« Yanıtla #60 : 02 Şubat 2008, 14:32:57 » |
|
KE-Billz
|
Gasol İçin Cavs-Bulls-Blazers'da Teklif Yaptı
Dün akşam saatlerinde Los Angeles Lakers'a takas olan Pau Gasol için Lakers haricinde 3 takımın daha devrede olduğu belirtildi.
Lakers'a takası gerçekleşmeden önce Memphis'in, Bulls-Cavaliers ve Blazers'la da pazarlık yaptığı ifade edildi.
Bulls'un Andres Nocioni ve Tyrus Thomas'ı önerdiği ancak Memphis'in Joakim Noah ve Thabo Sefolosha'yı istemesi üzerine görüşmelerin kitlendiği belirtildi.
Blazers'ın Raef LaFrentz ve Travis Outlaw, Cavaliers'ın ise Gasol'a karşılık Drew Gooden ve Larry Hughes'ü önerdiği yazıldı.
-------------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #61 : 02 Şubat 2008, 14:35:32 » |
|
Big_Ben
|
Andres Nocioni ve Tyrus Thomas + draft hakkı alınsaydı en azından bu kadar büyük bir kazık yemezlerdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 02 Şubat 2008, 14:36:57 » |
|
KE-Billz
|
Andres Nocioni ve Tyrus Thomas + draft hakkı alınsaydı en azından bu kadar büyük bir kazık yemezlerdi  Al benden de o kadar demekle birlikte diğer üç takımından hangisi draft hakkı verse Lakers'a nazaran daha karlı olurdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 02 Şubat 2008, 14:42:28 » |
|
TP
|
Yani diğer takımların verdiği oyuncular yine potansiyelli oyuncular her han partlama yapabilirler.Ancak Lakers'ın verdiği oyunculara bakında bir kalburüstü Kwame var onunda yeteneklerinin ne kadar kısıtlı oldugunu herkez biliyor.. Yedileri kazıkla övünen G.M'leride var ohh herşey yerinde.Lakers'ta Batı finali oynar.Sorun yok.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #64 : 02 Şubat 2008, 15:39:08 » |
|
Arda
|
Fisher-Kobe-Odom-Gasol-Bynum.Nba'in en iyi 5'lerinden biri olur bu 5.P-Jack eğer kadroyu oturtursa gerçekten Lakers'ın şakası olmaz ve batının güçlü takımlarından biri olur.Kobe gibi bir süperstar yanında gelişmekte olan genç pivot Bynum bir de onun yanında İspanyol yıldız Gasol.Gerçekten inanılmaz birde bunların yanına Radmanovic,Turiaf,Fısher gibi isimleri ekleyince Lakers'ın inanılmaz bir kadrosu oluyor.Gasol'de artık Lakers'ta hakettiği mutluluğu bulur inşallah.Şampiyonluk olmasa bile Memphis gibi diplerde sürünmeyecekleri kesin.
Takasın diğer yanında baktığımda Grizzles'ın kazık yediğini çok rahat görebiliyoruz.Draft haklarına bir şey demiyorum ama Kwame Brown ve Crittenton mu? Resmen kazık yemiş.Hangi Gm böyle bir takas yapabilir bilemiyorum vallahi neyse Grizzles rebuilding'e gidicek heralde.Drafttan işe yarar gençler çıkarıp ileriye bakıcaklar artık.Tek üzüldüğüm Rudy Gay Memphis'te bir sene daha sürünecek gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 02 Şubat 2008, 15:48:27 » |
|
Flash
|
Uzun Rotasyonu= Bynum,Odom,Gasol,Walton(sayılır.) bence harika bir iş başarıldı.....Gerçekten iyi bir iş yapılmış...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #66 : 02 Şubat 2008, 15:50:10 » |
|
NYK
|
Bunun adı tecavüz.Bi dakka bi dakka,eğer Nocioni - Thomas for Gasol teklifi yapıldıysa,üstüne bir de Sefolosha ve Noah istendiyse ve takas bu yüzden yattıysa (ki ben Thomas - Nocioni teklifini havada kabul ederdim) bunun adı embesillik.
Memphis taraftarları zevk almaya çalışsın.Kupchak ırza tasaddiden içeri alınsa yeridir.O kadar sövdünüz adama.Kafadan GM of the Year.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #67 : 02 Şubat 2008, 15:54:06 » |
|
KE-Billz
|
Salih şu otlardan fazla çekmiştir C.Wallace sabah kalktığın da ''Ulan ben ne yaptım.'' demiştir herhalde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 02 Şubat 2008, 15:56:51 » |
|
NYK
|
Bence ot çekmekten ziyade gazozuna ilaç karıştırmışlardır. (aklıma geldi dün tv'de gördüm Nuri Alço'yu,köpek yarıştırıyordu,hey Allah'ım ya...)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #69 : 02 Şubat 2008, 15:58:12 » |
|
KE-Billz
|
O kadar yıldır NBA'i takip ederim bu sene ki kadar garip hameleler görmedim..21 Şubat'a kadar bakalım daha neler görecez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 02 Şubat 2008, 18:03:34 » |
|
Torres#9
|
Kupchak'tan özür yazım yakında..
Yakışır Kupchak'a  Bu arada artık Memphis maçı izlemekte işkence olur izleyenler için,içeride Kwame-Collins ve Milicic'den oluşan bir pota altı.İlginç olacak onlar için.Kwame'nin son şansı,biten kontratı sayesinde buraya geldi,kendini bir şekilde göstermeliki gelecek sene herhangi bir takımdan kontratını alabilsin. Kwame ve Milicic'in seçildikleri yıllarda hayal kırıklığı olmalarıda ilginç,bir arada artık yıldızlaşırlar. Mike Miller'a da yazık,bakarsınız ona da kapıyı gösterirler ve böyle bir takasta o da gider. Bu ucuz takastan sonra ise,bizim taraftar sitesinde konuşulan ilk şey; ""the league wants celtics vs. lakers."" tarzı şeyler oldu.Eheh. Gasol,tekrarda hayırlı olsun Lakers'a,çok ucuza aldılar,helal olsun.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #71 : 02 Şubat 2008, 18:04:05 » |
|
|
|
« Yanıtla #72 : 02 Şubat 2008, 18:07:43 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

özur
|
Tarih kendisini tekrarlıyo mu ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 02 Şubat 2008, 18:23:12 » |
|
berk91
|
lakers için süper bir haber zaten takım bu sene iyiydi daha da iyi olacak
kobe ninde yükü hafifleyecektir.daha verimli oynayacaktır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 02 Şubat 2008, 18:44:39 » |
halvet
NBA Draft'ında
I Love This Game
|
Koyu bir lakers taraftarı olarak haberi duyunca çok sevindim.. Ama hala anlamış değilim Memphis Gasol gibi dünyanın en iyi oyuncularından Düya Şampiyonluğu yaşamış bir oyuncuyu nasıl bu şekilde neredeyse bedavaya verir.. Belki kontrat probleminden kurtuldu ama burda Gasol dan bahsediyoruz.. Kariyer ortalaması 19 - 9 olan bir oyuncu bu... neyse lakers ı uzun bir aradan sonra tekrar finallerde görmek istiyoruz..Umarım kadroda taşlar iyi yerine oturur.. Bynum-Gasol-Odom-Bryant-Fisher 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 02 Şubat 2008, 20:59:07 » |
|
lordapo
|
Oldu bitti abartmak yersiz ama eklemek istediğim birşey var zeke den denyolarını görmek beni mutlu etti yane bize bile böle kazık atılmadı yazık memphis taraftarına artık hakeem warrick yıldız olur gay ile birlikte takımda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 02 Şubat 2008, 21:13:27 » |
Mamaluj
NBA Oyuncusu
Türkçe yazın!
|
Gerçekten baya sağlamlaştı LAL. Kobe'nin yükü hafifleyecektir bence de. Lakers bu sene baya sallayacak gibi ortalığı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 03 Şubat 2008, 01:55:01 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

özur
|
Dün akşam gündemi sarsan Pau Gasol takası pazarlığında Lakers cephesinden Lamar Odom'ın da takasta adı geçtiği ancak Memphis'in sıcak bakmadığı ifade edildi. Memphis takım sahibi Michael Heisley'in, Salary'i hesap ederek Lamar Odom'ı almaya yanaşmadığı belirtildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 03 Şubat 2008, 11:12:52 » |
|
Nihat Emre
|
Salary düşünmek biraz mantıklı olabilir fakat,Gasol'ü veriyorsan Odom'u almak zorundasın yani..Sıcak bakmamak gibi bir sebepleri olamaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 03 Şubat 2008, 12:15:01 » |
|
lordapo
|
Büyük ihtimal bence salary davasına gasol u takas ettiler yane j critt ve k brown salary rahatlasın diye alındı zaten bu takm gay üstüne kurulcak ilerki zamanlarda mike miller ,kyle lowry,hakeem warrick,mike conley ,darko milicic gibi tamamlayıcı parçalar da mevcut hatta gasol un gidişi ile milicic in tavan yapcanı iddaa ediyorum neyse brown dan bir cacık olmaz ve j critt lowry ve conley den sora üçüncü opsiyon olduğu için fayda sağlıcanı sanmıyorum hatta en yakın zamanda onada müşteri çıkar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|