« : 16 Mayıs 2008, 02:24:14 » |
|
KE-Billz
|
Doğu Yarı Finali'nde Detroit Pistons'a 4-1'le kaybeden Orlando Magic'te başta Hidayet Türkoğlu olmak üzere oyuncuların açıklamaları şaşırttı.
Rakibin en büyük silahı Billups'ın oynamadığı 4 ve 5. maçları kaybeden Magic'te başta Hidayet olmak üzere Lewis, Howard ve GM Smith, Detroit Pistons'tan daha iyi olduklarını iddia etti.
Hedo yaptığı açıklamada ''Eğer maçlara daha dikkatli bakarsak bizim daha iyi olduğumuz gözükür. Ben Detroit'ten daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.'' dedi. Howard ise ''Biz şüphesiz onlardan daha iyi bir takımız.'' dedi.
Rashard Lewis ise ''Ben onların bizden iyi olduğunu söylemek istemiyorum ama onlar bizden daha akıllı bir takımdır.'' dedi.
GM Smith ise ''Ben bizim daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Onlar sadece daha tecrübeli.'' dedi.
---------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2008, 07:54:06 » |
|
the_apo_1
|
Siz onlardan daha iyisiniz ama konferans finaline Detroit çıkıyor...Nasıl iş bu  Hemde 1 maç alabildiğiiz takımdan daha iyi olduğunuzu söylüyorsunuz,gerçekten garip...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 14:12:39 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2008, 09:49:24 » |
|
fadeaway86
|
Hala iyi takımız demiş ya.. buna güleceğim yerimin üstüne oturuyorum şu an.. ilginc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2008, 10:06:55 » |
imbadigo
Flameman
Starter

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
|
ÖNCE Bİ OYUN KURUCU BULUN sonra bu lafları etmenize gerek bile kalmaz gerçekler ortaya çıkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2008, 10:29:32 » |
|
TP
|
Ne bu şimdi avunma taktiği mi?Denver herkesten iyi takım ama ilk turdan eleniyor.Aradaki çizgiyi anlamak lazım.
Detroit kötü takım olarak Orlando'yu eliyorsa buda büyük başarıdır.He bide şu var nekadar iyi olursanız olun Nelson gibi denyonuz varsa,bir boka yaramaz.Çünkü karşıda Billups var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2008, 11:20:49 » |
|
RaRe
|
Daha yetenekliyiz dese belki ama daha iyi bi ekip değiller...Belki daha istekliler ama bunu sahaya yansıtmaları lazım... Son maçta takımın en çok kazanan adamı Lewis sahaya neden çıktığının farkında bile değilken,Pistons takır takır basketbol oynadı...Pistons ne yapmak istediğini bildiği için daha iyi bi takım...Magic'te yetenekli oyuncu çok ama takım olarak bi Pistons kadar olmaları içinn en az 2 sezona daha ihtiyaçları var... Talihsiz bi açıklama olmuş...Hedo yenilgiden sonra biraz sinirlenmiş sanırım...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2008, 13:54:34 » |
|
KE-Billz
|
Hedo kendini ''süper star'' ayaklarına çok fazla kaptırmış..Zaten sorunda bu..
Ben süper starım diyerekten son 2 maçın en kritik 2 topunda Prince'i madara etmek için üzerine gitti sonrası malum..Hele o son maçta Prince'in koyduğu blok anlaşılan sersemletti bunları..
Çok iyisiniz ama Billups'sız Pistons'ı yenemiyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2008, 14:07:01 » |
|
Kq5
|
Hedoo seriden sonra sinirlenmiş olcakki böyle sözlere gerek duymuş diğer arkadaşlarıda öyle ama kemal abi billups'suz pistons'u yenmek kolaymı onumu demek istedin? pistons her mevkide üstündü pg olsun sf sg pf olsun ama magic'te iyi oynadı kazanamadı çok olaylı bir seri oldu billups'un süre dolduktan sonra attığı sayı vs vs ama pistons'un magic'i kolay geçtiği söylenemez!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2008, 14:26:15 » |
|
KE-Billz
|
Olaylı bir seri oldu ne demektir ya..Ne olayı olmuş adam mı vurulmuş The Palace'da ? Ya bırakın bok atmayı geçin şu ayakları...3 sayı ile Orlando seri veriyorsa takım falan değil demek..
Billups'sız 2 maç oynandı..Ne yaptı Orlando..Hala daha 2. maçtaki üçlüğü takılıp seriye bok atmanın anlamı yok..Hakem mi koydu Hedo'ya bloğu..Prince'i madara etmek için üzerine gidip madara durumuna düşerken düşüncekti Hidayet efendi..
Şu seriyede ikide bir olaylı falan deyip durmayın komik oluyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2008, 14:38:38 » |
|
fadeaway86
|
verirsen eline mip'i acılır boyle çenesi.. ama detroit işte yapıştırdı tokadı... ne kadar ciddi takım olduklarını gosterdiler.Takımın beyni olmadan oynasalar da diğer önemli roller,başrol oynadılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2008, 15:08:32 » |
|
Flash
|
Beyler adamın kendi düşüncesi yk MIP oldu kötü kalktı falan bu ne ayak ya böyle bir tutum takınılması bile saçma...Dediği laf ile yaptığı iş birbirini tutmuyor bunda hem fikiriz ama bir insanı duruma göre istedinizmi övüp istedinizmi yeremezsiniz Allah Allah Hido günah keçisi olmuş....
Howard'ın yanında ona yoldaşlık edebilecek 2. bir uzun olsa..Yani Battie ye bile razı oldu adamlar oda sakatlandı..Biraz daha gooden tarzında biri olsa..Gardları Nelson değil, Ford gibi, Hinrich gibi kalburüstü bir gard olsaydı Detroitin işide bu kadar klay olamzdı buda gerçek yani..Orlando bir kere favori takım değildi artı kadro olarak çok yetersizdi ve tecrübesizlerdi..Sanki seri öncesi herkes Orlando geçer demişte..Detroit ağzının payını vermiş gibi bir hava herkeste..Zaten olması gereken buydu..Pistons'ın klası 10 numara takımız o daha iyiyiz demiş biraz ekibin lideri olarak takımı gelecek için ateşlemek adına demiş yani..yoksa cidden hangi dğu takımı şu an Pistons'dan iyiki?
adam çıkıp elimize verdiler nlar bu alemdeyken bizden bir caccık olmaz diyemeyeceğine göre...Yani daha insaflı olalaım...Kimse de Pistns'ı hafife almasın..Ama başka takımları da almasın....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2008, 15:13:06 » |
|
KE-Billz
|
Nesi saçma ya..Sende işine gelmeyene saçma.. Ne var yalan mı MIP olmuş kalkmış bir yerleri..Bu tip açıklamaların başka izahı mı var..Karşısındaki takım 6. kez Konferans Finali yapıyor..En büyük silahından yoksun 2 maç oynuyor ama yinede Orlando eline alıyor..Sonra çıkıp biz iyiyiz şöyleyiz böyleyiz..Marco Paşa, Hedo ve arkadaşlarını bekliyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2008, 15:21:05 » |
|
fadeaway86
|
Gecen sene de aynı takım vardı.. yine mi Orlando iyiydi.. 4-0 bitti.. Ya az laf cok iş.. başka acıklama yok..başarısız olunca saldıracak yer aramış işte.Nelson efendi ne diyordu. 5.macı kazancaz da hedehödö.. ruh lazım.. boş laf degil.. ama bu orlando.. toronto yu kolayca gecti.. dwight efendi 65 sayı 58 ribaund  yapıyordu.. ee ne oldu.. detroit..hani kötü takım ya.. daha iyiler ya.. neyse artık.. doğu finali icin bileti verdi eline detroit..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2008, 15:27:09 » |
|
KE-Billz
|
Seri başladığından beri sürekli konuşuyor başta Hedo olmak üzere Orlando'lu oyuncular..Seri bitti hala devam ediyorlar..Bir taneside çıkıp bizim eksiğimiz şu şu demiyor..Tecrübe lazımmış..Tecrübe olsa ne olur senin adam gibi takım kimyan yoksa..4-1'le elendikleri halde bu kadar burunları havada ise ben bunlar eleseydi neler olurdu düşünemiyorum..
Açıklama vardır açıklama vardır; Spurs-Hornets Lakers-Jazz Celtics-Cavaliers
serilerinde maç sonrası oyuncuların konuşmalarına bir bakın anlarsınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 15:30:21 » |
|
fadeaway86
|
Atlanta bile Boston'a kafa tuttu.. demek ki lafla değil yürekle oluyormuş gerçekten de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2008, 15:31:01 » |
Zonepress
Lifeless#24
Starter

