+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Draft'ın 3 Büyük Kaybedeni

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Draft'ın 3 Büyük Kaybedeni  (Okunma Sayısı 115 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Haziran 2008, 03:48:18 »
--
Ziyaretçi

2008 NBA Draftı'nın 3 kazananı Clippers, Pacers ve Blazers gösterilirken draftın kaybeden 3 takımı olarakta Seattle SuperSonics, Sacrament Kings ve Houston Rockets gösteriliyor.

Sonics, draftta herkesi şaşırtarak 4. sıra hakkını UCLA guardı Russell Westbrook'tan yana kullanırken,

Kings'te 12. sıradan seçim yaparken Anthony Randolph, Robin Lopez ve Marreese Speights gibi isimleri es geçerek Jason Thompson'ı seçti.

Rockets ise daha sonra takas ettiği Nicolas Batum seçimi ile eleştiri aldı. Rockets'ın Yao'nun arkasına iyi bir yedek seçimi yapması gerektiğinin altı çizildi.

-------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2008, 04:01:47 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri
Ynt: Draft'ın 3 Büyük Kaybedeni

Rockets ise daha sonra takas ettiği Nicolas Batum seçimi ile eleştiri aldı. Rockets'ın Yao'nun arkasına iyi bir yedek seçimi yapması gerektiğinin altı çizildi.
Az önce başka bi konuda da belirttim aslında.Ki kemal abiyle de az bişe konuştuk gece (Przybilla'yı alalım falan demiştim hoş orda ama ) bu takas olayını...Gerçekten saçma bi seçim yaptık..Hala Yao'yu yedekleyecek bi pivotumuz yok kadroda..Deke var tabi yedek olarak daaa.. Eee artık yaşı belli verebilceği katkı belli..Yao'nunda yorulunca dominatlığı kaybettiğini biliyoruz...Bi Ömer Aşık,Deandre Jordan hatta bi Semih'i alsak daha iyi olacaktı bizim için.
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2008, 12:08:54 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Açıkcası de andere jordan ve utah ın seçtiği kostas kufos da rox un işini görürdü,seattle bence uzun seçicekti keza ellerinde zaten watson ve luke ridnour var ve kurt thomas ıda spurs a postaladılar bu daha büyük hata , sacramentoya gelirsek bence pg seçmeleri lazımdı ama ellerinde bol olan pozisyona adam seçtiler keza ellerinde abdur rahim,lorenzo wright,s willams,s hawes ve brad miller var bence takas için hamle olması olası.

« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2008, 13:10:43 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Houston'un şampiyon Memphis'ten seçtiği Dorsey,Ben Wallace tarzı bir oyuncu ve pek ala yedekten Deke'in yaptığı katkıyı yapabilir.Rockets kesinlikle boş geçmedi bu draftı.

Seattle'ın kaybeden olduğuna da asla katılmıyorum.Westbrook 3 pozisyonu da savunabilen,her iki guard pozisyonunu da oynayabilecek potansiyeli olan,hem fiziksel hem de fundamental açısından gelişiminin henüz başında olan,müthiş potansiyeli olan bir oyuncu.2 yıl sonra tekrar konuşalım.

Sacto tartışmalı bir seçim yaptı ama asıl salaklığı draft haklarını satan Denver ve Hornets yaptı.Denver Najera'yı tutamayacak,Camby'i de hem cap sıkıntısı hem de playmaker arayışları için şutlayacak,yerine gayet iyi bir uzun seçebilirlerdi.Hornets da Douglas - Roberts'ı seçebilseydi,tek eksikleri olan skorer,delici,atlet guard/forvet ihtiyacını kapatmış olacaklardı.Hele Hornets kafasını çok vurur duvarlara.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2008, 13:37:16 »
PCLioN
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

NYK hocamın tespitlerine katılıyorum, aşağı yukarı aynı şeyleri yazacaktım. Evet Batum daha büyük bir potansiyel olabilir ancak karşılığında da iki leğen, bir paket mandal almış muamelesi yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Dorsey gayet iyi bir rol oyuncusu olabileceğini ispatlamış ender oyunculardan biriydi NCAA'de. Yao için bence müthiş bir back-up oldu kendisi.

Greene de ilk 20'de gitmesi beklenen bir adamdı, atletik bir SG/SF istiyordu zaten Houston, onu da kattılar kadrolarına. Tutar-tutmaz o ayrı mesele, draft zaten hiçbir zaman garanti olmaz, 1. sıra seçimlerinin bile çok çok kötü çıkabildiğini biliyoruz sonuçta.

Ayrıca anladığım kadarıyla Batum'u seçmelerinin tek amacı Spurs'ten önce kapatıp Portland'a göndermekti. Direk Greene'i seçseler kimse kötü bir pick demezdi ama bu şekilde bir de Dorsey'i aldılar yanında. Bence fena bir hamle değil bu.

Seattle'ın yaptığının şimdilik kaybeden denilecek bir yönü olduğunu sanmıyorum, tamam beklenen bir pick değildi ama sonuçta ihtiyaçları PG'ydi ve ilk 6-7'den gitmesi beklenen bir adamı seçtiler. Bayless-Westbrook tercihi tartışılabilir ama Bayless'in 11'e kadar sarkmasının tek sebebi de Seattle olmasa gerek, Bayless daha iyiyse Seattle'la beraber baya bir kaybeden olacak demektir. Smiley Sacromento'ya ise katılıyorum, bence de yanlış bir seçim yaptılar.

Aslına bakılırsa benim esas kaybeden adayım Charlotte, ne yapmaya çalıştıklarını ben çözemedim açıkçası. Seçtikleri iki adam da yerlerinin adamı değil. Ajinca'yı bıraksalar 2. tura bile düşerdi, DJ Agustin'e tercih meselesi diyebiliriz ama Bayless'ten iyi olduğunu düşünmüyorum hala. 2 tane 1. tur draft hakkını iyi kullanamadılar bence. Diğer kaybeden ise Bucks'tı, Jefferson'ı almışken Alexander saçma bir pick oldu, 2.turda seçtikleri oyuncu seçimi de yanlıştı bence.
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv