+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Bulls, Gordon&Deng'i Sınırladı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Bulls, Gordon&Deng'i Sınırladı  (Okunma Sayısı 189 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Haziran 2008, 16:05:57 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

08 NBA Draftı'nda 1. sıradan Rose'u seçen Chicago Bulls, kontratları biten Luol Deng, Ben Gordon ve Demetris Nichols'a teklif yaptı ve;

Oyuncuları sınırladı. Bulls'ta en çok merak edilen konu ise Gordon ve Deng'in durumları olacak.
------------
NbaTr/K.E.
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 16:30:59 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Bulls, Gordon&Deng'i Sınırladı

Bu Bulls kadar kötü bir organizasyon yok daha doğrusu Bulls'un organizasyonu yok elinde 4 tane iyi kısa var Hinrich.Gordon.Deng.Rose bunların birini veya ikisini birleştirip neden iyi bir uzun almıyorlar Şaka gibi yaw grin
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 16:34:14 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Bu Bulls kadar kötü bir organizasyon yok daha doğrusu Bulls'un organizasyonu yok elinde 4 tane iyi kısa var Hinrich.Gordon.Deng.Rose bunların birini veya ikisini birleştirip neden iyi bir uzun almıyorlar Şaka gibi yaw grin
Deng kısa Huh
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 18:25:35 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ron artest e dengeli diyen adam 2,05 lik deng i kısa yaptı ama kısa forvet doğru töbe ya angry Neyse deng ve gordon un müşterisi çok olur bence bulls takas etmek isteyecektir deng yada gordon dan birini.

« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 20:01:34 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Roseun gelmesi hinrichin gideceği söylentileri vardı bullsta..Gordon ve deng bu takımın en önemli oyuncuları gordon bu takımın tek skorer oyuncusu 2 numara bazında,onun yerini kolay kolay dolmayabilir ama dengin yedeği nocıonu var,onun gıtmesi pek onemli olmaya bilir,dengi uzun almak için kullanabilirler bu da daha iyi olur bulls için zaten kirk te gidecek büyük ihtimal bu ikisiyi iyi bir takasta kullanıp uzun alabililrler..
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2008, 20:43:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Roseun gelmesi hinrichin gideceği söylentileri vardı bullsta..Gordon ve deng bu takımın en önemli oyuncuları gordon bu takımın tek skorer oyuncusu 2 numara bazında,onun yerini kolay kolay dolmayabilir ama dengin yedeği nocıonu var,onun gıtmesi pek onemli olmaya bilir,dengi uzun almak için kullanabilirler bu da daha iyi olur bulls için zaten kirk te gidecek büyük ihtimal bu ikisiyi iyi bir takasta kullanıp uzun alabililrler..

Larry hughes,sefelosha var babacım gordon un yedeği ama aynı katkıyı yapar mı bilemem bu ikisi,deng konusuna gelirsek adam her alanda yardımcı bence gordon yerine onu takımda tutarlar keza gordon un piyasası daha yüksek ve hinrich pg arıyan takımlar için ilaç olur.

« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2008, 21:00:22 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Larry hughes tam bir muamma abi,gordon kadar skorer ve sütör değil bence..Wizards taki hughes olsaydı hughes=Gordonx2 olurdu..HA o zamanda hughes buralarda olurmuydu orasıda bilinmez..Bencede gordon kalmalı deng-kirk ikilisini takasa sürmeli ordanda iyi bir uzun alınmalı bence..
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 21:06:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Larry hughes tam bir muamma abi,gordon kadar skorer ve sütör değil bence..Wizards taki hughes olsaydı hughes=Gordonx2 olurdu..HA o zamanda hughes buralarda olurmuydu orasıda bilinmez..Bencede gordon kalmalı deng-kirk ikilisini takasa sürmeli ordanda iyi bir uzun alınmalı bence..

Ellerinde iyi uzunlar var ama sırtı dönük oynayan ve skorer uzundan kastınsa acil lazım bunlara.

« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2008, 21:23:27 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Evet sırtı dönük oyuncuları yok anlamında söyledim mesela zamanında ellerinde olan bir chandler,brand,curry gibi...
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2008, 21:47:52 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Evet sırtı dönük oyuncuları yok anlamında söyledim mesela zamanında ellerinde olan bir chandler,brand,curry gibi...

Onlar tarih oldu babacım brand ve chandler gibi adamları kaçırttılar takımdan peh....

« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2008, 22:25:50 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Gerçekten zamanında çok iyi pota altı oyuncuları vardı hala hatırlarım o maçları yani curry'li olsun brandli Chandler'li maçlar olsun ama apo abinin dediği gibi tarih oldu onlar takımda tutamadı bulls.
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2008, 22:55:51 »
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Deng kısa Huh
Kısa derken pozisyonundan bahsediyoruz bunu anlamadıysan nediyim Deng SF yani Kısa Forvet
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2008, 23:56:43 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Deng kısa Huh
Kısa derken pozisyonundan bahsediyoruz bunu anlamadıysan nediyim Deng SF yani Kısa Forvet

Kısa diye 3 guard sayıyorsun bide yanlarına Deng'i ekliyorsun üstüne bide bana çok bilmişlik yapıyorsun..Senin beyninden geçenleri okumak zorundayım ben kardeş!!!Açık açık yazarsın kimsede sana bişey demez wink
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 23:59:26 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2008, 00:06:37 »
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Deng kısa Huh

Kısa diye 3 guard sayıyorsun bide yanlarına Deng'i ekliyorsun üstünede bide bana çpk bilmişlik yapıyorsun..Senin beyninden geçenleri okumak zorundayım ben kardeş!!!Açık açık yazarsın kimsede sana bişey demez wink
Çok bilmişlik felan yapmıyorum hacı..Sen yorumu okurken dalgınlığına geldi heralde..Bildiğin üzere basketbolda üç tane kısa pozisyonu vardır PG.SG.SF Gordon-SG Hinrich-PG Rose-PG-SG LUOL DENG-SF onun boyunun 2.06 olması birşeyi değiştirmez bunun örnekleri çok... Hedo 2.08 SF AK-47 2.06...
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 00:08:10 Gönderen: ronartested » Logged
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2008, 00:14:46 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Çok bilmişlik felan yapmıyorum hacu..Senin yorumu okurken dalgınlığına geldi heralde..Bildiğin üzere basketbolda üç tane kısa pozisyonu vardır PG.SG.SF Gordon-SG Hinrich-PG Rose-PG-SG LUOL DENG-SF onun boyunun 2.06 olması birşeyi değiştirmez bunun örnekleri çok... Hedo 2.08 SF AK-47 2.06...

Bak çok bilmişlik yapmıyorum diyorsun bide gelmiş bana pozisyon öğretmeye çalışıyorsun...yavaş gel biraz wink Kimin nerde oynayıpm oynamadığını biliyoruz biz...
Ben sana ne diyorum 3 guardın yanına Deng'i eklemişsin diyorum...Kim olsa Deng'i de orda guard'dan saydığını sanar senin wink

Adam gibi ben öyle demek istemedim aslında,Small forvet(yani kısa forvet grin ) demek istedim desen bende hiç bişey yazmam olur biterdi wink

Not:Hedo ile AK-47 ne zamandan beri kısa adam oldular yahu...Bu adamlar kısa değil....Kısa forvet..Arasında ki farkı anlamışsındur umarım smiley
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 00:16:53 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2008, 00:22:34 »
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Şu sorumu cevaplarmısın kardeş: basketbolda kısa=guard mıdır???
« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2008, 00:24:15 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Benim tabirimle kısa denilen adamlar Guard'dır wink
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2008, 00:26:42 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Yalniz benim bildigim de arkadasin dedigi gibidir; pota altinda oynayan-oynayabilenlere uzun denir, digerlerine yani disarida oynayanlara kisa.

1-2-3'e kisa, 4-5'e uzun derim ben de. Deng'de bu bakimdan kisadir benim icin, isterse 2.18 olsun, onemli olan pozisyonu, pota altina girmedikten sonra hicbir seyi degistirmez ki oyle bir oyun yapisi da yok kendisinin.

Neyse, konumuz bu degil beyler, Bulls'un kontrat harekatina devam lutfen...
« Yanıtla #18 : 28 Haziran 2008, 00:29:05 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Yönetici
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Diyorum ya herkesin bildiği farklı diye...
Ondan adam gibi yazsa ben Deng'ide kısadan saydım dese,açıklasa ne kaybederdi...Yok bi çok bilmişlik yapcak illa,Ego tatmin edecek......
Neyse uzamasın konu fazla..
« Yanıtla #19 : 28 Haziran 2008, 00:39:59 »
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Sana göre 1-2 kısa 3-4-5 uzun Bana göre 1-2-3 kısa 4-5 uzun
bişeyi doğru söyledin herkesin bildiği farklıdır
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv