+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Efsaneleri » Michael Jordan (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Michael Jordan Efsanesi

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Michael Jordan Efsanesi  (Okunma Sayısı 1021 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 18 Mayıs 2008, 12:09:49 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
Ynt: Michael Jordan Efsanesi

valla helal olsun bu kar uzun yazıyı okumayı g.tüm yemedi ama emek var sonuçta
« Yanıtla #21 : 04 Temmuz 2008, 15:22:09 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

jordan'ın iyi olduğunu biliyodum ama bu kadarını değil, yav ne mükemel bi insanmış bu adam ya, ayrıca yazı mükemmel olmuş tümünü okudum, bi yandan da hüzünlü şarkılar dinliyodum yazının bazı yerlerinde acayip duygulandım ağlayacak gibi oldum  cry
« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2008, 02:44:44 »
3rd3m d!y3 b!r!
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

süper süper süper. bu arada yanlış bir bilgi var, zen master ve d-rod rejenerasyon için kovuldular, jordan da manevi babası phil jackson'a (babasının ölümünden sonra phil jackson ciddi ciddi babalık yapmıştır) bağlılığından dolayı chicago'ya ihanet etmiştir. bundan sonra da zaten scottie de hayranı olduğu adam da takımdan gidince ayrılma kararı almıştır.
« Yanıtla #23 : 16 Ağustos 2008, 17:35:40 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

bravo dostum müthiş yazı...ben jordanı çok severim eğer superstar olacaksan onun gibi olacaksın o bir öncü ve gerçekten spor ahlakı açısından bambaşka bir yerde ve yazıdan çıkardığım en önemli düstur mj in sözü ''yenilmeyi kabul ederim ama bir daha denememeyi asla''
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #24 : 27 Ağustos 2008, 15:04:22 »
Prisonel
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Yeteneği konusunda karşılaştırma yapılabilir ama, karakteri ve kişiliği itibariyle mükemmel bir sporcu..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Efsaneleri » Michael Jordan (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Michael Jordan Efsanesi

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv