Beni Hatırla?

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Orlando Magic-Los Angeles Lakers  (Okunma Sayısı 5483 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« : 31 Mayıs 2009, 22:06:27 »

Orlando Magic-Los Angeles Lakers
                                                                  Normal Sezon:2-0

Maçlar Ntv'de.Program:

5 Haziran Cuma Los Angeles – Orlando 04:00

8 Haziran Pazartesi Los Angeles – Orlando 03:00

10 Haziran Çarşamba Orlando – Los Angeles 04:00

12 Haziran Cuma Orlando – Los Angeles 04:00

*15 Haziran Pazartesi Orlando - Los Angeles 03:00

*17 Haziran Çarşamba Los Angeles  - Orlando 04:00

*19 Haziran Cuma Los Angeles – Orlando 04:00

« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2009, 22:20:24 Gönderen: Sergio_Ramos#15 » Logged

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
ÖZGÜRRR
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2009, 23:03:47 »

Arkadaşlar normal sezon maçları nasıl bitmişti?
hatırlayan var mı?

Ne Mutlu Türküm Diyene!
HooK
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2009, 23:39:21 »

106      103 teknik faul lerin havada uçtuğu maç

109      103 J.Nelson'ın hayatının maçı 28 6 8 gibi rakamlarla oynamıştı  shocked

Orlando 2 maçıda kazandı
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2009, 23:46:11 Gönderen: HooK » Logged
ÖZGÜRRR
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2009, 00:03:32 »

HooK bilgi için teşekkür ederim,

şimdi benim tahminim ,

potaaltında bynum-gasol ikiliyisine karşılık
howard-lewis ikilisi var.
ben burada jacksondan bir hamle bekliyorum
bynum ı kenara çekip odomu ilk 5 e yerleştirecektir .
açıkcası bu bölgede howarda rağmen bir eşitlik bekliyorum
sadece lewisin ekstraları olacaktır ki bunun sürekliliği serinin kaderini değiştirebilir.

dış bölgede ise pietrus-hido-riddick üçlüsüne
kobe-arıza -ve çeşitli isimler arasında müthiş bir mücadele gerçekleşecek
pietrus lebron savunmasında gösterdiği başarıya benzer bir başarıda kobe savunmasındada göstermeli
orlando hücümü 3-2 şeklinde değilde 4-1 şeklinde oluyor
lewis alan boşaltıp
howard canavarına yer açıyor
sonrası belli zaten ya birebir yada ikili sıkıştırma gelirse dışda boş adamı bulma
neyse kobe çok hırslı
ayrıca çok formda
pietrus olmadı hido
bir şekilde çare bulunmalı bu adama
ayrıca arıza can sıkıcı ve sert bir adam hidoya bela olacaktır
oyun kurucu bölgesinde fisher tecrübesi ile
alstonda patlayıcı yapısıyla kıyasıya mücadele edecektir
buradan bir tarafa + değer gitmeyecektir

ve bench
malesef lakers buradan çok ekmek yer
bence orlando kaybedecekse buradan uğrayacağı dezavantaj yüzünden kaybedecek.

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mr.Dunkie
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2009, 02:02:11 »

Magic,her ne kadar normal sezonda Lakers'a üstünlük kurmuş olsa da NBA finalinde,işin içine girecek fazladan motivasyon ve heyecanla durum muhakkak daha farklı olacaktır. Bu final serisi bence oldukça çekişmeli geçmeye adaydır.Süpürme bir seri olamayacağını ve muhtemelen 4-3 sona ereceğini düşünüyorum.Takım savunmasını daha iyi uygulayan ve daha az top kaybı yapan takımın avantajlı olacağı bir seri olacaktır.Finallerde genel olarak baktığımız zaman boyalı alanı iyi ve yüzdeli kullanan takımların bir adım öne geçtiğini düşünmekteyim.Dolayısıyla burada Superman faktörünü göze alırsak Magic in biraz daha avantajlı olduğu aşikardır.Kısalarda Kobe faktörü Lakers'ı Orlando'nun bir adım önüne çıkardığını söylemek yanlış olmayacaktır.Süperstarların performansından çok extra katkı sağlayacak sürpriz adamların performansları serinin gidişatında etkili olacaktır.Orlando tarafından bu kişinin Pietrus olacağını düşünüyorum.Caveliers serisininde de başarılı LeBron savunması ve yüzdeli 3'lükleriyle bunun sinyalini verdi.Lakers tarafından da Lamar Odom'dan ortalamasının üstünde bir performans çıkması beni şaşırtmayacaktır.

İşin özü zevkli ve oldukça çekişmeli bir NBA finalinin bizleri beklediğini söyleyebilirim.Ayranı bol olan kazansın Smiley
HooK
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2009, 03:53:56 »

Özgür rica ederim

Orlando'nun şampiyonlukta önündeki tek engel malesef Alston belki yanlış ama oyuna Anthony Johnson ile başlarsa çok daha iyi olur oyun kurucu sağlam olunca Hidayet pas dağıtmak zorunda kalmayıp sayı yüküne yardımcı oluyor zaten normalde onun 10+ asist yapmaması lazım Hidayet'in 10 civarı asist yaptığı her maç aslında Orlando için kötü çünkü o zaman Hidayet'in atacağı sayılardan oluyor ayrıca o zaman 2 uzunada dönebilirler o zaman Lakersın başını baya ağrıtırız.

Lewis sağdan Hidayet soldan şut atmayı seviyor pota altı Howard+Gortat guard Anthony Johnson belki çılgınlık gibi gelebilir ama benim kafamdaki 5 bu.

Bu 5 bir şekilde sahada olacak bu seride o zaman düşüncelerimin ne anlama geldiğini anlıyacağım zamanında Spurs denedi ve başarılı oldu   

Bakalım bekleyip göreceğiz.
Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2009, 17:50:36 »

Özgür rica ederim

Orlando'nun şampiyonlukta önündeki tek engel malesef Alston belki yanlış ama oyuna Anthony Johnson ile başlarsa çok daha iyi olur oyun kurucu sağlam olunca Hidayet pas dağıtmak zorunda kalmayıp sayı yüküne yardımcı oluyor zaten normalde onun 10+ asist yapmaması lazım Hidayet'in 10 civarı asist yaptığı her maç aslında Orlando için kötü çünkü o zaman Hidayet'in atacağı sayılardan oluyor ayrıca o zaman 2 uzunada dönebilirler o zaman Lakersın başını baya ağrıtırız.

Lewis sağdan Hidayet soldan şut atmayı seviyor pota altı Howard+Gortat guard Anthony Johnson belki çılgınlık gibi gelebilir ama benim kafamdaki 5 bu.

Bu 5 bir şekilde sahada olacak bu seride o zaman düşüncelerimin ne anlama geldiğini anlıyacağım zamanında Spurs denedi ve başarılı oldu   

Bakalım bekleyip göreceğiz.
Hido Cavs serisinin 5.maçında 29 sayı-2 asist yaptı ve Orlando kaybetti.Asist rekorları kırdığı maçlarda ise kazandı.Hido diğer oyuncuları da oyuna soktuğu zaman daha verimli oluyor bence.Hücumda soğumasa bir de.Boston serisinin 7.maçı gibi maçları her zaman isteyemeyiz ancak yüzdeli atıp takımı yönlendirirse daha yararlı olur bence.

HooK
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2009, 22:21:48 »

Benim demek istediğim şu topu kendi sahasından alıp gelmemesi lazım Hidayet'in yani tamamen oyun kurucu pozisyonuna girmemeli özellikle Cavs serisinde şuna dikkat ettim Hidayet topu taşıdığında hücum sırasında top Alston'a geldiğinde hemen şut atıyor sanki topu taşıyıp oyunu yönlendiremedim bari sayı yapıp o açığı kapatayım önemli bir oyuncu olayım gibiydi buda 6 maçlık seride 1 kere oldu son maçtada hiç bir NBA oyuncusunun yemeyeceği blok yedi James'ten zaten çok duygusal biri olduğu biliniyor.

Hücumda topun mutlaka Hidayet'e deymesi gerekiyor asistte yapacak ama tam bir oyun kurucu gibi gelip hücumu yönlendirmeyecek Cavs serisinde Anthony Johnson oyunda olduğu bölümlere dikkat edin top yine Hidayet'e geldi yine asist yaptı ama oyunu Anthony Johnson yönlendirdi çokda başarılı oldu.

J. Nelson'ın dönme ihtimali varmış kendisini pek sevmesemde yinede Alston'dan daha iyi olacağı kesin en azından takımı iyi tanıyor ve Lakers'ın canını bu sezon 2 maçtada çok yaktı.

Bu arada hep Orlando'dan konuşuyoruz Lakers taraftarı yokmu hiç takımları adına biraz yorum yapsınlar 3 gün kaldı şurda   yada Lakers'ı takip eden arkadaşlar varsa birşeyler yazsın Bynum ne durumda koçla sorunu hallettimi vs. hadi Lakers taraftarları sizleri bekliyoruz.
_53_LaZraİl_53_
Rize'nin Efendisi
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2009, 23:28:36 »

İlk önce neolursa olsun Magic almalı. Bir şampiyon daha yakışır Türkiyem'e.Sonrasında ise bir temennim de Hedo'nun finalde azpı Mvp olması fakat bunun için sistem dışı oynamak olmaz. Burada dönen bir çark var ve bu yapıyı bozamayız. Magic kendi oyununu oynarsa alır gibime geliyor.

Biraz iddialı olacak ama zaten sorunlu Bynum ile Odom'dan bu seride birşey beklemiyorrum. Ayakta kalan isimler Play-Off'un başından beri etkili Kobe-Gasol-Ariza olacaktır. Buna karşın Cavs serisinin gizli kahramanı Pietrus bıkmadan yaptığı savunma, Hedo-Lewis isabetli şutları ve Howard dominantlığıyla Lakers'a zor anlar yaşatır.

Cavs karşısında sürekli geri dönmeleri başarabilen Magic'in ilk 2 maçtan birini almadan oyundan kopmayacağı ve bunun sonucunda şampiyonluğun geleceği kanaatindeyim. İş ilk 2 maçta hatta en kritiği moral açısından ilk maçta şekillenir. Herkes gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!
VinceCarterLegend
Starter

o baby what a play!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2009, 18:24:15 »

Arkadaşlar normal sezon maçları nasıl bitmişti?
hatırlayan var mı?

bunlardan bak kardres

pesimistJIMMY
NBA Draft'ında

Sagopa Kajmer & Kolera

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2009, 20:16:29 »

Tecrübe açısından Lakers'ı üstün görüyorum. Ayrıca geçen sene final oynayıp kaybettikten sonra bu sene çok daha fazla zorlayacaktır. Orlanda tecrübe konusunda biraz daha geride. Ve finale sürpriz bir şekilde çıktı. Yani panik yapacaklarını sanmıyorum. Kendi oyunlarını oynarlarsa şampiyon olabileceklerini düşünüyorum. Hido'ya gelirsek; bence bütün bir seri boyunca bütün yük onun ve Howard'ın omuzlarında olacak. Lewis'in ve Gortat'ın katkısıda önemli tabii. Ama oyun kurucu problemi çok önemli gerçekten. Alston iyi şut atıyor. Ama oyuncu kurucu görevini yapmıyor bence. Hala oyuncu kurucu görevi Hido'da. Nelson'ı sevmeme rağmen dönmesini bekliyorum. Dönmezse Johnson ile oynarlar umarım. O şekilde Hido biraz daha rahat eder. Kısacası Lakes'ın Kobe faktörü ve daha birçok silahına rağmen Orlando'yu favori görüyorum. İnşAllah'da şampiyon olurlar. [Orlando where amazing happens! Go Magic!] 
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 17:33:22 Gönderen: pesimistJIMMY » Logged
ÖZGÜRRR
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2009, 09:58:10 »

VinceCarterLegend  bilgi için sağol.

final serisi hiçte beklendiği gibi başlamadı .
2.çeyreğin başından itibaren oyunun kontrolu lakersin elindeydi
ve 100-75 ile haklı bir galibiyet  aldılar.

maça gelirsek,
Ben potaaltında bir eşitlik bekliyordum.
ama lakers oradan çok büyük bir üstünlük kurdu .
howard için övgü dolu sözler söyledik ama
bence ne bir shaq ne bir hakeem
yanlış anlasılmasın
şuanda nba ın en iyi beş numarası
ama saydığım isimler kadar iyi olamayacağını düşünüyorum.
diğer nokta ve herşeyin bittiği nokta kobe bryant oldu.
önce riddick sonra pietrus
aralarda ikili sıkıştırmalar
değil durdurmak yavaşlatamadılar bile
kobe resmen şov yaptı .
bu arada orlando dış adamlarıda kötü günlerinde yakalandılar.
hedo ilk çeyrek hariç oyunda yoktu.
lewis oyunda yoktu.
pietrus -riddick maça gelmemişler o derece kötüydüler
alston çok şut kaçırdı
özellikle üçüncü çeyrekte
yani dış bölgede lakers in elindeydi
orlando adına tek sevindirici nokta nelson
oynadığı bölümde gayet iyiydi
ve oynadıkça iyi olacağını düşünüyorum.
birde gorta iyi oynadı.
lakersda kobe hariç çok ekstra oynayan yoktu
buna rağmen çok rahat bir galibiyet aldılar.
sonuç olarak orlando kötü günündeydi
Ben bir daha bu tip bir maça şahit olacağımızı düşünmüyorum

son olarak Kaan kural ve Murat kosova nın finalin hakkını veremediklerini düşünüyorum
hele bi ara garip garip sözler söylediler
işte kobe wade gibi değil ne yaptığını biliyor
neyse umarım onlarda toparlarlar.

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 10:00:13 Gönderen: ÖZGÜRRR » Logged

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mr.Dunkie
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2009, 13:58:43 »

1.Maç sonunda gördük ki Orlando'nun Kobe 'yi adam adama savunmadan ziyade etkili takım savunması ve yardımlaşmayla durdurması gerektiği belli oldu çünkü Kobe yi sürekli tek savunmacıyla yanlız bıraktılar ve Her defasında cok rahat şekilde rakibinden sıyrıldı.Ama butun faktörler de bugun Lakers lehineydi.Orlando'da finale çıkmanın yarattığı bir rehavetle komik ama Lakers'ı hafife aldıkları göründü.Oyun içi konstrasyonları zayıftı.Kötü şut tercihleri ve Howard 'ın kendine hiç yakışmayan maç performası ( sadece 1 basket buldu yanlış hatırlamıyorsam) zayıf takım savunması maçtan kopmalarına sebep oldu.Henüz final havasına giremedikleri görüldü.
  Bundan sonraki maçlarda Orlando çok daha agresif oynayacaktır ve kendi kimliğini sahaya yansıtacaktır.İkinci maçı Orlando'nun alacağını ve avantajı ele geçireceğini düşünüyorum.
LeBRoNFan
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2009, 15:48:02 »

Kobe muhteşem denilebilirdi son çeyrekte oynasa rakamları daha iyi olabilirdi Lakers ta Walton da performansını en üst düzeye çıkardı.Keşke Orlando yenseydi ama olmadı açıkçası Hido da iyi performans sergilemedi Howard zaten sahada yoktu.İkinci maç bence Lakers için bu kadar kolay olmaz
VinceCarterLegend
Starter

o baby what a play!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2009, 16:59:23 »

Orlando kotuydu ilk periyod iyi basladilar ama pesini getiremediler kobe cok sicakti. Rafer Alston ilk turnikeyi atti sonrada basketi olmadi senirsam isttistiklere bakmadim ama Jamier Nelson iyidi 2. periyod maci KOBe aldi baska diyecek sey yok.

hedo kobe yi savunamaz ama Michael Pietrus iyi savunur ama KOBE nin oyun tarzi LBron gibi degil KObe sut atiyo onun sutunun kotu oldugu gun mac orlando nun denilebilir.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 17:09:32 Gönderen: Sergio_Ramos#15 » Logged
pesimistJIMMY
NBA Draft'ında

Sagopa Kajmer & Kolera

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2009, 17:30:55 »

Kobe'i kimsenin durduramadığını gördük. Lee geldi, Pietrus geldi adam yine 40 sayı atdı. Özellikle Kobe-Lee eşleşmesinde çok fazla kuvvet, fizik tecrübe farkı var. Kobe gibi bir oyuncuyu çaylak Lee ile tutmaya çalıştılar. Burda Lee'nin kötü olduğunu söylemiyorum. Ama Kobe ona 3-4 beden büyük.. Kobe-Pietrus eşleşmesinde; Kobe bu sefer arkası dönük sayı yapıyor. Kısacası Kobe ile Hido eşleşsin diyorum. =)  Hido uzun olduğu için Kobe'nin şutlarını çok daha rahat bozabilir. Ama bu eşleşmede sürat de ortaya çıkabilir. O açığı yardım getirerek kapatmaları lazım. Kısacası Orlando çok iyi bir savunma yapmalı.
Bu maçta Hido maça çok iyi başladı. Ama devamını getiremedi. En başta Ariza savunamayınca, Hido'yu yardımlaşarak savunmaya başladılar.  Hatda birkaç hücum Kobe ile Hido eşleşmesi oldu. Bu nedenle Hido verimsizleşti. Hido'yu çok iyi durdurdular. İlk maçı Lakers hak ederek kazandı. Beni tedirgin eden ise Orlando'nun bu kadar kolay pes etmesi. Fark 16 olunca Orlando top yapamaz oldu. Halbûki Cavs serisinde maçı nerelerden çevirdiler. Rakip ne kadar sinir bozucu oynarsa oynasın fark 16 sayı iken pes edilemez.
Bana öyle geliyor ki Orlando'nun, Staples Center'da maç kazanması oldukça zor..
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 17:35:04 Gönderen: pesimistJIMMY » Logged
subaşı
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2009, 17:53:59 »

orlando, lakers karşısında (aslında kobe karşısında) darmadağan oldu. 2. maça magic  nasıl bir psikolojiyle çıkacak çok merak ediyorum.ama orlando pek iyi sinyaller vermiyo
PENÇELAZ
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2009, 20:42:40 »

Bu maçta lakers pota altında çok iyiydi.İlk maçta ben bu kadar dengeli oyun beklemiyordum.Çünkü 2 takımda üstdüzey takımlar orlandoda dvight hovard kayıptı çok etkisizdi ama 3. çeyrekte oyunu lakers ele aldı.HiDAYET 13 sayı  4 ribaund 
2 asist hovard 12 sayı 15 ribaund 2 asist ribaundları çok yanlış kullandı o yüzden hovard yok gibiydi.Lakersta yine kobe çoştu
40 sayı 8 asist  8 ribaund performans budur.Odom yine iyiydi ,11 sayı 14 ribanud odom bu seride yine dediğim gibi özellikle ribaundlarda çok etkili gasol yine iyiydi,16 sayı 8 ribaund 3 asist gasolun pota altı oyun stili güzel tek eksiği ribaundlarda ama 2. maçta lakersın işi çok zor oralandonun çoşacağını tahmin ediyorum. 

-3   -4

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 20:54:33 Gönderen: PENÇELAZ » Logged
wade_talha
Rookie
**

forever miami imzalı :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2009, 20:01:09 »

orlando'nun ariza ve kobe'yi tutması imkansız gibi bir şey lakers'ın ayrıca bench ten gelen üstünlüğüde olduğu için bu seriyi lakers'ın almasını bekliyorum ama tabi kide orlando'nun kazanmasını istiyorum

[IMG]http://img24.imageshack.us/img
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=dwaynewade.jpg][IMG]
Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2009, 22:24:39 »

İlk maçı izlemedim ancak istatistikler birçok şeyi anlatıyor.Bir daha böyle oynamaz Orlando ancak sonuçta 1-0 oldu.2.maçı alması lazım Orlando'nun yoksa önceden de dediğim gibi 3 maç üst üste yenemezler ve işleri çok zor olur.

ÖZGÜRRR
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2009, 20:40:10 »

orlonda nun hücüm anlamında daha aktif olması gerekir
yoksa 2. maçıda kaybederler ki
buradan dönmek neredeyse imkansız.

Ne Mutlu Türküm Diyene!
air_loveNBA
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2009, 20:46:59 »

1. maçta magicin farklı yenilmesiyle çoğu kişi tarafından lakers şampiyon ilan edildi.Bence 2. maç çok farklı olacak ve orlando bu maçı alacak.
(Bu arada lakers kızlarından 2.maçta da aynı performansı bekliyorum:)
Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2009, 21:24:56 »

benim yazdığım mesaj neden silindi?
tahmindemi yapmayalım?
Hangi mesaj?

Yarın İnşAllah Hido Nba.com'u açtığımızda ilk sırada olur.

ÖZGÜRRR
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2009, 21:27:55 »

şöyle bir mesaj gönderdim çıkarken sanırım bi hata oluştu kusuruma bakmayın,

grin grin grin grin bende bekliyorum .

açıkcası daha sert bir maç olacağı kesin
bence skor olarakta daha yüksek sayılara ulaşılacaktır
orlando çok kötü bir maçı geride bıraktı
şimdi bu maçı alıp seriye ortak olacaklardır diye düşünüyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2009, 10:48:47 »

Lakers Avantajı Bırakmadı

Nba 2009 play-off final serisinin 2.maçında Los Angeles Lakers evinde,uzatmaya giden maçta Orlando Magic'i 101-96 yenerek,saha avantajını kaybetmeden seriyi Orlando'ya taşıdı.Normal sürenin sonunda 88-88 eşitlik varken Kobe Bryant'ı bloklayan temsilcimiz Hidayet Türkoğlu,0.6 saniyede kenardan topu iyi soksa da Courtney Lee son hücumu değerlendiremedi.

Lakers'da Kobe Bryant 29 sayı-8 asist-4 ribaunt-2 top çalmayla takımının en skoreri oldu ancak 7 de top kaybı yaptı.Pau Gasol 24 sayı-10 ribauntla "double-double" yaparken kenardan gelen Lamar Odom (8-9) isabetle 19 sayı-8 ribaunt yaparak galibiyette kilit rol oynadı.Derek Fisher 12 sayı kaydederken,Trevor Ariza (3-13) şut isabetiyle 8 sayı-7 ribaunt yaptı.

Orlando'da Rashard Lewis 20si ilk yarıda olmak üzere 34 sayı-11 ribaunt-7 asistle muhteşem bir gece geçirdi.Maçın son bölümünde Kobe Bryant'ı etkili bir şekilde savunan,oyun kurucu görevini üstlenen Hidayet Türkoğlu 22 sayı-6 ribaunt-4 asist-1 blok-5 top kaybı yaptı.Son bölümde çok top kaybeden Dwight Howard 17 sayı-16 ribaunt-4 asist-4 top çalma-4 blok ve 7 top kaybı yaptı.Üç oyuncu dışında Orlando'da çift haneli skor üreten oyuncu olmadı.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Nbatr.Com/Forum
Üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilir, linkleri videoları görebilir, yorumlara, tartışmalara katılabilirsiniz;
10 saniyede Üye olmak için tıklayın.

Pencereyi Kapat