+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 - 0 (0%)
Lakers 4-1 - 5 (9.4%)
Lakers 4-2 - 13 (24.5%)
Lakers 4-3 - 16 (30.2%)
Spurs 4-3 - 9 (17%)
Spurs 4-2 - 10 (18.9%)
Spurs 4-1 - 0 (0%)
Spurs 4-0 - 0 (0%)
Toplam oy: 52

Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)  (Okunma Sayısı 4095 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #120 : 26 Mayıs 2008, 20:41:20 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (1)

Maçı seyrettim 4.periyot ta bi ara ödüm patladı ama güzel bir galibiyetti bizim için. Brent Barry pg oynamayı unutmamış onun sayesinde j.vaughn dan da kurtulmuş olduk bu maçlık:D KK dediği gibi J.vaughn oynadığı zaman lakers 4 kişiyi 5 adamla savunuyoduu
« Yanıtla #121 : 26 Mayıs 2008, 22:39:30 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Spurs evinde kaybetmedi.Herşey tahmin ettiğim gibi gidiyor.Fakat Spurs'un seriyi geçmesi için Los Angeles'ta maç kazanması gerekiyor.Bu da çok zor gibi.Evinde hata yapmaması ve deplasmanda sezonun maçını çıkarması gerekiyor sanırım.Seri şu anda 2-1.Bence 2-2 de olacak.Ama gene de favori Lakers.Spurs deplasmanda maç kazanacaksa ilk 2 maçı kazanmalıydı.Diğerleri çok zor.

« Yanıtla #122 : 27 Mayıs 2008, 16:04:26 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

serinin bu geceki maçı en kritik maçı belkide.Ginobili 3.maçtaki gibi oynarsa maçı alacağımızı düşünüyorum .3.maçta Lakers 'ın asist sayısı bayaa azdı .Kobe yine +30 atacaktır ama bence öndemlisi yapacağı asist miktarı olacak.
« Yanıtla #123 : 27 Mayıs 2008, 21:10:20 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Seri 2-2 ye gelirse işler zorlaşak iyice. Ama 3-1 yaparsak seride kopar gibi en kötü 4-2 geçeriz gibi öyle bir durumda .Tabi bunlar tahmin sadece görelim bakalım bu gece neler olacak...

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #124 : 27 Mayıs 2008, 22:45:10 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

4. maç çok önemli...bu maçı biz alırsak serinin ilk maçındaki lakers'ın elde ettiği psikolojik avantajı lehimize çeviririz...
bu maçta da dış adamlarımız iyi oyun sergilerse maçı kazanacağımızı düşünüyorum...
tabi karşımızda ilk maçtakinin aksine daha istekli bir kobe(takım arkadaşlarını oyuna katmak isteyen) ve odom(3.maçtaki kötü oyununu affettirmek isteyecek) olacak...
« Yanıtla #125 : 27 Mayıs 2008, 22:52:40 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Serinin ilk üç maçından daha bir heyecan var bende nedense,bunun 2-1 yenik olmamızla,seri için çok kritik bir maç ile alakası da yok ama maç konusunda çok heyecanlıyım,bugün sabahtan beri yaşadığım heyecanlı gelişmelere bir de maç eklenince katlanarak arttı heyecan,umarım alırızdan başka birşey demek istemiyorum açıkcası.
Yine tabii ki en kritik konu,dış şut isabet oranımız.İyi olursa maçı alırız (tabii bu iyilikten kasık 5-3 üçlük isabeti değil,zaten o kadar az şut atmayız) Umarım alır,Staples'a 2-2 ile döneriz,yoksa ben arkadaşa kolasını şimdiden alıyım,Parker'a da Türkiye-Amerika uçak biletini.
« Yanıtla #126 : 28 Mayıs 2008, 12:00:58 »
--
Ziyaretçi

Kobe İstedi, Lakers Zafer Dedi

Kobe İstedi, Lakers Zafer Dedi

Batı Konferansı final serisinin 4. maçında Los Angeles Lakers, AT&T Center'da 17.897 kişi önünde San Antonio Spurs'ü 93-91 yenerek 3-1 öne geçti ve büyük avantaj yakaladı.

Lakers'ın süper starı Kobe Bryant, 28 sayı – 10 ribauntla double-double yaptı.

Lamar Odom, karşılaşmayı 16 sayı – 9 ribaunt – 3 asist, Pau Gasol 10 sayı – 10 ribaunt – 6 asist – 2 blok – 1 top çalmayla double-double yaparken, Sırp forvet Vladimir Radmanovic 11 sayı – 6 ribaunt – 2 asist – 1 top çalmayla, Luke Walton 9 sayı – 5 ribaunt – 1 asistle, Derek Fisher 9 sayı – 3 ribaunt – 2 top çalma – 1 asistle katkı yaptı.

Spurs'te karşılaşmayı 29 sayı – 17 ribaunt – 3 asist – 3 top çalma ve 3 blokla noktalayan Tim Duncan'ın çabaları yetmedi.

Tony Parker, 23 sayı – 9 asist – 4 ribaunt,  Brent Barry 23 sayı – 5 ribaunt – 2 top çalma – 1 asistle salondan ayrılırken, 2/8 saha içi isabetiyle hücum eden Manu Ginobili 7 sayı – 6 asist – 1 ribauntla, Bruce Bowen 7 sayı – 2 ribaunt – 1 asist – 1 top çalma ve 1 blokla oynadı.

-----------------------------------
NbaTr/KE
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 12:41:49 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #127 : 28 Mayıs 2008, 12:08:20 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers (3) - San Antonio Spurs (1)

Son hücumda faul var gibime geldi fake'i attıktan sonra...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #128 : 28 Mayıs 2008, 12:09:16 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

kaybedilen bu maçın ardından ne yazsam boş...sadece söyleyebileceğim...
hayal kırıklığı yaşadığımdır...
bu dakikadan sonra seri zor döner...
yinede staples center'daki maça yelkenleri suya indirerek başlamıyacağız...
« Yanıtla #129 : 28 Mayıs 2008, 12:21:19 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

bu maçı almamız gerçekten çok rahatlattı...seri 3-1 şimdi biraz daha zor almaları...umarım gelecek maçıda alır batı finalinden 1. çıkarız.....
« Yanıtla #130 : 28 Mayıs 2008, 12:23:20 »
MustyY_07
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers çok büyük bir iş başardı... Ama hiçbirşey bitmiş değil...
Staples centerda biter bence seri...
KoBeKoBeKoBeKoBe..... Smiley
« Yanıtla #131 : 28 Mayıs 2008, 12:27:14 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Spurs işini çok çok çok çok çok zora soktu bu maçı vermekle.Kobe cidden bundan sonra bırakmaz.
( Parmak )
« Yanıtla #132 : 28 Mayıs 2008, 12:28:22 »
--
Ziyaretçi

Son hücumda faul var gibime geldi fake'i attıktan sonra...

Sabah defalarca izledim banada çok net bir şekilde faul var gibi geldi..Gibisi fazla faul var..
« Yanıtla #133 : 28 Mayıs 2008, 12:47:03 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Kesinlikle faul verilmeliydi, tartisilacak bir tarafi bile yoktur bence...

da, anamizi aglattilar butun gece, devede kulakti o. Arkadaslar hakemlere sinirlenince, "bizim sahada da aynisi bize yapiliyor" diye cengaverlik yapmistim da olacak is degil. Duncan'in o mucizevi 6-7 adimli hentbol hareketine duduk calmamalari hem de, gozleri epey kararmis olmali. Neyse ki duzelecek STAPLES'ta.

Ilk mactan sonra ne dedigim az cok hatirlarsiniz, su 'moral' meselesi, ayni durum soz konusu. Beterin beteri vardir derler ya, 9 sayiyla kazanacagima bu sekilde kazanirim daha iyi, cokmustur - morarmistir Spurs.

Tabii Spurs hala avantajli olabilir, onceki senelerde kazandigi sampiyonluklardan oturu soyle bir macin bile sonunda disiplini bozmayabilir, Spurs bu, 100 sene basarili olamasalar 101. yilda sampiyonlugun en buyuk adayi olurlar gene, degil mi...

STAPLES'ta kolay kolay kaybetmeyiz biz, takim daha iyi havaya giriyor Gasol haric, hakemler de boyle sacmaliklar yapmiyor, bizim yonumuze geciyor, ruzgar misali. Ama hala hicbir sey belli olmamistir bana kalirsa; onumuzdeki maci kaybedersek, Spurs kendi sahasinda alacaktir 6. maci ve son maca uzacaktir. Bundan hic suphem yok, o bakimdan 2 sene onceki Suns serisindeki hale kapilmamak lazim, aman diyeyim, hele de karsimizda 99 senesinin sampiyonu varsa. 98 sampiyonu olsa umursamam da, 99 cok tehlikeli.

« Yanıtla #134 : 28 Mayıs 2008, 12:59:01 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

3-1 olması inanılmaz büyük bir avantaj. Finali alırsak bi şekilde kendimizide en iyi şekilde kanıtlamış olacağız. Ama Çağatay'ın dediği gibi Staples'ta maç kaybedersek 7. maça uzar kesinlikle ama StaplesCenter'da kolay maç kaybetmeyiz.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #135 : 28 Mayıs 2008, 13:00:57 »
--
Ziyaretçi

Çağatay;

Bir takımın evinde son saniyede alacağı en kritik faul verilmiyorsa çıkıp şimdi maç boyu hakemler şöyleydi böyleydi demenin alemi yok..Spurs'ü kollayacak olan hakemler son anda ''HAK ETTİĞİ'' faulü çalardı..
« Yanıtla #136 : 28 Mayıs 2008, 13:07:35 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Son 1.30 dakikasını izleyebildim okula giderken 5. saniye kala çıkmak zorunda kaldım servis zile bastı Cheesy
1.30 dk içinde Sas skora yaklaştı maçı alabilecek hale geldi,Kobe bi ara kendini çok kaptırıp potaya boşuna yüklendi orda topu elinde tutsa bekletse galibiyet daha çabuk netleşirdi. Derek fisher'ın şutu korkuttu ama şanslarına top Sas'dan dışarı cıktı ve maç orada koptu zaten. 3-1 olmasına çok sevindim. Umarım Finale adlarını yazdırırlar..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #137 : 28 Mayıs 2008, 13:09:45 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

