+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Ewing: Knicks'e Kırgınım

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Ewing: Knicks'e Kırgınım  (Okunma Sayısı 94 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Mayıs 2008, 13:33:20 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

New York Knicks'in efsane oyuncusu Patrick Ewing, yaptığı açıklama ile Knicks'e olan kırgınlığını devam ettirdi. Daha öncede basına yaptığı açıklamalarda kırgın olduğunu söyleyen Patrick Ewing;

Kendisiyle görüşmeyen ve randevu talep etmeyen Knicks'e karşı içindeki kırgınlığın devam ettiğini söyledi ve;

''Baş Coach olmak istemeyen hiç bir asistan coach yoktur. Ben gencim ve bir gün kesinlikle baş coach olacağım. Ve ben Knicks'ten bir görüşme talebi almadığım için kırgınım. Ben bir gün iyi bir coach olacağımı düşünüyorum. Ben işi alamasam bile en azından görüşmeyi hak ediyordum.'' dedi.

--------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2008, 15:16:56 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Ewing: Knicks'e Kırgınım

Ayıp yaptılar bencede.. Koç olabilecek kapasiteye sahip biri.Ama orlandoda özellikle Howard'a çok büyük yardımları dokunuyor,tecrübesini çok iyi aktarıyor.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2008, 17:36:22 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

gerçekten ayıp yapmışlar .NYK a adını altın harflerle yazdırmış bir isim büyük ayıp bence
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2008, 20:37:32 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Bence Knicksin yaptığı ayıpsa, Ewingin yaptığı daha ayıp..
Adamlar seçtiler koçlarını işte uzatmanın alemi ne.Kendini ispatlamış, takımı belki de iyi yerlere getirecek bir koç gelmiş, sen işbirliği mesajları vereceğine çirkeflik yapıyorsun..
Bir kere çıkar konuşursun, tamam da..Bu kadarı da ağlamaya giriyor artık ya.Zorunda mı adamlar seni koç yapmaya..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2008, 21:03:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Şimdi şunu düşünmek lazım,layden bu adamı küfür eder gibi takasla yollamadı mı? Knicks yönetimi herb e verdiği şansı neden ewing için kullanmadı? Bu adam yıllarca formasını taşıdı en az walt fraizer,willis redd ,earl monroe ve  red holzman kadar camia da saygın isim.Hatta georgetown dan gelip ilk sırada seçilip ölüyü diriltti 94-99 da takımını finale taşıdı.Ama big apple da işler böle yürümez be patrick ewing im.Basın gazlıcak ,james dolan ve donnie ''idiot''walsh izin vericek sen daha asistan koçsun gidicen rüştünü ispat edicen sana kim birinci koçluk yaptırır baksana  avery ve marc jackson derken suns ın hızlı spagetti western başrol oyuncusu mike d antoni geldi.New york da  vefa anca bozacının şubesi olur  ne yazık ki neyse pat baba gün gelir sende koç olursun hiç üzülme...

« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2008, 21:09:37 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

NYK bu adama bi vefa borcun var..Ödemen lazım...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2008, 21:13:36 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

NYK bu adama bi vefa borcun var..Ödemen lazım...

Valla bizede 30 senedir şampiyonluk borcu var bir zahmet ödesinler yeter artık.

« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2008, 21:19:42 »
LouisdePointeduLac
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Bence Knicksin yaptığı ayıpsa, Ewingin yaptığı daha ayıp..
Adamlar seçtiler koçlarını işte uzatmanın alemi ne.Kendini ispatlamış, takımı belki de iyi yerlere getirecek bir koç gelmiş, sen işbirliği mesajları vereceğine çirkeflik yapıyorsun..
Bir kere çıkar konuşursun, tamam da..Bu kadarı da ağlamaya giriyor artık ya.Zorunda mı adamlar seni koç yapmaya..

bencede ne öyle ya zorla koç olmaya çalışıyomuş gibi.. sanki zorunda NewYork Knicks..Patrick Ewing, Dwight Howard'ın başında durması bence süper.. 2 sene daha (ki 1 sene yeter bence) Howard'ın başında durursa, 85'li bu çocuk efsane olur.
Ewing 2010-2011 de istediğini yapsın.. bence oda Orlando'da pişiyo, coach'luk deneyimi kazanıyo.. şimdi bi takımın başına geçerse pek bişi yapamaz
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv