« Yanıtla #20 : 04 Haziran 2008, 16:20:01 » |
|
hasan1299
|
herkes aynı cevabı vermiş hemen hemen eğer lakers şampiyon olursa kobe açık ara mvp olur boston şampiyon olursa garnett kimseye bırakmaz bu seriyi lakers alır şampyon olur kobe de mvp olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 04 Haziran 2008, 17:37:46 » |
|
koobee24
|
kazanana gideceği açık o yüzden lakerssa kobe alır bostonda belli olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 05 Haziran 2008, 17:50:21 » |
|
solserit
|
Boston kazanır diye düşünüyorum.Garnett olur o yüzden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 06 Haziran 2008, 01:24:29 » |
gerard1907
Yeni Üye
|
Ray Allen
|
|
|
|
|
|
Büyük Kaptan DAMIR MRSIC
THE KING SOLOMON
ÖMER ONAN OLEEEy
|
|
|
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2008, 07:22:50 » |
cakisan
NBA Draft'ında
ÖNCE YÜREK
|
Çok az bir süre önce 1.maç bitti ve bu seride Paul Pierce'in bu takım için ne kadar özel ve değerli olduğunu gördüm.Mvp Pierce kahramanım Paul Pierce...Bird günlerinden beri takımın en büyük yıldızı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2008, 14:04:22 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2008, 10:58:17 » |
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
bu oyunu sewiyorum...(NBA)
|
tmm iyi oynadı sakatlandı yine de yılmadı oynadı tebrik etmek lazım ama daha seri bitmedi bunu da belirtmek istedim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2008, 17:00:58 » |
gfbli34
NBA Draft'ında
şampiyon boston
|
ben bostonun şampion olup pierce finallerin mvpsi olmasını isterim lakers kazanırsa ya kobe yada gasol olbilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 07 Haziran 2008, 14:17:10 » |
|
Ahmet Çakar
|
MVP; Kevin Garnett olur..Kevin yaşına başına aldırış etmeden aç kurt gibi saldırıyor..O yüzüğü hak ediyor, hak ettiği yüzük de onu bulacaktır. Kendiside finallerin mvp'si olma onuruna ulaşacaktır..Kobe bir daha yüzüğü rüyasında görür..Doğal olarak finallerin MVP'si falanda olamaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 07 Haziran 2008, 14:25:48 » |
|
crayzorkun
|
Kobe bir daha yüzüğü rüyasında görür.. Garnett rüyasında bile görmüşmüdür acaba?...neyse.. Lakers'ın şampiyon olması halinde mvp kobe olacaktır.Eğer boston şampiyon olursa garnett alır çok büyük ihtimal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 07 Haziran 2008, 14:28:19 » |
|
Ahmet Çakar
|
Kobe bir daha yüzüğü rüyasında görür.. Garnett rüyasında bile görmüşmüdür acaba?...neyse.. Lakers'ın şampiyon olması halinde mvp kobe olacaktır.Eğer boston şampiyon olursa garnett alır çok büyük ihtimal. Bilemem Kevin'la yatmadığım için rüyasında görüp göremeyeceğini bilemeyeceğim..Lakers şampiyon, Kobe de MVP falan olamaz...Bu kadar net..Bakın genç arkadaşlar popülist duygularınızı ve heyecanınızı anlıyorum ama bu iş bitti Boston şampiyon, Garnett MVP olacaktır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 07 Haziran 2008, 14:35:10 » |
|
crayzorkun
|
Kobe bir daha yüzüğü rüyasında görür.. Garnett rüyasında bile görmüşmüdür acaba?...neyse.. Lakers'ın şampiyon olması halinde mvp kobe olacaktır.Eğer boston şampiyon olursa garnett alır çok büyük ihtimal. Bilemem Kevin'la yatmadığım için rüyasında görüp göremeyeceğini bilemeyeceğim..Lakers şampiyon, Kobe de MVP falan olamaz...Bu kadar net..Bakın genç arkadaşlar popülist duygularınızı ve heyecanınızı anlıyorum ama bu iş bitti Boston şampiyon, Garnett MVP olacaktır.. Çakar teşhisi koymuş zaten,forumu bırakıp gidelim zaten tartışmaya değmez. Yahu nerede hangi iş bitti arkadaşım.yok sen bizim göremediğimizi görüp ileriki 3 maçında skorunu biliyorsan bişey diyemem ama hala avantaj bizde ikinci maçı almamız halinde çok moralli bir şekilde staples'a döneceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 07 Haziran 2008, 14:58:38 » |
|
Arda
|
Los Angeles Lakers'ın şampiyon olacağını düşünüyorum,MVP'nin de Kobe Bryant.Batıdaki takımların daha çok yıpranacağını düşünüyordum ama kanımca Boston daha çok yıprandı.7 maçlık Hawks ve Cleveland serileri ve Detroit.Lakers tarafında ise kolay bir Nuggets serisi ve çok zorlanmayıp 6 maçta bitirdikleri Jazz ve Spurs.Boston'da Pierce Garnett hedefe anormal kilitlenmiş ama Kobe'nin de kolay pes edeceği yok.Lakers Boston'u yorar şampiyonluğu alır ve Kobe bir kez daha Finallerin MVP'si olur diyorum.Eğer Boston kazanırsa MVP'nin kazanılan tarafa verildiğini varsayarsak Pierce'ın ödülü alacağını düşünüyorum ama bunu düşük bir ihtimal olarak görüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 07 Haziran 2008, 16:11:17 » |
pacers16
NBA Draft'ında
|
Gönlümden geçen kobe olsada Bostan'ın şampiyonluğa yakınlığından dolayı tek aday var.. Kevin Garnett
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 10 Haziran 2008, 22:11:09 » |
y_LeBron_J_23
Yeni Üye
|
seri bence boston nun olcağından kevin garnett olur diye düşünüyorum ama paul pierece da olabilir ilk maçta çok iyiydi ama bu her maç bukadar iyi olcağını göstermez ama bu seride işler belli olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 11 Haziran 2008, 12:43:50 » |
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
bu oyunu sewiyorum...(NBA)
|
3. maçta kobe kobeliğini gösterdi aslında her zaman böyle sırtında taşıyo takımını(bostonda ilk iki maç hariiç aslında o zamanda baya sayı attı ama mvp olması demek takımı için herşeyi yapmak gerek bence) eğer kazanırsak bu seriyi onun çok etkisi olacağını düşünüyorum.....o yüzden mvp kobe olması lazım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 11 Haziran 2008, 13:16:54 » |
üemlgnc
NBA Draft'ında
|
bence hıc mvp konusu hıc tartısılmaması lazım bı oyuncu takımını genel olarak tek basına fınallere goturuyorsa bence hıc tartısılmadan bu oyuncu secılır BUDA LIGIN MVP SI KOBE BRYANT olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 11 Haziran 2008, 13:17:10 » |
hgulsuyu
NBA Draft'ında
|
kesinlikle kobe diğer adaylar sadece kendi sahalarındaki maçlarda etkili ve diğer takım arkadaşları süper ama kobe resmen tek başına takımı sırtlıyor, deplasmanlarda 25- evinde 35-40 sayıyı buluyor her zaman, başkası olursa haksızlık olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 11 Haziran 2008, 19:00:55 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Kobe bir daha yüzüğü rüyasında görür.. Garnett rüyasında bile görmüşmüdür acaba?...neyse.. Lakers'ın şampiyon olması halinde mvp kobe olacaktır.Eğer boston şampiyon olursa garnett alır çok büyük ihtimal. Bilemem Kevin'la yatmadığım için rüyasında görüp göremeyeceğini bilemeyeceğim..Lakers şampiyon, Kobe de MVP falan olamaz...Bu kadar net..Bakın genç arkadaşlar popülist duygularınızı ve heyecanınızı anlıyorum ama bu iş bitti Boston şampiyon, Garnett MVP olacaktır.. Çakar teşhisi koymuş zaten,forumu bırakıp gidelim zaten tartışmaya değmez. Yahu nerede hangi iş bitti arkadaşım.yok sen bizim göremediğimizi görüp ileriki 3 maçında skorunu biliyorsan bişey diyemem ama hala avantaj bizde ikinci maçı almamız halinde çok moralli bir şekilde staples'a döneceğiz. aldınızmı 2 Maçı? şu ana göre Avantaj boston da Saha avantajı olarak..yani herkes evinde kazanır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 11 Haziran 2008, 19:34:26 » |
|
MeL0
|
Boston kazanırsa Big 3 den biri.Büyük ihtimal olarak Ray veya Pierce.Lakers kazanırsa cevap basit.Mvp.
|
|
|
|
|
|
( Parmak )
|
|
|
« Yanıtla #39 : 12 Haziran 2008, 16:04:53 » |
ardafb