O pozisyonu tartışmak bile yersiz zaten,Barry'ye yapılanın faulden başka bir açıklaması olamaz.He bunu hakemler nasıl göremedi orasını çözemedim,hadi Staples'da son dakikada Odom'dan çıkan topu görememelerini bir şekilde anladıkta bunun "görmemekle" nasıl bir ilişki var acaba.He maç içerisinde,lehimize karar çıkmıştır,doğrudur.Zaten "saha avantajı" bizdeydi.Yani "hakem avantajı" bir anlamda ama hakemlerde sonunda avantaj mavantaj bırakmadı olayın içinde.Fisher,bodozloma atladı Barry'e,hem pozisyon yenilmiş oldu,hem de faul.Gerçi üç atış olmayacaktı ama son anlarda yakalanan ivme-momentumla,uzatmalarda,maç içerisindekinden çok farklı bir görüntü çizeceğimizi düşünüyordum.Yani "kritik"hatanın kritiği yapılmıştır,maç içindeki kararların yanından geçmez bu kararın rüzgarı.

Neyse,maçı oraya getirmememiz lazımdı zaten,maçın oraya gelmesinin ana nedeni de,maç öncesi bahsettiğim dış şut yüzdelerimizdi,yine batıktık,yine yok olduk dışarıdan bu sene çoğu kaybettiğimiz maçta olduğu gibi.Hal böyle olunca,Manu'da bir katkı vermeyince olmadı.Tebrik ederim Lakers'ı ve Lakers'lı arkadaşları,artık işin yarısını geçtiler.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 13:21:35 Gönderen: Freezer-20 » Logged
« Yanıtla #138 : 28 Mayıs 2008, 13:20:00 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Valla bencede Spurs'un işi şu dakikadan sonra çok zor serinin 3 3'e gelmesi spurs için zor olacaktır yani spurs için imkansız bir şey değil ama karşılarında kobee gibi üst düzeyde bir oyuncu var onunda elinden geleni yapacağını sanıyorum yani bırakmaz kobee bir yana takım buraya kadar geldikten sonra bırakmaz.
« Yanıtla #139 : 28 Mayıs 2008, 13:35:50 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Çağatay;

Bir takımın evinde son saniyede alacağı en kritik faul verilmiyorsa çıkıp şimdi maç boyu hakemler şöyleydi böyleydi demenin alemi yok..Spurs'ü kollayacak olan hakemler son anda ''HAK ETTİĞİ'' faulü çalardı..
"Yeterince battik, bunu da calarsak... " demislerdir buyuk bir ihtimalle.

Ayrica 'mac boyu' ile ilgili ne demisim ki ben? Huseyin'le tartisan bendim hatirlarsaniz STAPLES'taki maclardan sonra, hakem konusunda. Orda da belirttim, ahanda hala ayni fikirdeyim, bu dogal bir sey, elbette olacak. Ama gelip te, su maca bakilip da hakemlerin Lakers'i tuttugunu iddia etmek ayip olur.

@ Freezer;

Huseyin son dakikalarda verilmis, kritik bir karar mi istiyorsun? Hani geri donuyordunuz ya son dakikada, Parker'a koyulan blok, tertemizdi. Hakemin karari ne oldu? Spurs... Bunu belirtmedim mesela hic, cunku bkz. ilk paragraf. Ama gelmis kritik karar iste Fisher-Barry dersen; o da yetmemis gibi tum kararlarin onune gececegini soylersen, ben de teker teker soylerim sana kritik olan hatalari. O blok, ana sutu gibi tertemizdi, hakem yakalayamadi. O temiz sayilsaydi, Spurs 1-2 dakika evvel gidecekti soyunma odasina, Fisher-Barry olayi da hic yasanmayacakti.

----

Barry and the Spurs brushed off talk that he was fouled on the play by Lakers guard Derek Fisher.

"That's not going to get called in the Western Conference finals," Barry said. "Maybe in the regular season. But that call shouldn't be called in the Western Conference finals."

Spurs coach Gregg Popovich said: "If I was the official I wouldn't have called that a foul."

---

Popovich ve Barry pozisyonda faul olmadigini iddia etmisler... Mac sonrasi roportaj veren Kobe de faul olmadigi gorusundeydi.

Bana kalirsa kesin faul, 2 atisin verilmesi gerekiyordu, faul hakkimiz doldugu icin. Ama ne bileyim, bilmedigimiz bir kural mi var, yoksa bu adamlar baska bir pozisyonu mu seyrettiler...
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv