+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 - 0 (0%)
Lakers 4-1 - 5 (9.4%)
Lakers 4-2 - 13 (24.5%)
Lakers 4-3 - 16 (30.2%)
Spurs 4-3 - 9 (17%)
Spurs 4-2 - 10 (18.9%)
Spurs 4-1 - 0 (0%)
Spurs 4-0 - 0 (0%)
Toplam oy: 52

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)  (Okunma Sayısı 4107 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #160 : 28 Mayıs 2008, 19:28:43 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Los Angeles Lakers (3) - San Antonio Spurs (1)

Peki duruma bide şöyle baksak son hücumu Spurs'ün  değil Lakers'ın olsa,son topu Kobe alıyor fake atıyor ve teması gerçekleşiyor (fisher'ın teması gibi )
Sizce yine çalınmaz mıydı Huh
Fisher'ın müdahelesinin altında müdahele olsa bile çalınırdı "şahsi görüşüme göre".

Hem de aynı pozisyon,10 maç sonunda olsun,10'unda da çalınırdı.Ama pozisyondaki isim Barry olunca,Fisher "bodozloma" dalsa da birşey fark etmedi.
« Yanıtla #161 : 28 Mayıs 2008, 19:31:04 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Peki duruma bide şöyle baksak son hücumu Spurs'ün  değil Lakers'ın olsa,son topu Kobe alıyor fake atıyor ve teması gerçekleşiyor (fisher'ın teması gibi )
Gasol 2de 2 serbest atış yapsaydı hic o son top tartısılmayacaktı bile..
« Yanıtla #162 : 28 Mayıs 2008, 19:32:41 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

ginobili' nin oyunu tekrardan belirleyici faktör olmuş spurs sisteminin ana lokomotifi kendisi ana skorerde o böle bi maç çıkarması böyle önemki bi maçta gerçektende çok kötü bi günündeymiş yada lakers savunma kitaplarına konu olmuştur
« Yanıtla #163 : 28 Mayıs 2008, 19:34:02 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Öyle bakarsan olaya, Spurs'ün maç içinde bir üçlüğü girse çok daha farklı şeyler konuşulurdu...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #164 : 28 Mayıs 2008, 19:35:18 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Yalnız farkındamısın bilmem ama öğlende bunun benzeri bir tartışma yapmıştık ?

Atsaydılarla olmuyor bu iş işte,bizimkiler boş üçlükleri "atsaydı" maçı almıştı.Öyle bakarsak,Umut becerikli olsa ve boş kaleye gol atsa şimdi Avrupa'daydık.Bunun benzerlerini çoğaltalım mı böyle.

Ben boş kaleye o golü "atsaydım" şimdi Trabzonspor A'daydım belkide.

Buraya gelmiş maç ve Spurs kendi sahasında hakemlerden hançer* yemiştir son saniyede,daha ne atsaydılara giriyoruz.
*son saniyedeki pozisyon için diyorum,yanlış anlaşılma olmasında boşuna tartışma çıkmasın.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 19:38:42 Gönderen: Freezer-20 » Logged
« Yanıtla #165 : 28 Mayıs 2008, 19:39:29 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Ben sadece meraktan sordum o soruyu...Yok şu bunu atmış,bu bunu atamamış diye saçma bi olay atmadım ortaya wink
Benim sorduğum soru sadece:Barry değilde Kobe aynı durumda olsa,o düdükte farklılık olur muydu olmaz mıydı sizce wink
« Yanıtla #166 : 28 Mayıs 2008, 19:39:42 »
utkuhw
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

kobe ye o kadar süperstar düdükleri çıktı ki seri boyunca 6 tane faul kullandı. zaten sırf bu yüzden dengeyi sağladık, sonrasındada şans yanımızda oldu kazandık.

şu forumu elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum güzel yazılar var. fakat "the apo" gibisini görmedim. bir insan bu kadar mı nefret yüklü olur.

maç içinde hakemler ağzımıza sıçsın son pozisyonda burda ağlayıp zırlayın. geçen senede lebron a son topta faul yapıldı çalınmadı. ondan önce dallas spurs serisinde son topta faulü çalmadılar. kobe olsa öyleymişte böyleymişte.

gerçi nba lakers-celtics finali ayarladı. olur mu olur..
« Yanıtla #167 : 28 Mayıs 2008, 19:42:26 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

kobe ye o kadar süperstar düdükleri çıktı ki seri boyunca 6 tane faul kullandı. zaten sırf bu yüzden dengeyi sağladık, sonrasındada şans yanımızda oldu kazandık.

şu forumu elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum güzel yazılar var. fakat "the apo" gibisini görmedim. bir insan bu kadar mı nefret yüklü olur.

maç içinde hakemler ağzımıza sıçsın son pozisyonda burda ağlayıp zırlayın. geçen senede lebron a son topta faul yapıldı çalınmadı. ondan önce dallas spurs serisinde son topta faulü çalmadılar. kobe olsa öyleymişte böyleymişte.

Yavaş gel abi yavaş biraz.
Kontrolsüz güç güç değildir.
« Yanıtla #168 : 28 Mayıs 2008, 19:42:35 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Kaan Kural Gasol o iki atışı yapmadan once "bitti bu iş artık" gibisinden laflar etti.. kacırınca döndü mac.. e hadi ben hatalıyım..yorumcu da mı boş konuştu..
« Yanıtla #169 : 28 Mayıs 2008, 19:43:22 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Puhaha...
Ne desem boş bu mesaja karşılık bi üstte attığım mesajı bidaha oku bakayım aynı şekilde düşüncek misin yine...Heaa düşünceksende senin sorunun,beni alakadar etmez wink

Edit:
Kaan Kural Gasol o iki atışı yapmadan once "bitti bu iş artık" gibisinden laflar etti.. kacırınca döndü mac.. e hadi ben hatalıyım..yorumcu da mı boş konuştu..
Benim dediğimle aynı şey mi bu..Ya da bizim tartıştığımız konuyla...
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 19:46:17 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #170 : 28 Mayıs 2008, 19:44:29 »
--
Ziyaretçi

Ağlamak ve zırlamak ?

Bir pozisyonun faul olduğunu söylemek ağlamaksa eğer .... Kaldı ki ''Hakemler SAS'ı katletti..'' denmiş bir mesajım yok olmadığı gibi diğer arkadaşlarında böyle bir iddiası yok..

Kullandığın kelimelere dikkat et biraz..Ağlamak zırlamak falan güzel bir cevap verirdim de neyse..

Lakers diasporası ile uğraşılmaz..
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 19:47:09 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #171 : 28 Mayıs 2008, 19:47:18 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Geçen sene şampiyon olduk...şampiyon olduk dedirtmediniz be...
Yok lebron 3.maçta 3 serbest atış soksa şampiyon olurmuş Cavs...
Ama şimdi biz bişi söleyince eyyamcı oluyoruz...

Not:Şu forumun önde gelenleri de tartışılmaya başlandı ya...Helal olsun...Şu forumu da böyle gergin bi ortama çevirdiniz ya Helal olsun...Emeği geçen herkese-üyesine,yöneticisine,moduna,editörüne,adminine- çok teşekkür eder,gözlerinden öperim...

Sen n zamandan beri yorumcuları beğeniyosun be?
Sİl o zaman o imzanı da ondan sonra paşa paşa konuşalım yorumcuları burda!!!!!!!!
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 19:52:29 Gönderen: KE-Billz » Logged

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #172 : 28 Mayıs 2008, 20:05:42 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

KK ya da MK,Lakers aleyhine birşey deyince sövmeye başlayan biz değildik,Lakers taraftarıydı.Daha geçen seride,Gasol'a birşey dedi diye,MK'ye alınan tavır gün gibi ortada,KK Lakers'ı bir konuda övmeyince,aman aman nasıl övmez oldu.Ben değildiğim bunları söyleyen,Lakerslılardı.O zaman boş konuşurlar,şimdi dolu olur.Aynı bu maçın tersi bir dahaki maç olsa,aynı şeyler olsa yine boş konuşmuş olurlar.

Diyorum ki,"atsaydılarla" olsaydı,neler olurdu.Sivasspor şampiyon olurdu,Golden State playoff yapardı.

Ayrıca senin "atsaydı" lafınla,maç içerisinde söylenmiş bitti bu iş artık lafı çok farklı kulvarlarda.Sen çıkıp Spurs son pozisyonu konuşacağına,üçlükleri atsaydı diyorsun,sonra Gasol atsaydı,yok artık Lebron.
« Yanıtla #173 : 28 Mayıs 2008, 20:08:22 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Ben asla Kaan Kural'a laf etmedim.Sacmalamayın isterseniz son 2 mesajı yazanlar.. İmzamda da Kaan Kural göremiyorum.. Hani ? Lakers kazandı ya.. çekin konuyu sağa sola.. hak ederek alınan bir galibiyet degil cünkü.. hakemle.. Sabırr
« Yanıtla #174 : 28 Mayıs 2008, 20:18:33 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Ben sen Kaan Kural'a laf ettin demedim,"Lakers taraftarı" dedim."Saçmalama" istersen.Önce benim yazdığım mesajı iyi oku,sonra yorum yap.
Lakers taraftarından da üstüne alınması gerekenler alınsın,ben Ty'den konuştuğunu görmedim alınmasın,vence'de alınmasın,Oğuzcan'da alınmasın."Alınması gerekenler alınsın" dediğim gibi,net bir şekilde anlaşılıyor zaten.

Lakers'ın kazandı ya,eteklerim tutuştu.Evi birbirine kattım,Samsun kan ağlıyor şehir sokaklarını yaktığım için,Popovich ile telefonda konuştum,sinirimden adamın kulübü bırakmasını söyledim,hey Allah'ım.Çıkıp Lakers'ı tebrik edelim,sonra aldığımız tepkilere bak,sağa sola çekmekmiş,peh.
Konuyu dağıtan benmiyim senmisin,çıkıp "atsaydı" diyorsun,sonra KK bunu dedi,diyip bizim "Lakers taraftarının" dediklerini gündeme getirmemizi sağlıyorsun sonra suç bizde oluyor,hadi ya.Biraz daha konu açta,bizde sağa sola çekmiş olalım konuları o zaman.

Ya sabır.Konuyu sağa sola çekmek için konu atılır ortaya,sonra galibiyet lekeliyoruz olur.
« Yanıtla #175 : 28 Mayıs 2008, 20:26:43 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

benim kk konusuna lafım senden bir onceki mesaja ait.. Büyütecek birsey yok bu lakers galibiyeti icin.. Spurs 3-0 önde de olabilirdi..O zaman sesim cıkmazdı.. ama şu an ibre Lakers tarafında.. Hea Spurs gelir 4-3 alırsa tebrik ederim.. ama şu an icin hicbir olumlu lafım olamaz...
« Yanıtla #176 : 28 Mayıs 2008, 20:46:25 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

benim kk konusuna lafım senden bir onceki mesaja ait..

Ben asla Kaan Kural'a laf etmedim.Sacmalamayın isterseniz son 2 mesajı yazanlar..

Senden önce mesaj atan iki kişiden biride benim hani,yani tepkin Ender ile banaydı.
Ayrıca ibrenin Lakers'da olduğu açık,bunun aksini söyleyen olduğunu da görmedim forumda ve başka yerde,zaten kim diyebilir ki Spurs 3-1 gerideyken ve son üç maçın ikisi Staples'dayken ibre Spurs'dan yana diye.Ben diyim kim der biliyormusun,kimse.
« Yanıtla #177 : 28 Mayıs 2008, 21:09:49 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Tekrarına baktımda son saniyede Barry'ye yapılanı görmemiştim harbi harbii faulmüş haksızlık olmuş büyük haksızlık..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #178 : 28 Mayıs 2008, 23:02:10 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Sirf su Lakers-Celtics sacmaligini soyleyenlerden kurtulmak icin Detroit'in cikmasini istiyorum, hani bu duruma da gelindi artik...
« Yanıtla #179 : 28 Mayıs 2008, 23:25:10 »
--
Ziyaretçi

Hak eden oynasın..

Ne bir Detroit'li ne de Spurs'lü ısrarla ikide bir final oynayıp duralım beraber demiyor..Sıktı kabak tadı verdi Lakers ve Celtics ukala heyetinin final beklentisi..Hani bende dua eder oldum artık şu Spurs şurdan bi gelsede NBA Finali yapsa Detroit kadar istiyorum..

İkide bir Celtics-Lakers finali vs vs bir kere denir olur biter her yerde aynı şeyler yazılır çizilirse sıkıntı vardır..20 yıldır sürünmeseydi Celtics'te biz napalım..Hanedanlıkla övünmekle olmuyor bu işler..
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv