+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Detroit Pistons (2)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seriyi Kim Geçer ?
Pistons  (4-0) - 0 (0%)
Pistons  (4-1) - 1 (2%)
Pistons  (4-2) - 21 (41.2%)
Pistons  (4-3) - 9 (17.6%)
Celtics   (4-0) - 0 (0%)
Celtics   (4-1) - 0 (0%)
Celtics   (4-2) - 9 (17.6%)
Celtics   (4-3) - 11 (21.6%)
Toplam oy: 51

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Yukarı git
Konu: Boston Celtics (4) - Detroit Pistons (2)  (Okunma Sayısı 2853 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #80 : 25 Mayıs 2008, 16:02:53 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (1)

Herkes Palacedaki 2 maçıda detroitin kazanacağını düşündü,ben dahil.Fakat Boston iyi bir takım olduğunu ve seriyi bırakmayacağını sanırım açıkca gösterdi.Bu maçtan sonra bostonun detroite daha zor maçlar yaşatacağını umuyorum.Boston kazanması gerekn maçları kazanıyor.
( Parmak )
« Yanıtla #81 : 25 Mayıs 2008, 16:55:42 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Boston'ı tebrik etmek lazım özellikle Perkins ve Garnett'i çok iyi bi maç çıkardılar Detroit niye oynayamadı anlamadım gerçekden olayı orada bitirme şansları vardı Çok Şut kullandırlar gereksiz Beklediğimiz Detroit yokdu gerçekden Sonlarda Hamilton ve Stuckey biraz gayret gösterdi de yetmedi işte İpler birden değişdi Celtics bizi Ne sandınız diye bi cevap verdi heralde de Detroit kendine gelir gelmeli zaten Bu maç çok önemliydi Gelcek maçı almalılar Ondan sonraki Maç da Boston da Şüpheye Düşdüm bi an..

« Yanıtla #82 : 25 Mayıs 2008, 17:33:31 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

detroit son 4 dk 58 sn de sayı üretemedi.. Bu da enteresan oldu biraz:D:D
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #83 : 25 Mayıs 2008, 19:29:04 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

seriyi hala detroit'in kazanacağına olan inancım devam ediyor...
ama dün geceki maçta big3 haricindekilerin maça etkisi ve garnett'in hırsı ile boston playoff'un başından beri yaşayamadıkları deplasman galibiyetini almasını bildiler...zaten maça bu kadar asılmasaydılar seri psikolojik olarak bitecekti...
detroit'te prince gerçekten berbat bir maç çıkarttı...billups'ta ise sakatlığın etkisi açıkça belli oluyordu...turnike ile bitirebileceği pozisyonda bile denemekten çekinip pas verdi...hamilton fena değildi...stuckey ise iyi bir oyuncu olduğunu belli etti...mağlubiyeti kabullenmiyor ki bu doğru takıma geldiğini gösteriyor...ama billups ile çalışıyorsa ara sıra uygun adama pas vermeyi ondan öğrenmeli...
serinin 4. maçında billups'ın sakatlık durumu sonucu otomatik olarak etkileyecek...prince'in bir maç daha bu kadar kötü oynamayacağını...rasheed'in maça daha fazla asılacağını düşünüyorum..boston tarafında ise zaten istediklerini aldıklarını ve saha avantajını tekrar eline geçirdileri için garnett dışındakilerin rehavette olacağını bu sebeple maçı detroit'in alacağını düşünüyorum...
« Yanıtla #84 : 25 Mayıs 2008, 20:13:05 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Saha avantajı tekrar Boston'a geçti. Boston'ın belki de Playoff'taki en iyi oyunuydu dün geceki.
Şimdi Detroit'in kollarında inanılmaz bir yük var. Ama Detroit bu yükün altından en iyi kalkabilen takımlardan biridir.

4-3 Boston tahminim devam ediyor bu arada...

« Yanıtla #85 : 25 Mayıs 2008, 21:41:18 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Garnett yine başı çeken oyuncu olmuş kazandığımız maçlarda gözüme çarpan bir nokta var big there'nin fazla etkili olmadığı maçları kazandık kaybettiğimiz maçta big there 20 sayının üstüne çıkmıştı bu maçta ise garnett 22 pierce 11 allen'den 14 sayı geldi enteresan smiley James posey'den gereken katkıyı aldık şimdi önümüzdeki maçlar daha kritik.
« Yanıtla #86 : 25 Mayıs 2008, 23:36:12 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Yalnız deplasmandaki siftahımızı yaptık.İnşallah devamı gelir.Go Celtics Go ! Smiley
( Parmak )
« Yanıtla #87 : 26 Mayıs 2008, 00:01:17 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

yalnız bu seriyi izlerken içimde bi sıcaklık oluyo lal-sas serisinde bu yok ama

maçı nerde olursa olsun ister palace'ta ister boston'da savunma, mücadele, sahalar, formaların renkleri ne olursa olsun bi hoş oluyo içim boston alıcak gibi ama kobe'yide palace'ta görmek isterim
« Yanıtla #88 : 26 Mayıs 2008, 12:39:43 »
DontTouchM3
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bu sonuçla serinin sonucu birazda yazılmış oldu gibi bu saatten sonra evinde bostonun maç kaybedicegini hiç sanmıyorum seri 7. maçta bostonun olur gibi geliyo bana

« Yanıtla #89 : 26 Mayıs 2008, 13:26:37 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Boston bu son 3 maçta Normal sezondaki havasını yakaladı..Psikolojik bakımdan hazırdı..3 maçtada boston iyi oynadı...Boston adına bana göre en verimli hücümü(özellikle bu son maçtada gördük ki)Kevin Garnette top indirip Sheedle birebir oynatmak ve pas kanallarını açmak..Boston maça çok iyi ve hızlı başladı..Maça hiç iyi başlayamadı pistons...Bana göre maçta K.Garnett 2.faülünü çok basit şekilde aldı..Detroit ilk çeyrekte bostonun rahat oynamasına izin verdi..Rodney Stuckey ilk çeyrekte detroiti uyandıran adamdı....13-0lık serideye yardım etti..7/10 ile başlayan boston sonra 0/5 attı ilk çeyrekte..Ayrıca maxiellin K.garnette koyduğu blok çok güzeldi...K.Garnett maç boyunca çok istekli ve hırslıydı..Şutları genelde çok zorlayıcıydı pistonsun ve şutlarına hep el gösterdi boston..Pierkens ekstra katkı verdi..Boston sert savunma yaptığı için genellikle rakipileri hep serbest atışa gidiyor..Ama gene bunu yapan boston oldu...Boston fark açılınca rahatladı..Detroitte maxiell ve rodney girdi takıma enerji getirdi 30 a giden maçı 13 e kadar indirdiler..Pistos 4.çeyreğin ilk 5 dakkasında içeri daha çok zorladı ve serberst atışa daha çok gitti..Boşa giden dakikaları pistons iyi değerlendiremedi..Boston tecrübesizliğinin etkisi ile üstünlüğünü koruyamadı(pistons olsaydı korurudu)..Ekstra perfonmasla 9 a kadar indirsede pistons ve boston maçı krize de soksada ilk deplasman galibiyeti aldı boston..
« Yanıtla #90 : 26 Mayıs 2008, 13:52:05 »
Darth Daron
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ya çok ilginç nedense detroit maçı kaybedince bunu nedeni detroitin kötü oynaması oluyorda boston kaybettimi detroit oynatmadı oluyor. Vallaha maçı seyrettim tüm maç boyunca iyi oynayan ve rakibine kolay sayı şansı vermeyen boston celtics'ti. Detroit boyalı alanı kullanamayınca dış atışlara bel bağladı. Bunlardanda düşük yüzdeyle çıkınca sonuç boston galibiyeti oldu. Şimdi burada girmemiş basketlerin kötü oyuna bağlanması yanlıştır. Sanki girme garantisi varmış gibi yorumlamamak gerekir. Gün olur atarsın girer gün olur atarsın girmez. Eğer buna çaren yoksa ve diğer setleri uygulamana izin verilmemişse ki öyle oldu. O halde kazanım karşı takımın defansındadır. Ayrıca seri hakkında yapılan genel yorumlarda dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var. Birincisi 82 maçlık regular sezon boyunca uygulanan rotasyon son üç maç hariç Doc rivers tarafından bozuldu. İkincisi Ray Aillen Set'lerinden yeterli performans alınamadı. Üçüncüsü bu eşleşmede billups'ın sakat olması. Bu seride sonucu en iyi hücum eden takım tayin edecektir. Savunma takımı olan her iki takımda hücum setlerindeki başarı yüzdelerine göre ya yola devam edecekler yada eve dönecekler. Boston için anahtar rakam Minimum 80 maximum 85. Rakibini 85 sayı ve altında tuttuğu takdirde bu seriyi alır. Serinin 4.maçı bence detroit galibiyetine daha yakın sonuçta detroit tüm motivasyonunu bu maça verecektir. Savunmada oldukça sert olacaklardır. Ancak bu maçta boston galip gelmeyi istiyorsa dış atışlarda yüksek bir yüzdeyle oynamalıdır. Buda yukarıda belirttiğim gibi gününe bağlı olduğundan şu an için bir yorum yapmak zor olur. Ancak ilk çeyrek çok önemli maça iyi başlayan bir boston ilk çeyrekte rakibine 5 ve üstü bir sayı üstünlüğü kurarsa maçta tüm dengeler değişecektir. İkinci çeyrekte detroit erken faul problemine girebilir. Bu da boston için kaymeklı ekmek kadayıfı olur.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2008, 13:59:28 Gönderen: Darth Daron » Logged
« Yanıtla #91 : 26 Mayıs 2008, 13:57:06 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

ya çok ilginç nedense detroit maçı kaybedince bunu nedeni detroitin kötü oynaması oluyorda boston kaybettimi detroit oynatmadı oluyor.

İlginç falan değil..
En büyük silahı Billups'ın sakatlığı nedeniyle bir türlü ritim bulamadığı Detroit'te hücum setleride otomatik olarak kitleniyor ve takım istem dışı zorlama hücumlar yapıyor..Doğal olarak bunun karşlığıda kötü oyundur..Kaldı ki bahane üretmeyi sevmem..Bunu bahane olarak da söylemiyorum..Ama Detroit kötü oynadı..Billups'ın böyle oynamaya devam ettiği sürecede kötü oynayacaktır ve seriyi kaybedecektir..

Takımın oyun kurucusu sakat ise ve verim sağlayamıyorsa iyi oyun oynaması zaten imkansız bir hal alır..Zor mu bunu algılamak da her şeyi Boston'a bok atmaya yormaya getiriyorsunuz..

Boston iyi oynadı kazandı..Detroit kötü oynadı kaybetti..
« Yanıtla #92 : 26 Mayıs 2008, 14:08:48 »
Darth Daron
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Takımın oyun kurucusu sakat ise ve verim sağlayamıyorsa iyi oyun oynaması zaten imkansız bir hal alır..Zor mu bunu algılamak da her şeyi Boston'a bok atmaya yormaya getiriyorsunuz..

[/quote]

bak arkadaşım yazdığın yazının üslubuna dikkat et ben kimseye yukarıda yazdığın üğslupta bir şey atmıyorum. Bu bir ikincisi yazımı dikkatli okursan billupsın sakatlığından zaten bahsediyoırum. 2. maçı Detroit kazanırken billups faktörü ne kadar etkiliydiyse 3. maçtada o kadar etkiliydi. O halde bu seri sona erdi diyelim mademki billups kötüyken çare bulunamıyor o halde seri 4-1 sona erecektir.
« Yanıtla #93 : 26 Mayıs 2008, 14:12:26 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

bak arkadaşım yazdığın yazının üslubuna dikkat et ben kimseye yukarıda yazdığın üğslupta bir şey atmıyorum. Bu bir ikincisi yazımı dikkatli okursan billupsın sakatlığından zaten bahsediyoırum. 2. maçı Detroit kazanırken billups faktörü ne kadar etkiliydiyse 3. maçtada o kadar etkiliydi. O halde bu seri sona erdi diyelim mademki billups kötüyken çare bulunamıyor o halde seri 4-1 sona erecektir.

Bana öyle trafik polisi gibi dikkatli mikkatli konuşma..Bana uyarıda yapma..Önce yazdığını ölç biç sama sapan konuşup sonra dikkat mikkat şekil falan yapma şimdi..

Billups'ın verimsizliğini kabul ediyorum diyorsun sonra Detroit kötü oynadı deyincede yediremiyorsun..Bir takımın oyun kurucusu verimsizse o takım kötü oynar..Neyin derdindesin..Detroit kötü oynadı yazılmış beyimiz yediremiyor..

Seri nasıl sona erer görürüz..
« Yanıtla #94 : 26 Mayıs 2008, 14:22:37 »
Darth Daron
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Gerçekten tebrik ediyorum sizi üstelik admini olduğunuz forumda yazdığınız yazılarınız ve üyelere hitabınız harika. Burada şahsi fikrimi beyan ediyorum. Kimseye bir hakaret etmiyorum. Ancak siz devamlı hakaret edici ve küçük düşürücü bir uslupla yazı yazmaya devam ediyorsunuz. Ben 39 yasimda sizin gibi biri tarafından bu gibi yazılara cevap vermek için bu foruma üye olmadım. Lütfen...
« Yanıtla #95 : 26 Mayıs 2008, 14:27:59 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Gerçekten tebrik ediyorum sizi üstelik admini olduğunuz forumda yazdığınız yazılarınız ve üyelere hitabınız harika. Burada şahsi fikrimi beyan ediyorum. Kimseye bir hakaret etmiyorum. Ancak siz devamlı hakaret edici ve küçük düşürücü bir uslupla yazı yazmaya devam ediyorsunuz. Ben 39 yasimda sizin gibi biri tarafından bu gibi yazılara cevap vermek için bu foruma üye olmadım. Lütfen...

Ya şu Adminsin üyelere hitap falan bu tip demogojik söylemleri geçelim önce..Ben kime nasıl davranacağımı bilirim..Biride çıkıp 5 yaşında çocuk uyarır gibi beni uyarmaya kalkarsa vereceğim cevap aynen öyle olur..

Şu üyelere şöyle böyle davranıyorsun olayı da komik..

Bir çok üyeyle tartışıyoruzda yeri geliyor gülüp eğleniyoruzda..Yaşınız 39 ise saygım vardır ama bu sizin düşüncelerinizi onaylayacağım anlamına gelmez..İlk attığınız mesaj da hala daha benim için yanlış bir düşünce barındırıyor bu kadar basit..
« Yanıtla #96 : 26 Mayıs 2008, 14:40:18 »
Darth Daron
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Tartışıp eğlenmek için diyeceğim hiçbirşey yok ben sadece kullandığın kelimeler ve usluba bozuldum. Bunları yazarken demogoji falanda yapmıyorum. İlk yazımda senle ilgili hiçbirşey yokken sen cevabını sert ve ağır bir üslupla yazınca geri kalan yazıları yazdım. Burada çok samimi ve devamlı takıldığın bir arkadaşın olsa bu problem olmaz ancak ben daha 2. mesajımı yazdığım forumda bu cevabı alınca bozuldum. Bunu bir düşün istersen. Tabiki benim yaşımdan dolayı her fikrime ve yazıma onay vermeyeceksin herkes kendi düşüncelerini yazar ve söyler. Benim öyle bir beklentim yoktu zaten tek beklentim abi ben bu fikre katılmıyorum söyledir böyledir diye bir yazı yazılmasıydı ve bunu belli bir çerçevede tartışmaktı. Sen birdenbire sert girince bende oldukça şaşırdım bok atmak falan bunlar hoş kelimeler değildi. Ha bu arada son cümlen aynen kabul olabilir yanlış bulabilirsin hatta bir önceki mesajının son cümlesi "Seri nasıl sona erer görürüz.." oldukça iddaalı çok da güzel hadi görelim bakalım seri sonunda ne olacak. Ama bunu belli bir çerçevede tutmalıyız sencede doğrusu bu değil mi?
« Yanıtla #97 : 26 Mayıs 2008, 18:45:30 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

- Pistons en güçlü olduğu pozisyonda en zayıf hale düştü.Billups bu takımın kalbi.Eğer seri boyu böyle oynamaya devam edecerse,Pistons seriyi kaybetmeye mahkum.Karşıdaki de Orlando değil nihayetinde.

- Rasheed ruh gibi,anlamak mümkün değil.Billups saha içi lğideri ise,Sheed de ruhani lider.Mutlaka toparlanmalı.

- Stuckey ve Maxiell'ın performansı çok önemli.Kaan Kural'ın da dediği gibi,tek delici,yaratıcı adam Stuckey.Keşke sezon içinde daha fazla süre tanınsaydı ve daha hazır olarak gelseydi buralara.

- Allen'ın son 1 aylık istikrarsız perfromansını kaldırabilecek halde değil artık yorulmaya başlayan Celtics.

- Son maç ölçü olarak alınmasın,anormal bir maç oldu.

Sonuç : Celtics 4 - 3 Pistons.

Saha avantajı ve Billups faktörü sebebiyle yoksa normal şartlar altında,Pistons'ın 4-3 alacağını öngörüyordum. 

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #98 : 26 Mayıs 2008, 19:25:04 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Seri başında 4-2 detroit diyorum.Şimdi seriyi alacağımızı düşünüyorum.Allen sonunda hayalet modundan çıktı.Ve iyi oynuyoruz.Darth Daron arkadaşıma katılıyorum.Yorumlardan birazda " Detroit oynayamazsa Boston maçı kazanıyor." iması çıkıyor.Fakat durum böyle değil.Boston hak edip oyunu yla rakibini alt edip kazanıyor.
( Parmak )
« Yanıtla #99 : 26 Mayıs 2008, 19:28:26 »
KE-Billz
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Vay .. ya
sonrada Adminsin şöyle davran böyle davran..

Boston hak etmeden kazanıyor yazan bir tane mesaj gösterin bana kodumun yerinde atanıda kendimide banlayacam burda..Ulan takımın oyun kurucusu sakat sakat oynuyor bu da Detroit'i etkiliyor yazmak Boston'u küçültmek mi..

--------------------------------------------

24 sayı öndeyken bir takımın son çeyrekte bir yerleri üç buçuk atacak kıvama geliyorsa, rakip dökülürken bunlar oluyorsa evet kardeşim şimdi yazıyorum;
Sağlam bir Billups'la Detroit, Boston'u amuda kaldırır..

-------------------------------------------

Edit 3;

Şu forumda başka takımları destekleyip de Boston yağcılığı yapan çok adam vardı..Play-off öncesi ötüp durdular..Play-off'lar başlayıncada hepsi sus puslar..Nerde süpüre süpüre NBA finali..Hawks'a 3 maç ver, Cavs serisi ortada, bu seride daha neyin ne olacağı belli değil..

Boston büyütülürken iyi güzel ama play-off'larda hak ettiği eleştiriyi alınca kötü..
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2008, 20:03:34 Gönderen: KE-Billz » Logged
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Boston Celtics (4) - Detroit Pistons (2)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv