« Yanıtla #100 : 11 Haziran 2008, 18:57:17 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
abi geçen maçda big 3 falan yokdu..tek bir büyük vardı..o da Ray Allen dı adam elinden gelenin en iyisini yapdı gerek savunmada gerek hücumda nerdeydi..Paul Pierce..Neredeydi..Kevin Garnett James Posey de iyi şeyler yapdı Kobeyi iyi savundu istatistlklere göre birşey yapmamış görünsede iyi katkıları oldu ama Sonuç olarak Lakers kazandı ama ilerde 1 Maç daha var bir şansları daha var Boston Celtics'in iyi kullanırlarsa iyi bir adım atmış olurlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #101 : 11 Haziran 2008, 19:19:07 » |
Can Durmuşoğlu 13
NBA Oyuncusu
İki takım tutuyorum napıcaz?LALakers,BostonCeltics
|
Arkadaşlar benim iletim sizi yanıltmasın.Bunu son zamanlarda değil.Sitedeki aktif hayatıma başladığım zamanlar yapmıştım.Şu an benim için güzel bir durum mevcut.Hangi takım yenilse tuttuğum takım kazanacak.Şu an ben Boston olmasını istiyorum.Tahminim ve isteğim 4-3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #102 : 11 Haziran 2008, 19:32:58 » |
|
MeL0
|
Pierce bi nevi yalıkazığı oldu maçta.KG beklenilenin altında.RayRay vardı benim görebildiğim o da elinden geleni fazlasıyla yaptı.Lakers da Kobe " Ben MVP'yim" diyerek oynadı.Ve en sürpriz isim ise şüphesiz Vujacic , mükemmel şut yüzdesiyle oynadı.Ve en zor anlarda attığı üçlüklerle takımı sırtlayan kobe'ye çok yardım etti.Staples'daki 2. maçda Çok daha iyi olacağımızdan eminim.
|
|
|
|
|
|
( Parmak )
|
|
|
« Yanıtla #103 : 13 Haziran 2008, 04:51:09 » |
|
Kaan Mert
|
Her ne kadar şu an 4. maç oynanmakta olsa da 3. maç ile ilgili yorumlarımı yazayım;
- Lakers Boston'dan farklıydı. Belki zaman zaman üzerlerindeki pasifliği kıramadılar ancak maça başlamaları gerektiği gibi başladılar. Agrasiftiler, içeri driveler yaptılar faul aldılar -hoş her ne kadar kötü bir yüzde ile oynasalarda takım olarak- ve birşeyler yapmak istediklerini kanıtladılar. Buna en başta Kobe dahildi. O Boston'daki 2. maçta özellikle çok durağan bir yapıdaydı. Maçın genelinde iyi bir oyun ortaya koydu. Özellikle Lakers'ın son hücumlarında tek başına sazı eline alıp sahneye çıktı. Kobe gerçek yüzünü gösterdi.
- Lakers savunmada da Boston'u şaşırttı Staples'taki ilk maçta. Sürekli ikili sıkıştırmalara giden Lakers Rondo'yu savunmada riske etti. İlk periyod bu riske cevap veren Rondo iyi bir oyun çıkarsa da maçın geri kalanına aynı oyunu yansıtamadı. 3. çeyrek sakatlanıp oyundan çıktı zaten.
- Pierece ve Garnett baya bi kötüydü özellikle de Pierece. Sorumluluk almaktan kaçtı hücumda pasif kaldı kullandığı toplar potayı dövdü vs. Garnett işin savunma yönnüde yine iyi işler yaptı ancak hücum da ondan da istenilen verim alınamadı. Big3'ün içinde en verimlisi Ray Allen'dı ancak o da son anlarda el yakan topları kullanmadı. Nedense Boston takım halinde House'u aradı bu şutları kullanması için.
- Lakers'ta Vujacic'den önemli katkılar geldi 7/10 isabetle Boston'un canını en fazla yakan oyunculardan biriydi. Sürpriz bi katkıydı, Odom'un Gasol'un kötü bir gece geçirdiğini düşünürsek önemli de bir katkıydı. Maç içinde Boston'un direncini kıran isim oldu özellikle Jackson'un bench ağırlıklı bir beş ile başladığı ikinci çeyreği gayet iyi oynadı ve Lakers'ın bu maçı kazanmasındaki en büyük etkenlerden biriydi.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #104 : 13 Haziran 2008, 05:22:47 » |
|
Dağlar
|
4. maç ile ilgili olarak; 57-40 gibi gibi bie skoela bitti. Lakers bir aa 24 sayı farkı bulmuştu ancak 10'a kadar indi. Dahasonra Fisher'ın tecrübesi ortaya çıktı ve tekrar fark açıldı. Biraz sonra ikinci yarı başlayacak. Bakalım 2.maçta Lakers'ın yapığını Celtics yapabilecek mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #105 : 13 Haziran 2008, 06:48:04 » |
|
mertsas
|
Bakalım 2.maçta Lakers'ın yapığını Celtics yapabilecek mi?
Yaptı valla.Kimsenin böyle bir şey beklediğini zannetmiyorum.Lakers 70-50 den maç verdi.Son 15 dakka nın skoru 47-21.Artık burdan sonra Lakers'ın işi çok ama çok zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #106 : 13 Haziran 2008, 06:50:19 » |
|
vence
|
işte, baştan beri dediğim gibi. boston 24 sayı geriden gelirken lakers oyuncularının onları durduracak mental dayanıklılığı yok. momentum bir kere boston'un tarafına geçti mi lakers'ın işi bitik. lakers bu seriyi kaybettiyse boston'dan kötü bir takım olduğu için değil, tamamen oyuncuların mental zayıflıklarından kaybetti.
lamar odom kadar mental dayanıklılığı az olan bir adam daha yok nba'de. inanılmaz oynuyor olabilir, çok iyi işler yapıyor olabilir, bütün bunların tam tersine dönmesi bir tane bloğa bakar. maça kötü başladı mı iyi bitirmesi ise neredeyse imkansız. diğer oyuncuların zorlamalarıyla ancak toparlanabiliyor. gasol desen resmen kız gibi oynuyor. radman'ın ne yaptığı belli değil, walton keza öyle.
|
|
|
|
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #107 : 13 Haziran 2008, 06:50:37 » |
|
Dağlar
|
O son 30 saniye kala Ray Allen'ın attığı turnikedeki savunma hatasını Türkiye'de Küçük Takım seviyesinde yapmıyorlar. Çok ilginç yani. Boston'ın verdiği mücadele çok etkileyiciydi. 24 sayıdan geri dönüp maçı kazanmak da insana ayrı bir moral verir bir sonraki maç. Artık Lakers'ın kaybetme lüksü yok. Hadi Staples'daki maçı alıp 3-2 yaptı diyelim. Boston'daki maçları nasıl alacaklar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #108 : 13 Haziran 2008, 07:00:49 » |
|
dwyane_wade#3
|
Sessiz Fırtına : 1 sayı - 2 ribaund Son Mohikan : 2/14 şut,6 ribaund,3 asist,6 sayı
Heheh.. dedik abartılmasın diye.. dinletemedik.. Gerçi Lakers da rezaletti bu maç.. şöyle ki Kobe dışında 5 başlayan Odom,Gasol,Fisher ve Radmanovic 7/28 şut isabeti ve toplam 22 sayı,Sasha kenardan 20 sayı.. Özet sanırım bu.. Gerçi Gasol önemli yerlerde kritik tip ler yaptı ama yine de tutuktu..Odom ve Radmanovic zaten Allah kenar yönetime sabır versin.. 2 mac daha Staples'da.seri bitti Boston süpürür gibi lafları süpürecek bir oyundu aslında bugun... İlk 2 maçtan çok farklı.
4. maç için de bi iki istatistik görmek ister bu deli gönül. araya kobe'yi sıkıştırıver. yani öyle 1 (bir) maçın gazına gelip de konuşmamak lazım. neyse.. boston'un bu savunmayla bu seriyi kaybetmesi imkansızdı. nasıl bir savunmaydı ya. helal olsun. ray allen'a da helal olsun. yerden kalkmasını çok iyi bildi, hem de ne kalkmak! doc rivers da kendini ispatlamıştır. kg-pierce gerekeni yaptı. house o şutları zaten sokar da...posey'nin yaptıkları çok kilit rol oynadı. işte bu adamın miami'den gitmesini bu yüzden istemiyordum. hele son dk.da attığı üçlük, çok kritikti çok. artık geri dönüş felan da olmaz. game over.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2008, 07:02:38 Gönderen: dwyane_wade#3 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #109 : 13 Haziran 2008, 07:02:55 » |
utkuhw
NBA Draft'ında
|
seriyi kazanmayı beklemiyordum da böyle kaybetmek hoş olmadı. tebrik ederiz ne diyelim, darısı başımıza.
mvp kim olacak acaba..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #110 : 13 Haziran 2008, 07:03:27 » |
|
Kaan Mert
|
Seri şu saatten sonra geri dönmez zaten. Pek ihtimal veriyo değilim şuradan Lakers'ın çevirmesine. Boston Staples'ta bile kaldırabilir kupayı.
Uykuda kaçtı zaten ya. Pff. Uyuyabilene iyi uykular. Ben de gidip karnemi alayım..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #111 : 13 Haziran 2008, 08:53:33 » |
|
TP
|
Boston Adım Adım! (3-1)Staples Center'da oynanan Nba Finalleri'nin dördüncü maçında Boston Celtics deplasmanda konuk olduğu Los Angeles Lakers'ı 97-91 yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı ve seriyi 3-1'e getirdi. Maça Lakers fırtına gibi başlarken,ilk periyodu 35-14 önde kapattı.maçta bir ara fark 2 sayıya çıkmasına rağmen,Boston üçüncü ve dördüncü çeyrekteki oyunuyla farkı eritti.2 sayıdan geri gelerek maçı kazanan Boston,Staples'ta maç kazanarak durumu 3-1'e getirdi. Maçın en skorer ismi Boston Celtics'in yıldızı Paul Pierce oldu.20 sayı atan Pierce buna 7 asist-4 ribaunt ekleyerek tam not aldı.Lakers'ta en skorer Lamar Odom oldu.Kobe Bryant'ın skorda etkisiz kaldığı maçta sorumluluk alan Lamar 19 sayı-10 ribaunt ile double-double yaptı. Maçta Boston adına sürpriz katkılar geldi.Benchten gelen Posey 4/8 üç sayı yüzdesi ile 18 sayı ile oynadı.bir başka benchten gelen House 11 sayı ile takımına katkı sağladı. Lakers'ın benchi istenilen katkıyı veremezken 15 sayıda kaldı.Vujacic'in girmeyen şutları onu 1/9 ile 3 sayıda bıraktı.Benchten en yüksek skoru Ariza 6 sayı ile yaptı.Lakers'ta Kobe skor bakımından suskun bir gece geçirdi.17 sayı atan Kobe 19 şutunda 6 isabet buldu.Buna rağmen takımına faydalı işler yapan Kobe 10 asist yapdı. Boston'da Ray Allen iyi bir gece geçirdi.Allen 19 sayı-9 ribaunt-7 asist ile takımını organize etti.Garnett 16 sayı-11 ribaunt ile bir kez daha double-double istatistiklerini tutturdu.İlk beş başlayan Perkins ve Rondo sadece 7 sayıda kaldılar. Lakers'ta Gasol 17 sayı -10 ribaunt ile double-double yaptı.Fisher 4/5 ile 13 sayı attı.Beşte sahaya çıkan Radmanovic 10 sayı-5 ribaunt ile oynadı. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın___________________________________________________________ TP//NbaTR
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2008, 13:00:37 Gönderen: Deron Williams »
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #112 : 13 Haziran 2008, 09:09:43 » |
|
hot_sizzle3
|
gerçekten inanılmaz tarihe geçicek bir maç izledik diyebilirim kobe nin çok kötü oynadığı bir ilk yarıda (maçta) bile lakers 24 sayılık farkı yakaladı devreyide 18 sayı önde kapattı ancak 3.çeyrek boston adına herşeyin başlangıcı oldu anlamadığım şey skor 70-50 iken boston un geri dönüşü başladı ve 4 kısa artı garnett ile oynadılar ama phil jackson o sırada çok iyi performans gösteren odom u neden oynatmadı anlamak güç keza turiaf ta kenardan enerji getirdiği zamanda çok fazla oynatılmadı lakers ın işi çok zora girdi boston burdan seriyi vermez gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #113 : 13 Haziran 2008, 10:16:10 » |
|
OğuzCan
|
Lakers Staples'ta maç verdi seri burda bitti. Üzüldüm cidden gece gece sinirlerim bozuldu. Neyse yinede umutsuz bir sezona başlayıp en azından finalde bitirdik kazanma ihtimalimiz oldukça düşük neyse sağlık olsun.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2008, 11:01:24 Gönderen: OğuzCan »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #114 : 13 Haziran 2008, 10:30:11 » |
|
fadeaway86
|
Artık Lakers'ın kaybetme lüksü yok. Hadi Staples'daki maçı alıp 3-2 yaptı diyelim. Boston'daki maçları nasıl alacaklar?
Tamam içeride 70-50 den maç vermek hata ama.. Garden'ın girişinde "deplasman takımları buradan kazanarak dönemez" ışıklı tabelası mı var.. 3-1 oldu diye versinler yüzükleri Boston'a o zaman..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #115 : 13 Haziran 2008, 11:45:41 » |
|
vence
|
Artık Lakers'ın kaybetme lüksü yok. Hadi Staples'daki maçı alıp 3-2 yaptı diyelim. Boston'daki maçları nasıl alacaklar?
Tamam içeride 70-50 den maç vermek hata ama.. Garden'ın girişinde "deplasman takımları buradan kazanarak dönemez" ışıklı tabelası mı var.. 3-1 oldu diye versinler yüzükleri Boston'a o zaman.. ışıklı tabela olsaydı kabul edecek miydin serinin bittiğini? 3-1 oldu diye versinler Boston'a yüzüğü diyip daha da komik olmuşsun. nba tarihinde 3-1'den dönen kaç tane takım var git bir bak bakalım. kaldı ki Lakers önümüzdeki 3 maçı Staples'ta oynasaydı yine şampiyon Boston olurdu. ya hiç izlemedin maçları ya da apaçisin. bırak 24 sayıdan geri gelmeyi, powe'a kendi yarı sahasından top sürüp smaç basmasına izin veren takım şampiyon filan olamaz. mücadele yok, ruh yok, oyun yok, hala 3-1'de yüzük verelim geyiği yapıyorsunuz. görünen köy klavuz istemez, seri bitti.
|
|
|
|
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #116 : 13 Haziran 2008, 12:01:24 » |
|
fadeaway86
|
Boston 4lesin de.. bitti diyelim resmen.. bitene kadar bitmeyecek.. macları da izliyorum.. ole palavradan konustugum yok.. ilk periyod manyaklar gibi oynayan da aynı 12, 95-71 den geri gelen de aynı 12,maçı veren de aynı 12.. ee o zaman ? bu takımdan herşey beklenir demek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #117 : 13 Haziran 2008, 12:29:33 » |
|
RaRe
|
Vence'i bu yorumundan dolayı ne kadar takdir etsem azdır.. 24 sayıdan maç vermişsin... Biz de Lakers'a 20 sayıdan maç verdiğimizde benim de kafamda soru işaretleri vardı...Biraz gerçekçi olmak lazım... Seri bitmedi belki ama resmi olarak sadece...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #118 : 13 Haziran 2008, 13:54:32 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
ya gerçekden budur iyi döndüler Odom ın da performansının iyi olduğu maçda boston iyi yırttı Ray Allen Play off serileri iyi geçmesede en önemli yerde en önemli katkıları kendis yapdı James Posey den de iyi katkı gelince boston azdı ve bir adım kaldı şampiyonluğua az kaldı Olur heralde daha şampiyon Lakers gerçekden şaşırdı Olanlara ama Boston haketti diye düşünüyorum bakalım önümüzdeki maçda neler olacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #119 : 13 Haziran 2008, 14:17:05 » |
|
DaviD#Villa
|
ilk yarıya odom, ariza ve radmanoviç önderliğinde fırtına gibi başlayan lakers' ta kobe sadece 3 sayı atmıştı artık herkes bide kobe atmaya başlarsa bi katliam felan olur yorumları yapıldı malum yorumcularımızdan ama 2. yarıda özellikle 3. çeyreğin sonlarına boston atak yaparken lakers'ı taşıyan o oyuncuların yerine vujacic,walton ve turiaf' la oynadı p.jackson gibi insanın özellikle vujacic'ten bu kadar ısrar etmesi beni çok şaşırttı 1/9 isabetle oynamasının yanına son saniyelerdeki r.allen'a hediye ettiği turnike maçı boston'a verdi -ariza ilk yarı oynadığı 6-7 dk. lık sürede 6 sayı 5 ribaund 1 steal 1 blok'la farkı 25'lere çıkartan en büyük etken oldu
-vujacic işte bu adam forumun haber bölümündede sorunsalı diye bi başlıkta tartışıyoruz bu adama 4-5 yıllık uzun vadeli oynamanın büyük hata olacağını bize bağırarak sölüyor adeta bu maçta
-kobe 4. çeyrekte el yakan toplarda kendini pek gösteremedi boston farkı tek hanelere indirdiğinde hep gözlerim onu aradı
-garnett 4. çeyrek problkerinden kurtulmuş gibiydi savunmayı harika yaptı, j. posey harika şutlar attı ,p.pierce kobeyi iyi savundu
-r. allen kendisinden beklemediğim kadar olumlu oynadı, boston hucumlarında top ona gittiğinde içime güven geliyodu. 48 dk tamamını oynaması ve maç boyunca sadece 11 şut atması ne kadar kontrol altında oynadığının kanıtıydı
kupa staples'ta kaldırılırsa şaşırmam ama kobe faktörü boston'ın önünde duran tek şey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|