« Yanıtla #100 : 26 Mayıs 2008, 23:13:34 » |
|
alper_14
|
Detroit'in avantaj sağlamaması gerekiyor sanırım  Bu ne gevşeklik anlamadım.Play off mu oynuyorlar gazozuna maç mı yapıyorlar belli değil.Büyük bir avantajla Garden'dan dönüyorsun evinde kaybettiğin maça ve kaybetme şekline bak.Detroit konsantrasyonunu kaybetmeden oynayabilse şampiyonlugun en büyük adayı bana göre.Fakat bu pek mümkün görünmüyor gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #101 : 27 Mayıs 2008, 10:20:59 » |
|
Langirt22
|
Serinin 4.macini belkedigim gibi Detroit kazandi.4.periyotta dislileri iyice sıkınca fark kacinilmaz oldu.Detroit mac boyu Boston'a öne gecme firsati vermedi Boston adina ayakta kalan tek oyuncu yine KG oldu.Prince Taysaun kelepcesi üzerinden düsük yüzdeyle oynamak zorunda kaldi.Boston icin belki de tek sevindirici gelisme Posey'in 2 mactir benchten iyi katki vermesi oldu. Detroit de Billups sakat oldugu ve bunun performansini etkiledigi cok belli.Her ne kadar oyuna assistleri ile katki yapsa da gercek Billups degil.Düzelmesi temennimiz.Prince bu seri itibari ile büyük bir düsüste bu macta da hücumda yoklari oynadi.Hamilton hala benim yüzümü kızartmaya devam ediyor takimin lideri gibi oyunuyor.Benim icin play-off larin en degerli 3 oyuncusundan biri.Maxiel benchten gelerek yine isler yapti. McDyess'a ayri bir parantez acmak istiyorum skora savunmaya özellikle hücum ribaundlarinda ki etkisi inanilmazdi.Sahada ki en iyi oyuncudu Serinin 5.maci serinin bir nevi kaderini cizicek Detroit alirsa 4-2 seri biter Boston alirsa seri 7.maca uzayacaktir
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #102 : 27 Mayıs 2008, 11:01:07 » |
|
c_marlowe
|
beklenilen bir galibiyet oldu...zaten big3 istediğini bir maç önce almıştı...şimdi saha avantajıyla boston'a geri dönüyorlar... celtics'te garnett yine iyi oynarken, pierce ve ray allen pota dövmeye devam ediyor... maçı detroit adına kolaylaştıran mcdyess'ın istekli oyunuydu...uzun zamandır böyle iyi performansını duymamıştım...detroit savunması bu maçta mükemmeldi...en önemli oyuncusunun sakat sakat mücadele ettiği bir seride mcdyess'ın beklenilenin üstünde bir katkı vermesi...takımın karakteri olan savunmanın iyi yapılması sonucu galibiyet kaçınılmaz oluyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #103 : 27 Mayıs 2008, 11:04:16 » |
|
the_apo_1
|
McDyess Coştu/Detroit 2-2 DediThe Palace of Auburn Hills'de 22.000 taraftarının önünde Boston Celtics'i konuk eden Detroit Pistons maçı 94-75 kazanırken seride durumu 2-2 yaptı. Antonio McDyess'ın kaydettiği 8 sayıyla birlikte maça 10-0'lık seriyle başlayan Pistons yaptığı sert savunma ile rakibe nefes aldırmadı. Pistons oyunun kontrolünü maç sonuna kadar elinde tutarken son çeyrekte yumruğu vurdu. Antonio McDyess 21 sayı – 16 ribauntla double-double yaparken geceye damgasını vurdu. Richard Hamilton 8/10 saha içi isabetiyle 20 sayı - 7 asist – 2 ribaunt yaparken, Rasheed Wallace 14 sayı – 5 ribaunt – 5 blok – 1 asist – 1 top çalma, Jason Maxiell 14 sayı – 3 ribaunt – 1 blokla, Chauncey Billups 10 sayı – 7 asist – 2 top çalmayla, Tayshaun Prince 7 sayı – 3 asist – 2 ribaunt – 2 top çalmayla oynadı. Serbest atışlardaki yüksek yüzdesiyle ayakta kalan Celtics'in süper starı Kevin Garnett, 16 sayı – 10 ribaunt – 3 asist – 2 blok – 1 top çalmayla double-double yaparak takımının en etkili ismi oldu. Paul Pierce, 3/14 saha içi isabetiyle 16 sayı, Ray Allen 2/8 saha içi isabetiyle hücum ettiği maçı 11 sayı – 2 asist – 2 ribauntla tamamlarken, Kendrick Perkins 10 sayı – 6 ribaunt – 1 asistle, kenardan gelen James Posey 11 sayı – 2 ribaunt – 1 asistle, Rajon Rondo 4 sayı – 4 asist – 2 ribaunt – 1 top çalmayla katkı sağladı. BOS (10-8) 17 22 19 17 75 DET (10-5) 22 21 22 29 94 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın------------- NbaTr/K.E.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2008, 11:48:32 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #104 : 27 Mayıs 2008, 11:40:54 » |
DontTouchM3
NBA Draft'ında
|
dedigim gibi bu seri 7. maça uzayacak boston finale cıkarsa üzülecek bu kadar basit  çünkü karşısına ya spurs yada lakers çıkıcak ve hawk la bile 7. maça gitmiş bi takımı eleyip kupayı alacak üzgünüm ama bu böyle play off öncesi favori olan bi takımın play off boyunca böyle sıradan bi mayıs ayı geçirmesi üzücümü şaşırtıcımı bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #105 : 27 Mayıs 2008, 11:54:46 » |
|
KE-Billz
|
Maxiell, Garnett'e öyle bir blok yaptı ki KG artık Maxiell'ı gördüğü zaman değil smaca kalkmak içeri girmeye korkuyor.. Koçum Maxiell kafasına kafasına koydu blogu..
Daha önce Fatih'e (Vence) msn de demiştim ki; Detroit'in Antonio McDyess'ı daha aktif kullanması şart..Çünkü Celtics'in McDyess'a hiç bir cevabı yok..Detaylı yorumu gece yapacağım..Ama bir mesaj verilecekse son çeyrek o mesaj verildi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #106 : 27 Mayıs 2008, 12:55:46 » |
|
Zonepress
|
Bunun için fazlaca analiz yapmaya gerek yok normal sezon istatistiklerine bakılırsa kimin ne olduğu görülür. bu düşüncene katılmıyorum çünkü istatisikler bazen yanıltıcı olabilir..Hem suns bu normal sezonda spursu 3 kez yenmişti..Sonra ne oldu playofflarda 4-1 elendi..Normal sezonla playoffları karşılaştırmamanız gerekir çünkü playoff apayrı bir yer ve orda tecrübe gerekir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #107 : 27 Mayıs 2008, 12:57:16 » |
|
MeL0
|
Det.i tebrik ederim.Boston diğer maçlara daha temkinli olarak gidecek.Hatalarından ders alacaktır.KE abi sende iyice kavgaya çevirdin yani kafasına blok falan 
|
|
|
|
|
|
( Parmak )
|
|
|
« Yanıtla #108 : 27 Mayıs 2008, 12:58:03 » |
|
KE-Billz
|
Bunun için fazlaca analiz yapmaya gerek yok normal sezon istatistiklerine bakılırsa kimin ne olduğu görülür. bu düşüncene katılmıyorum çünkü istatisikler bazen yanıltıcı olabilir..Hem suns bu normal sezonda spursu 3 kez yenmişti..Sonra ne oldu playofflarda 4-1 elendi..Normal sezonla playoffları karşılaştırmamanız gerekir çünkü playoff apayrı bir yer ve orda tecrübe gerekir... Boşver yorulma..Niyeti belli adamlara bir şey anlatılmaz.. Nerde çift kimlikle puşt bizi bulur..Birde burda ''ben 39 yaşındayım'' diye masal okuyor.. Sabır sabır sabır...Başkası olma kendin ol demişler Darth Daron bunu anlayamamış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #109 : 27 Mayıs 2008, 16:02:33 » |
|
mertsas
|
Valla maxiell 'ın yaptığı blok sonrası ağzım açık kaldıı .Çok süper bişeydi Mcdyess müthiş oynadı maçta kritik atışları soktu. Billups son periyotta kritik atışlarda isabet buldu .Zaten detroit maçı 16-2 seriyle bitirdi .ama bu maçı detroitin kazanması bekleniyordu zaten 3.maçı kaybettikten sonra 5.maçta müthiş bir detroit görebiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #110 : 27 Mayıs 2008, 16:11:23 » |
|
Kq5
|
Maxiell, Garnett'e öyle bir blok yaptı ki KG artık Maxiell'ı gördüğü zaman değil smaca kalkmak içeri girmeye korkuyor.. Koçum Maxiell kafasına kafasına koydu blogu..
Şimdi kemal abi Jason maxiell'ı tebrik etmek lazım geçende 2 tane block vurmuştu garnett'e helal olsun valla bende tebrik ediyorum kendisini çok iyi bir blok hakkaten ama yani garnett gibi bir oyuncu neden korksun içeri girmekten biz böyle bir şeyler söylediğimiz zaman af edersiniz b.k atma oluyor böyle şeylere gerek yok abi herkes garnett'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyor şimdi bunu tartışmak gereksiz yani şimdi ben kg rasheed'e block vurdu rasheed kg yi görünce kaçıyor desem beni ihraç bile edersin tahmin ediyorum sende garnett'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorsun bu seride top 5'lerde nasıl bir oyun sergilediği ortada billups'mı yanlış görmediysem bir bloğu var top 5'de izlemiştim çıkıp desem böle böle b.k atma olacak birde iyi smacı var yani garnett üst düzeyde bir oyuncu maxiell daha onun seviyesinde bir oyuncu değil ama oyunu ile gelecekte nasıl bir oyuncu olacağı kesin yanlış anlaşılmasın J-max'i çok seviyorm hemde çok yani ona karşı bir şeyim yok sadece garnett onu görünce korkuyor filan böyle şeylere gerek yok o zman her block yiyen korksun yao da nate'den block yedi bıraksın basketbolu olurmu öle şey kafasına göre block enteresan Saygılar abi pistons'u galibiyeti için tebrik ediyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2008, 16:13:16 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #111 : 27 Mayıs 2008, 16:14:49 » |
|
KE-Billz
|
Şimdi kemal abi Jason maxiell'ı tebrik etmek lazım geçende 2 tane block vurmuştu garnett'e helal olsun valla bende tebrik ediyorum kendisini çok iyi bir blok hakkaten ama yani garnett gibi bir oyuncu neden korksun içeri girmekten biz böyle bir şeyler söylediğimiz zaman af edersiniz b.k atma oluyor böyle şeylere gerek yok abi herkes garnett'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyor şimdi bunu tartışmak gereksiz yani şimdi ben kg rasheed'e block vurdu rasheed kg yi görünce kaçıyor desem beni ihraç bile edersin tahmin ediyorum sende garnett'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorsun bu seride top 5'lerde nasıl bir oyun sergilediği ortada billups'mı yanlış görmediysem bir bloğu var top 5'de izlemiştim çıkıp desem böle böle b.k atma olacak birde iyi smacı var yani garnett üst düzeyde bir oyuncu maxiell daha onun seviyesinde bir oyuncu değil ama oyunu ile gelecekte nasıl bir oyuncu olacağı kesin yanlış anlaşılmasın J-max çok seviyorm hemde çok yani ona karşı bir şeyim sadece garnett onu görünce korkuyor filan böyle şeylere gerek yok o zman her block yiyen korksun yao da nate'den block yedi bıraksın basketbolu olurmu öle şey kafasına göre block enteresan Saygılar abi.! Ah bir de maçı seyretsen belki senden iş çıkar..Seyretmezsen böyle anlamak için çevirmene ihtiyaç duyduğumuz mesajlar atarsın boş boş doldurursun sadece.. Bak koçum inceden demogoji yapma bu 1, Yok ihraç edermişim falan filan böyle acitasyonlara hiç girme 2, 3- Maxiell'ın yaptığı blok sonrası Garnett ne hale gelmiş git indir maçın videosunu seyret gör..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #112 : 27 Mayıs 2008, 16:17:00 » |
|
Cpzai3
|
Korkmaktan ziyade, iki kere düşünüyor diyelim... Korkmak abartı kaçıyor, ama Kg nin hiçbirşey olmamış gibi güle oynaya pota altına girmeye devam etmediği de bir gerçek...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #113 : 27 Mayıs 2008, 16:20:57 » |
|
Kq5
|
Şimdi kemal abi Jason maxiell'ı tebrik etmek lazım geçende 2 tane block vurmuştu garnett'e helal olsun valla bende tebrik ediyorum kendisini çok iyi bir blok hakkaten ama yani garnett gibi bir oyuncu neden korksun içeri girmekten biz böyle bir şeyler söylediğimiz zaman af edersiniz b.k atma oluyor böyle şeylere gerek yok abi herkes garnett'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyor şimdi bunu tartışmak gereksiz yani şimdi ben kg rasheed'e block vurdu rasheed kg yi görünce kaçıyor desem beni ihraç bile edersin tahmin ediyorum sende garnett'in nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorsun bu seride top 5'lerde nasıl bir oyun sergilediği ortada billups'mı yanlış görmediysem bir bloğu var top 5'de izlemiştim çıkıp desem böle böle b.k atma olacak birde iyi smacı var yani garnett üst düzeyde bir oyuncu maxiell daha onun seviyesinde bir oyuncu değil ama oyunu ile gelecekte nasıl bir oyuncu olacağı kesin yanlış anlaşılmasın J-max çok seviyorm hemde çok yani ona karşı bir şeyim sadece garnett onu görünce korkuyor filan böyle şeylere gerek yok o zman her block yiyen korksun yao da nate'den block yedi bıraksın basketbolu olurmu öle şey kafasına göre block enteresan Saygılar abi.! Ah bir de maçı seyretsen belki senden iş çıkar..Seyretmezsen böyle anlamak için çevirmene ihtiyaç duyduğumuz mesajlar atarsın boş boş doldurursun sadece.. Bak koçum inceden demogoji yapma bu 1, Yok ihraç edermişim falan filan böyle acitasyonlara hiç girme 2, 3- Maxiell'ın yaptığı blok sonrası Garnett ne hale gelmiş git indir maçın videosunu seyret gör.. izlemeye gerek varmı abi yani block yemek bazı oyunculari için kötü moral bozucu bir şey etkisinde kalmakta zaman alabiliyor niketim garnett block yemeği sevmeyen bir oyuncu benim bloğa filanda sözüm yok dediğim gibi yani resmen adamı aşağlıyorsun abi kızmada yani umarım gelecek maçta o bloğun etkisinde kalmaz garnett saygılar abi yinede şunuda söylemek istiyorm sen daha iyi bilirsin buna sözüm yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #114 : 27 Mayıs 2008, 16:22:05 » |
|
KE-Billz
|
Sezai;
Maxiell'ın Garnett'e yaptığı blok bu kadar konuşuluyorsa bu Garnett'in ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterir..Sıradan bir oyuncuya o blok yapılsa ne tribünler ne takım o kadar ateşlenirdi..
Maxiell'ın, Perkins'e yaptığı blokla Garnett'e yaptığı blok arasındaki farkı anlamak lazım..
Ha korkmak abartıdır ama Detroit Fanları elbette daha ateşli bakıp korktu ifadesini kullanacaktır..
----------------------------- edit kg5; eh işte izlemezsen saçmalamaya devam edersin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #115 : 27 Mayıs 2008, 16:26:29 » |
|
Kq5
|
Sezai;
Maxiell'ın Garnett'e yaptığı blok bu kadar konuşuluyorsa bu Garnett'in ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterir..Sıradan bir oyuncuya o blok yapılsa ne tribünler ne takım o kadar ateşlenirdi..
Maxiell'ın, Perkins'e yaptığı blokla Garnett'e yaptığı blok arasındaki farkı anlamak lazım..
Ha korkmak abartıdır ama Detroit Fanları elbette daha ateşli bakıp korktu ifadesini kullanacaktır..
----------------------------- edit kg5; eh işte izlemezsen saçmalamaya devam edersin..
Bundan sonra izlerim abi merak etme saçmaladığımıda düşünmüyorum abi af edersin şimdi abartıdır diyen sensin abi neyse kemal abi ne olursa olsun saygım sevgim sonsuzdur sana karşı saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #116 : 27 Mayıs 2008, 16:27:02 » |
|
Cpzai3
|
Ben zaten tribüne yaptığı etkiye falan birşey demiyorum.Geriden gelerek yapmış olması, kolunu bi güzel savurmuş olması, rakibin hırslı superstarına yapmış olması...Bunlar hep tribünü ateşlendiren şeyler. Ama Garnett gibi kariyeri boyunca yüzlerce blok yemiş bir oyuncu, bir veya birkaç blok yüzünden "korkmaz".Olaya daha temkinli yaklaşır, daha dikkatli bir tarz izler.Bence bunu korkmak olarak yorumlamamak gerekir.
Edit:Ha Chandler'ın üzerinden smaç basınca öküz gibi bağıran garnettin bu bloktan sonra ağzının yüzünün bi acayip biçim alması içimin yağlarını eritti mi?Eritti.Orası başka....
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #117 : 27 Mayıs 2008, 16:31:17 » |
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
bu oyunu sewiyorum...(NBA)
|
bence seri 7. maça uzayacak...baya çekişmeli ilerlio maçı izlemedim o yüzden yorum yapamıyorum ama detroit baya iyiymiş anlaşılan garnett a yapılan blok fln kötü olmuş aslında ne biliyim...bakalım kim çıkacak bu seriden.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #118 : 27 Mayıs 2008, 16:41:36 » |
|
KE-Billz
|
şimdi abartıdır diyen sensin abi neyse kemal abi ne olursa olsun saygım sevgim sonsuzdur sana karşı saygılar.
Ya güzel kardeşim algılama sorunun mu var senin ? Sezai'nin yazdığına karşı yazdığımı bir daha oku ve abartı sözünün nasıl kullanıldığını anlamaya çalış..Allah aşkına anlamıyorsanda yazma bir şey..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #119 : 27 Mayıs 2008, 18:22:03 » |
Sheed-
NBA Draft'ında
|
Gayet iyi bir oyunla, iyi bir galibiyet. Dice'ı hep böyle görmek dileğiyle. Prince hücumda etkisiz fakat Pierce'a iki maçtır harika savunma yapıyor. Ondan da istenn bu zaten. Hücumda daha pasif olsun Pierce'ı kitlesin. Ahh Billups'ın şu sakatlığı bir etki etmese...
Bu arada Maxiell'ın Kg'ye yaptığını insan insana yapmaz. Biraz ayıp oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|