Micheal Jordon-Kobe Bryant
|
Madem iyidiniz neden billupsuz detroitı yenemediniz...Son iki maçta prince sovunması karşısında atsaydın ya basketleri niye atamadınız..Madem iyidiniz neden 4-1 elendiniz yada detroit 6 yıl üst üste doğu finalinde..Siz ilk önce bir tecrubesizliğizi yenin sonra konuşursunuz..
Howard'ın yanında ona yoldaşlık edebilecek 2. bir uzun olsa..Yani Battie ye bile razı oldu adamlar oda sakatlandı..Biraz daha gooden tarzında biri olsa..Gardları Nelson değil, Ford gibi, Hinrich gibi kalburüstü bir gard olsaydı Detroitin işide bu kadar klay olamzdı buda gerçek yani..
o zaman detrotte de hamılton yerine kobe olsun Antonıo nun yerine de KG olsun o zaman orlandonun şansı ne olcaktı???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2008, 15:32:30 » |
|
Cpzai3
|
Atlanta bile Boston'a kafa tuttu.. demek ki lafla değil yürekle oluyormuş gerçekten de...
Elma ile armudu kıyaslamayalım. Orlando Atlantadan kat kat iyidir.Boston'ın deplasmanda Detroit'in onda biri kadar etkili olamaması sebep oldu o Atlanta mevzuuna.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2008, 15:33:40 » |
Zonepress
Lifeless#24
Starter

Micheal Jordon-Kobe Bryant
|
Hem ayrıca iş oyuncularda bitmez yürek işidir maç kazanmak istek işidir bakınız atlantaya..Hem geçen senede aynı takımdı orlando bir tek hill gitti lewis geldi...Ne oldu sadece bir maç geçen sene 4-0...Demekki iş oyuncularda bitmezmiş...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 15:38:21 Gönderen: Zonepress »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2008, 16:55:14 » |
|
RaRe
|
verirsen eline mip'i acılır boyle çenesi..
Şurda bi çok yorum var ama içlerinden en mantıksız cümle şudur....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2008, 17:04:41 » |
|
Suns Fan
|
verirsen eline mip'i acılır boyle çenesi..
Şurda bi çok yorum var ama içlerinden en mantıksız cümle şudur.... Onun farklı bir bağlantısı var hocam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|