi..Minnesota gecen sezonun ortasın gelen Marion,kirilenko takaslarını kabul etmeyip jefferson,green,ratliff,ryan gomes,telfairi aldı..Bence biraz ucuza gittiğin düşüncesindeyim..Gasolde aynı şekılde 2 takımda takaslarda karlı çıktılar...
« Yanıtla #27 : 21 Mayıs 2008, 18:46:56 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Yürü be Türkiyem Kim tutar senii

Üyelik Bilgileri

Boston'un Kg ve allen takasları onları bi anda çok kötü bir takımken favoriler arasına getirdi. Lakers'ın Gasol'u takası diyemiicem(bence çaldılar) ise batıda neredeyse tüm dengeleri bozdu ve üçgen hucum lakersta tamamen oturdu. Bence bu iki takas  ön plana çıktı.
« Yanıtla #28 : 23 Haziran 2008, 11:01:12 »
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
*

Phoneix Suns

Üyelik Bilgileri

en başarılısı tabii ki boston ama kesinlikle en başarısızı phoneix öyle takıma Shaq'ı alırsanız takımınızından 1. sıradan 7. sıraya gelişini izlersiniz.
« Yanıtla #29 : 25 Haziran 2008, 10:37:32 »
Anto James
NBA Oyuncusu
*

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Sadece sormak istiyorum(cleveland'a laf atmak gibi bir amacım yok zaten Broncuyum:D) Cleveland'ın yaptığı takas ne yarar sağladı?
« Yanıtla #30 : 25 Haziran 2008, 12:23:07 »
dwyane_wade
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bence de boston hem karlı takas yaptılar hem de süperstarları kadrolarına kattılar
Dwyane Wade ....... Miami Heat
« Yanıtla #31 : 25 Haziran 2008, 12:55:54 »
Pranga
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

tabikide boston o yaptığı takaslarla yeni bir üçlü yarattı ve şampiyon oldular...
HAYATA TESADÜFEN GELDİK,MECBUREN YAŞIYORUZ...
« Yanıtla #32 : 25 Haziran 2008, 12:57:11 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Yürü be Türkiyem Kim tutar senii

Üyelik Bilgileri

Sadece sormak istiyorum(cleveland'a laf atmak gibi bir amacım yok zaten Broncuyum:D) Cleveland'ın yaptığı takas ne yarar sağladı?

Cleveland'ın yaptığı takas'ın yararı clevelandın istediği oyun sistemini  kurması açısından yarar sağladı.Lebron içeri grince üzerine gelecek sıkıştırmaları cezalandırmak için şutör bir takım kurdular.West bence beklenen katkıyı yaptı. AmaWally 'nin dengesizliği genelde zararına oldu clenin.Cheesy
« Yanıtla #33 : 03 Temmuz 2008, 15:59:36 »
BlacK_SmokE
NBA Oyuncusu
*

The Answer

Üyelik Bilgileri

tabiki boston adamlar yaptıkları takaslarla ligin dibindeki takımı şampiyon yaptılar
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 2007/08 Takasları -Anket-

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv